Csajok, aranyosak vagytok! De szóljatok télleg ha már fárasztó vagyok rókaügyben, csak hát nekem ez baromi nagy dolog, hogy egyáltalán beszélhetek ilyesmiről:) És mostmár Ti jöttök, úgyhogy megosztok Veletek, ami nekem bejött.
Szal negyed órával előbb felébredtem, mint ahogy szoktam és az este odakészített kekszből elrágcsáltam egy párat még az ágyban és ezután negyed óráig még fekve maradtam. Aztán tettem-vettem és nem jött ki:) Aztán már a reggelimet is meg mertem enni, utána küldtem egy b6 vitamint, hogy nehogy az autónkat tiszteljem meg és persze vittem magammal egy zacsit is, ha mégis....de nem. Ja és azóta is gyömbéres üdítőt iszogatok, ami finom hideg, jól is esik. És ma még ebédelni is tudtam és nagyon jólesett.
Hanyatka: naon sajnálom, ami Veled történt, de kérlek legközelebb gyere közénk és kérdezz nyugodtan, hiszen ezért van ez a topik, hogyha tudunk, segítsünk. Ne izgulj, nem fogsz senki idegeire menni. Én is jó nagy marhaságokkal jöttem már ide, aztán még nem utáltak ki a lányok, látod! Szal puszi Neked és mindenkinek...