Sziasztok!
Itt vagyok megint.
Ma egy kicsit nyűgös voltam. Elmentem az oviba Blankáért, hazafelé bementünk a játszótérre. Már ott kész voltam, sem ülni, sem állni nem volt jó. Elég rendesen fájt a hasam is.
Rá is beszéltem Blankát, hogy jöjjünk haza, úgy éreztem le kell pihennem. Bementünk a zöldésgeshez, ahol vettem ezt-azt, majd kiderült, hogy nincs nálam a pénztárcám

Mostanában ez már a sokadik hülyeség, amit csinálok.... Szét vagyok esve egy kicsit
Szóval mehettünk vissza a zöldségeshez, mondhatom jól esett.
Most már jobban vagyok, pihentem egy kicsit.
Szerencsére egy kicsit most talán jobb a levegő is odakint, lehet, hogy éjszaka aludni is fogok?! Ezt a luxust....
Felhívtam ma a szülésznőt, akiről írtam tegnap. Túl sokat nem tudtunk beszélni, dolgozott, és volt körülötte hangzavar rendesen, mondta, hogy sok bébi van... Holnap hívom újra, és megbeszélem vele a részleteket. Szeretnék vele személyesen is találkozni mihamarabb, no és persze megnézni a szülőszobát
Védőnő téma: nálunk volt már egyszer, meg jön jövőhéten is, és maximálisan segítőkész, de én sem pénzt adok majd neki, hanem rakok össze valami csomagot.
Gyerekorvos: Különösebben neki sem tervezek pénzt adni, max minimálisat, vagy ő is kap valami kis ajándékot. Igazából ő egyszer jön ki, utána mi megyünk hozzá, ha jól emlékszem.
Nődoki téma: ez már rázósabb terület.

Nem döntöttem még, hogy pontosan mennyit adok. Jó sok pénzt odahordtam neki, és még fogok is. Az is eszembe jutott, hogy ha esetleg épp akkor szülök, amikor ő ügyeletes, akkor nem fogom túlzásba vinni a hálapénzt. Ha viszont be kell jönnie, az más téma, akkor természetesen többet kap. Ha pedig augusztusban szülnék ( amit nagyon nem szeretnék), akkor ő már szabin lesz, akkor úgyis idegen orvosnál szülök, na akkor biztosan nem fogok túlzásba esni hálapénz ügyileg.
Ezt a témát most jól kiveséztem.
Megyek tusolni, de jó is lesz....nem is tudom, hogy hányadszor a mai napon, olyan vagyok mint egy kacsa
Ha nem leszek nagyon fáradt, jövök még, ha mégsem, akkor jó éjszakát mindenkinek!
Móni