A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi: én magamból kiírós fajta vagyok. Ill amikor volt még időm, akkor írtam naplót, és olyan jól esett! Lehet, hogy ha Peti nem akar beszélni róla, akkor egyszer oda kellene ülnöd egy papír fölé és elejétől a végéig jól kiírni mindent magadból, részletesen!!!
De ha te inkább a kibeszélős fajta vagy, akkor meg keresni kell valakit aki meghallgat, és lehet, hogy nem is a segítésen van a hangsúly hanem inkább a hallgatáson. Ha gondolod én szívesen meghallgatlak és nem kommentálok semmit 8)
Grétit én is néztem tegnap a naptárban, csak ő Margaréta és hát ezért nem köszöntöttem, de akkor utólag is BÓDÓGAT neki is!!!
Mikor lesz nálad a parti amiről beszéltünk telóban? Jövő hét esetleg???

Johi: szedjük a tőzegáfonyát, Gran-C-t és azért is úúútálom magam, hogy ennyit vártam ezzel is, mert Zuzi is már hányszor elmondta ezt nekem??? de én meg.....

Szrek: a miénkből lehet kiságyat is, ha levesszük a rácsot, csak hát akkor meg legurul a szentem...én inkább attól tojok, hogy éjjel önállósítja magát és szépen átmászik közénk :P

R
rylie

BOLDOG BARNABÁS NAPOT BAJNINAK!!!

Ha már a hajazásnál tartunk. Mikor áll már meg a hajhullás? Már hónapok óta hullik a hajam, lassan elfogy komolyan. Lehet, hogy össze kellett volna gyűjtenem a hajakat és készíttetni belőle egy parókát? :shock:

Kép
Kép
tinu

áááááááááááá reggel óta mennyi fontos hsz! Ennyire reagálni , na meglássuk

Szrek:) kábé 10 évig ez volt a jelmondatom mindenhol (út/akarat) :wink:
Kicsit meglepődtem, hogy csak most fakadtál ki, én már fél éve napi 5 alkalmas takarítás-rámolásban élek és simán feladom időnként... sőt! Na jó, morzsaporszívózás muuszáéj, de az összes szekrénybe a ruhákar visszarakni csak ritkán sikerül eredményesen. Ábel most kezdte a vécékefe rágcsálását? No akkor kell, hogy Dominóval továbbképezze magát kicsit a "hogyan érjük el a lehető legnagyobb kuplerájt a legrövidebb időn belül" tanfolyamon :lol:

Rylie :) Tegnap este híttalak de nem vetted fel, jó a telefonod? Pont egy olyan rossz érzésem volt, hogy Kamilla beteg. Szegény picike :( Semmiképpen nem a te hibád!!!! Tőzegáfonyát tényleg egyetek már, olyan sokszor ajánlgatta Zuzi is meg Johi is. tudom, hgoy most ez a legkisebb gond, de szólj azonnal, ha jobban vagytok, hogy az esküvős dolgokat átbeszéljük.

Zuzi :) Miért túlélés? Pannus is jó hamar csinál mindent, de jó, hogy szereti az őszikét! MOM piacra jártok?

Lindi :) Én elmennék egy szakemberhez, hogy feldolgozzuk közösen.

Recca :) Hű de jó hír!!!!!
Én is akarok ilyen tornát csinálni! Igaz, nekem nincs bajom a menzesszel, de egy kis hormonális kiegyensúlyozás midnenkinek csak jól jöhet :wink:

indianyo

Oltáson túlestünk, de kánikulában vezetni, meg a belvárosban parkolót keresni, extra méretű hassal, ez már nekem extrém sport :mrgreen:
viszont Dia ne is sírt!! :D :D :D

Rájli, ne parázzál, főleg ne okold magad. Mindenkinek a csememtéje túlesik betegségeken, ti most ezt kifogtátok.. És 100x inkább legyél paraanya, mint tojokrá anya!!! Akit meg ez zavar, ne menjen gyerekorvosnak!!!

Recca,
yesssss :mrgreen:

na megyek, takarítok, főzök, olvadok, lihegek, meg ilyesmik.....

ui: nem bírtam megállni, hazafelé vettem még 4 sziklakerti évelőt és egy futórózsát is... :mrgreen:
macskanyu

Rec, ez szuper hír!!!! Úgy örülök!!! :P :P :P
Hajrá tesó!!!! :wink:

Ülés nekünk is használtan vett, így sajna nincs számla :cry:

Kamillának gyógyulást!!!!! ++++++++++++++

És én is mindig megdöbbenek, miket tud már Pannus!!! Pedig most olvastam a Zuzi szüléssztoriját !!!! :shock: :shock: :shock:

Deni, mééég, mééég, fotóóóóókat!! :D

Elirigyeltem Macs banános muffinját, találtam is klassz teljeskiőrléses, zabpelyhes, mézes recipét, megsütöttem -

és FINI LETT!!!! :shock: :lol:
(az ennyire reform cuccoktól szoktam tartani picit :oops: )

Lindi, én anno sajnáltam, hogy nem mesélted el - még ha nagyon rossz is volt, - és szerintem sokan voltunk így :roll: Csak hát elfogadtuk, hogy nem akarod. De sosem késő! És nem azért érdekel, mert hobbim más nyomorúságában tunkolni. :oops:
De hamis lenne csak a szépet és jót megosztani - ahogy többen szokták volt írni - néha kell "síránkozni és nyavajogni és panaszkodni is". :wink:
leni

Zuz, de ugyi a kiscsajod :) lakas-atvetel :D

Fibi, Leni, :D tudom, h dolgoznom kell meg magamon, de kezdetnek ez nagyon biztato 8) es tenyleg nagyon orulok :D es fantasztikus dolognak erzem :D

Rylie, szegeny ti :( :( csak nem akar mar vegeterni... :(
hat sztem a helyemben mindenki orulne ;) :)

Reku, es eddig le tudta(d) jatszani?

Lindi, boldog nevnapokat nektek :)
Agiek is tartanak szules-feldolgozo csoportokat (bar az uj honlapjukon nem latom felsorolva (http://szules.hu/index.php?id=1904), de regebben biztos volt (http://www.szules.hu/new/napvilag/szulesfoldolgoto.htm) - erdemes rakerdezni :))
recca

Rec: micsoda hír... engem ez nagyon érdekel, mert nekem amolyan népmesei alapokra van helyezve a mensim vagyis hol volt hol nem volt. :lol: Kérek receptet a javításához. hihi....

Lindi: én is tuti kibeszélném magamból. De persze borzasztó nehéz ez és főleg nehéz Peti miatt. Minden esetre fontos, hogy túl legyetek rajta, főkén ha még szeretnétek tesóst (Fanni igy mondja), de persze nem csak emiatt.

Rájli: nehogymáááááááááá okold magad.... és lényeg, hogy most már elkezdtétek. Dokik pedig k....ják be, ha ilyenek. Te természetes, hogy paraanya vagy, hiszen a Te gyereked. Ez igy van jól. Szedjétek szépen a cran-c és társait....

Macs: Dia egy hős....

Tinu: hajhullás még lesz egy darabig, nekem nagyon sokáig volt. Elfogyni nem fogyott, nyugi.... Nekem sokáig hullott, szóval nem tudlak biztatni, de mindig újra nőtt.

Fibi: Nadis kezelésre jársz még? Annyira rendi volt múltkor is beszélt velem majdnem fél órát, mikor ellopták az autót.

Johi
johanna1975

Johi,
nem járok már, arra a 4 alkalmasra mentem el hozzá (egymás után 4 nap), nagyon rendes tényleg :D mondta, hogy ha beindul a vajudás, hivjam fel, és küld egy kis energiát :D
És autolopást amugy bejelentettétek? vagy ugyis felesleges? :(
És Recca az Aviva tornát csinálta tegnap, Leni multkor betette ide a honlapot, én meg odaadtam Rékának a könyv+CD másolatát.
fibi

Áááá, milyen gáz már.... tegnap tele voltam energiával, csomo mindent csináltam, ma meg legszivesebben lefeküdnék az árnyékos szobába és csak relaxálnék..... :? Szégyellem magam, de lehet h hazahivom Zsolót, mert nem érzek magamban eröt, hogy összepakoljak holnapra, meg ki is takaritsak (ki tudja, mennyi idöre megyünk.... :roll: ) Lehet h ezért is jobb lesz anyosnál lenni, ott legalább nem kell arra is figyelni, hogy rendben legyen a ház, ha indulni kell a H-ba.... vagy ezzel is csak nyugtatgatom magam az önzöségem eltakarására :oops:
fibi

Fibi,
ne aggódjál már!
1., nem vagy önző!!! azért, mert naaaagy hassal, mindenórásan nem akarsz nonstop házat takarítani!
2., anyós rulez!-lenne, csak ne szójjjon be, mert lemegyek és szétcsapok közte!
3., nekem ma ebben az időben egész nap jóslóim vannak, erőteljesen. Akkor ne csodálkozz, hogy te meg mindenórásan heverésznél az árnyékban...
4., akár hogyan is, de már nincs sok hátra!! kitartás, küldök sok sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++-T!!
:D :D :D

Recca,
ha lenne szilikontepsi, akkor sztem azt is beszereznék :D nem a kedvencem az áztatásos mosogatás, na... :lol:
macskanyu

Sziasztok!

Regen irtam mar,bevallom,nincs erom :oops:
Most is kesz vagyok..engem nagyon megvisel ez az ido :?
Mar igy is tobbszor zuhanyzom egy nap..de haaaaaaaaaat...vmi vizparton lenne jo,de ott meg tuti nem mernek furdeni,nehogy vmi legyen a viztol....

Joslogatunk,josolgatunk,de a mehszajam tovabbra is C2000.
Levette a dokim a kenetet mult heten,es ezen a heten mar a 3. CTGre megyek :wink:
Raadasul meg tok sok mindent kell intezni a heten :?
UHra is most megyek szerdan.

A laborban a korhazban hanyig van leletkiadas?
Latom azt irtatok,hoyg ajanlott vinni azert par rucikat a babanak,akkor en is berakok ezt-azt.
Amugy ilyen alkoholt meg hintoport ugye nem kell vinni?Mert ma voltam elso randin a leendo gyerekorvossal es csodalkozott,hoyg nem kertek semmit bevinni a korhazba (mamrint ilyesmit..)en meg hatarozottan allitottam,hoyg nem kernek :roll: ......tevedtem???
Felirta a recepteket,de azt ugye csak a szuletese utan lehet/tudjuk kivaltani,na meg ugye az elvileg itthonra van....

Fibi,sokat gondolok Ratok,hisz barmikor megindulhat a kislegeny!!
Ja es megkorabban irtatok,igen,nalunk is fiu lesz,Attila :wink:

Olyan rossz ulni..na meg felkelni...minden csontom faj ott lent....na meg ahasam alja...mintha le akarna szakadni..ereszkedik lefele?vagy mi ez?

Boldog Barnabas napot!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép

Kép
arwen07

Johi, mensirendezéshez:
www.avivamodszer.hu

Arwen, Fibi,

Kitartás nektek, ez már a célegyenes!!!! :lol:
És bevallom: egy kicsit irigy vagyok :oops: olllyan jóóó, mikor a végén az ember hasára teszik a pöttömöt!!!!! :P :P
leni

Macs,
aranyos vagy, köszi :) én is arra gondoltam, hogy ez az idö visel meg ma, tök fülledt most, meg örökké ingadozik a hömérsékelt, még a fejem is fáj kicsit.
Az önzöséget meg arra irtam, hogy lehet h Bálintnak jobb lenne itthon a megszokott környezetben várni az öccsét, de tényleg egyre kevésbé birom már a hétköznapokat egyedül :?

Arwen,
ugy tudom, 10-ig van leletkiadás.
nem kell vinni alkoholt, meg hintöport sem, elvileg a csecsemösök lekezelik fürdetés után a köldököt. (legalábbis 2,5 éve igy volt :) )
köszi, Neked is sok +++++++ a végére! az a szeméremcsont, amit irsz ott lent, ismerös érzés...
fibi

Leni,
köszi :)
most kicsit összeszedtem magam, és el birtam mosogatni, meg nagyjábol összepakolni.
fibi

Rylie :) Szegény Kamilla :( Bulást neki, gyógyuljon meg végre a kicsi lány!! De azt ne hagyd magadnak bebeszélni, hogy Te tehetsz róla, plíííz!! Akkor már váltottatok dokit? És mi az a sült palacsinta? (sütőben még1x átsütöd vagy??) És a vizsgákhoz drukk+++

Johi :) De jó, hogy Fannika jobban van! Akkor még drukkolunk a fogáért!

Szrek :) Azért látszik olyan nyugodtnak, mert alszik épp :mrgreen: :lol: de van hangja is :wink: Nálunk a wc-papírtépkedés és a wc-húzogatás a menő, szerencsére a wc-kefe (még?) nem érdekli annyira B-t. És Ábel még nem éri fel a kilincset? (addig jó!!) :wink:

Lindi :) Akkor Grétinek is nagyon boldog névnapot!! Szirák király lehetett, szupi ajándék :D Sok +++++ Neked a feldolgozáshoz!!!

Tinu :) Hajhulláshoz kitartást! Tudom, hogy ez most nagyon sz.r, de ne aggódj, fog maradni és visszanőni, csak még várni kell rá egy kicsit (nekem kb.2 hónapon át hullott) :?

Rec :) Jó hírhez gratula! :D

Macs :) Klassz csajod van!! :wink: :D

Fibi :) Ne :oops: -d már magad azért, hogy fáradt vagy!! Pihizz csak, úgyis a lakást szépítetted már egy ideje, úgyhogy no para, Ábel nem fogja kikérni magának, hogy hova viszitek haza :wink: És persze mennek a drukkok és a ++++++ok!!

Arwen :) Nem kell semmi ilyesmit vinni a kórházba, ott adnak hintőport és popsikrémet, a köldökkezelést meg elvégzik fürdetéskor.
denizsa

Leni :) Muffin rulez :D :D én sem bírtam ki és sütöttem csokisat :lol: :lol: (hallod, Macs, milyen nagy hatással vagy rám? :lol: )
És ha még képet, akkor van még, csak nem akarom szétoffolni a topikot :oops: de ezt nem bírom ki, hogy ne tegyem fel:
Kép
denizsa

Denizsa,
fogd csak rám bátran, hogy befolyásollak :mrgreen: sütés-elvonási tüneteket megértem teljesen! Amíg Apa fogyózott, én sem süthettem, mert nem volt kinek. És szerintem most rohamtempóban lesütöm-főzöm azt, amire augusztustól már nem lesz időm... :mrgreen:

Bence tuti jó fej és ez a közös kép is nagyon jóóóó!!!! Remélem én is ilyen szeretetteli fotókat linkelhetek majd be! :)
macskanyu

Fibi :) Nincs a földön oylan ember, aki msot önzéssel vádolna! Kit érdekel, hogy hogy hagyod ott a lakást? Semmivel se törődj, csak pihenj, töltődj, örvendezzél :)

Deni :) annyira meghatóak a képeid mindig - Bálint olyan kedves gyerek, látszik, hogy kiegyensúlyozott, boldog családban nevelkedik :)

Macs :) Amennyire én Fülöpkét ismerem, rendkívül kedves lesz ő is a tesóval :)

De jó, sokan leszünk akkor szerdán, éljen!

indianyo

Köszi, csajok, már sokkal jobb :)

Deni,
ezen a képen könnybe lábadt a szemem..... 8)
fibi

Rylie:
Kamillának jobbulást és sok +++++++++++

Fibi, Arwen:
Nektek kitartást és én duplán irigykedem, mert a végét én nem élhettem át, meg azt sem, hogy rámteszik a kis szarost... Majd legközelebb!!!!! :wink:

Indi:
Megpróbálunk mi is menni a bikásra, de ezúttal sem ígérek semmi... Úgyhogy még mi is... És ha megyünk, hazafele eldoblak benneteket Gazdagrétre, ha akarod!!!

Votiv:
Neked nem írok, majd holnap beszélünk! :wink:

Deni:
Mint hallom, veled is!!! :wink: Azért a fiúk nagyon édesek!!!!!!!!!

Ma megvolt az első közös pancsi a nagykádban. Apa párszor belemerítette a fejét is én meg ott sipitoztam, hogy jaj, a fülébe ne... A gyerek meg megadással tűrte...

Ja és neurológián: fejlődést látni, de még tornáztatni kell, megcsinálták az UH-t, a hasi rendben, a koponya szerint az oldalsó kamrák asszimetrikusak (nem tudom, mit jelent), de mondta a dr, hogy ez önmagában nem probléma, de ha bármi fejlődési rendellenességet tapasztalunk, akkor ebből lehet indulni, nem pedig vakon már az elején. De remélem, erre nem kerül sor. Hát mit mondjak, nem nyugodtam meg. Mondtam apjuknak, akkor leszek nyugodt, ha lediplomázik, férjhez megy és egészséges gyereket szül...

nukada

Szrekuc,
Nem lehet, hogy rendmánia a gyerek egy bizonyos koránál tör ki a szülőn (némelyiken). Amikor Peti kb. akkora volt, mint a te fiad nálam is tombolt, csak úgy jelent meg, hogy nem bírtam addig lefeküdni, amíg el nem rakodtam. Ez még így ok (bár bazi fáradt voltam és rakodásnak semmi értelme nem volt, hisz éjjel senki nem látta, reggel meg 5 perc alatt P. eltűntetett minden harmóniát a lakásomból). A durva az volt, hogy egyfolytában járt a szemem, hogy mit kellene elrakni, milyen sorrendben rakodjak Miközben Petit altattam és majd elájultam azon gondolkoztam, hogy először a fogkefét keresem meg a konyhaszekrény alatt, aztán míg jobb kézzel feltörlöm a szétkent sütőtökpépet a térdemmel becsukom a szekrényt és a bal kezemben gyűjtöm a ledobált ruhákat, amiket aztán....
Aztán elmúlt. Meg idővel a gyerek is rendesebb lett - pedig igazán nem zrikáltam, mert engem zrikált eleget anyám. És én gyerekkoromban megfogadtam, hogy ha lesz gyerekem nem kell rendet raknia és nem fogok újságot olvasni, hanem csak játszom vele. Mivel újságot szeretek olvasni legalább rendet nem kell raknia (néha magától rendet rak ám). Szóval idővel Ábel is kevésbé fog rámolni... (Jaj, most jut eszembe, hogy míg kicsi ritkán rombol szándékosan. Tegnap Peti autókat rajzolt a hajópadlóra. Szép zöldeket, szép nagyokat. )
És fiad és apja hányszor találkoznak?

Deni, Votiv
Eszement képeket tettetek fel!!! Hihetetlenül jók rajta a gyerkőcök!!!

Lindi,
Boldog névnapot a gyerekeidnek!!!

Tinu,
Hajhullás - nem tudom mikor áll meg én nem vettem észre, hogy hullana/hullott volna. Te biztos sokat fésülködsz!!! Ne fésülködj, ne bolygasd szegényeket!!

Fibi,
Miért is vagy önző? Felületesen olvastam? Azért mert elmész? Na ne!!!

Leni,
Én még rád és Zsancira is irigy vagyok. Olyan fiatalok még a ti srácaitok. Marci egyre nagyobb...

Rylie,
Mit csinálnál rosszul??? Most csak érzékeny vagy meg kivagy, de nehogymá komolyan vedd anyukádat. Már ha egyáltalán így értette. Én legalábbis sokszor mást értek, mint amit anyám mond és jól megsértődöm.

Macs,
Tényleg, Füles hogy alszik nappal? Olvadt csokis muffinnak nem küldenéd át a receptjét? Annyira örülnék, akármikor, ha lesz időd. Odavagyok a csokis cuccokért!
És te is hogy pörögsz!!!

Zsanci,
És ti hogy alszotok? (Nem úgy értem, hogy ébredtek-e hanem hogy hogy alszotok - na jól elmagyaráztam. Szóval, hogy ki kivel?)

Votiv,
Nálatok Lili saját ágyikóban szundít?

Móni
Kép
Kép
monisa

Mon,
Jesszus, tökre ez van!!!! annyyira sajnálom magamat! (komolyan mint egy idegbetegnek, nekem is mindig jár a szemem meg az agyam, hogy mit hova kell pakolni :roll: )
tök gyakran találkoznak (heti 2-3szor min), de ma pl anyura is sírt Ábel, úgyh biztos ez az érzékenykedés volt csak

Macs,
ki az a Dia? :mrgreen: növénymánia :lol:

Rec,
most kaptam egy másolt filmet, és csak azt nem játssza le; mondjuk macintosh gépen írták, lehet,h az számít? :?

Den,
tök édes kééép!

este fürdés közben csúszott még egy kis tusfürdő (elragadta az enyémet) gondolom ezért nem kell gyomormosásra rohanni :roll: :lol:

Nuk,
ne aggódj a neurológia miatt a pancsi meg rulez :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi,
Teljesen érthető, h már fáradt vagy és nem tudsz és nem is akarsz semmit sem csinálni. Jobb, ha anyóséknál vagytok, ott tudsz pihenni, persze, ha anyós nem szól be :?
Én csak evőeszközöket vittem be, még poharat sem, üvegből ittam, én már csak ilyen parasztos vagyok :mrgreen:

Votiv,
Anyukád története nem semmi :shock:

Rec,
Éljen és hajrá :D

Szrek,
Én baromira rendmániás vagyok, mindenkit ezzel teszek a sírba :oops: Még a gyerekdokiról is levetettem a cipőjét. Mióta megvan Adél, azóta nincs időm a takarításra és kezd nem érdekelni. Szerintem ne aggódj miatta. Ahol gyerek van és állandóan rend, az már gyanús :wink: :lol:

Zuzi,
Már négykézlábazik Pannus :o tyűha :D Mi még csak a fókajárásnál tartunk :lol: Gratula a lakáshoz :D

Deni,
Milyen édes Bencéd, zabálnivaló :D Tesós kép megagiga rulez :D

Rylie,
Szegény Kamilla :( Most már tényleg elmehetne valahova ez a kórság :evil: És inkább legyél paraanyu :wink: Parkolás ügyben szerintem először a közterületeseknek írjál. Ha megvárod a végét, ahogy Votiv is írta, sokkal többet kell fizetni.

Lindi,
GRÉTIDNEK IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D Ha kibeszélős típus vagy, akkor valakinek mindenféleképpen beszéld ki magadból. Nekem még a kiírás is szokott segíteni, persze úgy, h utána apa is elolvassa.

Tinu,
Nekem is hullik még mindig a hajam :roll:

Macs,
Relax, ne pörögj!!! :)

Arwen,
Kitartás!!!

Nuk,
Azért a doki fogalmazhatott volna részletesebben is :roll: Ez most szerintem Neked nem sokat segített :? Mindenesetre ne aggódj, tudod bolhából elefántot....

Kép Kép
curse

A mai nap legcsodásabb élményet megosztom veletek :D Képzeljétek Adélnak végre valami bejött :D Őszibarackos alma :D Megevett legalább 6 kanállal. A kanál láttán nyitotta a száját :D Látom nem reménytelen a helyzet :lol:

És még fárasztanálak benneteket két kérdéssel :oops:
Ti ilyen melegben adtok/adtatok a dedeknek vizet a tejci mellett. Adél most kb. 4 óránként eszik és nem tudom, h az elég-e folyadék bevitelnek? Szerintetek :?

Ti mikor cseréltetek autósülést? Ha kilóg belőle a ded? Nem tudom bekapcsolni vagy milyen szempontokat vegyek figyelembe? Azért vagyok ennyire bizonytalan, mert a súlyhatára az ülésnek 13 kiló, amit biztosan nem fogunk elérni egy jó darabig, viszont biztos, h vmikor már nem lesz jó az ülés. Tapasztalatok?

Kép Kép
curse

Sziasztok,

csak egy gyors bekukk, aztán dőlök az ágyba.

Bajnabásnak és Gréti babának Boldog Névnapot!

Curse :) ugye, hogy ugye, ez az őszibarack. Mondtam én :) Csak amikor én írtam, akkor még primőrnek számított :) nagy gratula :)
nálunk Máté kb. 3-5 dl vizet iszik a kis csőrös poharából és már saját maga is megfogja és szájához emeli a fogantyújánál fogva. úgyhogy sztem ki kéne próbálnod, hátha. És vízivás ellenére nálunk Máté még egy kis tejecskével öblíti le a bőséges kaját :shock:
Ülés: nálunk is nagy kérdés, úgyhogy várom a kérdésedre adott válaszokat. Mi már mind hosszban, mind súlyban lassan kinőjük a hordozót, de mivel még nem ül fel teljesen önállóan, nem mertem normál ülést venni neki. Hiába ül szépen és biztosan, félek nem tenne jót neki. Szóval, várom mit aszondanak a többiek.

Zsan :) én félve kérdeztem meg a ruhákat, mert nem akrtam tolakodni, és örülök, hogy hasznukat vetted :) SZÍVESEN :)

Deni :) Bence tündéri és ez a tesós fotóóóóóó :) És saját két kezemmel, ollóval és fésüvel vágtam le Máté haját :)

Fibi :) továbbra is sok erőt és kitartást kívánok Neked. Sokat gondolok Rátok. :)

Bocsi attól, akire nem reagáltam, fentiek hirtelen eszembe jutottak.

Megyek randizni álommanóval :D

Jajj, a mi jó hírünket majd elfelejtettem. Tegnap Máté felkelt, majd elkezdte összeütögetni a tenyerét, ergo tapsolt és egyre sűrűbben teszi és ollllyan édesen csinálja és hogy vigyorog közben :)

Na, tényleg el.

Jó éjt mindenkinek,
Vica

Kép
Kép
vica94

Curse :) Dominó még simán használja a 13 kilóig jelzett ülést, minden nap üldögél benne és kedveli. Szerintem az a lényeg, hogy a popsi kényelmesen elférjen és a feje se lógjon ki, a lába nem baj, ha hosszabb, az a babakocsból is kilóg de nem szokták bánni a babák.

indianyo

Móni, igen, 6 hetes koráig velünk aludt Lili, aztán egyik nap átvittem, és onnantól kezdve nem volt kétóránként kelés, úgyhogy nekem, önző anyának megérte :twisted: és eddig még szerencsére nem panaszkodott, alszik 9-től fél6-6ig.

Deni, hát hogy lenne már ez off????? méééég :D

Rylie, ha még olvasod, nyugodtan add be a maradék két adag bogyót! ezt nem kell szigorúan venni, ha egyszer elfelejted, hát bepótolod, mikor eszedbe jut :)

nem is mondtam még, szombaton a logopédus "bízatott", hogy Isti kommunikációja már az egyévesek szintjén van :twisted: és ha végre megtanul beszélni, úgy néz ki, pösze is lesz - bár ez végképp nem érdekel, ezen lehet segíteni...
ma pedig közölték velem (konduktor), hogy lúdtalpas is, meg tyúkmellű...
néha arra gondolok, jobb lenne homokba dugni a fejem, mit kell nekem mindig megmondani a frankót :?

Arwen, nem jössz el szerdán a bikás parki (H-val szemben) játszótérre? van egy miniálisan használt üveg alkoholom meg egy hintőporom, szívesen odaadom! (ezeket csak addig használod, míg le nem esik a csonk, nekünk vagy 10x volt rá szükségünk összvissz) és akkor már csak a fürdetőkenőcsöt meg a posikrémet kell kiváltanod. a H-ban van patika a fsz-en, mindent kiválthatsz, mikor mentek haza. már nagyon a finishben vagy ám, bőven lehet, hogy leszállt a pocakod, hogy Attilának beékelődjön a buksija, ez nagyon tud nyomni keresztcsont-tájon... a méhszáj meg 1-2 óra alatt is eltűnhet, szóval most már bármikor szülhetsz is :wink:

votiv 8)
votiv

Sziasztok! Köszi a hsz-eket, aranyosak vagytok!

Johi! El tudsz jönni a számláért vagy elküldjem postán?

KépKép
KépKép
lindicita

Curse, tényleg nem a kg számít, hanem hogy kényelmesen üljön bene és hogy a biztonságos használat stimmeljen. Isti még most sincs 13 kg :lol: de már régóta nagyobb ülésben ül.
nem tudom nektek milyen ülésetek van, de pl. kagylóülés már nem biztonságos, ha kilóg belőle a láb és menetiránnyal szemben van bekötve (balesetnél az az első, hogy eltörik a gyerek lába) engem egy régi topiktársunk egy talin anno ezért irtóra leb...tt...
de ha már szépen ül Adél, nyugodtan válthattok egy nagyobb ülésre, biztos ő is élvezné, hogy többet lát útközben. nagyobb ülésnél is fontos, hogy legyen saját öve (azért mondom, mert én vettem egyet, amit a kocsi övével kellett bekötni, és vihettem vissza, mer Isti már az autópályán meglógott belőle)

votiv 8)
votiv

nálunk is folyton megy a smúzolás :mrgreen: Isti ma Lilikét szorongatta elalvásnál a macija helyett :shock: alig bírtam kimenteni szegénykét :)
íme egy kis képregény:
Kép Kép
Kép Kép

votiv 8)
votiv

és mégegy a kiscsajsziról, és eldugultam :D
Kép
már ilyen szép a kis bőre :)

votiv 8)
votiv

Votiv,
ne aggódj és Ábel is tyúkmellű vagy mi - úszni kő majd vinni; 4éves korától tervezem ;) :D

Indi,
köszi majd továbbképzést megbeszéljük ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Vica,
Az őszi még nem idei, hanem üveges :) de hétvégén kinézek a momi-i piacra, szerintem már lesz igazi is :)
Ezt a csőrös poharat a volt szobatársam is mondta, h ők már abból nyomják a vizet. Lehet, h akkor beruházok rá :) Vhogy az az érzésem, h kéne neki vizet is adni a 4 órás közökbe.
Gratula a tapsoláshoz :D

Indi, Votiv,
Köszi az ülés tapasztalatokat. Nekünk még kagyló van és egyenlőre menetiránnyal háttal van a csaj. Adél ülése még annyira nem stabil, viszont nagyon sokszor húzza magát felfelé, ha az autósülésben van. Gondolom zavarja, amit te is írtál Votiv, hogy nem lát ki.

Votiv,
Szuper a képregény :D annyira jó a tesó szeretgetés :D Lilike bőre szép, én nem látok semmi kivetni valót :D

Kép Kép
curse

Vica, sztem a ti helyzetetek elég speciális, mert ahogy mondod, az ültetést a világért sem szabad erőltetni. másrészt viszont Máténak simán "kijárna" már egy nagyobb ülés :) ha nem felejtem el, megkérdezem holnap a fejlesztőben.

Szrekuc, köszi a tippet :)

votiv 8)
votiv

Johi, akkor tenyleg probald ki ezt a tornat! en mar meg vagyok gyozve ;)

Reku, es mast sem tudsz lejatszani v csak ezt? annak nem szabadna szamitania, h Mac-en irtak :?

Lilinek milyen kis pank frizkoja van :D

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv,
okés, meggyőztél, és a lényeg, h gyógyul a bibi! :)

Egyébként mi a nyavaját keresel fent 0 óra akárhánykor, a gép előtt ülve? ÉS te Recca? ;)

Rájli,
csak most olvastam, ajajj, ez nagyon kakául hangzik, rengeteg drukk megy!!!! Vizsgához is, de most a másik sokkal lényesebb, igaz?

Johi,
tökjó olvasni, h lesz megoldás az ülés-blokk-biztosít mizériára! Valami kis pozitívum legalább a bajban!

Votiv baba és Denizsa baba is töktöktökszép! :)

BOLDOG BARNABÁS NAPOT!!!

Kihúztam éjjelre a réjdet. Reggelre 28 db csípést számoltam meg magamon. Hős vagyok, család nem szíjja a kémiai izéket. :?

Recca,
most akkor kezdjünk drukkolni, vagy majd szólsz, h mikor? És ma reggel egyből rád gondoltam, mert apa kitalálta, h a sok-sok meggyfánkról csináljak meggyespitét. Csak ez sajna nem az a magozott fajta, mint a tesco-s... :lol: Még gyűjtöm az erőt, egyetlen nap a héten, h nem megyek sehova (leszámítva a bölcsi túrát, az a napi 3 óra bele van számítva).

Víz: háát, hamarabb kellett volna mesélnem, mert tegnap reggel óta egyfolytában van víz, és nem is csak pötty-pötty, hanem rendesen. :D Egyébként nem akkora dráma, mint aminek hangzik, csak ez is kissé próbára teszi az embert, meg a szervezőképességet, stb. És hát a mediben még van, de már abban is kevés, így a vízforgató már nem működik (nem éri el a kellő szintet, mert abból szedtünk sokmindenhez vizet), és már kezd nyúlni, de az algapakolás az tuti wellnesszfitnessz, nem? ;)

És tegnap annyira béna voltam a tanpályán, hogy amikor el kellett indulni, lefulladtam, amikor meg kellett állni, a hüje kocsi önálló életet élt és elgurult a neki tetsző irányba.... :( úgyhogy most midnen napra oda vagyok rendelve, de ez olyan izé már, h nincs házi feladat, csak ott lehet gyakorolni.
És és és 3 hét múlva jön egy francia barátném a vőlegényével 10 napra és próbálom valahogy Eszternek beadni, hogy bonzsúr (ez már igen jól megy neki), de hogy magyarázzam el, h miért beszélnek olyan furcsán? :? :roll: :D Mi csak angolul fogunk kommunikálni, és engem Eszter úgy még nem nagyon hallott... hehe, pláne nem az apját :D

és még egy csomó mindent akartam, de mit is...
neet
neet

Macs,
ülj már le! :D

Fibi,
te meg szüjjé máá! :D

Curse,
kaja: na ugye! :) Víz: Eszci sose ivott vizet, amíg csak szopi volt. De mire elértük a kánikulát, addigra már kezdtük a vegyes kajákat (május-június), akkor meg forraltam neki és lehűtve kapta a vízet.

Láttátok a motorbalesetes videót az rtl-en? Lehet tudni, mi lett a baleset okozójával? Mert csak a szembejövő szegény srácról tudtam meg, hogy ... :cry: A nemnormálisról meg olyan nagyon csúnyákat gondolok, ami ezerszer rosszabb a halálnál....
neet
neet

Jó reggelt 8)

Monisa,
pü-ztema muffint. Füles mostanában sehogy nem alszik nappal...
Mikor ideköltöztünk, szépen beállt egy endszerre magától, reggel 6-7 kelt, fél 1-1 elaludt 2 órácskára és este 10 kor le lehetett tenni. ' kemény hétig gyönyörűen aludt éjjel, aztán egy nagyszülői látogatás után, felborult a rend(mikor van itt valaki, letehetetlen a gyerek. ) akkor néhány napig nem aludt napközben és éjjel is cca. 40 percenként kelt. Aztán visszajött a nappali alvás, 4 nappal ezelőttig, azóta megint nem tudom letenni napközben. Így reggel 7-től,este 10-ig non stop móka-kacagás....

Curse,
jaja, pihennék néha nagyon is, de mit csináljak Fülessel? Nem mondhatom neki, hogy anyád alszik helyetted is, te meg játszál szépen.... Sanos-szerencsére ő egy foglalkoztatós baba és hidd el, ha ő kreatívkodik, az sokkal rosszabb.. :mrgreen:
Múltkor pl. 10 perc alatt szétkent a parkettán egy elzabrált tusfürdőt, a fürdőből lopott egy guriga wc papírt, azt precíz lapocskákra tépkedte, sztem kíváncsi volt, valóban annyi lapocska-e, ahány a zacsijára van írva.... :mrgreen: A szennyestaróból bepakolta a mosógépet, vegyes színekben és valószínűleg kevésnek találta, mert a szárítóról leszedett ruhákat és azt is mellégyömöszölte. szerencsére a mosószeres vödörrel nem bírt :mrgreen: amikor elkészült a mű, hozott egy babatalicskányi termőföldet és kísérleteket végzett, vajon reakcióba lép-e a tusfürdővel... :mrgreen:
na ekkor léptem közbe, a 10 perc muszáj-pihi után, mert gyanúsan nagy csend volt....
Montam én a kölöknek, hogy odaadom neki a kémia labor jegyzőkönyveimet,ha már ennyire érdekli a kémia, megtatnulhat titrálni is belőle, de a bestét nem érdekelte....csak a saját kísérletei...

Kaja rulezzzz :D :D :D

Szrek,
ha rosszul van megírva, sem ismeri fel a lemezt....

Votiv,
olyan édesek a kölkek!!! :D :D :D :D

perpetuum mobile, alias Füles:

Kép

Kép

Kép
macskanyu

Sziasztok!

Rég voltam. Hétvége Kecskeméten telt, a hét pedig a pénteki szülinapi buli jegyében fog. Tegnap éjfélig meghívókat gyártottam. Gyerekeim meghívták a fél utcát, a fél ovit és iskolát. :twisted: És még így is kizártunk sokakat. (gyerkőim javasolták, tartsunk 2-t, külön mindegyiknek, mikor min 4 testvérpár, és közös ismerős is jön. Na perszeeeeeeeeee) Szerintem jöhetnének ezren is, csak rendezze/finanszírozza valaki helyettem. Így is lesz itt min. 16 lurkó. Ha esik az eső, én szepokut (így kell írni Nuk?) fogok végezni magamon. :lol:

Fibi :D Gyakran eszembe jutsz. Jó pihenést anyóséknál, és egy szép szülést kívánok neked. Minden rendben lesz!

Votiv Ezek a képek (is) tündériek.

Neet Jó, hogy már van vizetek. És a medence vizét még rendbe tudjátok hozni, vagy cserélitek az egészet? Tavaly nagyon jó tanácsot adtál nekem, épp tegnap "rendeztük be" mi is a medencét. 30 fokos volt estére, ma jót fürdünk délután.

Na, most el, mert a legkisebb ismerkedik a fiókkal, és persze odacsípte. Kell a tapasztalat, de ez olyan keserves szegénykémnek. :cry:
zsugyu

Curse,
éljen az őszibarackos-alma! Finom is az :lol:

Fibi,
nehogy már lelkiismeretfurdalásod legyen, hogy mindenórásan fáradt vagy :shock: Főleg egy pörgős nap után... egy ilyen után én másnap (volt olyan, hogy harmadnap is) úgy éreztem magam, mint a mosott szar. Akkor szerdán találkozunk :)

Rylie,
szerintem neked senki nem tehet szemrehányást, nagyon jó anya vagy. Egyszerűen összejöttek a dolgok, remélem, innentől már mindenből kifelé lábaltok :)

Rec,
havinak így még nem örültél, mi? :mrgreen: Marci után nekem először pont két nappal Szlovénia előtt jött meg... az időzítés nagymestere :mrgreen:

Lindi,
boldog névnapot a gyerkőcöknek! :)
Szerintem is fel kellene valahogy dolgozni a szülésedet, akár szakember segítségével. A szülésfeldolgozó csoportok, amit a lányok írtak, nagyon jók lehetnek. Fontos, hogy ne temesd magadba, mert ezek a dolgok nem "múlnak el", ott vannak, és bármikor később előtörhetnek, sokkal nagyobb kárt okozva.

Deni,
nagyon jó ez a kettős kép :) Zuzit elvileg hozom szerdán :lol: Mármint kisérem :lol:

Zuz,
Pannus már négykézláb :shock: múlik az idő :lol:

na ezt elküldöm...
kisün

Neet,
láttam..... :( és sosem értettem az ilyesmit... én 20 évig motoroztam, szeretem a sebességet én is, de ilyet sosem.... és soha nem vagánykodtunk, nem kockáztattunk, sem a saját, sem mások életét és így is nagyon élvezetes dolog a motorozás...
úgy tudom életben maradt, csak összetört alaposan....

Zsu,
jó szülinapozást :D
macskanyu

Neet,
víz :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: DURVA!!! Hogy várják el az embertől, hogy normálisan éljen így???

Arwen,
te is mindjárt szülsz már :lol: Kitartás, tavaly engem is a meleg tett taccsra teljesen, de szülés után MINDEN jó lesz 8)

Szrek,
nálunk is gyorsulás van ezerrel a tiltott dolgokra (vécé-kefe és társai). Úgy látom, a NAGY különbség a két gyerek közt az, hogy Marci Dócival ellentétben rettentően orális kis disznó, mindent megeszik, ami a keze ügyébe kerül, akár kaja, akár nem :shock: főleg a papírt...

Nuk,
úgy tudom, hogy a kamrai asszimetria önmagában tényleg semmit nem jelent, hiszen szinte mindenkinél van méretbeli különbség a testének két oldala közt, és ez az agykamrákra is igaz. Nyilván a mértéke, ill. az esetlegesen okozott problémák fényében lehet ez gond.
Annyira jó lett volna, ha ez az orvos leül, és részletesen megbeszéli veletek, hogy milyen mértékű, mit jelenthet, ill. hogy kell-e, hogy jelentsen valamit, mert ez a legrosszabb, az "elvileg semmi baja, DE..." és akkor majd ezen kell agyalnod :evil:
kisün

Én láttam a motoros balesetet, szerintem ez gyilkosság és kívánom, hogy éljen az ember bénán-tolókocsisan egész életében és elmélkedjen azon, hogyan is ölt meg egy ártatlan embert (pillanatnyilag még életveszáélyes az állapota) És az összes haverjának, azoknak, akik meg se álltak segíteni és az összes undorító szar alaknak, aki így autózik motorozik ugyanezt kívánom és gyűlölöm őket - mindig az ártatlan hal meg

indianyo

Egyébiránt pedig jóreg, szasztok, csókok és ölelések

Fülesek és Istik és Lilirózák :)

Ja, a nagy ülésből is kilóg ám a gyerek lába, ugyi

indianyo

http://tv2.hu/2007-06-11/Videora_vettek ... LAN_VIDEO/
:(

Rec, Macs,
vmi vlan lejátszó kellett hozzá (nem én találtam ki)

Neet, bonzsúr,
wow francia barátnő! :D én mindig olyan béna voltam a kapcsolattartásban :? pedig pedig.....
és egy HŐS vagy! :lol:

Zsu,
te szegény :lol: 16 gyerek :D :D :lol: (tök jó, örülj neki, hogy ilyen kis barátkozós kőceid vannak ;) )

mit akartam még.....

Kép

Kép

szrekuc

Curse,
mi Dóci 9 kilós "korában" (11 hós volt), és Marcinál is 9 kilósan (ő mondjuk csak 10 hós volt) cseréltük nagyobbra az ülést. Az az igazság, hogy már régóta stabilan ültek, és mindketten sokkal jobban élvezték, hogy látják a tájat, minket :D
Szóval a felső súlyhatárt hanyagold, inkább a köv. ülés alsó súlyhatárát nézzétek!

Votiv,
képregény rulez 8)
és ezeken a dolgokon mindmind lehet segíteni, benedektibit is azért vitte az apukája az uszodába, mert kicsit nyeszlett volt, aztán lám... a homokbadugás meg vicces lenne egy újságírótól :lol:

Neet,
Dóci konkrétan röhögőgörcsöt kapott, amikor először hallott minket angolul beszélni vendéggel :lol: Azóta már megszokta, de az az első néhány alkalom nagyon vicces volt :) Éljen a víz!!!!

Macs,
Füli munkamódszerei :mrgreen: :mrgreen: no meg szép is ám :D

motorbaleset: ugyanaz jutott eszembe, mint Indinek :( engem őszintén szólva nem érdekel, ha egy barom (aki azt hiszi, ő a kanyarban is lát, vagy hogy három sáv van a kétsávos úton stb.) kinyírja magát... de mindig a vétlen hal meg...
kisün

Indi :lol: UFF! Jól szóltál! (az én öcsém most vett motort (újra), és ő normálisan közlekedik, és mégis annnnnnyira féltem őt. És az úton -mióta 4 hete belémjött Lorci lábánál egy vadállat- egyfolytában azt nézem, hogy mindenki hülye, csak én nem. Így borzasztó vezetni, pedig sajnos az átlag a nemnormálisok felé tendál. :evil: )

És az előbb nem volt időm írni: Zsan, Deni tüncik a gyerkők.

Macs :lol: nagyon kreatív lánykád van. A szeme sem áll jól, olyan kis hunci. Látván az én aprómat, rám is hasonló mulatságok várnak. :roll: :lol:
zsugyu

Sziasztok,

Én még elég új vagyok, eddig inkább csak olvasgattam, de most kérdezni szeretnék. Látom nagyon összeszokot csapat van már itt, remélem tudtok majd Nekem segíteni, mivel sajnos a reformok kapcsán új kórházat kell keresnem a 2. babához -van már egy 17 hós lányom- , és ha már váltanom kell a Szt Imrét néztem ki. Ugyhogy azt szeretném kérni, ajánljatok nekem orvost, akár itt akár az m_boka@fremmail.hu címen. Elsősorban férfi orvost keresek, aki nyugodt, megbízható, alapos, szeret beszélni, nem kell mindent harapófogóval kihúzni belőle. A természetesség híve, de nem bármi áron, első a baba biztonsága. Ja és még az árai is elfogadhatóak.
Segítségeteket előre is köszönöm,
Mariann
hemike

Zsugyu,
nekem is ez a gondom: úgy kell vezetnem, hogy mások hülyeségeit is megelőzzem. Nálunk sajna eléggé a béka segge alatt van a vezetési kultúra (ld. index-használat, normális előzés, sebességhatárok betartása ésésésés) :? Egy taxis egyszer azt mondta nekem, hogy azért nem indexel, mert akkor úgysem engedné senki átsorolni, inkább cikázik :shock: :shock: :shock: Ez sajna azt jelenti, hogy vannak az abnormálisbaromhülyeállatok, és van egy tömeg, amelyik "ő sem csinálja, én akkor minek"-alapon szintén azzá válik :evil:
kisün

Hemike,
üdv :) az én orvosom (Bardóczy dr.) sajna kiesik, mert ugyan olyan, amilyet szeretnél, az árai viszont ölég magasak... de a többiek majd jönnek, és ajánlanak :D
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: