Votiv,
okés, meggyőztél, és a lényeg, h gyógyul a bibi!
Egyébként mi a nyavaját keresel fent 0 óra akárhánykor, a gép előtt ülve? ÉS te Recca?
Rájli,
csak most olvastam, ajajj, ez nagyon kakául hangzik, rengeteg drukk megy!!!! Vizsgához is, de most a másik sokkal lényesebb, igaz?
Johi,
tökjó olvasni, h lesz megoldás az ülés-blokk-biztosít mizériára! Valami kis pozitívum legalább a bajban!
Votiv baba és Denizsa baba is töktöktökszép!
BOLDOG BARNABÁS NAPOT!!!
Kihúztam éjjelre a réjdet. Reggelre 28 db csípést számoltam meg magamon. Hős vagyok, család nem szíjja a kémiai izéket.
Recca,
most akkor kezdjünk drukkolni, vagy majd szólsz, h mikor? És ma reggel egyből rád gondoltam, mert apa kitalálta, h a sok-sok meggyfánkról csináljak meggyespitét. Csak ez sajna nem az a magozott fajta, mint a tesco-s...

Még gyűjtöm az erőt, egyetlen nap a héten, h nem megyek sehova (leszámítva a bölcsi túrát, az a napi 3 óra bele van számítva).
Víz: háát, hamarabb kellett volna mesélnem, mert tegnap reggel óta egyfolytában van víz, és nem is csak pötty-pötty, hanem rendesen.

Egyébként nem akkora dráma, mint aminek hangzik, csak ez is kissé próbára teszi az embert, meg a szervezőképességet, stb. És hát a mediben még van, de már abban is kevés, így a vízforgató már nem működik (nem éri el a kellő szintet, mert abból szedtünk sokmindenhez vizet), és már kezd nyúlni, de az algapakolás az tuti wellnesszfitnessz, nem?
És tegnap annyira béna voltam a tanpályán, hogy amikor el kellett indulni, lefulladtam, amikor meg kellett állni, a hüje kocsi önálló életet élt és elgurult a neki tetsző irányba....

úgyhogy most midnen napra oda vagyok rendelve, de ez olyan izé már, h nincs házi feladat, csak ott lehet gyakorolni.
És és és 3 hét múlva jön egy francia barátném a vőlegényével 10 napra és próbálom valahogy Eszternek beadni, hogy bonzsúr (ez már igen jól megy neki), de hogy magyarázzam el, h miért beszélnek olyan furcsán?

Mi csak angolul fogunk kommunikálni, és engem Eszter úgy még nem nagyon hallott... hehe, pláne nem az apját
és még egy csomó mindent akartam, de mit is...
neet