Sziasztok!
Timi:
olyan kedves választ kaptál a leveledre, hogy még engem is megnyugtatott!
Bigis, Mazsi:
Nincs mérlegem, csak a tanácsadáson mérjük a Linust, de már gondolkodtam rajta, hogy be kéne szerezni! Bár a kórházban is csak stresszeltem magam rajta, hogy mennyit eszik (vagy mennyit nem), de a gyerekosztály főorvosnője kifejezetten utálta, ha a kismamák mérni hozták evés előtt és után a babákat!
Én is jártam úgy, hogy teljesen tele volt a nem fájós cici (reggel) és kb 15 perc alatt kiürítette - gondolom a nyomás is segített

. Én viszont a hosszú szopikhoz voltam eddig szoktatva és nem tudtam, hogy mi van. A cicrángatás is ez után volt, úgyhogy tényleg csak játszott, vagy már be akarta fejezni a szopit csak én nem hagytam
.gif)
Én anyósomtól akadok ki, nagyon kedves meg minden, de rettenetesen aggódik mindenért! Ha kilöttyen a víz a parkettárak, azon is fél óráig aggodalmaskodik :d Nem is lenne gond, csak ha már picit sír, akkor jön "jaj szegény már MEGINT fáj a hasa", mintha én tehetnék róla, hogy még mindig nem múlt el!
Hozott nekünk egy aloes szert, hogy adjam a kicsinek hasfájás ellen, de nincs hozzá rendes tájékoztató, csak egy fénymásolt valami és az az infirmáció, hogy neki azt mondták, ez jó a csecsemőkori hasfájásra, és én is adjam be a Linusnak! Hát nem! Főleg miután rákerestem a neten, és a GVH a céget 60 millióra büntette , mert nem volt engedélye a gyógyhatású termékek forgalmazására! És kiderült, hogy amit kaptunk az nem is táplálékkiegészítő, hanem kozmetikum!
Férjemuram:
Nálunk én vagyok a trehányabb, és ő mindent megcsinál, még vasal is

Egy angyal lenne, ha nem csinálná ezt mániákusan!
Képes azért veszekedni velem, mert a melltartóbetét ragasztójáról leszedett papírt az asztalon hagyom, csak azért, mert a kislányom sír és én inkább vele foglalkozom. AZ nem jó, ha szopizás után dobom ki! Inkább veszekszik velem szoptatás közben, had legyek jó ideges

Neki néha a tárgyak fontosabbak, mint az emberek!
(szerintem nincs világvége, ha nincs minden kockásan és párhuzamosan lerakva, szerinte van
Szúnyogok éjszaka:
Ti mit tesztek ellene? Az elektromos szúnyogriasztót nem szeretném a kicsi mellett használni, így is több vegyszert használunk, mint kellene! Adoboza szerint emberre nem ártalmas a szer, de inkább nem próbálnám ki!
Hétvégén, egyik este már épp elaludt a Linus nagynehezen, amikor egy szúnyog pont őt szemelte ki és a zümmögésével felébresztette

De aztán gyorsan elkaptam! Még jó, hogy csak az az egy jött be!