Fúú, Andris nagyon faramuci lény… De furcsa! Asszem, én már megijedtem volna. Csodálom Anneet!
Kismasni! Mi van, simán ellátnak, és senkinek nem jut eszébe szólni, hogy megszűnik az osztály???? Rémes! Őszinte részvétem! Légy erős, és bátor, keress gyorsan egy megbízható dokkert T.bányán! Sok sikert! Szurkolunk! És tájékoztatást kérünk!
Zsuzsi, amit belinkeltél, az 60*120-as ágyra való. Nekünk 70*140-es van
Andi! Sztem se a felkészítő, se a jóga nem késő.
Zsanett! Semmi újabb testi tünetről nem tudok beszámolni. Talán egy kicsit többet alszom. De inkább csak megérzés szinten van jelen a szülés. Ami azonban abból is lehet, hogy ránézek a naptárra és a leleteimre
Szóval pár hete ömlik rólam a víz, ha eszem légszomjam lesz, néha csak úgy is légszomjam lesz, bevizesedett már a kezem is. ÉS Ádi egy kicsit kevesebbet mozog, éjjel pedig többet. De ebből sok tünet megvan a fiatalabb terheseknek is, úgyhogy azokaz inkább a melegnek tulajdonítanám. (a mozgás változása sztem a helyhiány miatt van)
Hasam ugyanott, mint egy hónapja.
Fájdalmaim vannak, de nekem az 5. hónap óta vannak ilyenek. Rövid, max 15 mp-es menzesz-szerű görcsök. Mire belegondolnék, addigra vége. És nincs már hozzá keményedés!
Szal, sztem semmi különös testi tünetem nincsen.
Ja, de. Egy. Érzem a tejcsatornákat a mellem felett. Legalábbis a védőcsajszi azt mutatta, a mell felett függőlegesen jönnek le a tejcsatornák. Na, én a mellem felett rostokat tudok kitapintani kb. 3 napja. Talán az lehet. De nem feszül a cicim, és nincs is előtejem.
Ennyi!
10-e már nem lesz meg, prímszámon pedig nem születünk!
Kedves anyuka megmagyarázhatatlan undort érez ezen számok iránt (amúgy nagy barátja a számoknak

). Lehet, hogy a legelső megérzésem, a 22-e lesz mégis a befutó?
Furcsa, hogy bármelyik pillanatban megindulhat. Mindig mondjuk Ádinak, hogy akkor jön, amikor akar, ő dönt. Apa is, és én is biztosítottuk.
Szeretjük, no!