A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Ancsuka, hol van ilyen ringató foglalkozás Szegeden?

Bea tényleg, honnan akarsz fogyni? :D Én járok tornázni, mert kaja nélkül nem bírom ki sajna....így legalább annyira nincs lelkiismeretfurmányom ha bezabálok...

Enikő, szupi, hogy nem kell befeküdni :D Azért brutál, hogy fizetni kell, hogy ne kerüljön"kés alá" az ember, főleg a gyereke....

Exi, Peti jobban van?

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Ancsu, már megtaláltam, bocsi, kicsit vaksi vok... :D

nyúlanyó

Zita! nekünk beagle van, már régen megbántam. De már sokban van mérges lennék ha a buta végleg elcsavarogna.

Enikö! mi is az Autóklubba szoktuk vinni

Hizásra is jöhetne tipp. Szülés óta lement rólam már 17kg pedig eszek rendesen, söt már egy ideje folyton nassolok hátha az segit de nem.

Bibi! az a lényeg hogy ezek a gondozokat is szeresse majd Barni. Én is féltem a bölcsitöl de Orsi imádja igy nem bánom mégis ide került

Kép

Kép

Karmen
karmen

Helló Lányok!
Rég nem jelentkeztem.

A héten ismét megtapasztaltam milyen az mikor a kismamának nincs orvosa!
Vasárnap oda voltunk kisteleken vásárban.Hazaértünk levettem a gatyómat és észrevettem ,hogy "vizes"a lábam között.
Hétfőn bementem Kajtár dokihoz elmondtam neki,hogy mintha szivárogna a magzatviz.Megvizsgált mondta,hogy kevés a magzatvizem és szerinte kicsi a baba is.Azonnal menjek a női klinikára az ambulanciára!
Elcsattogtam,kb.45percig álltam az ajtóban ahol ki-be mászkáltak az orvosok meg nővérek mire megkérdezte valaki,hogy minek vagyok itt!
Behívtak ahol W.doki megvizsgált mintegy barom a kacsával!Majd felküldtek uh-ra ott várattak két órát megállapitották hogy szerintük minden rendben.Vissza lementem ahol egy másik doki megvizsgált (megint!)kenetet vett majd hazaküldött,hogy másnap menjek az eredményért!
Másnap visszamentem.Az ambulanciárol a laborba küdtek az eredményért ahol leorditották a fejemet mert ők mondták a dokinak,hogy már nem csinálnak olyan vizsgálatot amiből kiderülne,hogy magzatviz szivárog-e.Haza küldtek úgy hogy ha baj van menjek be!!!!!!!Ennyivel lezárták.Azóta is vizesedik a betétem,joslo fájásaim vannak és nyitva vagyok kivűl belűl!
Már ki sem merek itthonról mozdulni!
Ja méretei:bpd:86 és a súlya a gép szerint 2061gr.Mondjuk szerintem nagyobb a súlya!

Röviden ennyi!

Kép
Kép
zsanett26

bibi,
Töltés utcai bölcsibe fog menni

zsanett,

sajnálom, én ezért nem mernék fogadott doki nélkül szülni

kutyus valakinek? tényleg nem fényezni akarom, mert nagyon jó fajta, hűséges, kedves, játékos, okos és barátságos és 2, max 3 hónapos még csak
Vendég

Zsanett!
ez nagyon gáz, huh.

örülök h. van dokim...
Vendég

Zsanett! Patikában lehet kapni olyan betétet (azt hiszem ez nem pedig teszt) ami ha szivárog a magzatviz elszinezödik. Patikus tud segiteni hogy mi is ez pontosan. Sajnálom már megint ennyire nem törödtek veled. Még most sem gondolkodsz rajta gyorsan fogadj orvost esetleg? Van aki a legvégén szokott felkérni csak.

Kép

Kép

Karmen
karmen

SZIASZTOK!

Enikő!
Örülök, h megúsztátok az átmosást. Sok erőt neked, lassan megláthatod a kisfiad! :) Azt kívánom, h a legjobb időben szülessen meg Zalán, problémamentesen, mindenki boldogságára.

Exi(Ági)!
Jobbulást Petinek! Ha meggyógyultatok talizzunk!!! :)

Kármen!
Késsé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot Norbinak! Gyógyulást a családnak!!!!

Bea!
Neked fogyni???????? felkap így is a szél! :D
Hagynám Ábelt mászni, de a kertben is a szájába pakolna mindent, így nem engedem. nem tudom meddig lesz még az, h mindent megkóstol :oops: A papír a fő kedvenc, de jöhet fű, fa, virág..... :D

Szerika!
Balázs csodaszép, jó egészséget, sok örömet kívánunk!

Niki!
nekem is szőke a hajam, így nyáron teljesen kivilágosodik. Remélem Neki is olyan dús, erősszálú haja lesz mint nekem.
Nálunk kiscsomagos, lidl-s pelus van.

Nyúlanyó!
Már most látszik, h talpraesett Ábel, humora is van és kellően makacs. Remélem felnőttként is megállja majd a helyét minden helyzetben.
A pancsizó fiad nagyon aranyos!

Zita!
Csuklottam is sokat!! :lol: :lol: :lol: Abból áll a napunk, h Ábel pakol, totyog, Én meg utánna, próbálom terelgetni, szedem ki a papírt, fűvet....a kezéből szájából.... Gondolom Ti már túl vagytok ezen.......irigy is vagyok . :oops:

Gerika!
Az egészség nagyon fontos, csupa jót örömet , boldogságot kívánunk Nektek is! Kicsit irigy vagyok minden pocakosra, na a várandósság nem hiányzik, de egy ujszülöttnek nagyon örülnék! :lol: :lol: Rettentő gyorsan nő Ábel, nálunk is szülinap lesz hamarosan...

dancsi!
Boldi igazi vagány kissrác, gratula! :)

Zsanett!
Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz! Szorítok nagyon!

Nálunk minden rendben, Ábel már kapaszkodás nélkül is feláll. Viszont menni csak a házban megy egyedül, a kertben, utcán .. keresi a kapszkodót....

Szép estét Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsanett!Ez botrány,sajnálom,hogy ilyenek történnek veled.Nem lesz semmi baj!Nem akartál orvost fogadni??

Enikő!Klassz,hogy nem kell az átmosás,örülök,hogy megmenekültetek tőle!

Dancsi!Aranyos a fiad,tetszik neki a pocsoja látom!A kutyus is édi,de mi később akarunk majd Málnusnak!

Csajok!Kijötta herpeszem,hogy a fene vigye el!Bekentem Telviran krémmel,de azt írja a betegtájékoztató,hogy terhesek csak doki tudtával.Volt vkinek hasonló?Szerintetek lehet használni?Úgy ég a szám,hogy csak na.A babára remélem nincs semmi hatással ez a nyamvadt herpesz!
20140113113746

Zsanett: Bakker, de gáz. Ki volt az ügyeletes?
Én is mentem már párszor az ügyeleteshez a klinikára, de általában normálisak voltak (viszonylag) van aki kifejezetten rendes volt velem és aggódós, segítőkész...stb
Nemtom ki az a doki akit kifogtál?????
Amúgy jól vagy? "Csak" keményedsz vagy rendes jóslóid vannak???
Én nem is tudom, hogy lehet megállapítani, hogy szivárog-e a magzatvíz. Néha nekem is olyan erős folyásom van, hogy azt hiszem a magzatvíz folyik :oops: :shock: de aztán pár nap és abbamarad..... Aztán kezdődik minden előlről....nagyfogyasztója vagyok a tisztasági betéteknek :oops: :? :shock:
Teszel pocakfotót???
Enyim 32 hetesen:
Kép

Dancsi: Tök szép ez a kutyus, de mi nemrég szerváltunk egy gyönyörűséges pulit, akit imádunk :) Bizti találtok gazdit neki, vagy ha nem, akkor szóljatok a Tappancsnak. Ők ki is "közvetítenek" kutyusokat! Mi is így találtunk rá a Kisbojtárra :)

Zsuzsu: Köszi édes vagy én is ebben bízom :) Nagyon édes lehet Ábel ahogy felfedez :lol: Viola még mindig mindent megkóstol, mondjuk ne ő legyen az etalon lévén el van picit maradva a kortársainál... De egy darabig még azért el fog tartani ez az érdeklődő korszak! Amúgy sztem ez a legnehezebb korszaka a gyerekeknek (a gyerek 5 éves koráig tudok nyilatkozni :lol: abból ez a legnehezebb) amikor jön megy, te meg utána, vigyázni, mit kap be, mire mászik fel...stb.....ááááááááááááááááááááááááááá

Viola ma nagyon rossz volt,kinyomta a testápolómat a szőnyegre és pancsolt benne. Nem örökítettem meg, meg olyan ideg volt bennem, hogy eszembe se jutott. Csupa testápoló lett az egész szőnyeg meg a kanapé is :evil: :x :cry: Nem is tudtam mit csináljak vele. legszivesebben kivágtam volna az ablakon,mérgemben benyomtam a trutyis kezét a csap alá, átöltöztettem és betettem az ágyba. Mondtam neki, hogy ilyet nem csinálunk,buta dolog, nézd mit csináltál...., és olyan édes volt, csapott a saját kezére -pedig én nem ütöttem rá- :lol:

Bogiszáj ma este: Anya az első embert ki szülte??????? :shock:

Hát izé.... :lol: Igen... elmondtam neki az evolúciós esetet, meg az Isteneset. Majd eldönti melyik a hihető.... :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Anett: Sajnálom a herpeszt. A párom a Hevizost szokta használni, most megnéztem a neten, azt írja, nem ismert semmilyen mellékhatása... És ő erre esküszik, neki 2-3 nap alatt helyrerakja a száját ha kijön a herpesze....
http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras ... m=12154604

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Karmen!

Köszi a tippet megérdeklődöm,mondjuk,ha tényleg van ilyen akkor a klinikán is mondhatták volna!

Anett!
Az elsőt fogadottal szültem,és rossz volt a tapasztalat.
Most már begondolkoztam ,hogy fogadjak-e orvost!

Enikő!

Napi 10-szer biztos keményedek és kb.4-szer biztos fáj is a hasam.
Weszelovszki vizsgált először aztán valami dr. Fekete. Kép Kép

Kép
Kép
zsanett26

Zsanett! Fekete a körzeti orvos nálunk is, szerintem ö jó orvos. Itt szülésre végül többen meg is szokták fogadni, dicsérik azok is. A pocakod hatalmasra nött! Ebben a melegben nem lehet könnyü!

Zsuzsi! Köszönjük! Nyugi, nemsokára majd eleged lesz abból hogy kint is szaladgálhatsz Ábel után!! :lol:

Kép

Kép

Karmen
karmen

[b]Folti gazdára lelt! Az egyik szomszéd beleszeretett és elvitte![/b]
Vendég

Sziasztok!

Nem baj azért leírom, hátha valaki nem találja, szóval a RINGATÓ!
Két helyen is az egyik délelőtt a százszorszép gyerekháza 600FT-volt mikor mi voltunk (kb. 2 hónapja) a másik délután a játék dzsungelbe a pulcz utcába és a foglalkozás után a játszóházat fél áron veheted igénybe (állítólag), de ahogy kapok mailt, hogy lesz megint ringató, mert kb. havonta 1* van csak egyből, írok ide. Belinkelem, amit nekem küldenek!

Kármen:
Miért bántad meg a kutyusotokat? Anyósom most vett egy beagle kutyus, de borzalmasan neveletlen állandóan harap, meg ugrál, mondjuk még kicsi, de akkor is én még ilyen neveletlen kutyát nem láttam :d

Zsanett:
Nagyon kívánom, hogy minden rendben legyen veletek, sajnos anyósom nagyon rosszul járt, mert nem fogadott orvost, az elsőnél igen, de a második gyerekénél már nem, én csak arra vezetem vissza, hogy sajnos, ha valakinek nincs orvosa az, imádkozzon, hogy normális legyen, aki kezeli, meg normális doki legyen az ügyeletes, akinél szül!!! Szerintem nagyon-nagyon gyorsan fogadj egy dokit szerintem még nem késő!!!!!!
Ne értsél fére nem, akarlak megijeszteni szó nincs ilyenről, mondjuk nekem, meg se fordulna az agyamba, hogy ne fogadjak orvost szüléshez a mai világba sajnos!

Vivikém olyan jót pancsikolt a kis medencéjében alig akart kijönni délben belőle!

Ancsa

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Lányok!
Ha valakit érdekel, ma és holnap a Nagyállomás ebédlőjében vasútmodell kiállitás van. :wink: Vannak terepasztalok, vitrinbe mozdonyok, képek mozdonyokról, stb. :lol: A lényege, hogy a belépőből egy kisfiúnak gyüjtenek, akinek őssejt beültetésre kellene a pénz. :cry: Az apukája vasutas, ezért van a gyűjtés.
A belépő felnőttnek 400 ft, gyereknek 200 ft.
Mi voltunk ma délelőtt, Márkot alig birtuk kihozni, nagyon tetszett neki. :wink:
Kisfiúknak biztos bejönne! :wink:
Bibi, Timika! Barninak és Kristófnak lehet tetszene. :D

Bea!
Voltatok ma a Corába ugye? Mellettünk mentetek el autóval, mikor jöttünk ki a Corából.Még össze is néztünk. :wink:

Zsanett!
Tényleg van olyan betét amit Karmen irt, a Kigyóba szerintem lehet kapni. Az ára elég bórsos, ha jól emlékszem. Mielőtt Márk született, előtte 1 héttel, én is megijedtem, hogy a magzatviz folyik, és akkor utánaérdeklődtem. Végül nem vettem, de nem a magzatviz folyt. Még a fogadott szülésznőmet is hivogatam, hogy mi lehet ez? :roll:
Egyébként nekem is sokszor volt folyásom, csomószor elmentem vécére, mert attól féltem, hogy vérzek, vagy ilyesmi. :cry: Mint ahogy Enikő irta. De a nőgyógyász azt mondta, hogy terhesség alatt ez normális. :shock:
Azért gáz, hogy milyenek a dokik, ha nem perkál az ember.

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Dancsi!

Lehet, hogy igazad van :roll: Én speciel semmi hasznát nem vettem az egyetemen a középiskolában tanultaknak, de ez a matek, info, fizika szak... gondolom egy jogon elég gáz, ha nincs átfogó tudás valamiről.

Zsanett!

Nekem is volt ilyen, én is keményedtem, hetekig moccanni sem mertem, nekem sem volt dokim és velem is valami hasonlót csináltak. Kaptam gombaölő kúpot, mondván az a gond... 2 turnust nyomattak belém, semmi javulás a folyásban. Én végül is arra is gyanakodtam, hogy mivel a húgyhólyagomon ült a baba a pisi szivároghatott... ezt azért is gondoltam, mert Rékával a magzatvíz folyt, és annak valami mennyei illata volt...
Vendég

Közben én is kerestem, létezik betét és teszt is magzatviz szivárgást jelzö.

Ancsa! Hát ezért mert neveletlen. Ha iskolába vittem ott szót fogadott nekem is, de csak ott bár néha ott is szökött de csak pár kört futott nem az utcára menekült ki pedig tudott volna, de amugy sétáltatni poráz nélkül lehetetlen lenne, ha a kaput nagyobbra nyitja valaki ugy jön-megy akkor is kisurran és órákig nincs meg. Amugy meg minden szemetet felszedne az utcán, ha el akarom venni morog, még odakapni is képes lenne egy falatért. Igaz sosem harapott meg, csak odakap mintha azt akarná hiába kap még azért is verést. De már udvarban lakik nem szokott kint sétálni, ez a büntetése

Enikö! Neked is jol megnött már a pocakod!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Köszi csajok, édesek vagytok hogy azt mondjátok nem kell fogyóznom, de higgyétek el van miből :) A hasam, a combom, a fenekem....rémes...olyan úszógumim van hogy ihaj...és a férjem mellett igazi tehénnek érzem magam. Bár ő meg túl vékony. Meséltem neki hogy méltatlankodtok hogy miért akarok lefogyni, és nagyon helyeselt, azt mondta ha rá nem hallgatok legalább hallgassak rátok és ne fogyózzak. :) De ha egyszer nem érzem jól magam a bőrömben, ill. érezhetném magam jobban is pár kiló nélkül...
Na majd látom mi lesz mindenesetre jövő héten káposzta meg rizslevesezek.

Zita: Oóóóó, igen, mi voltunk, tényleg összenéztünk, még mondtam is a Gergőnek hogy olyan ismerős valahonnan ez a nő, de nem tudom honnan :(:(:(:(:( Még vissza is fordultam a kocsiból hogy még egyszer rátok nézzek, de akkor sem ugrott be :( Hiába, tényleg pocsék az arcmemóriám :(:(:(:(:(
Mi is haza jöttünk már akkor. De hogy bent hogyhogy nem futottunk össze?!?!?!

Karmen: Hízásra: Enni, enni, enni :) Sok szénhidrátot, édességet :D:D:D De te ilyen alkat vagy, szeirntem örülj neki, bár megértem ha téged meg ez zavar....:(

Zsanett: Nagyon vigyázz magadra, ez szörnyű hogy így nem foglalkoznak veled :( Bátor vagy, én nem mernék doki nélkül...
Remélem minden redben lesz! Csinos a pocakod :)

Gira: Én a gimis tudásomból éltem az egyetemen 2 évig kb....:) Nem sok újat tanultam. Csak később :) És bizony akiknek nem volt meg az alapjuk azok úgy buktak ki mint a sicc...de ezt te is tudod szerintem.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!
ha csak azt eszed amit visznek, lefogysz gyorsan, sz.tem tornázz is ha van kedved.

Karmen!
sok csoki, süti :lol:
ha ezeket eszed gondolj rám is :mrgreen:
én ettől hízok mint egy kismalac.

Enikő!
jó h. megúsztátok az átmosást, de ki mondta h. átkell mosni (már nem emlékszem)? nem értem pénzért képesek azt mondani h. nem kell, pénz nélkül meg kell.

jó nagy a pocakod :D

Zsanett!
jó nagy a te pocakod is.
hogy bírod a meleget? én nagyon rosszul.

ti mikor keltek? ill. a gyerekek? én nem bírom, igaz már hozzászoktam a 5 fél 6os keléshez,már magamtól ébredek fél 5kor.
Viv meg utánam. én nem tudom miért nem alszik.
Vendég

Enikő!Klassz a pocid :lol:

Zsanett!A tiéd is és hatalmas!Én keresnék a helyedben még mosz is dokit,a szülésnél ha kifogsz vki marhát....nem éri meg!De Te tudod!
20140113113746

Hali.

Enikő, alakul a pocid. Megkérdeztem a férjemet, ő Alsóvároson csináltatta a zöld kártyát, a vizsgálat és az igazolás kiadása összesen kb. 7,5 rugó körül volt emlékei szerint.

Zsanett, hatalmas lakóhelye van a fiacskádnak.

Zozo, nem tudom, hogy bírsz ilyen korán kelni...nekem a fél hét is nagyon korai.

Zsuzsu, OK, ha meggyógyul Peti, talizunk. :)

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

GRÉTINEK NAGYON VIDÁM NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

Zsanett!!
Szép a pocakod! Az a fontos, h egészséges Marci!!!

Anett!!
irtam pü-t, remélem megkapod!

Szó volt az orvosválasztásról, az én véleményem az, h sajnos van aki nem engedheti meg magának a magánorvost. Az a szomorú, h az ambullancián nem kapja meg ugyanazt a bánásmódot. !

Szép napot Mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!

Grétának sok boldog névnapot kívánok!!

Csináltam Málnusnak egy blogot,ha vki esetleg szeretné megnézni :www.malnababa.freeblog.hu
Van fénykép is róla :D

Nekünk ma van az 1. éves házassági évfordulónk,megyünk ünnepelni :lol: :lol:

Szép vasárnapot mindenkinek!
20140113113746

Bea!
Grétinek sok puszi, sok boldogságot kivánunk neki!!! :lol:

Enikő!
Mindjárt irok neked privit!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Grétinek Boldog Névnapot!

Zsuzsu!
Teljesen igazad van.
Én pont ezért voltam kiakadva XY dokira, de jön mindenki azzal h. nem
a pénzre megy, dehogynem, ja, az igaz h. azt nem tettem hozzá, hogy MINDEGYIK ilyen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

haha, összeszámoltam nekünk mennyiben vannak a gyerekek, hát....
az oké, h. kell a pénz, kinek nem? de h. munkaidőben a munkáját nem hajlandó elvégezni, mert nem kap, nem várhat el pénzt az gyomorforgató, én nem sajnálom egyiktől sem, azért fizetek , mert elvárok érte valamit, nem is keveset, de amit várok az +. és meg is kapom, még jó...

ezen már nem is mérgelődök tovább, de azért elgondolkodtató h. aki nem tud súlyos összegeket leperkálni azzal hogy bánnak, ez engem is elszomorít.
Vendég

ja, még annyit h. az is lehet h. mi akarunk túl sokat és ez a normális ami pl. az ambulancián folyik :roll: v. a terhesgondozáson...
hajaj.
:shock:
Vendég

Sziasztok!

Anett:
Nagyon boldog házassági évfordulót kívánok!!!

Jaj tegnap mit láttam!!!!
Komolyan legszívesebben kiszálltam volna a kocsiból és két olyan maflást lekevertem, volna az anyukának!
Szóval a (szegedi létemre nagyon sok utcát krt-at nem tudok szényen, de ez van) a sever előtt rész fogalmam nincs, hogy hívják szóval ott biciklizett egy anyuka a kb. 1, 5-2 éves gyerekével, akit a gyerekülésbe vitt hátul, de nem ám a járdán, hanem a főúton, ahol tömegével járnak az autók. Majd jött tovább a tesco fele, azért ért utol, mert én a severnél leelőztem majd 2* is pirosat kaptam a nagy kereszteződésben, így ugye beért és még mindig nem ment fel a járdára, hanem végig át a kocsiúton a tesco felé, komolyan legszívesebben leálltam volna, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen (szerintem), hogy főutón gyerekkel ráadásul biciklizik!!!

Nagy újságom van Vivikém a nagy bilibe, kakil! Magyarul wc-be csak neki nagy bili! :D

Grétinek nagyon boldog névnapot kívánok!

Zozo:
Látom a te kicsi lányod is Vivien! :D

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Valaki tudna ajánlani valami jó kis strandot vagy kirándulóhelyet?
Szombaton szeretnénk elmenni délután, strandolni, jönnek hozzánk barátok Egerből olyan idős a kislányuk, mint Vivi, és nem tudjuk hova vigyük el őket!
Tavaly az állatkertben voltunk, de idén, hogy hova, fogalmam nincs én strandra gondoltam a férjem Kiskunmajsát javasolta, volt már ott valaki?

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Ancsuka!

Kiskunmajsán évekkel ezelőtt voltunk, akkor jó volt! :lol:
Viszont Mórahalom közelebb van, és szerintem nagyon jó! :wink:
Van egy csomó medence, kimondottan gyerek medencék, gyerek csuszda, van viszont felnőtteknek való örvény medence, csuszda, stb. Ha esik az eső, akor vannak fedett medencék is. :lol:
Szóval szerintem nagyon szupi, mi tavaly többszőr is vltunk, Márk nagyon szereti. :lol:

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

20 hetes ikerterhes vagyok és most kellene orvost váltanom. A klinikán kit ajánlotok? Van valakinek ikres tapasztalata? Ajánlották Dr Novák Tibort, mit tudtok róla?

Mizsi
mizsi

Sziasztok!!!

Ancsuka!!

Én majsai vagyok, 23-án szombaton a strandon TV-s roadshow lesz!!
Lesz foci médiasztárokkal, főzőverseny Bodrogi Gy. Schobert-Rubint páros, Galambos L. Kefír, beck ll Bleck, Kovács K.
zsuba31

Bea!!!

Nagyon boldog névnapot kívánunk Grétinek!!!!! :P
zsuba31

Jaj, most vettem észre, hogy Ti a most köv. szombatra kerestek helyet, akkor is jó , legalább nincs akkora tömeg!!! :lol:
zsuba31

Ancsa! Én is ott szoktam biciklizni gyerekkel. A járdát nézd ott meg, nem erre való:( Ahol van kerékpárút v. normális járda mi is ott megyünk, de pont ez a rész a Sever elött nem ilyen! Amugy én bukosisakot adok mindig a gyerekre és veszek most neki jolláthatósági mellényt is, szoval a biztonsága nekem is fontos, de sajnos SZegeden több olyan rész van ahol az autok között kell lavirozni bringával

Grétinek boldog névnapot!!

Mizsi! barátnöm hozzá jár ö dicséri.

Anett! boldog évfordulot!!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bea!Sok puszi a gyönyörűséges névnapos lánykádnak!! :D

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

ancsuka
a szué sztem szuper :)

Bea,
Grétinek boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!

mizsi!
Boldog babavárást Neked, jó egészséget!! Az említett orvosról csak jót hallottam, Én nem nála szültem, de többször találkoztam Vele és nagyon kedves. Ha jól emlékszem Mandász Kriszta nála szült, ha olvassa a topicot, biztos ír Neked! Ugye Kriszta?? :lol: :lol:

Ancsa!
Vivinek gratuláció a wczéshez!!

Tegnap voltunk csavarogni, sikerült vennem pár nyári holmit Ábelnek. "Lehidaltam" amikor egy butikban 2190 ft-ot kértek egy babasapiért. :evil: Végül a Corában vettem, igaz nincs megkötője, de konzultálok a varrónővel :oops:

BARNINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!

Boldog hetet mindenkinek!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi! Még drágább sapik is vannak!:)

Képzeljétek Orsi veszekszik velem neki kopaszra vágják a haját! Hiába mondom hogy megbánja, nem áll jól neki, este kiegyezett abban hogy akkor lehet tüsi is, de csak pár milis. Most azt követeli. Nem tudom ki fog nyerni, tény hogy annyira izzad most hogy a párnája is átázik!! de azért ennyire rövid neki nagyon ronda lenne, hosszu vékony feje van. Na majd dobok képet milyen lett a végsö frizura, nemsokára megejtjük.:(

Ancsa! Vivinek gratulálok, ügyes nagyon!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ancsuka,Kármen! Köszönöm! :lol:
20140113113746

Sziasztok!!

Mizsi: Üdv itt :) Gratula az ikrekhez :) Miért kell orvost váltanod? Nekem is jó véleményem van az általad említett dokiról :wink:

Grétinek és Barnabásoknak boldog névnapot :)

Karmen: Bogi is brutál izzadós, de ő meg ragaszkodik a hosszú hajhoz :( , pedig olyan szép pofija van és neki a fejformája is okés lenne, egy tüsi frizurához. De sehogy se tudom rávenni, hogy levágjuk :( (sztem Orsinak is jól állna a rövid haj, nagyon szép kislány) Kiváncsi vagyok Orsi hajára :) Szerintem engedd meg neki, hogy kibontakozzon ahogy szeretne..... :wink:

Zitaa: Megkaptam a privit, délután válaszolok... :wink:

Zozo: A háziorvos javasolta az átmosást a gyakori gyulladás miatt. De ezek szerint ő ilyen "fajta" és mindig ez lesz ha náthás... :( Ez van, majd masszírozom a szemzugát attól kicsit jobb lesz... Pocak jól van????

Zsanett: Nagyon szép a pocid :) Olyan csúcsos kisfiús, hogy ihaj :) Van tetoválásod a köldököd körül?? Hogy néz ki most így nagy hason? :D Megadod privibe a telefonszámodat?? Kitartás++++++++++++++++++

Bocs mennem kell suliba, házidogát írunk, akinek sikerül az mehet pénteken vizsgázni :? Hát egész héten tanulni fogok mint állat, mert nagyon nem vagyok képben, a fene gondolta volna, hogy az excell ilyen sok buzi matekból/függvényből áll... :evil: :evil: :evil:
Na pá:)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Grétikének és Barninak Boldog Névnapot Kívánok! :D

Ancsa, Vivinek grat. nagyon ügyi! :D

Zsanett, klassz a pocid, szerintem hatalmas :D Fogadott dokival kapcsban először is szörnyen undormány módon viselkedtek veled :evil: Fogadott szülésznőd sincs? Én sem tudnám elképzelni f.doki nélkül, bár az én dokim a másodiknál 15 percet volt jelen és szerintem, ha eddig "kibírtad" f. doki nélkül, akkor már majdhogynem mindegy....velem Tomdi születésénél nagyon rendesek voltak és az ügyeletes doki is nagyon rendes volt, a szülésznők meg maga az álom...idegen emberektől még ennyi dicsit sose kaptam :D De azért persze gondold át, bár nekem furcsa, hogy van doki aki még ilyenkor "elvállal".

Enikő, te pocid is nagyon hatalmas már, Violáról no comment, azt hiszem én totál kibuktam volna....

nyúlanyó

Mindenkinek köszi a választ, rendkívül megnyugtató, hogy csak jót tudtok róla.
Ceniko!
Több okból is váltok. Az egyik, hogy eddig a II kórházba jártam és mivel ikres vagyok így csak akkor szülhetek ott, ha minden időben és a legnagyobb rendben zajlik. Ha netán koraszülés lesz a mentő autómatikusan a klinikára visz és, ha a II-ben szülök, de mondjuk a bébik picik lesznek, akkor elviszik őket a klinikára, engem meg ott hagynak a II-ben. Ezt csak tetézi, hogy már háromszor mentem blindre a dokimhoz ( teszem hozzá Makóról ) illetve nem volt hajlandó megcsinálni a genetikai uh-t, mondván, hogy neki erre nincs jogosítványa és menjek a klinikára, pedig havi 10-ért beleférhetne - szerintem. A klinikán nem vállalták a genetikait, mert makói vagyok jöjjek ide stb. Szóval ez mind oda vezet, hogy jobbnak láttuk a férjemmel, ha a klinika felé tendálunk. Sajnos a doki választás nagyon nehéz, sokan ajánlották Sári dokit, de azt olvastam, hogy ha épp a II-ben dolgozik, akkor nem tud a klinikán ott lenni a szülésnél és őt ezért nem akarom. Röviden ennyi. Sajnos nem sok ikres mama van akitől tanácsot lehetne kérni, de hátha itt felbukkan egy.
További szép napot mindenkinek!

Mizsi
mizsi

Bea!

Én mint említettem, semmi hasznát nem vettem a gimiben tanultaknak(szorozni már általánosban megtanultunk, az integrálás meg nem középiskolai tananyag nálunk) Fizikát gimiben sose tanultam, az egyetemen az ment a legjobban. Nem látok összefüggést. Jó neked, hogy te láttál .
Vendég

Barninak nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!!
20140113113746

Bibi!
Barninak boldog névnapot kivánunk!!! :lol:

Mizsi!
Van itt egy ikres anyuka, Zitacicu, csak ritkán jelentkezik. Neki koraszülöttek lettek az ikrek, ha jól emlékszem. Azt nem tudom, hogy kinél szült. Esetleg irjál neki privit. :wink:
Fiúk, vagy lányok lesznek a babák??? :lol:

Nyúlanyó!
Te kinél szültél? És a szülésznőd ki volt? Én a Kerekesné Csillára esküszőm, nekem Ő volt! :lol:
Dokit lehet fogok én is váltani, ha megint terhes leszek. Igazából nem volt gondom a szűléskor a másikkal se, inkább a terhesgondozástól vártam többet!

Zita

Kép
Kép
apátiné tóth zita

Sziasztok!

A. Zita:
Köszi ez eszembe se jutott! :D

Zsuba:
Köszi az infót, szóval akkor nem lesz akkora tömeg legalább!

Karmen:
De ezen a gyereken még bukó sem volt , a severt még meg is értem, mert az valóban rossz szakasz, de a nagykereszteződésbe miért nem lehet felmenni a járdára (na ezt már nem értem meg) és a járdán átmenni a tesco felé ott a Micimackó oldalán, szerintem ott jó a járda!
Kíváncsi leszek Orsi hajára, várom a képeket!!!

Köszönöm a bili gratukat!!!!!!!

Dancsi:
Sajna szegedi létemre kb. 10 éve nem voltam a szúéba, de lehet az lesz a dologból, mondjuk Ópusztaszeren is, gondolkozom erősen!

Mizsi:
Kihez jársz a II. korházba? Jöhet privibe is.
Genetikára nekem is meg szerintem mindenkinek a nőbe kell mennie, mert az teljesen más vizsgálat, mint a többi, u.azt az én dokim is megnézte, de az nem ugyan az a genetikáról rendes papírod kell, hogy legyen és az a védőnő csinálta meg mármint a beutalót, legalábbis nekem, ha jól emlékszem és nem keverem más vizsgálattal.
Nem tudom jól, mondom-e lányok erősítést kérek vagy cáfolást, olyan rég volt már.

Üdv: Ancsa

Ancsu

ancsuka

Most néztem meg a Mórahalmi strand weboldalát nagyo jó!!!!
Köszi mégegyszer!

Ancsa

Ancsu

ancsuka

Bibi, Eszti! Boldog névnapot a Barnabásoknak!!

Szombaton gyereknap volt az oviban, klasszul sikerült, volt ugrálóvár, kézműves asztalok, horgászás, lovaskocsi,Grimm-busz színház (sztem irtó jó).
Lotti már csak a héten jár oviba, aztán megkezdődik a nagy vakáció!!
Linda kezd egyre több szót mondatokká összetenni, mai Lindaszáj: "Otti, emen, ovi "(Lotti elment oviba).Ma leadtam a papírokat a bölcsibe, remélem tud a tavasszal kezdeni.

Aktulális kedvenc képem:
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Hali.

Melinda, nagyon aranyos ez a kép, tényleg.

Bibi, isten éltesse Barnit a névnapján.

Bea, Grétinek is minden jót kívánunk utólag.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: