SZIASZTOK!
Enikő!
Örülök, h megúsztátok az átmosást. Sok erőt neked, lassan megláthatod a kisfiad!

Azt kívánom, h a legjobb időben szülessen meg Zalán, problémamentesen, mindenki boldogságára.
Exi(Ági)!
Jobbulást Petinek! Ha meggyógyultatok talizzunk!!!
Kármen!
Késsé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok boldog névnapot Norbinak! Gyógyulást a családnak!!!!
Bea!
Neked fogyni???????? felkap így is a szél!
Hagynám Ábelt mászni, de a kertben is a szájába pakolna mindent, így nem engedem. nem tudom meddig lesz még az, h mindent megkóstol

A papír a fő kedvenc, de jöhet fű, fa, virág.....
Szerika!
Balázs csodaszép, jó egészséget, sok örömet kívánunk!
Niki!
nekem is szőke a hajam, így nyáron teljesen kivilágosodik. Remélem Neki is olyan dús, erősszálú haja lesz mint nekem.
Nálunk kiscsomagos, lidl-s pelus van.
Nyúlanyó!
Már most látszik, h talpraesett Ábel, humora is van és kellően makacs. Remélem felnőttként is megállja majd a helyét minden helyzetben.
A pancsizó fiad nagyon aranyos!
Zita!
Csuklottam is sokat!!

Abból áll a napunk, h Ábel pakol, totyog, Én meg utánna, próbálom terelgetni, szedem ki a papírt, fűvet....a kezéből szájából.... Gondolom Ti már túl vagytok ezen.......irigy is vagyok .
Gerika!
Az egészség nagyon fontos, csupa jót örömet , boldogságot kívánunk Nektek is! Kicsit irigy vagyok minden pocakosra, na a várandósság nem hiányzik, de egy ujszülöttnek nagyon örülnék!

Rettentő gyorsan nő Ábel, nálunk is szülinap lesz hamarosan...
dancsi!
Boldi igazi vagány kissrác, gratula!
Zsanett!
Próbálj megnyugodni, minden rendben lesz! Szorítok nagyon!
Nálunk minden rendben, Ábel már kapaszkodás nélkül is feláll. Viszont menni csak a házban megy egyedül, a kertben, utcán .. keresi a kapszkodót....
Szép estét Mindenkinek!