végem van mostanában. Szandi itthon egész nap - persze vagy feltünően unatkozik és duzzog vag yaz öccsét nyúzza , azért néha eljátszanak. Nem lesz ez így jó, valamit kikell neki találnom. Beni ha engem meglát állandóan rajtam akar lógni, most uygan a foga miatt nyűgösebb.
Györgyi: próbáld szerintem a tejpépekkel a bevezetést, mivel az "tejes" és édes, szerintem könyebben elfogadják. Én a sima vaniliásat adtam először, arra is fintorgott ( milupa azt hiszem) , de hamar ment vele. Az alma miatt valószínű a drabaos sem tetszhetett Jázminnak, én is így próbáltam, aztán vettem kisüvegesest ( de megfőzhetsz pici vízbe egy almát és botmixerrel pürésíted és akkor nem dobálsz ki pénz az ablakon) Szerintem ezt jobabn el fogja fogadni. Benedek a mai napig köpködi ki amiben darabkák vannak.
Ja és ez a lány már mászik is???????????? Még mindig gyönyörű!!!!!!
És a többi baba is, Ádám haja valami csúcs!!!!!!!
Örülök, hogy jobban vannak a betegeskedők és a friss babásoknak kitartás az első időkre ( jégkocka szopogatás?????)
Gabbó: de jó Neked ez a pótmami, nekem is kéne,( főleg az építkezés miatt, egyre több rohangálnivalónk van és véges a nagyik ideje) de úgy félek, hoyg mellényúlok.... Valakinek nincs megbízható szabad bébyszittere? Már nézegettem oldalakat, de akkor is ........
Bocsi, hogy csak ilyen gyorsan és felületesen, de mennek kell a kölkökhöz!

Mica 16 napos