A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

mi bordűrünk önragacs simán tapad a falra is.

elkezdtük összerakni a bútort mondjuk én csak aszisztálok hozzá.
a helyét takaritom addig.

Bridzsi

Kép
esztora

Csajok, itt nálunk (XI. ker) akkora eső volt, hogy én ilyet még nem is láttam. Bazi nagy cseppekben esett. De csak annyit ért el, hogy az ablakokat nem tudom kinyitni, olyan párás lett a levegő. Bakker. Nem tudok má levegőt se venni. Most tusoltam le hideg vízzel, de má megint ömlik rólam az izzadság!

Barátnőm kisbabája 4050 grammal született. Rosszul mondta szegénykém. Ehhez van az 50 cm :lol:
Tegnap mentek haza a kórházból. A Jahn Ferencben szült. Azt mondta, hogy a csecsemősnővérek katasztrofálisak voltak. Semmiben nem segítettek, és utálják a szülésznőket, mert ők kapják a pénzt. Azért ez elég elkeserítő.

Kép
zsuzsi**

Panna meg mint egy szörfös hullámcsaaaj!!! Nem bír nyugodni :D Egyem meg!

Kép
zsuzsi**

sziasztok

Anee

gratula a szabadulashoz, szerintem is jol dontottel.
A kisebbseg eleg erdekes, sot a nogyogyaszokhoz is eleg erdekesen viszonyul, egyszer terhesrendelesen hallottam a Peterfyben, a -"viszem be a szoknyam is" kifejezest. Aztan leesett, hogy szoknyaban vizsgaltatja magat.

Uxi
baratainknal sima sargara festett falon van bordur

Pillango
mennyiert takarit a takaritono? Mi most hallottuk vissza attol az emberketol aki a felujitas utan takaritott, hogy 8e forint keves volt (o adta az ajanlatot). Csempet kellett mosnia (fuga), felmosnia stb.. Pedig allitolag a csempen meg maradtak festekfoltok.
Az mar biztos, hogy a falubol nem keresek takaritonot, inkabb roboterovel dolgoztatok :)

Andi en is megertelek.
Nalunk a vizes volt ultrabena, egybekototte a mosogepet a kaddal, es egyiket sem vezette le, meg jo hogy a burkolo eszrevette a kad beburkolasa elott...
A konyhamat is jol elcseszte, most egy elemet nem tudok hova rakni, pedig csak kb. 30 centivel arrebb kellett volna raknia a kiallasokat. igy is vagni kell a munkalapot, 2-be meg elment volna, de 3-ba?
A melosokrol mar ne is beszeljunk, allandoan egymas ellen askalodtak, "el kellett vennem tole a vekony ecsetet" (mazolo), 'sokat alszik, lassan dolgozik, horkol", "faj a terde" (burkolo), tul kemeny a tegla, ha kifizetem az adossagaimat es az alberletet alig marad penzem (komuves, festo). Pedig osszehasonlitva mas melosokkal (akiktol arajanlatot kertunk), ezek az emberkek nagyon igenyesek, ertelmesek (felig meddig haverek vagy haverek haverei ).

Puding rendeles leadva, jobbra el.

Udv:
M.

mandarka

Nálunk ez egy állandó takarítónő igaz csak pár hete amióta pihenésre vagyok ítélve,de sztem megtartom egy jó darabig biztos, 45Oft-os órabérben van.
pillangó7

Szücsi, nekünk ágyrarakható pelenkázónk van, Kenguruban vettük 5690,- Ft-ért. Az alján vannak kis "pöckök", amik nem engedik, hogy elcsússzon, nagyon stabil. Nem terveztem, hogy leveszem az ágyról, így nálam nincs az a probléma, hogy hova teszem a gyereket, míg felrakom az ágyra a pelenkázót. Íme:
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Ja, és hálóinget a mávban sem adnak, sajátot kell vinni. Nekem sem tetszik ez, de ez van. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Esztora!
Nekem sincs ki mind a 4 kerekem.
Soraid párszor újra kellett olvasnom, míg azt olvastam ami oda volt írva. Mert előtte mind úgy olvastam, hogy a "mi bőröndünk önragacs". Na gondolhatod....

Kép
kissmanó

Pillangó! Ugyi azt figyelembe véve, hogy a bérek Mo-on és itt nem azonosak, azért ha átszámolom, a takarítónőink egyformán kapják a pénzt. Igaz ugyan, hogy nálam minden második kedden jön, s fix összeget kap, de időben nagyjából ugyanannyit dolgozik. Ja, s kap valami kis bekapnivalót ebédre. Mikor mi van éppen. Volt olyan is, hogy hatalmas melegszendvicset vagy pizzát vettem, mert itthon nem volt semmi.

Kép
kissmanó

A bordűrűnk a festett falra van ragasztva, ez egy öntapadós fajta. Az mondjuk hátránya, hogy túl erős a ragacsa, így ha elrontja az ember, az gáz, mert csak festékkel együtt jön le. Így nekem lett benne egy kis ív... A boltban megkérdeztem, a tapétaragasztóval ragasztandó bordűr is ragad a falfestékre. Árak: hagyományos kb. 1500/10m, öntapadós 2500/10m, ez pedig valami flancos márka, így 2500/5m volt :oops:
A lufis kép öntapadós, de elvileg az lejön a festék feltépése nélkül.
A fal színét az előző lakó csinálta (1,5 éve, így megtartottuk, mert tetszett, és legalább nem bajlódunk a munkásokkal ;) ). Azt hiszem, cappuccino volt a fantázianve, de a v.barnán kívül rózsaszín árnyalat is van benne.
Vendég

Sziasztok!!!

Hát nekem sem volt jó éjszakám, sőt egyenesen katasztrófális volt. Lenn a csontok eléggé fájnak, minden fordulásnál fenn voltam, keményedtem, pisilni kellett. Egyszóval most volt először, hogy sírni tudtam volna. És ez a délelőtt folamán sem változott.
Képzeljétek anyukám megállapította tegnap, meg a tesóm, hogy lejjebb ment a pocakom. De akkor érthető, hogy miért fáj minden lent.

Bori, jó látni lufit falon, mert mi is ilyet vettünk két hónapja, legalább már látom, jó választás volt. Szerintetek fűrészporos tapétára rá lehet rakni?
Tegnap kérdezted Apjuk otthon lesz e fürdésnél. Hát ez nálunk is kiszámíthatatlan, de akkor sem tudom a fürdőben megfürdetni, mert pirinyó, kádra sem tudok olyan tartót rakni, a kádba bizti nem fogok tudni behajolni fürdetni, így marad az állványos kádas szobás megoldás.

Gurgi, a Péterfyben adnak hálóinget vajúdáshoz? :roll: Én azt hittem azt is vinni kell ittthonról. Viszont Marcinak nem viszek rucit, inkább a kórházit bénázzuk le (kaki, pisi), mint az mienket. 3 nap végül is nem a világvége. Persze takarót, meg kesztyűt meg ilyeneket viszek neki. Viszont egy táskába én sem férek be.Marci cuccai be sem fértek hozzám+ lesz még a vajúdó tatyó.

kispiskóta

Dorka! Miénk pelenkázó is ilyen (mármint a típus, színben persze más), nekünk hozzá adták a rászerelhető kispöcköket, amiket én nem teszek fel, anno az Adriájénak sem tettük fel (bár akkor megpróbáltam, de nem sikerült).
Most azért nem teszem fel, mert a kiságy teljesen neki lesz téve a falnak, így nem maradna hely ahova tenni még egy kis darabot a pelenkázóból mélységben (nem tom érthető-e ahogy próbálom magyarázni).
S van egy asztalkánk, amire ráteszem, alól polcai, azon lesznek a cuccosok, s így lészen megoldva.

Kép
kissmanó

Szivvi: igen tudom, holnap van a találkozó, majd gondolok rátok, ti meg a fagyievésnél rám, de rég is ettem....
Egyébként holnap maniküröst várok! :wink: Felrakatok a saját körmömre ilyen zselé bigyót, és akkor nem kell állandóan kapargatnom a körmömről a trutyit, egyszerűbb kezelni és tuti kisfiacskámnak is tetszeni fog majd!

Mandarka: kezdek megnyugodni, hogy nem vagyok egyedül ezzel a "munkás" problémával.

Pillangó: ez nem semmi 450,Ft-os órabér???? Hol lőtted? Nálunk 1000,-Ft-ot kér a nőci (mondjuk hiperül takarít és még csak egy hete kezdte -mint mondottam volt már nem bírtam) és még olcsó volt a 2000,-Ft-os ajánlatok között.

Befaltam egy csokis pudingot meg egy tejberizst... hamika!

Andrea
Kép
kindernay

Ha minden jól megy, jövő hétre elkészül a gyerekszoba, bár nem teljesen, de legalább már nagyjából látom, hogy milyen függöny, meg szőnyeg kell! Ja és a szúnyogháló már megvan! Milyen előrelátó vagyok! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Zsú! Hát a fűrészporossal az a baj, hogy az hepe-hupás, így lehet, hogy a matrica alatt púposodni fog, és ettől lehet, hogy leválnak a kisebb részek. A lufis elemen kívül van benne minden állatból egy ugyanilyen nagy, plusz csomó csillag. Sztem azzal próbálkozzatok először, csináljatok ragasztáspróbát, és aztán a fő darabot. (már bocs, hogy belepofázok)
Én esküszöm szerelmes vagyok a lufisba... :oops: :oops: :oops:

Sajnálom a rossz éjszakát! Nincs egy póz sem, amiben kibírod?
Vendég

Bori, köszi a tippet, de én is a lufiba szerelmesedtem bele. Hátha nem megy akkor a bútorra fogjuk ráragasztani.

Nem jó egyik póz sem, mert a csipőmet is nyomja, azt meg kell fordulnom és akkor mindenem fáj. :cry: Már csak öt hét elvileg, majd csak kibírom valahogy.

Pillango, 450 ft/óra?! Mekkora a kecótok? Mennyi idő alatt végez? Mit szokott csinálni?

kispiskóta

Csajok a Magnézium szedését mikor kell abbahagyni?

kispiskóta

Andi én lassan leszedetem a porcelánt nem igazán szeretik ha van v.mi az ember körmén.műtétnél is figyelik a körmödet.(legalábbis itt nálunk) időm sem lesz töltetni

Zsú kérdezd meg a dokidat a mg-ról nekem 38. hétig engedi,de dokija válogatja.

Bridzsi

Kép
esztora

Hétfőn megyek és megtudakolom. Jó lenne, ha még lehetne szedni, mert én ezzel együtt tudok keményedi rendesen. :?

kispiskóta

Na, ismét összevesztünk telefonban apával.
Nem mondjátok, tényleg ilyen idegesítő egy pocis anyuka?
Kivettem a fölös ágyneműket a kiságyból, beraktam a rendes helyükre, s kiságyat nekikezdtem volna szervízelni (matractartó rácsot magasabb pozicióba állítani, hogy ne kelljen mélyre hajolnom az elején). Rájöttem, hogy azt apukám jól megszorította, hogy Adria ne bírja szétnyomni. Nos síma mezei csavarhúzó nem elég, kell az elektromos hozzá. Szóltam apának, hogy holnap délutánra nekem kell az olyan (hisz volt valamikor a műhelyben, de mióta minden franccal foglalkozik a cég, szerte szét vannak a munkapontokon). Erre meg azzal jön nekem, hogy mért nem elég a síma csavarhúzó, meg miért vagyok ilyen, hogy holnapra kell.
Mégis mit kellett volna mondanom? Hogy van rá 24 órája, hogy megcsinálja ő? Meg tudom én is, csak szerszámot kértem, s abból sem újat, hanem olyat ami elvileg nekünk volt. Arról ne is regéljek, hogy anno egyik szülinapjára is vettem ilyet.
Jobb lenne, ha tök lennék a szereléshez, s neki kellene megcsinálni?
Miért ilyenek a férfiak?
Az persze, hogy a héten rendes órában nem igazán jön haza, mert mindig el kell rohanni a versenyautóhoz (minimum egy tekintetet vetni rá, ha éppen nem beállni szerelni - ja, s abban a cuccban szerel, amiben aznap munkába volt, közöltem is vele, hogy lenyisszantom a nyakát, ha akár a pólónak, akár a rövidgatyónak bántódása esik).
Jobb volt a tegnap, mikor hamarabb eljöttem az irodából, s így vette a lapot, hogy Edót ő vegye el az oviból. Hát asszem holnap is így teszek. A francba. Végül is ezt a 9 hónap balhéját főleg mi, nők visszük. S nekik csak kicsit kellene figyelmesebbnek lenni.
Na, morgást befejeztem, bocsi, hogy nektek borultam ki, de úgy néz ki, ez már csak ilyen nap.
Gurgi, a bolygók tehetnek róla?

Kép
kissmanó

Esztora, a saját körmödön van porcelán? Azt kell leszedetni? Jaj nem tudom akkor mit csináljak, nekem zselét nyomatnak rá, mert tényleg trehányul nézek ki, a barátnőm ezzel szült nem volt gond, majd megkérdezem a szülésznőt mi a véleménye?! Betojtam! :oops:

A MgB6 szedése engem is érdekel, mert én is keményedek, meg feszülök nélküle, de én is úgy tudom, hogy az utolsó hónaptól (36. héttől) nem ajánlott!

Andrea
Kép
kindernay

Manókám ne idegeld magad, nálam is ez a helyzet mindennel felidegel, hülyeséggekkel, mi is veszekszünk már 3 napja... Igen, azt hiszem nincsenek tisztába a dolgokkal, hogy a nő mennyi mindenen megy keresztül a 9 hónap alatt (és utána). És különben is, az áldóját!

Andrea
Kép
kindernay

Én párom sztem tisztában van vele, mit jelent a terhesség, vagy legalábbis igyekszik. Én azt vettem észre, megunja a "sajnálkozást" (nem sajnál!), megszokta, hogy mozgásában korlátozott lettem, és ugyanúgy élne, mint a várandósság előtt (ebben persze szereplek én is, csak nem extrán, hanem természetesen ;) ). Ehhez viszont hozzájön, hogy nem tudja kezelni az új helyzetet, miszerint gyerekünk lesz. Én sem tudom! Főleg ezt a végét, hogy gyerekünk lesz mindjárt, de még csak terhes vagyok, de 1-1,5 hét, és itt van.
Na, azt akarom kinyögni, én a megértő cihológus, hogy sztem a pasik is megzakkannak a várandósságtól, nem csak a csajok!
Vendég

igen sajáton francia porcelán.nagyon szeretem,amint lehet vissza tetetem.
kérdezd meg azzal nem ártasz.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Végre itthon. KIKA+CORA körút..

Andi!
Szőnyeg projekt= sajnálom..basszuskulacs..hm..

Holnap megyek fodrászhoz! Jessz. Nagyon várom és remélem kafán levágja, ez egy új csákó most..

Szivvi!
Muskotályos zsálya= fertőtlenítő hatása van DE! mindenekelőtt lelki síkon nyújt segítséget, hogy átlépjünk saját határainkon, kibírjunk nagyon komoly megterhelést...megnő a bizalom..vérnyomáscsökkentő és kicsit narkotizál is (bába válaszol c. könyvből)

Én kész lennék a táskákkal (enyém+samué+külön tatyó a betéteknek+pelenkáknak)
A vajúdó az egy kisebb szatyorka..

Molkata!
Örülök a jó híreknek, aranyos Egonbébi! Kukimutogató, mint a mi Samunk..arcát nem mutatja de a kukiját annál inkább :lol:

Esztora+Moni!
köszi az infot a klímával kapcsolatban.

Őszintén szólva én nem szeretem a ventillátort, hangos és utálom amikor rám fújja a levegőt..

Zsu!
Igen, a Péterfyben adnak a vajúdáshoz hálóinget. Ági mondta, hogy szerinte azért is jó mert nem a sajátot vérezzük össze..
Én viszek Samunak rucikat, pár body+rugi..aztán majd meglátom, hogy milyenek a kórházi cumók de Ági nagyon rosszakat mondott róla..
Nem rugit adnak a babákra hanem kisinget, ami lötyög + angol pólyában vannak ami összevissza csúszkál rajtuk..
torolve_20131003125716

Vettem Liberot.
3-6 kg-ig, az jóóóóóóó egyáltalán?
torolve_20131003125716

Kérdésem: mellszívót+cumisüveget+cumit, amit a biztonság kedvéért beviszek a kórházba, mikor kell sterilizálni?????????

Szal ha mondjuk most sterilizálom és szépen becsomagolom, akkor az nem veszít a sterilításából???? mert sztem igen.. :shock:
torolve_20131003125716

halihóóó

megjöttem

ilyen egy f.s napot :? egész nap feszült a hasam mindenhol, és fel is fújódtam, de sehogy nem volt jó, és mozogni alig tudtam, és fájt alul a hasam ettől :(

akkor mikor is értek veszprémbe kb?
meki parkoló???? húhaaaa, csak álljam meg valahogy, hogy ne menjek be!!!! évente max. 1-2szer annyira megkívánom az ottani cuccot :roll:

jelentem apasági is megvan!
viszont párom neve el van írva a személyién, szóval így az apaságin is, és ezért vinnünk kell majd az ő születésiét, hogy lássák, nem savanyúúúúúúúúú hanem csak szimplán savanyu az eszemadta...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

ja, dorka újra kérés, most már ha minden igaz kiscsaj véglegesen is Maja! aztán lehet kap még valami toldást, de ez marad...

lynia-

Emi!

Maja nagyon jó kis név. Nekem nagyon tetszik.
:lol:
torolve_20131003125716

Emi
Változott a helyzet! Kata vmi új boltot említett vhol az Esso mögött, ott kezdünk :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Maja!!! Nagyon cuki!

Rita, én nem sterilizálom, mert azt, amit ott leszívok, úgysem adom oda a Bébnek. Én csak arra viszem, hogy ha túlságosan feszít, akkor könyítsek magamon /-unkon. Szívás után esetleg áttörlöm tejjel a cicim, az elég steril ;)
Többen mondták, hogy a kórházban is lehet sterilizálni, ha valaki akar, esetleg kérdezz rá!
A sterilitás meg, hát igen... Ahogy kiveszed a vízből, vagy a gőzből, azonnal koszolódik... ;)

Jut eszembe, tul.képpen a holnapi az első fórumtali. Pedig mit össze próbálkoztunk egy pestivel is... :oops:
Vendég

köfi :wink:

én nem is tudom, mekkora pelust vettem, asszem 2-5ig jó, lusta vagyok megnézni :roll:

ezen a sterilizálós dolgon én is gondolkoztam már, lehet a kórházban a bevittet is megcsinálják ők, vagy csak én gondolom?

lynia-

ja igen a boltocska, el is felejtettem, én sem vásárolok most "tuti" na jó, mégsem az...akkor mikorra is kellene oda kiérnem?

lynia-

Emi
1/2 11-kor indulunk, sztem 1/4 12-re ott vagyunk az Esso parkolóban! Beszéld meg Katával, hogy ő mit gondolt a ti odajutásotokról!

KépKép

KépKép
szivvi

oksa, tudom már írtad, csak elfelejtettem 1 perc alatt, és épp nagy úr a lustaság, még a kattintáshoz is lusta vok :oops:
szupi, én már 9.50re már beérek, de még lecsekkolom mi van deichmannban...

lynia-

én léptem, fáradt vagyok, sok volt a meló...

akkor holnap balcsitali!

pusza

lynia-

Bori: igen megzakkannak Ők is, de én azt érzem, hogy nem érti most mi van? Néha azt látom teljesen "elfelejti", hogy gyermekünk lesz és látom rajta, hogy meglepődik mikor ránéz a pocakomra akkor aztán beugrik neki... :roll: A múltkor azt kérdezte, hogy mit fogunk mi csinálni vele, hogy tud majd a gyermekünk beilleszkedni az életünkbe? Milyen fura lesz, hogy minden megváltozik stb. Mondtam neki, hogy persze lesznek bizonyos változások, de attól még majdnem minden ugyanúgy zajlik tovább. Hmmm. Majdnem.. de erről nem kell tudnia. :wink:

Esztora: köszi az infót, nekem is volt már, csak nem volt időm töltetni, így mindig felrakattam-leszedettem, de most nagyon gyatrán néz ki a kezem.

Gurgi: basszuskulacs nem mondod, hogy be is pakoltál?! :shock:
Én még seholsem tartok...
Az van a sterilizátorokra írva, hogy ha megtörtént, utána ha bennehagyod a gépben akkor kb. 24 óráig még steril, utána nem, tehát akkor fel kell használni?! Mi lenne, ha a párod vinné be a kórházba utánad, ha kell vagy ott nem tudják sterilizálni?

Emi: Maja olyan szép és kedves név! "Teccik"

Na látom , Bori is ezt írta a sterilizálásról, akkor stornó!

Szivvikém fel vagyol pörögve!

Andrea
Kép
kindernay

pápá

KépKép

KépKép
szivvi

Ja és képzeljétek férges a macskám, úgyhogy ma jön este az állatorvos (9-10 körül - basszus pont a Dr. House és a Hősök alatt) szóval féregtlenít, meg ilyenek! Remélem nem lesz semmi bajom! Szerintetek?

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Volt jó nagy zuhé, úhhogy felfrissült a levegő, már jut némi zoxigén a szervezetembe :lol: Nekem apuka talán jobban be van sózva, mint én! A dokit állandóan hülye kérdésekkel zaklatja, mondta neki, hogy hívja majd telcsin mikor eksön van és azonnal dobjon el mindent és rohanjon, különben...

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Nem te rendezed a macskaalmot ugye?? Mer akkor sztem nem lehet baj..

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: ismerősek a hülye kérdések a dokinál, néha ég a pofámról a bőr olyan bugyuta kérdés, de hát megnyugszik tőle ...
Hát őszíntén szólva kb. egy hónapja nem piszkítanak az alomba, kiszoktak, és én így nem vettem észre, hogy baj van, most meg belepiszkítottak és hát észrevettem, mert én takarítottam ki... De fertőtlenítem magam, és ma jön a dokinéni, tehát gyors voltam a hibaelhárítással... Lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vettem észre előbb, mert le vannak fogyva, és én annak tudtam be, hogy állandóan kint lófrálnak. Szegények, milyen nemtörődöm voltam.

Andrea
Kép
kindernay

Andi!
Ojajj, még a macska is, férges..basszus
Ecce láttam ahogy lóg ki egy bazi nagy féreg a fenekéből..zsigmond nevű cicának.. :lol:
Köszi a sterilizálóval kapcsolatos infot..

Jaja, BORI!
Értem..de azt apa hazaviszi és esetleg lefagyasztja, bár a szobában lesz hűtő (mélyhűtő is)
Bori! te cumit viszel Főninek??
Őszintén szólva én se cumit és cumisüveget nem szeretnék Samumnak adni..csak végszükség esetén..amikor már minden kötél szakad de olyan NEM LESZ!!!!! lálálá
torolve_20131003125716

Gurgi: macska kukacos, kutya nemtom, én pudvás, hátamon-hasamon kiütések-naptól meg melegtől, körmöm undi, izzadok pedig előtte sosem, lábam feldagadva, ujjaim feldagadva, hát ja elég szép család vagyunk. Lassan már horrorfilmbe is szerepelhetnénk, az új Adam's Family!

(Csak viccelek ám, tök jól nézek ki, meg ilyenek, macska kicsit kukacos, de majd kiírtjuk belőle.)

Andrea
Kép
kindernay

Jaja Andi én már bepakoltam..még egy-két apróság van még..veszek még egy-két sötét színű rendes bugyit..meg majd az illóolajakat+ gátmaszi olajat fogom bepakolni azaz amit most is használok..(hajfeke, hajgumi)

Egyébként fél óra alatt pakoltam be.

Megmérettem a patikában a vércukromat most este (mert ma Patika nap volt) 5.7 volt..de előtte ettem gyümirizst+pár pilóta kexet..azt mondta a dokinő, hogy az jó..gondolom éhgyomri terheléssel több lenne..

No. 2 múlva kiderűl úgyis, uccsó labor.
torolve_20131003125716

Milyen illóolajokat? A gátmasszázs olaj utána is kell?
Én homeos bogyókat már nagyjából beszereztem, meg a körömvirág nagyon jó a gátsebre.

Andrea
Kép
kindernay

Hali!

Voltam körzeti nődokinál és védőnőnél. Védőnő szerint hülyeség a magztmozgást számolni, nem is mondta meg, hogy kell. Doki azt mondta, h attól, h nagy a gyerek BPD-je, nincs semmi baja. Megint mennem kell majd vérvételre, mert megint van vmi nem azonostható ellenanyag a véremben.

Én naponta szedek Elevitet, 2 szem vasat és 6 szem Magne b6-ot.

Andi
Milyen homis bigyókat vettél? Nekem a doki a caulophyllum, meg cimicifuga nevűeket javallotta..

KépKép

KépKép
szivvi

sziasztok!

Emi! Nagyon jó név a Maja, nálunk is rajta volt a listánkon, de azután maradt a Lilla, Enéh.

A magnéziumot nekem csak a 36. hétig mondta a doktornő, így a jövőhéttől abba hagyom, viszon a homeopátiás bogyókat elkeztem szedni.

Lányok jó találkát holnapra!

Emi

Kép Kép
emi_25

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: