sziasztok
Anee
gratula a szabadulashoz, szerintem is jol dontottel.
A kisebbseg eleg erdekes, sot a nogyogyaszokhoz is eleg erdekesen viszonyul, egyszer terhesrendelesen hallottam a Peterfyben, a -"viszem be a szoknyam is" kifejezest. Aztan leesett, hogy szoknyaban vizsgaltatja magat.
Uxi
baratainknal sima sargara festett falon van bordur
Pillango
mennyiert takarit a takaritono? Mi most hallottuk vissza attol az emberketol aki a felujitas utan takaritott, hogy 8e forint keves volt (o adta az ajanlatot). Csempet kellett mosnia (fuga), felmosnia stb.. Pedig allitolag a csempen meg maradtak festekfoltok.
Az mar biztos, hogy a falubol nem keresek takaritonot, inkabb roboterovel dolgoztatok
Andi en is megertelek.
Nalunk a vizes volt ultrabena, egybekototte a mosogepet a kaddal, es egyiket sem vezette le, meg jo hogy a burkolo eszrevette a kad beburkolasa elott...
A konyhamat is jol elcseszte, most egy elemet nem tudok hova rakni, pedig csak kb. 30 centivel arrebb kellett volna raknia a kiallasokat. igy is vagni kell a munkalapot, 2-be meg elment volna, de 3-ba?
A melosokrol mar ne is beszeljunk, allandoan egymas ellen askalodtak, "el kellett vennem tole a vekony ecsetet" (mazolo), 'sokat alszik, lassan dolgozik, horkol", "faj a terde" (burkolo), tul kemeny a tegla, ha kifizetem az adossagaimat es az alberletet alig marad penzem (komuves, festo). Pedig osszehasonlitva mas melosokkal (akiktol arajanlatot kertunk), ezek az emberkek nagyon igenyesek, ertelmesek (felig meddig haverek vagy haverek haverei ).
Puding rendeles leadva, jobbra el.
Udv:
M.