Szia Lányok!
Hú, milyen aktív a kis csapat!
Dimet: méghogy bálna?!!! Neeee máááááá...... Akkor Te még nem láttál bálnát!

Annyira szép kismami vagy!
Praxis: én nem tudom, miért vagyok "protkós", de én már évek óta minen uh-ot ott csináltatok és 6 ezernél többet nem fizettem. Most kaptunk egy dvd-t a 18 hetes uh-on, de nem kellett kifizetni, mert nem zárták le, mivel állítólag nem látszott rendesen a baba. Majd a 33-34. hét körül megyünk áramlásra meg ilyen csoda dolgokra, akkor sztem lezáratjuk.. de ez ugye azt jelenti, hogy egyet fizet, kettőt kap, hiszen a 18 hetes és a 34 hetes is rajta lesz a dvd-n de csak egyet fizetünk... sztem akkor lesz 12 ezer a vizsgálat. De megbeszéltük a párommal, hogy végülis utolsó baba, hát, legyen egy ilyenünk is... amúgy az egészségpénztár tényleg fizeti, nekem is átutalta az összeget. A babaneten ha jelentkezel, akkor van 1000 ft kedvezmény. Az is nagyon jó.... Amúgy mi dr. Hajdú Krisztinához jártunk, ő humán genetikus és szonografus. A genetikai rendellenességgel született kislányunk után mindig hozzá mentünk ellenőrzésre, ő a sasszemével kiszúrja már a 12. héten a problémákat... de mostanában már mi is Mátyáshoz mentünk, mert a 18 hetesen Krisztina megnyugtatott, és azt gondoltuk innen már nem kell aggódnunk. Nagyon kedvesek és nem futószalag a vizsgálat, mint pl. a klinikán volt, ahol vártál 3 órát és 5 perc után kib....tak, még a trutyit is a folyosón törölgettem a hasamról.... tiszta ciki...
Drága, tudom, de én úgy vagyok vele, hogy annak idején ha itt nézik a 12. hetit, nem járok úgy, hogy a 23. héten kell megszülnöm a babát 3 napi szenvedéssel.....

mert itt becsülettel, alaposan végig néznek.....
Mirosz: megnyitod a babanet főoldalát és ott a bal oldalon fent találod a "rovatokat", úgy mint rendelő, társalgó, stb... és ott van, hogy 4d ultrahang... katt és akkor feljön egy táblázatszerű kép, aminek a bal alsó sarkában van egy "gomb": "kedvezményes vizsgálat a babanetes jelentkezőknek", vagy ilyesmi.... arra katt, és új ablakban megnyitja a reg. lapot, amit kitöltesz, leokézod és néhány mp múlva megjelenik egy panel, amin olvashatod a kódszámodat. Amikor telefonon időpontot kérsz, vagy ott a helyszínen amikor bemész bemondod a számodat és a nevedet és kész. bocsi, ha bonyolult volt, de adja magát a dolog, nem lesz ilyen macerás.....

sok sikert!
Mirr-múr: privi nem ért ide még mindig.... légipostán küldted, vagy csigamobilon?