A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 augusztusában szülök

dimet: bálna kéééép?! Ne viccelj, én amikor jól laktam, akkor volt ekkora a pocakom :wink:
Első babát várod?

Móni

Kép
Kép
moni1973

Dimet!

Egyáltalán nem vagy bálna! Aranyos pocid van!! A tiédet látva kissé megnyugodtam, mert nekem is mindenki azt mondja, hogy nincs is nagy pocim. Sőt! képzeljétek a boltban ahol ki akartam váltani a csomagot a nő közölte, hogy csak a 3. trimesztertől adhatják ki, de ő látja a pocimon, hogy én még attól messze vagyok. A bunkó! Erre közöltem vele, hogy jó nagyot téved, nézze meg kiskönyvemet,aztán otthagytam.

Kép
mirr-múr

Moni én még a Brendonos 4D-s uh-ról azt hallottam, hogy az csak tényleg mozi, tehát semmiféle leletet nem kapsz róla. Azt nem tudom, hogy rendes szonográfus csinálja-e vagy csak "úgy" valaki.

Szylett, én is kértem számlát az uh-ról és visszafizette az egészségpénztár :) Csak tényleg azt kell megnézni, hogy az adott egészségpénztár szerződésben legyen a szolgáltatóval.

Dimet, szép pocid van, te magas vagy ugye?

Kép
Kép
robcsi03

Ezek szerint a mostani Praxisos Uh-om már nekem is csak 9000Ft-ba fog kerülni. Ez jó hír!

Lányok!
Hol lehet kinyomtatni azt az 1000Ft-os kupont? Hol kell regisztrálni?

Moni!
Én konkrétan a Győrffihez kértem időpontot és már több mint egy hónapja bejelentkeztem, de lett volna még korábbi időpont is csak én nem akartam a 30. hét előtt menni. de 2-3 héttel szerintem számolj!

Dimet!
Hát még nagyon messze vagy a bálnától! Helyes a pocakod!

Nekem most az utobbi héten szerintem csomót nőtt a pocakom.

A szüléstől én is félek, vagyis mostmár inkább nem is magától a szüléstől meg a fájdalomtól, merthogy megbeszéltem magammal, hogy ettől hiába parázok úgyis túl kell rajta lennem és annál könnyebb és gyorsabb lesz minél nyugisabb, lazább vagyok és minél jobban tudom uralni a helyzetet, hanem inkább attól tartok, hogy nehogy vmi. gáz legyen szülés közben a babával.

Mona!
Ti azt a kocsit kaptátok meg. ami ki volt állítva vagy raktárról kaptatok egy teljesen originalt.

Kép
mirosz

Moni!
Még egy kérdés: Több Kikában is voltatok vagy csak ahol vettétek a kocsit?
mirosz

mondom: fekete póló ápol és eltakar :lol: a fenekemet meg a kezem takarja el :lol: de majd rakok fel fehér pólós képet :D és igen, első baba. szerintem a hasizmom, ami volt valaha, az tartja bennem a lelket :lol:
ja,ja. magas vagyok. 1,76 cm. az magas? :)
a kilóimat meg sem erem mondani. mondjuk eleve nem kevéssle indultam. igaz sosem voltam vékony, kevés súlyú alkat.

mirosz, én is így vagyok vele. a fájdalom lesz, azt túl kell agyban élni. a fájdalom úgyis az agyunkban dől el, ott kell lekonzultálni a dolgokat :lol:
dimet

Bocs! Az előbbi kérdésem Monának szólt.
mirosz

Dimet, csak azért kérdeztem, hogy magas vagy-e, mert a magas nőkben valahogy jobban "elveszik" a baba.
Nekem van egy szomszédasszonyom, aki jó magas (1,90 körül) szinte alig volt hasa mindkét terhességénél, na az első baba pár deka híján 5 kg-os lett, a második 4,6.
Egy másik szintén "nagy méretű" ismerősöm a múlt héten szült, neki sem volt igazán nagy hasa és ő is közel 5 kg-os babót szült.

Meg az is igaz, hogy nem lehet a pociméretre adni.

Kép
Kép
robcsi03

jaj, 5 kg-os gyerkőc :shock:

az kifér vhol???? :lol:
dimet

Mirosz
Elvileg csütörtökön lesz ünnep (Úrnapja)... szombatról nem tudok

Dimet
Szinte nincs is pocid... :roll:

Az enyém most hatalmasat nőtt....
Vendég

Egy fotó Lucasról... Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szia Lányok!

Hú, milyen aktív a kis csapat! :)

Dimet: méghogy bálna?!!! Neeee máááááá...... Akkor Te még nem láttál bálnát! :) Annyira szép kismami vagy!

Praxis: én nem tudom, miért vagyok "protkós", de én már évek óta minen uh-ot ott csináltatok és 6 ezernél többet nem fizettem. Most kaptunk egy dvd-t a 18 hetes uh-on, de nem kellett kifizetni, mert nem zárták le, mivel állítólag nem látszott rendesen a baba. Majd a 33-34. hét körül megyünk áramlásra meg ilyen csoda dolgokra, akkor sztem lezáratjuk.. de ez ugye azt jelenti, hogy egyet fizet, kettőt kap, hiszen a 18 hetes és a 34 hetes is rajta lesz a dvd-n de csak egyet fizetünk... sztem akkor lesz 12 ezer a vizsgálat. De megbeszéltük a párommal, hogy végülis utolsó baba, hát, legyen egy ilyenünk is... amúgy az egészségpénztár tényleg fizeti, nekem is átutalta az összeget. A babaneten ha jelentkezel, akkor van 1000 ft kedvezmény. Az is nagyon jó.... Amúgy mi dr. Hajdú Krisztinához jártunk, ő humán genetikus és szonografus. A genetikai rendellenességgel született kislányunk után mindig hozzá mentünk ellenőrzésre, ő a sasszemével kiszúrja már a 12. héten a problémákat... de mostanában már mi is Mátyáshoz mentünk, mert a 18 hetesen Krisztina megnyugtatott, és azt gondoltuk innen már nem kell aggódnunk. Nagyon kedvesek és nem futószalag a vizsgálat, mint pl. a klinikán volt, ahol vártál 3 órát és 5 perc után kib....tak, még a trutyit is a folyosón törölgettem a hasamról.... tiszta ciki...
Drága, tudom, de én úgy vagyok vele, hogy annak idején ha itt nézik a 12. hetit, nem járok úgy, hogy a 23. héten kell megszülnöm a babát 3 napi szenvedéssel..... :evil: mert itt becsülettel, alaposan végig néznek.....

Mirosz: megnyitod a babanet főoldalát és ott a bal oldalon fent találod a "rovatokat", úgy mint rendelő, társalgó, stb... és ott van, hogy 4d ultrahang... katt és akkor feljön egy táblázatszerű kép, aminek a bal alsó sarkában van egy "gomb": "kedvezményes vizsgálat a babanetes jelentkezőknek", vagy ilyesmi.... arra katt, és új ablakban megnyitja a reg. lapot, amit kitöltesz, leokézod és néhány mp múlva megjelenik egy panel, amin olvashatod a kódszámodat. Amikor telefonon időpontot kérsz, vagy ott a helyszínen amikor bemész bemondod a számodat és a nevedet és kész. bocsi, ha bonyolult volt, de adja magát a dolog, nem lesz ilyen macerás..... :) sok sikert!

Mirr-múr: privi nem ért ide még mindig.... légipostán küldted, vagy csigamobilon? :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Dimet, valahol kifért mindkét esetben az összes gyerek, mert mindegyikük természetes úton született :)

Betsy, férjem szavaival élve a lengőajtó téged se orron csapna :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Kép

Most telitettem képekkel az oldalt.... :oops:
Vendég

Betsy nagyon szépek vagytok!

Tegnap este lefeküdtünk és kezdtem örülni, hogy nincs rancsúr odabenn, mikor Réka odabújt hozzám és köszönt a babának meg "finoman" meg is simogatta. Hát persze, hogy felébredt, aztán volt vagy éjfél mire elnyugodott.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betsy: de szép a pocid! :) És basszus, hogy Te is milyen karcsú vagy!!!
Azt a mindenit, micsoda göndör fürtök!!!! ugye jól látom, a kicsi lánynak göndör haja van?! Gyönyörű gyerek... apuci lassacskán készítheti a gumilövedékeket..... :wink:

Robcsi: nálunk is ez történt... Gergő akkorát rúgott a hasamba miközben pelenkáztam, hogy a kiscsaj rögtön visszaválaszolt.... lesz ám adok-kapok, ha előbújik és kicsit nagyobb lesz.... :)
A férjednek igazi humora lehet! Jó ha egy pasi érti a tréfát.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Hűű, de szép képek, még sokat kérünk, én imádok képeket nézegetni :D

Mirosz, a raktárból kaptuk a kocsit, ez a fajta nem is volt kiállítva, rá kellett kérdezni, hogy egyáltalán van-e. Több Kikába is indúltunk, de nem mentünk, mert az elsőbe szerencsénk lett.
http://abbcenter.com/index.php?t=baba&m ... 1&id=13993

Kép
mona76

Mona: én seggel jöttem.... látszik is amilyen nyomi vagyok... szegény anyukám.... képzeljétek, hogy ugye 35 éve még nem volt uh. hogy megnézzék merre áll a fejem meg a fenekem... szóval a 34. héten úgy döntöttem, hogy nem várok tovább... addigra már anyukámnak 3 hete folyta a vize és senki nem foglalkozott vele a szülőotthonban. Aztán elkezdett nagyon vérezni, és nem találtak szívhangot, így éjjel hívtak mentőt ami bevitte a schöfibe. De a mentő a margit hídnál elromlott, meg kellett várni, míg jön a másik... mindezt úgy, hogy január közepe volt és mínusz akárhány fok... a mentős a kabátjával takargatta anyut, hogy meg ne fázzon... na, megérkezett a mentő, az ügyeletes doktornő egy barom volt, azt mondta, ne nyögjön anyuka, a mentőben még semmi baja nem volt... ja, met biztos ott volt, tudja.... szóval aztán a szülésznő sutyiban adott egy injekciót, mert látta, hogy anyu is és én is meghalunk ha nem lesz túl a szülésen rövid idő alatt.... na akkor aztán indult a buli... rájöttek, hogy faros vagyok, ráadásul a hátam van kifelé és ezért nem hallják a szívhangot... na, akkor neikiálltak végbélen keresztül megfordítani, aminek hatására keresztbe fordultam... mondták, hogy ennél még a faros is jobb, így vissza.... no végül farral kibújtam, de meghúzuták a lábam, így esett meg, hogy az egyik 5 cm-rel hosszabb volt mint a másik... hónapokig kengyelt és terpeszpelenkát kellett hordanom.... de túléltük... szerencsére.....

Tehát ha faros, inkább csaszi semmint reszkírozni..... ez aranyszabály..... legalábbis nálam.....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Mandala!
Köszi! Már regisztráltam is.

Betsy!
Nagyon jó a sztárfotó rólatok és Lucasról is.

Mona!
Ezt jó, hogy írtad, mert én azt gondoltam, hogy mindenhol csak az a típus van, ami ki van téve.
Szombaton megyünk babakocsi kereső útra. remélem kapunk... Vagyis valamilyet mindenképp veszünk, mert már nem húzom tovább...

Kép
mirosz

mirosz, biztosan kaptok, szerintem ott még a legkisebb áruházban is nagyobb a választék, mint nálunk bárhol :roll:

moni, ment privi :wink:

Kép
mona76

Bevittem a munkahelyemre a táppénzespapíromat, ami tőlünk 25km-re van. És ki van írva az irodára, hogy technikai okok miatt zárva :x és persze a telefont senki nem veszi fel :x
Annyira, de annyira mérges vagyok :x

Kép
mona76

Hello!

Nagyon sokat termeltetek, alig győzőm olvasni!

Robcsi: Nekem adtak rendes papírt a Brendonban, mindenféle rajta volt, amit lemértek, meg ilyen arányszámolások is voltak, szivét is hallgatták...Mi csak azért mentünk oda, mert csak hétvégén tudtunk menni...

Azt hiszem megyek is , mert nagyon fáradt vagyok! Mióta tegnap mondta a doki, hogy farfekvéses, azóta csak lent rugdos..örület!

J.

mamiblue

Sziasztok!

Manda! Úgy látszik nem ment el. BRRR!!Mérges vagyok!! :evil: Majd újra írom, és köszi, hogy szóltál!!
Úgy látszik sok a közös bennünk, én is Hajdu Krisztinára esküszöm! Én is csak akkor nyugodtam meg, hogy minden ok., amikor a 20.heti Uh-on ezt megerősítette. ( Bár mi az Istenhegyi Klinikán voltunk, ahol a 12. heti genetikát is csinálták) Pedig a 18. héten az I-es Klinikán is egy állítólag országosan elismert szaktekintélynél voltam, amire Hajdu doktornő azt mondta, hogy megtiszteltetésnek veszi, hogy ezek után még hozzá is elmentünk. Erre mi mondtuk, hogy mi csak benne bízunk. :D
Amúgy a Györrfy Mátyásról is csak jót hallottam, őt is ajánlom bárkinek!

Különben én is azt hallottam, hogy a Brendon, Mom park tényleg csak mozizásra jó, de annak tökéletes! A Parxis, Istenhegyi Klinika pedig inkább a szakmi dolgokra figyel. Most már én is csak mozizni akarok. :D

Lányok! Eddig nekem is végig farfekvéses volt a baba, úgyhogy én egy percig sem gondolkodom, ha így marad: császár.Ja, és végig lent is, fent is rúgdosott, rúgdos. Meg érzem, hogy nyújtózkodik, mindig kidugja valamijét :D
Úgy imádom ezt az érzést! A párom is ha hazajön, az az első kérdése, hogy rúgdosott? Mennyit? Amúgy imádja az apukája hangját! :D

Kép
mirr-múr

Betsy! Nagyon helyesek vagytok, a pocid is olyan aranyos!!! A leányzó a göndör fürtjeivel meg egyszerűen ennivaló!

Kép
mirr-múr

Nahát lányok!Már a szüléstől izgulunk,azt hiszem ez már a célszallag közelében van,nem? :lol: Ha belegondolok,hogy hány oldal ment róla:mozog-nem mozog?eleget?Vagy ez még csak a belem?
Tök jó!!!

Szia zozo,üdv köztünk.

Én több helyen az tolvastam,hogy nem az számít,hogy mivel kened a hasad,bármilyen e-vitaminos krém jó,amit szeretsz,hanem a rendszeresség és a maszírozás.Napi 2X öt perc finom maszír,mert a vérbőséget idéz elő és ez finomíthat rajta.

robcsi: Beszállhatok a szipusok csapatába?Imádok tankolni,festeni... :mrgreen:

Nem tudom,hogy ki aggódott a baba mérete miatt,de semmi gond nincs vele.Engem meg pont leállított az orvos,mert hogy 2 héttel nagyobb mint kellene.Az ugye 400 gramm,tehát pont ott vagyok az 1300-nál

én jelenleg szétszedem a lakást.Rászántam magam,hogy az alatt,amíg még van suli,az összes helyiséget végig nagytakarítom,lomtalanítom,Hát telik is a kuka rendesen.Aztán ha itthon lesznek a gyerekek,akkor már csak az előre főzéssel kell vesződnöm.Tényleg várok sok jó ötletet,hogy mit lehet lefagyasztani a családnak,amíg én a korházban lebzselek :wink:
tuza edit

Sziasztok!
Megpróbáltalak visszaolvasni benneteket, de nagyon sok a termés,
Az a helyzet, hogy nem érzem magam valami fényesen, ma volt egy nehéz szigorlatom ahol alacsony széken ültem 2.5 órát és sokat stresszeltem, meg is lett az eredménye, most csak úgy tudok menni, mint egy kacsa, és bugyivonalban húzódik a pocim eléggé, semmim nem fáj, csak ha állok megyek vagy hajolok nagyon nagyon kényelmetlen érzés , felhívtam a dokim azt mondta, hogy ha rosszabbul vagyok menjek be az ügyeletre, addig is MB6 meg ágypihi, ágypihi már pár órája tart, addig nincs is gáz amíg fexem, de ha felkelek olyan érzés, mitha a fejecskéje ki akarna bújni, de egyébként meg nagyon mocorog, szülés előtt már nem ilyen aktívak úgy emléxem, remélem ez most sincs másképp.
Nem akarom beparáztatni feleslegesen apát, holnap estére amúgy is be vagyok jelentkezve a dokimhoz.
Már attól is jobban vagyok, hogy nektek leírtam.
Nagyon kórházparám van, kerülöm ha csak tehetem, remélem nem lesz rá szükség ilyen korán hogy bemenjünk.
Pusszantás
Zeze

Kép
Kép
zeze

Betsy
Nagyon szépek vagytok :lol:

Most kicsit kevesebbet leszek... pakolás van... 15-én költözünk...
Vendég

zeze, nyugi, nekem is ez volt a védésem után. 2 napig :( lényeg, hogy pihenj sokat!!! és magneb6. 4szer2őt is bevehetsz ebben a pár napban, amíg nem állsz helyre. és alvás, alvás, alvás!!

polcold fel a lábad. vagy fordulj oldalra és húzd fel a térdedet, ameddig kényelmes. az ellazítja a pocakodat.
dimet

Aztamindenit! :D
jó sokat írtatok, soha nem fogom magam utolérni, (mindig így járok)
na most elkezdek olvasni.
Vendég

Mandala!
annyira én sem ragaszkodok a faros szüléshez :)
most olvastam anyukád szülését , csaszira szavazok inkább.

Mamiblue!
a dokim azt mondta h. megszületnek így is a babák csak nagyoibb az esély a csaszira, hát... asszem nem csaszival kezdene csak ha nagyon muszáj. :roll:

sztem. jól tankoljatok be betétekből, hálós bugyiból, hasnolók, én novemberben szültem, de 2óránként (minimum) cseréltem a cuccot, most meg h. mi lesz aug.ban, hát.... ki sem jövök a tus alól :D

Szylett!
ne izgulj, tök jó lesz a szülés és felfogod ismerni . nekem is sikerült, igaz addig-addig filóztam h. biztos szülök -e h. majdnem nem értünk be :mrgreen:
(sok dolgom 2perces fájásokkal pl. vasalás :D )

Dimet!
szép a pocakod!

Betsy!
nagyon szépek vagytok.
jó nagy pocakod :D

na, most eddig jutottam.
Vendég

Hello!

Én is utánnanéztem ennek a faros dolognak. A császár indokai között csak a harántfekvés szerepel!!!! De gondoljunk inkább vmi szépre...ma láttam egy édi 3 hetes babát! Olyan édesen aludt!:D

Szép estét!

Judit

mamiblue

Sziasztok!
b]Üdv neked zozo[/b], remélem sokat írsz majd...
Dimet: Köszi a megnyugtatást felolvastalak apának is és őt is megnyugtattad, már kicsit jobban vagyok így hogy fekszem nem is keményedik, de ahogy felkelek azonnal, fekvéskor egyfolytában kalimpál és nem hagy békén a kicsike, neked is élénk volt amikor pihentél, a védés után? Nem kerültél kórházba? Még 3 vizsgám és 1 szigorlatom van vissza ebből a félévből eddig 14 vizsgát zúztam le, de apa nem nagyon enged többet, nem hiszem, hogy jövőre majd a 2 gyerkőc mellett könnyebb lesz, de nem hiszem hogy érdemes kockáztatanom, sajnos nem tudom félvállról venni a vizsgákat, pedig ha tudnám és úgy mennék el akkor is sikerülne, de mindig parázok.
Meglátom, hogy leszek, aztán eldöntöm mi legyen...
Tegnap bejelentkeztem dokihoz, ma este megyek hozzá, majd leírom nektek mi volt.
Pusszantás
Zeze

Kép
Kép
zeze

Sziasztok

Betsy
Igazán szépek vagytok . :lol:

Sabine
Próbálj minél kevesebbet melózni és azt is óvatosan,vigyázz a babókákra nagyon.VAn segítségetek költözésnél?

Zeze
Pihenj,feküdj sokat.Én is ezt a tanácsot kaptam most,mert tegnap óta zabszem nem fér seggembe.Görcsölök nagyon,és szúr hasam alja.Cóvalj tolj le mindent pihizz.

Edit
Látom fészekrakó beindult ,de te se vidd túlzásba.Főzés terén:
én pörköltöt fagyasztok adagokba,/egyikből gulyásleves is lehet,másikból tésztával,harmadik meg borsósan rizzsel./és még gyümilevest,fasírtot előre hirtelen sütve ,hogy csak át kelljen hamar melegteni olajba,és még husit.A többin gondolkodom,mert igazából hamar megvan minden főzelék vagy hasonló dolog.

Judit
Nekem is ez volt fura haránt fekszik,de mégis lent érzem rúgdosni és állandóan pisiltet. :wink:

Mona
CSapj oda az asztalra,még ilyet????Se telefon se semmi? :twisted:
Vettél már pelenkázótáskát?

Mandala
Anyud jól megszenvedett érted.Te aranyszabályod szerintem rám is érvényes lehetne.

Dimet
Te meg ne viccelj már.Panaszkodásra nincs okod,csini vagy te is nagyon. :lol:

Jucu

Kép

Kép
jucu

Köszi Jucu, úúúútálom a semmmittevést fekve felpolcolt lábakkal sokáig :shock: , de ha pihi akkor pihi.

Kép
Kép
zeze

Hello!

Jucu: Te miért is leszel császáros? Nekem olyan kellemetlen, hogy egyik pillanatról a másikra úgy kell pisilnem...hogy azt hiszem ki sem bírom! De szerintem ez teljesen természetes!

Kora délelött van és rólam már szakad a víz! :(

Megyek, mert vár a házimunka, ma hosszú napom lesz! Aki tud pihenjen!:)

Judit

mamiblue

sziasztok :D
na na csak mennek a napok :lol:

PHPBB kód:
Kép
nóri79

Gatyarohasztó szép napot mindenkinek!

Betsy nagyon helyesek vagytok, végre látunk rólatok is képet!

A pocis fotók is szupik és a fekete tényleg slankít.... :D

MAndala, micsoda rémtörténeted van a születésedről :shock: Csoda, hogy anyukád kibírta ezeket a megpróbáltatásokat, na meg, hogy Te is erős voltál.

Képzeljétek, az ismerettségi körben egy lány megszült 7. hónapra, mert a szomszédjánál építkezés folyt és véletlenül a szomszédja hasbadobta egy téglával :shock: Hogy lehet valakit hasbadobni egy téglával???? Basszus, ez nem pöttyös labda amivel dobálózik az ember. Szegénykémnek nem lett semmi baja csak nagyon apró, 1100 g a babó! Micsoda állatok vannak!

Zeze, nyugodj meg, nehogy begörcsölj és valami probléma legyen, nem ér ennyit a dolog! Ne érdekeljen hányast kapsz, csak menj át a vizsgákon. Minden tanár szíve megenyhül egy kismama láttán! Majd mesélj mi volt a dokinál!

Szylett, én is azon izgulok, hogy vajon felismerem e időben ha eljött a pillanat és lehetőleg akkor jöjjön el amikor fel tudok rá készülni, otthon! Persze ez nem fog olyan simán menni... Anyukám megnyugtatott, hogy úgyis felismeerem és akkor még van legalább egy órám míg elfolyik teljesen a magzatvíz, úgyhogy tusolhatok, összeszedhetem magamat és mehetek a kórházba, ahol ugye jön a jó kis beöntés és még akkor sem vagyok lekésve semmiről... :?

Kép
h.bogesz

Most látom, hogy a vonalzómon átváltott a kép :D
WOW, mindjárt a 8. hónap, olyan izgi !!!!!!

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Ma megyek dokihoz meg védőnhöz.Már előre rettegek :? .De remélem oké lesz minden.Úgy irigylem azokat akik csak 4-5 hetente járnak.Engem sajna 3hetente látni akar.

Nagy örömöm,hogy a kisfiam szót fogad az apukájának,és szobatiszta lett pikk-pakk :D .Ugyanis azt mondta a drágám,hogy reméli mire kórházba kerülök,addigra nem kell pelus.Mert ami a kakit illeti arra finnyás :lol: Éjszakára még kell pelus,de csuda büszke vagyok rá.

Kaját én nem fagyasztok,mert anyum addigra vesz ki szabit,és ellátja majd a fiúkat.Gáborra is ő vigyáz majd,hogy apa tudjon dolizni.Remélem jól viseli majd a nem itthon levést.Néha már előre belegondolok,hogy jó esetben 5 napig nem fogom látni,és megszakad a szívem :( .

Kép
Kép
huni

Sziasztok Anyukák :-)

Jó pocakosodást!

Ha van kedvetek, látogassatok el honlapomra, ahol jelenleg kb. 500 db baba és gyerekruha közül válogathattok 56-tól 162-es méretig! Hetente megújuló árukészlet! Személyes vásárlásra is van lehetőség a IV. kerületben, de előreutalással szívesen postázok is.

http://www.gportal.hu/portal/mindruha/

Jó válogatást! :-)

Mazsola / Bea

picibogyo@gmail.com
mazsolaruha1

Judit

42 hétre szültem volna,nagy magzat,meconiumos magzatvíz,sec.fájásgyengeség,ciabetes mellitus,és fenyegető intrautetin asphixia/méhen belüli oxigénhiányos állapot/
szóval emiatt voltam.
Most meg isten tudja nem vállaják még ígyse hogy nem vagyok toxémiás,de vszínű nagy babára számolnak és hegszétválást sem rizikóztatják,meg ugye volt az amnionszalagom ami még ha picit is jelen van komoly vérzést okoz.
Jucu

Kép

Kép
jucu

Hello!

Jucu: akkor neked is jól összejött minden! De ha a vége jó, akkor jó!:)

Huni: Ügyesek vagytok a szobatisztasággal! Nekem kisebbik lányom még nem volt 18 hónapos úgy járt a bilire, hogy levette magáról a pelust és ráült, ugye látta Matitól és megtetszett neki.:) Nem volt sok gond vele!

Sikerült megint teljesen lemeríteni magam délleött, pedig még mindig lenne mit csinálni.:(

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Délelőtti programomnak be volt tervezve a vasalás, aztán gondoltam még a hőség előtt elfutunk bevásárolni. Akkor eszembe jutott, hogy apájának holnap lesz a névnapja és venni kéne neki valamit. Úgyhogy az lett a vége, hogy 1/2 12-kor estünk haza és én annyira elfáradtam, hogy azt hittem összeesek. Gyors ebédkészítés, evés, aztán lefeküdtem Rékával aludni. Úgyhogy marad holnapra a vasalás projekt. Fúj!

Huni, nagyon ügyi a kisfiad. Mostanság Réka is belepisilt magától többször is a bilibe, de sajna nem lett rendszer belőle :cry:

Sabine, jó pakolászást! Ott lesz lakásotok, vagy rokonoknál fogtok lakni?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Végre van számítógép és ide tudok ülni. :D:D Ciki nem ciki de 2 nap után már elvonási tüneteim vannak. :D :oops:

Nagyon édik a képek és a pocakok is gömbölyödnek szépen. Mi hétfőn megyünk a praxisba uh-ra. Már úúúúgy várom. :D:D

Ma reggel sikerült kicsit összekapni apával ami miatt elmentem egy felvidító vásárlásra... :oops: :oops: Apa mindíg azt mondja, h olyan vagyok mint a Peggy Bundy.. :P Nem sűrűn költök magamra mióta megszületett a lányom, de ez most nagyon jólesett.. :D:D Vettem egy szoknyát és egy felsőt. Nagyon jók. Majd, ha apa lenyugodott este akkor megpróbálom rávenni, hogy fényképezzen le. :D

mandala: az anyukádnak minden elismerésem. :)
A nagymamám szülte mindkét gyerekét farosan, de neki szerencséje volt. Sem fájás, sem szenvedés. Belőle hullottak a gyerekek. :D

Na megyek teregetek, míg le nem szakad az ég.
Legyetek jók.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogo, láthatnánk azt a képet nagyobba, ami a neved alatt van :?:

Kép
mona76

Kép

Egy darabig nem jövök. Zsibbad már az agyam a kapcsolatomtól. Gondolkoznom kell. Csak panaszkodni nem akarok idejárni. :)
Mindenki vigyázzon addíg magára és a babákra.

Puszi

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Jó reggelt!

Rita! Remélem hamar rendeződnek az otthoni gondok! Szorítok nektek! Azt hiszem a többiek nevében is mondthatom: ha jól esik kibeszélni magadból a gondokat, akkor itt nyugodtan leírhatod! Ha segíteni nem is tudunk, azért meghallgatunk!! Hátha könnyebb lesz a lelked! Szóval emiatt -még ha kis időre is- de ne haggy minket itt! :(

A kép nagyon tetszik! A kiscsaj gyönyörű!!!! :D

Manda! Most olvastam az anyukáddal történteket! Rémtörténet! Én csak azért nem csodálkozom, mert -szó szerint- anyukám majdnem belehalt az én születésembe. De a részletekkel senkit nem akarok fárasztani+ mindenkire ráhozni a frászt. Ráadásul szegénykém az öcsémmel is rettentően megszenvedett, ott meg a végén majdnem a tesó ment rá a szülésre.
Mikor elmesééltem a védőnőnek a storynkat lesett, majd lazán közölte, hogy akkor készüljek, mert ebből kifolyólag én is esélyes vagyok ilyen szülésre. Hát nem aranyos? Azóta már lenyugodtam persze, de akkor volt pár álmatlan éjszakám....

Kép
mirr-múr

Manda! Elment a privi??? Most küldtem el, csak azért kérdezem, mert kiírta, hogy system error. Felrobbanok, ha megint újra írhatom! :evil:

Kép
mirr-múr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: