Sziasztok !
Csajok , nem semmi ez a sok kavarás a nevekkel !
Gabi - ez a macskás kifogás nagyon tetszett
Továbbra is csak azt mondom ,tiszta dilis minden pasi , beleértve az enyémet is !
Nem pont idevág , de spec. nálunk Gáborom összes ex-e Barbara nevet viselt . Néha tréfásan megjegyzi, hogy Barbara a nagy szerelme , mire nekem vissza kell kérdezni ,hogy ugyan melyik ? ( Én a no.III. vagyok ).
Szóval azt mondjátok gáz ,hogy 2 neve lesz a lányunknak ? - már ha lány lesz .
Én azért választottam a Dóra -Lilit , mert a Lili fix volt , de felnőttként szegény gyerek had döntse el ,hogy Dóri néni ,vagy Lilike szeretne inkább lenni .
Ráadásul lehet, hogy nem lesz több lány, de mind két név nagyon szép , szóval muszály!
Ja , és a középső hugicám is Lilinek fogja hívni a lányát , ezért kell valami megkülönböztetés .
Cuki : Párom magával hurcolja a fényképezőt , és azon vannak az új képeink , de este begyűjtöm és akkor megy a mail
Nálunk 2x csinálnak cukorterheléses vizsgálatot , és szerintem nem is olyan szörnyű , mint gondolnátok !
Persze éhes az ember lánya , meg unalmas a várakozás , de pl. a pisilés nem hiszem ,hogy tiltott lenne, mert amit már kiválasztott a szervezet , annak nincs köze a vérhez , úgyhogy mindegy ,hogy a hólyagban gyűlik, vagy kicsorgatjuk -e.
Biológusok cáfoljatok ,ha rosszul gondolom !
Ráadásul azután a rémes lötty után nem hiszem ,hogy egy falat is lemenne még a gyomorba, nekem az is majdnem visszajött .
Utána persze megtámadtam a kórházi büfét, de az már hazafelé volt .