Ti milyen rendes háziasszonyok vagytok mindannyian! Én ma nem tudtam összekaparni magam

Elballagtak a tököseim is, azt még kibírtam bőgés nélkül. Ma reggel viszont már piros csík alatt volt a hőm

Elment mindentől a kedvem úgyhogy köntösben bámultam du. 3-ig a tv-t 5 perces bőgés megszakításokkal

Ez a hónap nagyon kiagyalt, eddig úgy érzem tudtam higgadtan kezelni a csalódást, de most nagyon eltört a mécses, egyszerűen nem tudtam parancsolni magamnak

Bocs, hogy idezúdítom nektek a nyomorom, de közben azt is elhatároztam, hogy rajtatok kívül senkivel nem vagyok hajlandó megbeszélni a babaprojekt történéseit

Utálom, hogy anyuéknál ez a téma, mamánál....na persze bennük nem tudna maradni info

Utálom, hogy sajnálnak, utálom, hogy aggódnak, na persze arról nem is beszélve, hogy a kotyogásukkal egy csomó ellendrukkert szereznek

Egyébként is senkinek semmi köze hozzá! És senki ne kérdezze meg, hogy mikor lesz babám! (mert én sem tudom

) Na látjátok ez van: egyik pillanatban bőgök, nem bírom abba hagyni, utána meg vigyorgok, mint a vadalma. Kezdek megőrülni??!! Meg ti is, ha nem fejezem be