A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Sziasztok nyanyusok! Olvasgattalak benneteket minden este ám, csak nem írtam.
Andi! Bocs, de ezt elmesélem: mikor mesélted, hogy hányt a fiad és mindenki írta, hogy szegényke...nekem az volt az első gondolatom: a mázlista:) bezzeg ő hány:) aztán ennek összefüggésében jól kinevettem magamból a bánatomat. Félre ne ért nem a fiad nyomorán nevettem, hanem azon, hogy én milyen szerencsétlen vagyok....(aznap kezdett öngyi lenni az ébredési hőm :( )

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Besty! A kisfiú is nagyon csodálatos lesz! :D Ez a Jóni.... :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:nem haragszom,.,.viccelsz.Én meg jót nevettem a sztoridon :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Ti milyen rendes háziasszonyok vagytok mindannyian! Én ma nem tudtam összekaparni magam :( Elballagtak a tököseim is, azt még kibírtam bőgés nélkül. Ma reggel viszont már piros csík alatt volt a hőm :( Elment mindentől a kedvem úgyhogy köntösben bámultam du. 3-ig a tv-t 5 perces bőgés megszakításokkal :cry: Ez a hónap nagyon kiagyalt, eddig úgy érzem tudtam higgadtan kezelni a csalódást, de most nagyon eltört a mécses, egyszerűen nem tudtam parancsolni magamnak :cry: Bocs, hogy idezúdítom nektek a nyomorom, de közben azt is elhatároztam, hogy rajtatok kívül senkivel nem vagyok hajlandó megbeszélni a babaprojekt történéseit :cry: Utálom, hogy anyuéknál ez a téma, mamánál....na persze bennük nem tudna maradni info :evil: Utálom, hogy sajnálnak, utálom, hogy aggódnak, na persze arról nem is beszélve, hogy a kotyogásukkal egy csomó ellendrukkert szereznek :evil: Egyébként is senkinek semmi köze hozzá! És senki ne kérdezze meg, hogy mikor lesz babám! (mert én sem tudom :D ) Na látjátok ez van: egyik pillanatban bőgök, nem bírom abba hagyni, utána meg vigyorgok, mint a vadalma. Kezdek megőrülni??!! Meg ti is, ha nem fejezem be :oops: Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Anyus! Te jól vagy?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Te még nem voltál ilyen agyalós stádiumban, igaz? Annyira figyeltem pedig, hogy ne idegeljem magam :( Ha megláttam egy babót az utcán, azt mondtam magamban, na és?majd nekem is lesz! Hogyan lehet lenyugodni? Miért nem tanítják ezt valahol???

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Hol vagy? Mesélj, hogy álltok az új filmmel!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na és persze, hogy mit shoppingoltál! Én holnap kelek útra! Szükségem van boldogság hormonra :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kedves Kamilla! A film jól áll! És nagyon szép dolgokat vásároltam... :D :lol: :D :lol:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Na megyek szunyálni, majd egyszer polgári időben megbeszéljük :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt mindenkinek!!
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Szióka!!!
csak beköszönök, mert megyünk lógni a sógornőmékhoz...

Kamilla: nagyon szeretnék Neked segíteni, de nem találok szavakat :roll: Babszinak is próbáltam , de tudom, hogy nem nagy sikerrel :roll: ( tudom, nekem könnyű dumálni, mert már van babám meg jön a második...) Veled vagyunk és Veled fogunk örülni majd a Te babádnak is!!
Puszi

Kép
Kép
Kép
olik22

Kép
vedresandi

Mercure,kedves Druszám és Krisztinka!

Kép
vedresandi

Sziasztok!

Szülinaposok: sok-sok ajándékot és hatalmas tortákat Nektek! :D

Pandácska: én most olvastam egy portálon, hogy 10-12 kg az ideális... Majd beírod nekem a június 13-át nőgyógyi kontrollra? Köszönöm!

Kamilla: jól teszed, hogy kibeszéled Magadból...Próbálj meg lazítani egy picikét és hátha akkor könnyebben jön a babócska...Tudom baromi könnyű ilyen okosakat mondanom, de nagyon szeretném, ha ismét jókedvű lennél...

Olik: jó lógást :D

Jaimee: úgy izgulok a holnapi uh-d miatt...Fényképezzétek akkor le a monitort, de tegyél képet a Picikédről!! Tuti minden rendben lesz :D

Andi: jó reggelt Neked is :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Én már tűkön ülök...Utoljára 12 hetesen láttam a Csöpp Csodánkat és annyira régen volt...A védőnő azt modta, hogy próbáljam meg kibírni és ne menjek a 18. hét előtt, nem kell állandóan zaklatni a Kicsit...De már olyan jó lenne látni...Főleg Betsy 4 D-s képein felbuzdulva :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Sziasztok!

Lányok!! Köszönöm a köszöntést!

Mercure! Nagyon SOk Boldogságot Kívánok Neked Szülinapodra!
(Mi még nem jelöltük egymást az iwiwen?

Most lépek, mert nemsokára megyünk főzni, kerti parti lesz.
Még nem tudom mit kapok! :roll:

pusszantó
Vendég

Heni,
beírtalak!

Mercure,
Kép
Vendég

Kép
Vendég

Képzeljétek el milyen szöszi voltam megint!

Tegnapi ebédből maradt 2 szelet rántott hudi.Gyerek megreggelizett (rántotta),és gondoltam elrágcsálom ebédig...felforgattam a konyhát, még a szemetesbe is belenéztem,azt hittem kidobtam,mire közli a fiam,hogy azt ő tegnap megette.Na így aztán nem reggelizem... :twisted:
vedresandi

Mercure és Krisztinka!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Andi:Ez aranyos volt :lol: Velem is történtek már hasonló dolgok, pedig nem is vagyok szöszi :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

LÁNYOK!
SENKI NEM TUD SEMMIT OMNIÁRÓL???? MÁJUS 15-ÉN ÍRT UTOLJÁRA AZÓTA SEMMI PEDIG ELÖTTE MINDIG RENDSZERESEN JELENTKEZETT!! ANDIVAL NAGYON AGGÓDUNK MIATTA :roll:
Vendég

Sziasztok Lányok!
Haza értem. :lol:

Boldog szülinapot a szülinaposoknak, és névnapot a névnaposoknak!

Megyek visszaolvasni!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla!! :lol:
vedresandi

Boldog szüli -Kép -napokat!
Kép

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Heló Nyanyus! Köszi a privit! Ari vagy :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:nincs mit,de így egyszerűbb volt,és személyesebb!!! :wink: :lol:
vedresandi

Látom 18nap múlva nem sok választása lesz a tesztednek :D Így is kell!!! Dani teljesen jól van? Nem mondtad neki mennyire irigyeltem? :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Szia Kamilla :D
Vendég

Kamilla:dani teljesen rendben,tegnap bowling,ma biliárd.Szerinted???
Sima iskolaundor!!!
vedresandi

A beste kölyke! Egyszer emlékszem, simán eldöntöttem, hogy rosszul leszek, elalélást produkáltam és mire hozta a tanító néni a lázmérőt már lázat is produkáltam....egy hét szabi :D De akkor megijedtem magamtól, hogy képes vagyok ilyesmire, aztán többet nem csináltam :D De Daninak is profin sikerült :D

Szia Pandi! Itt is :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla: én anno iskolai pályafutásom alatt egyszer lógtam a gimiből,és le is buktam.Hiába,már akkor is szöszi voltam :lol: :lol:
vedresandi

Nem is meséltem, hogy pénteken voltunk a Camponában a nagycsoportosokkal, de gondoltam ennyi zsizsik mellett úgy sem tudnánk nyugodtan beszélgetni, de majd nyáron fagyizunk! Én is ám! Figyeljük majd Pandiék pocakját, hogy növöget :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Mit tudtál csinálni Andi? Pandi te lógtál? Én még énekkarról lógtam egyszer :D A pasim hátamögé bújtam, naná, hogy meglátott a tanár, vesztemre vénlány volt, ki is rúgott :D :D

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla,
Az első sulimban lógtunk bőven főleg kémia óráról nem buktunk le a másodikban csak egyetlen egyszer de le is buktunk azonnal :lol:
Vendég

Kamilla:kimnetünk egyik osztálytársammal az Állatkertbe,utána mint aki suliból jött bementen anyám mhekyére,és már hivta az ofő.Ergo már le voltam bukva :wink:
vedresandi

Andi,
Én is így buktam le :lol: és aznap buliba mentünk volna persze nem mehettem sehova :evil:
Vendég

A köcsög osztályfőnök telefonált? Biztos valaki beköpött benneteket? Nálunk ez a telefonálás hál'Istennek nem volt divat. De akkoriban nem hittem a felnőtteknek, hogy felnőtten majd szívesen lennék újra iskolás.....

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Omnit más topikokban sem láttátok? Nagyon hányt előtte nem? :?

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:omni máshova nem írt csak ide.Ezért aggódunk!
vedresandi

Iwiw-en mikor volt utoljára, azt nem néztétek? Na, majd megnézem! Nem ám baja van!?
Csajok mégegyszer köszi mindent, Olik, Pandi, Andi és mindenki! :wink: Megyek aludni. Sziasztok!

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Kamilla:iwiwen 28án láttam bejelentkezni utoljára.Panda írt is neki ott,de nincs válasz.Van ott egy vezetékes telefon,de nem merek tolakodni.
vedresandi

Megújultam :wink:

Kép
Kép[/url]
kamilla.cs

Jó reggelt!
Én ma már megölelgettem a wc-t azt hiszem nem szenved szeretet hiányban...

Olik,
Te nem vagy rosszul?
Vendég

Jó reggelt, sziasztok!

Remélem, mindenki jól van...

babszika

Jó reggelt mindenkinek!

Panda:ez jó jel, de azért sajnálom... :cry: kitartás.
Babszi:ugye már elmúlt a letargiád?

Kép
Vendég

Nóri!

Igen, elmúlt.
Bár, ezzel együtt a project intenzitása is csökkent.
Eldöntöttem, h kivizsgáltatom magam, ha lesz egy kis nyugi - bár az lehet, h csak szabi alatt lesz... :)

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: