Melánia, ez kemény kérdés, mármint a GYED, gondolom, arra gondoltál, de úgy értettem, mostanáig volt munkád, akkor jár.
Hát, 2 naponta UH, meg egyebek szintén kemény dolog, ha valaki nem rugalmas munkaidőben dolgozik. Két lehetőség van, vagy bevallod a főnöknek, és a jóindulatára bízod magad, vagy nem, és akkor mindennap egy rémálom, hogy mi a fenét találj ki, miért késtél, persze Pesten könnyű a közlekedésre fogni, főleg, amióta építik a 4-es metrót

A punkció nekem pont péntekre esett, márc. 16-án, azzal nem volt gond, a beültetés hétfőn volt, utána táppénzen voltam egy hétig, úgy láttam, a háziorvos ismeri már a helyzetet, automatikusan felsőlégúti megbetegedéssel vett táppénzre... Most szabadságra fogunk menni mindketten, megint csak egy hétre, több szabadnapunk egyszerűen nincs, nyaralásra nem is marad (mondjuk arra pénz se...). Talán jobb lesz, ha nem egyedül leszek otthon. Állítólag a körzeti nőgyógyász a beültetés után táppénzre vehet veszélyeztetett terhesként, de ennek nem jártam utána.
Bocs, megint túltengek, lőjetek le.