Sziasztok lanyok!
Par napja meg itt vigyorogtam, hogy nem teher a poci, hat visszavonom... Kicsit le voltam torve tegnap este, nem is tudom, mi jott ram, egesz este itt bogicseltem szegeny kispapamnak...

Biztos a hormonok miatt, meg nem is vagyok most olyan fitt valahogy... Felerosodtek az utolso harmad kellemetlen tunetei, foleg egy bizonyos ponton...

Na mindegy, nem rontom itt a hangulatot, majd ugyis elmulik a rosszkedvem.
Panka,
Hat en csak most olvastam a hirt, gratulalok!!!

Es bocsi a tablaert...
Gomboc,
Koszi az infot a malnalevel tearol. Tegnap megvettem, akkor lassan el kell kezdenem iszogatni... Olyan hihetetlen!!!
Saci,
Sajnalom, hogy otthagytad a fogad...

Na viccen kivul, tenyleg sajnalom...
Kangi,
Szerintem Julcsi jobban jar, ha picit sirdogl, viszont lesz az Anyucijanak teje, mint forditva, ha nem eszel... Fel a fejjel, bar ugyis tudom, hogy ez Nalad csak atmeneti allapot lehet!
Tegnapelott este a Nagy Lajos kiraly uti posta elott lattunk kispapaval egy pici babat, babakocsiban, jo sokan alltak korulotte, en meg sasoltam, hogy Teged vagy kispapadat nem latom-e ott. De nem lattam...
Orulok, hogy ma ilyen jo kislany Julcsi, es Anyukaja meg total fel van dobva!
Myssnia,
En szeretnem majd hasznalni ezt a polyat, tetszik a dolog, bar eloszor en is tiltakoztam az otlet ellen. De az en fejemben a polyaval kapcsolatban valami nagyon bonyolult sokmadzagos, szoros valami kepe elt. Ez meg egy egyszerubb valtozat. De majd a babo eldonti, akarja-e hasznalni.
Amugy az IKEA-ban jarva termeszetesen eszembe jutottal.
Beu,
Mar nem sok hianyzik a babakelengyebol. Pl. kell vennunk egy pelenkazoszivacsot, mert amit ajandekba kaptunk, az nem jo a komodra, vagy 15 cm-t lelog rola. A legzesfigyelon meg gondolkodunk. Nekem kellene meg par dolog a korhazba, haloing, gyogyszertari cuccok, ilyesmik. Szoval alakulunk.
Mariann,
De, neha en is felek, hogy bena leszek... De aztan belegondolok, hogy ha mas babajat megfoghattam idaig, azzal is elboldogultam valahogy, hat majd csak kialakul!

Persze meg sose pelenkaztam, nem szoptattam, nem oltoztettem babat, de azert bizakodo vagyok.
Nekem eddig nincs csikom (koppkopp), a koldokom sem all ki.
En is irtam korabban, hogy faj a szemeremcsontom. Mar felido elott elkezdodott, bar akkor meg eleg light-os verzioban. Most is idonkent, foleg fekveskor, felkeles utan, vagy ha valamit fel labon kell csinalni (kocsiba ki-beszallas, zokni, nadrag fel-lehuzasa).
Kokuszbetetes polya: kepzelj el egy negyzet alaku pledet, amit atlosan leteritesz magad ele. A babat belefekteted magaddal szemben ugy, hogy a feje a felso csucsanal legyen, a labacskai pedig valahol a kozepen. Az also csucsat rahajtod a baba labara es hasara, majd a jobb es baloldali csucsaval is betakargatod. Ezeket tepozar tartja ossze. Azon a reszen, ahol a baba fekszik, alul, a hata alatt a pled huzatjaban van egy zsebszeruseg, amibe be van teve egy kiveheto, vekony kokuszbetet, ami egy kis tartast ad az egesznek, hogy konnyebben meg tudd fogni a nyeklo-nyaklo babuci-csomagot.

Meg plusszban van hozza egy aranyos kis fodros szelu parna is, ez nem tudom, kell-e bele, vagy csak nagyobb koraban fogjuk kisparnanak hasznalni. Remelem ertheto volt.
Ildianyu,
Igen, nagyon feldobott, hogy minden rendben volt a dokinal!

Az elso hetekben en is majd' sirva fakadtam, ha az okos konyvekben a "reggeli" hanyingerrol olvastam, En is egesz nap vacakul voltam. De elmult, az a lenyeg.

Drukk, hogy ne kemenyedj!

Pihizz minel tobbet, mar ha teheted!
Kaska,
Hamarosan Nektek is eljon ez az idoszak. Tenyleg elvezetes!
Csucsuka,
Nagyon koszi az infokat. (Ha meg egyaltalan emlkeszel ra, vasarnap ejjel irtad.

)
8-10 perces fajasok??? Hat ez nagyon izgi!

Drukkkk!

Marti,
Ooo, Te szegeny, Te hos, korabban kelsz a babanet miatt?

Ez aztan mar igazi fuggoseg szerintem.
A talira kar, hogy nem tudtal jonni..

Most olvasom azt is, hogy miert...

Jobbulast Arminnak!
Buborek,
A hanyinger nem kellemes, de par het, es elmulik, bar amikor szarul voltam, nem hittem benne, hogy igy lesz. Es ha hittem volna is, nem nagyon vigasztalt...
Judo,
Szegeny, orulok, hogy jobban vagy mar, azt hallottam, hogy a mellgyulladas nagyon-nagyon fajdalmas...
Magdi,
Jobbulast Neked is es a gyerkocnek is!
Urszila,
Mult heten a szuleselokesziton az intimtorna volt a tema. Ott azt mondtak, hogy ha pisiles kozben idonkent, 2-3-szor "elzarod" a vizeletet, az nagyon karos lehet, mert a holyag ugy reagalhat, mintha mar kiurult volna, pedig meg nem. Igy mindig egy keves vizelet visszamarad benne, ami jo taptalaj a bakteriumoknak, es az erre hajlamosakban mindenfele hugyuti gyulladasok alakulhatnak ki. Nem okoskodni akarok, orulok, ha Neked ez a modszer bevalt, csak leirtam, amit hallottam.
Elkuldened e-mailben a telefonszamodat?
Zsurlo,
Piercing!

Kar, hogy a talira nem tudtal jonni...
Miszike,
Beki nagyon edes!
Tundimami,
Atirtam a tablaban a dokid nevet. Miert valtottal?
Angi,
Es, hogy sikerult az eloadas? Most latom, hogy kozben mar megirtad.

Orulok, hogy Matyi gyorsan meggyogyult.

Nektek is jobbulast, bar remelem, mar elmult a fejfajas.
Nekem is "rugdossa" a holyagomat a babo, pedig a feje van ott, nem lehet, hogy Neked is fejjel lefele van?
De,
Gratula a szep hosszucombu leanyzohoz!
Nadine,
Ti aztan ugyesek vagytok, sajat tervezesu es kivitelu pelenkazotok van!!!
Beu,
Nagyon helyes, hogy vasarolgattal, az mindig jot tesz!

Nagyon varom am az SMS-edet!

Es drukkkdrukkkk!

Fel a fejjel! Mar csak napok kerdese (maximum)!
Edelweiss,
Azert megy a drukk tovabbra is!
Csibe21,
Nekem ugy a 26-28. het ota, de foleg ugy a 32. ota repul az ido! Biztos Veled is igy lesz, ha mar kicsit meg lehet nyugodni, hogy eleg erett a babo, es mersz mar vasarolgatni is, akkor jobb lesz!
Manocska,
Az egyik pocis kep total rossz lett sajna, a masik (a tavolabbi) kicsit jobb, de kispapam notebookjara mentettuk el. Majd kuldom.

Vagy o kuldi, irtam neki az elobb. Es persze feltesszuk valahova a tobbi kepet is, bar amilyen bena vagyok, a beallitandokat nem nagyon allitottam be...

Mindig kispapa szokott fotozni, en meg nem nezem meg, hogy minden be van-e allitva...
Pocoka,
A korhazat es a dokid nevet javitottam. A hetek szamat a tabla automatikusan az utolso menzid idopontjabol szamitja, azon nem tudok valtoztatni. Ha a 23+0 a baba meretebol jott ki, akkor a szules varhato idopontjan szoktunk modositani, hogy legyen ennek valami nyoma a tablaban is.
Na sziasztok, gyorsan ebedelek (hehe, 11-kor keltem

), aztan megyek szuleselokeszitore. De elotte meg gyorsan kuldom a javitott tablat!
Puszi:
Leszter
35+6