A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok Lányok!

Mi is egyben vagyunk ám! Pöttöke úgy tûnik még nem akar kibújni. "Fájogatásaim" vannak, de szerintem ezt nem igazán lehet fájásnak nevezni, mert inkább csak kellemetlenek. Olyanok mint a mensi elõtt 1 nappal volt. Szóval nem értem én ezt. A nyákdugó meg vasárnap óta folyamatosan részletekben megy el. Ezt osszátok be. Kép
Azért köszi a megadrukkot! KépKép Remélem minél hamarabb szükség lesz rá. Kép

Nem is tudom ki kérdezett az Utrogestanról. Velem 3x2-t szedettek, és a 12. hét után kellett leállni vele. Egy kicsit késõbb, mert pont amikor betöltöttem ért egy olyan stressz, aminek hatására elkezdtem vérezgetni és a dokik azt mondták szedjem még néhány hétig. A légyeg. Fokozatosan kell róla leszokni, mert a hirtelen megvonás is vetélést okozhat, ha meg tovább szedi valaki májkárosodás lehet a vége. Azt ne kérdezzétek, hogy a babának vagy a mamának, mert nem tudom. Kép

Edelweiss
38+6
edelweiss

Kaska,

Én elmentem már bõrgyógyászhoz. Adott valami kenõcsöt, amitõl kezd javulni a helyzet. Meg azt mondta, hogy szedjek kálciumot, ami nem árt a babának, viszont a viszketésen enyhít.

Amúgy lányok, én most így az 5. hónap felé úgy szeretném, ha gyorsabban menne az idõ. Mert fent nevezett problémán kívül nem történik semmi. Ugyanolyanok a napjaim, mintha nem lennék terhes. Egy kivétel van. Babóca nagyon sokat mocorog, nagyon aktív, és már nagyon szeretném a kezembe tartani, és még olyan sok hátra, és.....

Tünde
(22+6)
csibe21

Leszter,

Panka, aki a táblázat 3. helyén van, nem szült már? Mintha valaki írt volna, hogy megszületett a kisfia. Persze lehet, hogy rosszul emlékszem és csak a vágy hajt, hogy elõrébb kerüljekKép

Tünde
csibe21

Halihó Mindenkinek!

Kaska
Én Kalocsán voltam a Karamell Sütõipari valamilyen cégformánál, régen Sütõip. Vállalat volt, most Karamell-Snack Kft-nek hívják. Finom zizit csinálnak, de volt ott paprikás fincsi is (és sós is és mogyorós is baromi sok), arra emlékeztek? És nagyon finom az éppen akkor kisült ropi is. Én szakmai kirándulásokon jutottam el ilyen helyekre. Jó lehet ilyen helyen dolgozni, de ha nagy a termékskála, én gyorsan elhíznék...Kép
Akit érdekel, én a Rossmanban és a Plusban vettem zizit, és nem csak a Karamell gyárt, hanem már a Fortunate is (mindenféle gabonapelyhet, búzacsírát, müzlit gyártanak), nekem az õ zizjük jobban ízlett, de a kalocsai ia finomKép

Beu
Bocs, nem akartam pánikot okozni, csak olyan jó lenne már olvasni, hogy megvan a baba! Lehet, hogy Neked új módszert kell kidolgoznod a kicsalogatásra!!! Megint hozzáadtál egy hetet a korotokhoz, nem? Vagy ez a taktika része? Nem vagy még elkésve, Myssnia is tovább vitte 6 nappal és milyen szép Szilárd! Azért három indigóval DRUKK DRUKK DRUKK Kép Kép Kép

Myssnia
Nagyon szép Szilárd! A kisruhák pedig majd jók lesznek a kistesóra...Kép

Mindenkinek mindenbõl a legjobbat, azaz a betegeknek gyors gyógyulást, a babóknak sok tejcit, anyukájuknak nyugodt babát, a kismamiknak jó pocisodást, a finiselõknek gyors, könnyû szülést és sok-sok DRUKK Kép

Toffifee
34+3
toffifee

Tünde,
én is emlékszem a Pnkás hírreKép Akkor egyet elõre!Kép

Zsurló,
örülök, hogy végül jól végzõdött a lakásdolog. Nagyot lehet bukni ilyeneked, gonolom egy babival meg még rosszabb lenne.

Miszike,
Nagyon édi Beki, és még mindig rád hasonlítKép
Nyugi, mindjárt itt a tavasz, és mehettek kiKép

Kaska,
Zizi lelõhely: Plus Amúgy mást nem lehet ott kapni, de zizi az vanKép

Kangi,
tegnap Beuval csokifagyit etettünk, ma még nem is jelentkezettKépKép lehet az õ szüléstörténete is ezzel a momentummal kezdõdik majd?KépKépKép

A tali nagyon jó voltKép Persze a fagyis része a legjobbKépKépKép

Leszter,
ha mégis jó lett a pocis kép, átdobod a sales@brother.hu -ra?
Köszi, elõre isKép

Imádom a szerelmemetKép Képzeljétek tegnap hazaállít, hogy kapott egy 2 hetes meghívást Ausztráliába observernek ( ez egy hõlégballon bírós dolog). Mondom, de jó, na és mikor? Jún 25- júl 5-ig. Persze Júl 2-re vagyok kiírva, így õ nem akar elmenniKép Fizetnének neki mindent, de õ a lánya megyszületését választottaKépKépKép Olyan jó, hogy így imád minket, de azért most egy kicsi lelkiismeret furdalásom is van. Vagy ne legyen??????
Ma hajnalban is elmentKép de már pénteken megyek is elé a reptérreKépKépKép

Bocsi, hosszú lett, de hát imádom a kispapimKépKépKép

Manócs
24+0 ( Öcsém!!!!KépKépKép
Manócska

Sziasztok!

Most hogy olvasom ezt a furcsa ízt a szájban, eszembe jutott, hogy Zsombival legalább félidõig szenvedtem vele. A fogmosás sem segített, semmi. Most meg egyáltalán nem volt. Ki érti ezt? Na nem mintha hiányozna...Kép
Ilyenkor szokták mondani, hogy ez biztos kislány, ha ennyire más a pocakosság. No de ez is FIÚ!!!!

Rájöttem, hogy hogyan lehet a népeket rávenni a helyátadásra a tömegközlekedési eszközökön, ha a kidudorodó pocakod nem elég, akkor végy elõ a táskádból valami ragacsos, csak két kézzel fogyasztható élelmiszert (pl Mekis fagyi, kanállal) és kezdd el enni. Az elsõ kanyar után feláll az elõtted ülõ és szívesen átadja a helyét, hogy nehogy rajta kössön ki! Kép

Urszila!
Hanyadik héten jársz?
Merthogy ma egyre csökken a kölcsönözhetõ légzésmonitorok száma...
Ja, most olvasom. Végülis még van idõ, akkorra szerzünk!Kép

Valamit még akartam írni, de ugye a terheskori szenilitás...

Drukk akit illet KépKépKép

Snoopy
snoopy

Hali Kismamekok!

Megjöttem CTG-rõl, doki nem bántott, azt mondta, ha jönni akar, úgyis kibújik megnézni a havazástKépKép. Viszont a mûszer szerint 5 fájásom volt, amibõl én 2 "keményedést" vettem észre, tehát van reményKép

Kaska, na végre, megint jót mosolyogtamKép

Tünde, szerintem most tudod kiélvezniKép, pár hét, és nosztalgiával fogsz visszagondolni erre az idõszakra!!

Na pussz, megyünk Danóval sétálni
Zsófi
36+6
Csucsuka

Manócs!

Én tavaly október 12-re voltam kiírva, és a párom szeptember 30-án ment volna Amerikába. Hát, én bizony megkértem hogy ne menjen el, és itthon is maradt, ugyan a baba nem akkor jött, így utólag már tudjuk, hogy mehetett volna, de az utolsó pár hétben már olyan elesett az ember lánya ha magára marad. Úgyhogy szerintem jól döntöttél, bár bevallom, lelkiismeret furdalásom nekem is van kicsit.Kép

Manó és Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Zorkanya!!! Mikor megláttam a nevedet, nem akartam hinni a szememnek, mondom csak neeem? Egyébként a túl az topikban mindig megtalálsz, mi viszont ott sem láttunk téged ezer éve, irgum-burgum!

Buborék: a canada-dryról annyit, hogy ha gondolod, nyugodtan igyad, de tudjad róla, hogy gyömbér, az nincs benne.... Én is néztem anno, elolvastam az összetételt, hiába gyömbér ízû, csak ízû, mert nincs benne...

Urszila: akkor péntek után okosabbak leszünk. A kórtermes tali még bejöhet! Mi, ha addig nem szülünk, 10-étõl leszünk befektetve, és 14-e a határideje a lurkónak, bár ezen még lehet, hogy majd alkudozom. (végül is mensi szerint 20 lenne a terminus, hova hajt engem ez a doki! (uh szerint jönki 13-a))

Judó: jobb hírekkel tessék jönni!!! Bár a második, hogy már javul, az már okésabb!

Szerintem én még mindig nem keményedek, legalábbis sokatok írása, miszerint ha az, akkor tuti leszel benne, na ilyen nincs. Olyan van néha, mint amikor izgul az ember vizsga elõtt (vagy egyéb) és "összeszorul a gyomra"-szerû érzés, de nem a gyomrom. Inkább azt mondanám rá, feszül ilyenkor. És tipikusan állva van ilyen. De messze nem olyan, hogy el kelljen hallgatnom miatta. Ez most akkor keményedés, vagy nem?

Ildi
(35+4)

Ildi
pildi

Leszter,

vannak nálam is változások, ha van idõd: a MÁV-ban fogok szülni Herczegh Szabolcsnál. A legutolsó UH azt is megmutatatta, hogy eddig fiúnak hitt gyermekünk kislány Kép és pont ma vagyok 23 hetes.

A 6700 Ft-os dolgokról:
[url=http://index.hu/politika/belfold/gyeses0311/" TARGET="_top]Mit tegyen a kismama?[/url]

Én nem olvastam, de megakadt rajta a szemem.

MÁV-osok közül nem tudja valaki, hogy lesz ma Szülõk iskolája 18:00-tól? Köszi

Pocóka
23+0
Pocóka (pocóka)

Manó,
de ebben az a jó, hogy nem én döntöttem úgy, hogy maradjon itthon, hanem õKép és ez így sokkal jobb, mert tudom, hogy mindennél fontosabbak vagyunk nekiKép
Csak aztán nehogy a lánya orra alá dörgölje mindig, hogy miatta maradt le egy ilyen útrólKépKépKép

Snoopy,
de a mekis fagyit sajnálnám, ha mégis kiborulnaKépKép

Pocóka,
na újabb lányos mami, de jóKépKépKép

Hé finisesek, hát senki nem akar kezdeni?????KépKép
Gyerünk már, a végén még örökre a tábla közepén ragadokKép
DRUKKDRUKKDRUKKKépKép

Hé, Beu nagyon hallgatKép Remélem már babázikKépKép

Manócs
24+0
Manócska

Manócs,

apukám is azt választotta anno, hogy a fiam születésénél itthon legyen, pedig õ az olimpiára ment volna Kép

viszont visszatérõ téma, persze viccesen, hogy õ mi mindenrõl mondott le!! szerintem fogjátok ezt még hallgatni KépKép

Pocóka
23+0
Pocóka (pocóka)

Na még egyszer: apukám a saját fia születésére gondolt persze 1976-ban, nem az enyémre...
Pocóka (pocóka)

Sziasztok Lányok!

Eltünt a március 4-i archivum. Csak délig van benne.

MISZIKE!
Írtam neked márc 4-én este, de már nincs meg.Csodálkoztam is, hogy nem válaszoltál.Pedig nagyon vártam a válaszod.
Visszakerestem, és nem találom.

Sziasztok!

Syl
syl

Sziasztok!

Nem is mondok semmit magamról, úgyis tudjátok. Kép

Urszila! Horrorisztikus szüléstörténeted személyre szabottan visszaköszönt álmaimban. Nem volt jó.

Csucsuka! 8-10. percenként fájások! Én már rég a kórházban lennék. Néha talán keményedik, de olyan bizonytalanul. Válasz Ildinek a keményedéses felvetésre.

Kaska! De jó nektek, hogy megnéztétek A kriplit! Mi is meg akartuk, csak nem kaptunk rá jegyet. Túlságosan elõre meg nem akartunk venni, merthogy bármikor szülhetek. Ez januárban volt. Most már látom, micsoda erõltetett optimizmus élt bennem. Most egy darabig meg nem megyünk színházba.

Soopy! Jó ez a ragacsos kajás módszer! Kép

Kispapi a PVSK csütörtöki meccsérõl mond le, pedig az olyan neki mint az olimpia.

A nap se süt, a gyerek se készülõdik, rossz kedvem van. Kép Kép Ááááá!
beu

Ja,

Beu
40+4 (Tényleg az elõzõt is rosszul írtam? 41-re áll a kezem.)
beu

Tündimami,
Csúnya gerincproblémák hess.

Cory,
Jobbulást és drukk a tanításhoz ha mégis mész majd.

Nadine,
Örülök, hogy veletek minden rendben. Lehet, hogy a védõnõ mérlege a rossz, erre még nem gondolt? gyere gyakrabban, ha tudsz.

Csucsuka,
Így belehúztál, hogy máris szülni készülsz?

Kaska,
Már éppen hiányoltalak, jó hogy elõkerültél. Remélem jó nagyot aludtál és vidáman ébredtél. A feledékenység nem csak nálad jelentkezõ tünet, én is élen járokKép.
Bõrkiütés? Az nem jó. Csak hogy ne legyen minden gömbölyû.

Csibe21,
Sokan írták már, én is csak ismételni tudom: lesz majd olyan, amikor úgy érzed rohan az idõ.

Manócska,
Kispapád választotta, és nagyon jólKép!
Ugye, hogy telik az idõKép

Snoopy,
Véletlenül nem a hordozókendõ méreteit akartad még írni?Kép

Pocóka,
Igen, ma lesz a MÁV-os elõadás (minden hónap második szerdáján) 18-tól Érdemes nem az utolsó percben beesni, a múlt hónapban sokan voltak.
Attól tartok mi most kihagyjuk. Majd elmeséled, hogy mi volt a téma?

Beu,
Nem használ eléggé a kollektív drukk? Na akkor megtoldjuk még egy adaggal drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk!

Na, megyek ebédet fõzni.

Maci_2
35+1
maci_2

Pocóka,
Különben is, õk csinálták a babót, gondolkodhattak volna elõre, hogy mikorra érkezzen, nem?KépKépKépKép
Amúgy jövõre is menne, mert akkor lesz a VBKép úgyhogy így nem volt olyan nehéz visszamondaniaKép
Akkor a tesód szegény megkaphatta párszor, hogy milyen önfeláldozó volt a papájaKép A páromat figyelmeztettem, hogy ezt nehogy a Mini orra alá dörgölje majd egyszerKép
Két éve költözéskor egy Stockholmi utat mondott le, pedig mondtam, hogy menjen. Na azóta 200* hallottam már, hogy úgy elment volnaKépKépKép

Manócs
24+0
Manócska

Beu,
most már én is rájöttem mitõl álmodtam rosszatKép
Urszila szüléstörténete hatott rám isKépKépKép
Felmostál már ma???? Vagy még egy fagyit kéne enned!!
Akkor tõlem is megy drukk még, lepipálva MacitKép:
drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk!
Remélem ennyi tényleg elég márKépKépKép

Manócs
24+0
Manócs

Sziasztok

Beu nem kell izgulni, de en remelem nem foglak beelozni Kép, igaz hogy allitolag 80-as fajast is produkaltam meg kemenyedik a hasam, de en nem erzem oket, a kemenyedest latom, de nem erzemKép(a doki szerint az...)
Viszont olyan majom voltam, hogy az utolso pillanatban mondtam a dokinak (amikor rakerdezett h. mit beszeltunk meg, nala szulok e)h. en nala szeretnek szulni, de nem beszeltunk meg semmit...., s hat persze h. nem vallalt el (vagyis erre a hetre nem, esetleg a jovohetre.)Eleg naiv voltam, meg hat addig meg sem mertem kerdezni, amig tudtam, h. lehet h. nem lesz penzunk ra (most mar valamennyi osszegyult) igy pedig nem akartam pl. hetvegen, pirosbetus szombaton berangatni. Asszem valaki kerdezte, milyen ugyeleten szulni, en majd beszamolhatok ugyeletes csaszarrol... hat egy kicsit felek tole de eddig elegge normalis dokikkal talalkoztam itt. Hallottam mar jot is, rosszat is az ugyeletrol (igaz mas varosban ill. mas korhazrol)
Annak azert orulok, h. csaszarnal is varnak a jovo het pentekig, ha szombaton nem lenne semmi...
Nem tudjatok mi az az AKT? S meddig lehet huzni 2111-es cervixszel?
Sajnalom h. nem lehettem ott a talin de ejjel 3-ig porkoltet csinalunk a kispapival (ot aztan egy evben egyszer, ketszer lehet ravenni arra h. fozzunk, tehat unnep volt Kép), utana pedig delig huztuk a lobort...

Beunak es az osszes "elozonek" drukk, en remelem tenyleg csak szombaton megyek NST-re, meg AKT-re, csak azt nem irtak hogy hany orara Kép (remelem nem alszom vegig a szombatot is Kép)

Sziasztok
Zsurlo
Zsurlo

Nagyon jó volt a tali!

Beu, ManócsKép bocsika, csak én nem horrorként emlékszem rá, végülis jó lett a vége, sõt, nagyon jó! Egy csomó humort találok most már benne! És titeket tuti nem fenyeget ugyanaz!

BeuKép
Azt hittem, már nem olvashatlak maKép Lehet, hogy babóka nem akarja elengedni a papáját a meccsre?

SnoopyKép Eldöntöttem, hogy IGEN, meg kéne beszéljük a tanfit, hogy mikor, mennyi idõben, hol! Írsz egy telszámot a házi mélcímemre? Tegnap elfelejtettem megkérdezni. Én mélben hétfõ este megírtam az enyémet.

Urszila
34+3
urszila

Kaska

Én is elmentem a bõrgyógyászhoz a mell alatti probléma miatt. Nekem Pimafucort írt fel éjjelre és napi 2x
Sol. Castellani sine fuchsin.-t. Ezt recept nélkül is lehet kapni én úgy tudom. 1-2 hét alatt elmúlt, de ha meleg van és izzadok elõjön.

Sziasztok
Tina
25
Tina

Bocs az OFF-ert:
Manocska, hogy hivjak a parodat? Mert sok-sok evig en is observer voltam (iden jar le az engedelyem), hatha ismerjuk egymast. En a legelsok kozott vizsgaztam, meg a Szeli Zalan/Ferenczi Kata/ Tóth Bea/Tovaj Marta fele csapatban KépKépKép
Gombóc
gombóc

Sziasztok!

Beu,
Még mindig semmi? Pedig drukkolunk ezerrel!

A tali nagyon jó volt. Sajnos a Mekit kihagytam, amikor rendelni kellett volna, jöttem rá, hogy vagy nem ehetem azokat a kajákat vagy nem szeretem. Nyálat csurgatni és nézni, hogy a többiek esznek nem lett volna jó. A vonaton hazafelé nem volt hely a 2. osztályon ezért az 1. osztályon ültem le, jött a kaller elkezdte mondani, hogy nem oda szól a jegyem aztán végig nézett rajtam és mondta, hogy maradjak nyugodtan, még a felárat sem kérte.

Este megyünk szülõk iskolájába, a MÁV korházba. Valaki tudja, hogy pontosan hol található az az elõadó terem?

Ma voltam tanácsadáson. Utoljára! Vártam két és fél órát, benn voltam 5 percet úgy, hogy volt benn még 2 kismama 2 védõnõ és egy dokibácsi. A súlyomat a kiskönyvbe rosszul írták (1 kilóval kevesebbet, én ellentétben másokkal azért szoktam kikapni, mert nem hízom rendesen). Morogtak, mert nem lelték a dátumot az EKG-n, és persze miért nem mentem elég korán. Kezdés elõtt ott voltam!

Ari
29+4
Ari

Gombóc,
Õ a szegedi Délgáz tagja. Tavaly ugyan a Shelles ballonnal volt Motegiben. Ott jelentkezett erre az Ausztrál versenyre.
Amúgy a profilomban van róla kép, lehet felismered. És Takács Viktornak hívjákKép Observerként nem sokat van versenyen, általában tag.
Amúgy régebben sokkal többet repült, így nem tudom ismered-e. ( De azt kihangsúlyoznám, hogy nem miattam hanyagoljaKép )
Amúgy még a Bognár Katát ismerem, õ gyõri, de asszem õ is csak versenyezni szokott. Õ volt régen a fõnökömKép
És neked most nem hiányzik a repülés??
Májusban lesz valami magyar bajnokság, de akkor már túl leszek a 30. héten, asszem már túlzás lenne akkor repülni, pedig olyan jóKép

Manócs
24+0
Manócska

Beu, ebbõl a szempontból nem vagyok optimistaKép, majd, ha nem látok kettõig, indulhatunkKép... Valahogy nem vágyom hosszú szülõszobai tartózkodásra... bár dokibácsi nagyon biztat, hogy nem lesz az annyira hosszú... De ha elolvasod Danó születését, rögtön megérted... [url=http://babavar.mode.hu/html/csucsuka.html" TARGET="_top]http://babavar.mode.hu/html/csucsuka.html[/url]

Ja, lehet, hogy a hóesésre kiváncsi lesz a tökmag, kitartás, és megadrukk NektekKép

Zsurlo, 2111, nem rosszKép! Lehet, hogy egy hét, de lehet, hogy holnap már neked gratulálunkKép. Egyetemen az AKT egy tantárgyat takart, gondolom, itt nemKép (bocsika, magas volt a labdaKép)... Hol fogsz szülni?

Na pussz
Zsófi
36+6
Csucsuka

SZiasztok!

A taliért továbbra is nagyon irígykedem! Nem készültek képek? És én is csokifagyira váááágyom! Kép

Köszi a drukkokat Árminnak - végül is tegnap hõemelkedéssel ébredt, de a nap folyamán megszûnt a kóros hõje (talán a foga miatt lehetett?), mára az orra folyik, de egyébként nem tûnik betegnek - jhát, nem tudom, remélem, tényleg nem lesz az! Sajnos most hallottam a rádióban, hogy még csak most kezd terjedni az influenzajárvány, amit én többnyire össze is szedek Kép

Ari! Minden jel szerint én is ott leszek a MÁV-os ea-on - de sajnos nem emlkészem már, hogy hol tartják. Vmi 2. emeleti nagyterem rémlik, de hogy ez igaz-e??? Maci_2! Nem tudod véletlenül?

Beu! Ígértek ma estére egy hidegfrontot, hátha az meghozza a babát! És persze DRUKKDRUKKDRUKK - nem kevésbé, mint Manócska vagy Maci_2, csak nincs annyi idõm írni! Tudod, gyerek mellett már más az élet! KépKépKép

Csucsuka! Lehet, hogy a hidegfront nálad is bejön? Az olyan jó lehet, hogy vkinek vannak fájásai, amit a gép érez, õ meg nem! Nekem Árminnal a gép serint semmim sem volt, de azért fájni tudott!

Urszila, Ari, Judó! Lehet, hogy nyáron én is benevezek hozzátok egyszer-kétszer a gödöllõi sétákba! Én ugyan nem ott lakom, de anyukámék két éve Valkóra költöztek, oda úgyis járunk, és persze. Gödöllõn át! A kastélypark pedig nekem is nagyon tetszik!

Manócska! Úgy látszik, a jó ajánlatok a szülés körüli idõkben kulminálnak! Kép Az én kispapim is mehetett volna Floridába négy hónapra (mikor Ármint vártuk, akkor pedig Londonba) - de mindent lemonda kedvünkért! :KépKépKép

Miszike! Hogy máris mennyi arckifejezése van Bekinek! Kép Nem tudjátok megoldani, hogy este, mikor kispapi hazaér, õ maradjon Bekivel, te pedig sétálj egyet a Dunánál? Emberek közé azért ne nagyon menj az influ miatt!

Tündimami! Mi a baj a gerinceddel? GYógyuljon meg mihamarabb! Kép Meglestem a profilodat! A családom egyik ága Pozsonyból származik (a dédanyám még ott nõtt fel), én nagyon kedvelem a városotokat! Kép Igaz, már jó rég nem jártam arra! Kép

Pocóka! Üdv a leendõ lányos mamik körében! Kép

Márti
27+1
márti

Sziasztok!

Mostanában elég sokat keményedek, úgyhogy kicsit félek. Pedig szedem a magnéziumot is. Remélem, nem tágultam tovább.

Ildi!
Az keményedés, amit írtál. Nekem is szokott feszülni olyankor.

Zsurlo!
Remélem, ha ügyeleten szülsz, azért emberségesek lesznek veled. Nálatok külön meg kell beszélni a dokival, ha nála akarsz szülni?
2111-es cervixszel sokáig lehet húzni. Én még 8 hétig bírtam, igaz, fekvéssel. Most meg már 2100 volt 2 hete, remélem, nem lesz rosszabb holnap.

Beu!
Csak nem?

Ildianyu
25+1
ildianyu

Márti,
Majd kérdezõsködünk ott és megleljük az elõadást. Ha addig Leszter nem tesz fel talis képeket, hogy megismerj keress egy bordó kertészgatyás, drapp garbós, szemüveges, barna rövid hajú dagadt kismamát!

Ari
29+4
Ari

Márti,
Majd kérdezõsködünk ott és megleljük az elõadást. Ha addig Leszter nem tesz fel talis képeket, hogy megismerj keress egy bordó kertészgatyás, drapp garbós, szemüveges, barna rövid hajú dagadt kismamát!

Ari
29+4
Ari

Bocsi!
Ari
29+4
Ari

Ari! Rólam viszont van is fent kép a múltkori taliról, amit még Miszike fényképezett! Január végén vagy február elején volt! A fekete nadrág szinte biztos - de hogy melyik ruhámat eszi le addig Ármin, és mit tudok felhúzni felülre, ki tudja??? KépKépKép A "dagadt kismama" sajnos rám is igaz, abszolút objektív mércével nézve is Kép Nem baj, hogy kétszer jött el, legalább jól megjegyeztem! Kép

Márti
27+1
márti

Csucsuka,
olyan ari a szüléstörténetedKép mindjárt írhatod a következõt!KépKép

Manócs
24+0
Manócska

Talisok,
Nagyon klassz lehetettKép, Leszter varjuk a kepeket.

Manocska,
Ugy latom a fagyi neked is a kedvencedKép

Beu,
Majd gondolok rad es remelem hasonloan jarok, bar a tulhordast most kihagynamKép
Mega drukkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marti,
Nem kezdesz el adni valami vitamint Arminnak, mi alt. ezekkel usztuk meg eddig a nagyobb megbetegedest. A "dagadt kismama" kifejezest pedig tessek elhagyni. Ti meg nem lattatok az ittenieket, na azokra tenyleg raillik( persze tisztelet a kivetelnek)

Zsurlo,
Azert ez nem rossz elojel a szuleshezKépKépKép Neked is megy am a drukkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CSucsuka,
Azert latom Te is alakulszKépKépKép

Kaska,
Az eloadast tuleltem. Nem igazan az en alkatomhoz illik, hogy nagyobb kozonseg elott beszeljek es meg angolul is kellett tartani, de az elso alkalom amikor sikerelmennyel jottem ki. Tudod en is alakulok, mint pupos gyerek a pres alattKép

Ildianyu,
Azert nalad meg tenyleg korai ez az allapotKép remelem sok pihivel sikerul megelozni, hogy tovabb nyilogassalKép

Na tegnap este valami csucs volt otthon. Elhoztam a fiam aki elso nap, hogy bombi nelkul volt a babysytternel!, tehat nagy gratula es egyeb beigert dolgok elovarazsolasa, amit ugyi mar reg vart. Erre mire hazaertunk olyan fejfajasom lett, hogy meg hanytam is, sajna a gyogyik nekem nem szoktak segiteni es a ferjem is csak 8-ra ert haza, hasonlo oruletes fejfajassal. A gyerek persze virgoncan ugralt kozottunk, bemutatot tartott "josagbol", a vegere kb. olyan szintet ert el, mint Zsuzsi Mikije.Kép

Angi
27+5
angela2

Maci! Manócska! Ennek hatnia kell! Köszi! Kép

És persze mindenki másnak kösz a drukkokat.

Zsurló! Nekem 2111 hetekkel ezelõtt volt. Akkor azt hittem, mindjárt szülök, aztán nézd meg. Szerintem megvárja a babád az orvosodat. Jövõ hétre akkor elvállalt végül?

Ari! Rendes kalauz? Nahát? Kép Milyen tanácsadáson szívatnak?

Húúú, Zsófi! Nem semmi volt Danó születése! Megy a drukk!!!

Gödöllõi csapat! Nyári sétához mi is csatlakozunk néha!

Angi! Miben szeretnél hasonlóan járni? Migrénesek vagytok?

Beu
40+4
beu

Beu,
A babo befordulasabanKép
A ferjem nem, neki kb. evente 2-szer faj a feje, sajna en az vagyok, de a gyogyi amit alt. hasznalok nem szedheto most, mas pedig nem hasznal. Igaz a terhesseg alatt ez csak a 3-4. roham szoval azert boven kibirhato, plane ha nem fajKép

Angi
angela2

Sziasztok!

Beu
Továbbra is megy a drukk. Ezeket a napokat én is megéltem, 40. hét után nem halad az idõ.

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Kangi
A nyelvvizsgához még nem tudom irásbeli volt, kb 6 hét és lesz eredmény is Kép A többihez lehet. Úgy 36 hetes terhesen kezdem az utolsó vizsgaidõszakomat, a tanáraim elõre örülnek neki (fõleg akinél szigorlatozom). Kérdteztem is tõle vezetett e le már szülést? Kép Kicsit megijedt, remélem azért tényleg nem kerül rá sor.

Maci_2
Nem rossz a védõnõ mérlege, tényleg nem hiztam. Eddig üsszesen 7 kg az ami plusz, a hetedik hónapban ez nem rosz. Engem mondjuk ijeszgetnek hogy az utolsó idõben lehetséges a heti 1 kg, de majd meglátjuk mi lesz.

Lányok!
Valaki mondja már meg nekem legyen oylan kedves, hogy a Huggies Mini (3-6 kg) meddig jó egy kisbabára, mert most akciós a TESCO-ban. Vettem 3 csomaggal (2 fizet 3 kap akcióban 28 Ft/db). Ahogy számoltam ez nem elég egy hónapra se, kb 18-20 nap. Ettõl azért igaz tovább jó, mert akkor megyek és veszek még, mert úgy hallottam, hogy ez a legjobb fajta pelus, de mikor kibontottam olyan kicsinek tünt. Még egy kérdés, érdemes a Huggies Newborn-ból venni, vagy az már tényleg nagyon picikre való? Szakértõk jelentkezését várom ! Kép Kép

Nadine
30+2

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lanyok!

Par napja meg itt vigyorogtam, hogy nem teher a poci, hat visszavonom... Kicsit le voltam torve tegnap este, nem is tudom, mi jott ram, egesz este itt bogicseltem szegeny kispapamnak...Kép Biztos a hormonok miatt, meg nem is vagyok most olyan fitt valahogy... Felerosodtek az utolso harmad kellemetlen tunetei, foleg egy bizonyos ponton...KépKépKép Na mindegy, nem rontom itt a hangulatot, majd ugyis elmulik a rosszkedvem.Kép

Panka,
Hat en csak most olvastam a hirt, gratulalok!!!Kép Es bocsi a tablaert...Kép

Gomboc,
Koszi az infot a malnalevel tearol. Tegnap megvettem, akkor lassan el kell kezdenem iszogatni... Olyan hihetetlen!!!Kép

Saci,
Sajnalom, hogy otthagytad a fogad...Kép Na viccen kivul, tenyleg sajnalom...Kép

Kangi,
Szerintem Julcsi jobban jar, ha picit sirdogl, viszont lesz az Anyucijanak teje, mint forditva, ha nem eszel... Fel a fejjel, bar ugyis tudom, hogy ez Nalad csak atmeneti allapot lehet!Kép
Tegnapelott este a Nagy Lajos kiraly uti posta elott lattunk kispapaval egy pici babat, babakocsiban, jo sokan alltak korulotte, en meg sasoltam, hogy Teged vagy kispapadat nem latom-e ott. De nem lattam...
Orulok, hogy ma ilyen jo kislany Julcsi, es Anyukaja meg total fel van dobva!Kép

Myssnia,
En szeretnem majd hasznalni ezt a polyat, tetszik a dolog, bar eloszor en is tiltakoztam az otlet ellen. De az en fejemben a polyaval kapcsolatban valami nagyon bonyolult sokmadzagos, szoros valami kepe elt. Ez meg egy egyszerubb valtozat. De majd a babo eldonti, akarja-e hasznalni.Kép
Amugy az IKEA-ban jarva termeszetesen eszembe jutottal.Kép

Beu,
Mar nem sok hianyzik a babakelengyebol. Pl. kell vennunk egy pelenkazoszivacsot, mert amit ajandekba kaptunk, az nem jo a komodra, vagy 15 cm-t lelog rola. A legzesfigyelon meg gondolkodunk. Nekem kellene meg par dolog a korhazba, haloing, gyogyszertari cuccok, ilyesmik. Szoval alakulunk.Kép

Mariann,
De, neha en is felek, hogy bena leszek... De aztan belegondolok, hogy ha mas babajat megfoghattam idaig, azzal is elboldogultam valahogy, hat majd csak kialakul!Kép Persze meg sose pelenkaztam, nem szoptattam, nem oltoztettem babat, de azert bizakodo vagyok.Kép
Nekem eddig nincs csikom (koppkopp), a koldokom sem all ki.
En is irtam korabban, hogy faj a szemeremcsontom. Mar felido elott elkezdodott, bar akkor meg eleg light-os verzioban. Most is idonkent, foleg fekveskor, felkeles utan, vagy ha valamit fel labon kell csinalni (kocsiba ki-beszallas, zokni, nadrag fel-lehuzasa).
Kokuszbetetes polya: kepzelj el egy negyzet alaku pledet, amit atlosan leteritesz magad ele. A babat belefekteted magaddal szemben ugy, hogy a feje a felso csucsanal legyen, a labacskai pedig valahol a kozepen. Az also csucsat rahajtod a baba labara es hasara, majd a jobb es baloldali csucsaval is betakargatod. Ezeket tepozar tartja ossze. Azon a reszen, ahol a baba fekszik, alul, a hata alatt a pled huzatjaban van egy zsebszeruseg, amibe be van teve egy kiveheto, vekony kokuszbetet, ami egy kis tartast ad az egesznek, hogy konnyebben meg tudd fogni a nyeklo-nyaklo babuci-csomagot.Kép Meg plusszban van hozza egy aranyos kis fodros szelu parna is, ez nem tudom, kell-e bele, vagy csak nagyobb koraban fogjuk kisparnanak hasznalni. Remelem ertheto volt.Kép

Ildianyu,
Igen, nagyon feldobott, hogy minden rendben volt a dokinal!Kép Az elso hetekben en is majd' sirva fakadtam, ha az okos konyvekben a "reggeli" hanyingerrol olvastam, En is egesz nap vacakul voltam. De elmult, az a lenyeg.Kép Drukk, hogy ne kemenyedj!Kép Pihizz minel tobbet, mar ha teheted!

Kaska,
Hamarosan Nektek is eljon ez az idoszak. Tenyleg elvezetes!Kép

Csucsuka,
Nagyon koszi az infokat. (Ha meg egyaltalan emlkeszel ra, vasarnap ejjel irtad.Kép)
8-10 perces fajasok??? Hat ez nagyon izgi!Kép Drukkkk!KépKép

Marti,
Ooo, Te szegeny, Te hos, korabban kelsz a babanet miatt?Kép Ez aztan mar igazi fuggoseg szerintem.Kép
A talira kar, hogy nem tudtal jonni..Kép Most olvasom azt is, hogy miert...Kép Jobbulast Arminnak!

Buborek,
A hanyinger nem kellemes, de par het, es elmulik, bar amikor szarul voltam, nem hittem benne, hogy igy lesz. Es ha hittem volna is, nem nagyon vigasztalt...Kép

Judo,
Szegeny, orulok, hogy jobban vagy mar, azt hallottam, hogy a mellgyulladas nagyon-nagyon fajdalmas...Kép

Magdi,
Jobbulast Neked is es a gyerkocnek is!Kép

Urszila,
Mult heten a szuleselokesziton az intimtorna volt a tema. Ott azt mondtak, hogy ha pisiles kozben idonkent, 2-3-szor "elzarod" a vizeletet, az nagyon karos lehet, mert a holyag ugy reagalhat, mintha mar kiurult volna, pedig meg nem. Igy mindig egy keves vizelet visszamarad benne, ami jo taptalaj a bakteriumoknak, es az erre hajlamosakban mindenfele hugyuti gyulladasok alakulhatnak ki. Nem okoskodni akarok, orulok, ha Neked ez a modszer bevalt, csak leirtam, amit hallottam.
Elkuldened e-mailben a telefonszamodat?Kép

Zsurlo,
Piercing!KépKép
Kar, hogy a talira nem tudtal jonni...Kép

Miszike,
Beki nagyon edes!Kép

Tundimami,
Atirtam a tablaban a dokid nevet. Miert valtottal?

Angi,
Es, hogy sikerult az eloadas? Most latom, hogy kozben mar megirtad.Kép Orulok, hogy Matyi gyorsan meggyogyult.Kép Nektek is jobbulast, bar remelem, mar elmult a fejfajas.
Nekem is "rugdossa" a holyagomat a babo, pedig a feje van ott, nem lehet, hogy Neked is fejjel lefele van?

De,
Gratula a szep hosszucombu leanyzohoz!Kép

Nadine,
Ti aztan ugyesek vagytok, sajat tervezesu es kivitelu pelenkazotok van!!!Kép

Beu,
Nagyon helyes, hogy vasarolgattal, az mindig jot tesz!Kép Nagyon varom am az SMS-edet!Kép Es drukkkdrukkkk!Kép Fel a fejjel! Mar csak napok kerdese (maximum)!Kép

Edelweiss,
Azert megy a drukk tovabbra is!Kép

Csibe21,
Nekem ugy a 26-28. het ota, de foleg ugy a 32. ota repul az ido! Biztos Veled is igy lesz, ha mar kicsit meg lehet nyugodni, hogy eleg erett a babo, es mersz mar vasarolgatni is, akkor jobb lesz!Kép

Manocska,
Az egyik pocis kep total rossz lett sajna, a masik (a tavolabbi) kicsit jobb, de kispapam notebookjara mentettuk el. Majd kuldom.Kép Vagy o kuldi, irtam neki az elobb. Es persze feltesszuk valahova a tobbi kepet is, bar amilyen bena vagyok, a beallitandokat nem nagyon allitottam be...Kép Mindig kispapa szokott fotozni, en meg nem nezem meg, hogy minden be van-e allitva...

Pocoka,
A korhazat es a dokid nevet javitottam. A hetek szamat a tabla automatikusan az utolso menzid idopontjabol szamitja, azon nem tudok valtoztatni. Ha a 23+0 a baba meretebol jott ki, akkor a szules varhato idopontjan szoktunk modositani, hogy legyen ennek valami nyoma a tablaban is.Kép

Na sziasztok, gyorsan ebedelek (hehe, 11-kor keltemKép), aztan megyek szuleselokeszitore. De elotte meg gyorsan kuldom a javitott tablat!Kép
Puszi:

Leszter
35+6
leszter

A kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 40+4 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 39+5 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 39+3 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]4.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 39+2 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]5.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 39+0 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]6.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 37+6 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]7.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 37+5 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]8.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 36+6 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]9.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 35+6 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]10.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 35+2 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]11.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 35+1 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]12.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]13.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+3 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]14.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 34+3 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]15.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 34+2 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]16.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 34+1 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]17.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 33+4 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]18.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 32+5 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]19.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+3 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]20.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 31+3 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]21.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 31+2 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]22.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 30+4 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]23.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 30+2 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]24.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 29+4 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]25.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 29+1 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]26.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 27+5 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]27.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 27+2 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]28.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 27+0 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]29.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+0 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]30.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 26+0 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]31.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+3 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]32.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+3 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]33.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 25+3 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]34.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 25+1 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]35.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 25+0 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]36.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 24+1 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]37.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 24+0 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]38.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 23+6 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]39.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 23+5 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Herczeg szabolcs[/size]
[size=-2]40.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 22+6 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]41.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 22+4 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]42.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 22+1 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. &Egrave;underlík[/size]
[size=-2]43.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 21+3 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]44.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 17+2 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]45.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 14+6 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]46.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 13+4 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]47.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 11+6 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size]
[size=-2]48.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 9+2 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]49.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 7+5 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]50.[/size] Buborek [size=-2]2003.01.27.[/size] 6+2 26 év/1.b. Budapest 2003.11.03. [size=-2]2003.11.03.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kelemen Csaba.[/size]
</pre>
leszter

Leszter,
már meg is kaptam a kispapid által küldött mélt, no és a képetKép
Amúgy egész jó lett, legalábbis felismerhetõ vagyok rajtaKép
De valahogy most innen bentrõl nem tudom elérni a képtárat, úgyhogy majd késõbb teszem fel oda Minit a pocakbanKép
Amúgy még egyszer kösziKép
Remélem már nem vagy letörve annyira, biztos még egy adag fagyi hiányzik az életedbõl, nem?Kép

Holnap valszeg nem leszek net közelben, mert kissé megfáztam, de péntekre összeszedem magam! Jön haza kispapimKép

Ja és kitaláltam a frankót, most M&M vagyok, vagyis Manócs & MiniKép Hogy én milyen nemnormális vagyok, nem???KépKépKép

Manócs ( M&M )KépKépKépKép
24+0
manócska

Ari,
Hátha még nem késõ.
A MÁV-os elõadás helye: Podmaniczky felõl mész be, lifttel a 2. emeletre, ha szállsz ki balra, rögtön meglátod.
Majd leírod mi volt?

Maci_2
maci_2

... es a babak:

<pre>
Anyuka Baba neve Születési par. Születés napja Eltérés a kiírástól APGAR (/10)
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
Panka Kép Beni 3260g, 53cm 2003.03.09. ( - 7 ) nap
</pre>
leszter

Angi! Tényleg, bocs.

Myssnia! Sokszor gondolok is rád!

Nadine! Az se semmi, amit Te csinálsz. De jó, hogy elõre bepánikoltatod a tanárodat, biztos mindent megtesz azért, hogy még véletlenül se okozzon stresszes állapotot nálad!

Leszter! Így felvidultál a talitól????
Küldök egy kis vidám figurát, úgyis rég infantiliskodtam már.
Kép

A hálóing&#8211;vásárlás például nem egyszerû dolog, mert én alig találtam mélyen gombolható hálóinget.

M&M! Jobbulást!!!

Beu
40+4
beu

Leszter,
Ne szomizzal es gyere nyugodtan panaszkodni, majd mi felvidtunkKép Lasd Beu figurajaat, szerintem szupiKép
Egyebkent ez teljesen normi, hogy igy a vegere elkap a terhes a poci hangulat, amellett valtozol hormonalisan is, szoval pici siras es ujra jokedvKépKépKép

Beu,
Ismeros a nem talalok melyen gombolhato haloing story, en egyszeruen vettem pizsit es azt hordtam otthon, a koriban pedig ugyis az ottanit kellett felvenni, ami messze all a legujabb divattol, de osszeverezni jobb azt, mint a sajatotKép

Manocska,
M&M tok jo, bar nekem rogton a csoki jutott eszembe, vajh miertKép

Nadine,
Gratula az energiadhoz, nem semmi amit vegigcsinalsz.

Angi
27+5 latszik milyen dolgos kedvem van ma ugyiKépKépKép
angela2

Leszter Kép
ne szomizz!!! Vagyis sirdogálj nyugodtan, mert az nem a szomorúság miatt van, hanem mert olyan elesettnek érzi magát az ember ilyenkor... nagy a poci, a kispapa meg úgy szeret, meg este is van ... Kép mindig van ok az elérzékenyülésre ... Kép holnap megint világos lesz, és jobb lesz a kedved!

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok Lanyok,

Latszolag reg jartam erre, pedig dehogy. Lelkes olvasotok vagyok Kép

hihi Magdi,
GYES-es nagyi Kép Ezek szerint sikerult.

Nadine,
Lili 3.5 kiloval szuletett, es neki is jo volt egy csomag new-born. Nezd meg a pelenkanal, hogy hatul van -e gumirozas, mert a regi Huggies-on nincs, az ujon viszont van. Ha van, akkor talan erdemes venni meg.

Leszter,
Intimtorna - nem tudom, hogy mi a helyzet a 2-3-szori vizeletvisszatartassal (hasznos -e vagy art) Viszont szules utan nem erzi az ember, higy pisilnije kell, mert ugyabar addig a baba nyomta, utana viszont megszunik az inger. Amikor korhazban voltam sokakat megcsapoltak, mert nem tudtak pisilni. En ugy oldottam meg, hogy bar kellett pisilnem, de nem jott semmi, ezert a hasamat kezzl nyomtam, igy engem nem csapoltak. Na most szerintem az intim tornanak is csak max. ilyen hatas lehet. Bar nem hiszem, hogy ilyen erosen...
...huuuu most nezem, hogy Te is mindjart szulsz. Pedig nemreg vetted at Sashatol a tablazatot Kép

Beu,
Sejtem, mit erzel. En 11 napot rahuztam a kiirt idopontra, es akkor is csak inditassal szultem...De nemsokara kezedben tarthatod a babadat Kép

Haloing - szules elott polo+melegitonaciban voltam, utana a kincstariban. Pedig en is mit ossze nem kerestem a kismamahaloinget. Itthon megint csak polo+melegito. (Ejszaka a parom polojai) Kép

pusz,

gomb es Lili (10 het +1 nap)
gombolyu

Sziasztok,

Akit érint:
Mell alatti pirosodásom nekem is volt, elég ronda, (a doki szerint gomba-szerüségek ezek a piros cuccok...) én is kenõcsöket kaptam a bõrgyógyitól, plussz egy jó tanácsot, ami nekem nagyon bevált: kis gézlapot tenni a cici alá, ami felszívja az esetleges izzadságot, így sokkal hamarabb gyógyul...és tényleg!("Steril mull lap"ot lehet kapni a gyógyszertárban...)

Beu,
ezt a babát már sose drukkoljuk ki a pocakodból?
DRUCK, DRUCK, hogy segítsek egy kicsit...Kép

Elli
26+0
ellimami

Beu Kép
továbbra is MEGADRUKK!!!

Edelweiss Kép
Neked is nagy drukkok!!!

Csucsuka Kép
namizujsvanmár???

Pussz
Kangi + megfürdetett Julcsi
kangi

Sziasztok!

Lányok! Rengeteg drukk kell nekem!!! Tegnap este észrevettem a hasamon pici piros kiütéseket, és ma elmentem a bõrgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy a rubeola teljesen így néz ki, és még nem biztos, de szerinte ez nem az, mert a nyirokcsomók a nyakamon nem érezhetõk, és nem vagyok sárgás, viszont semmi új anyagot nem használtam, ami irritálhatta volna a bõrömet!KépKépKép Azt mondta, hogy ha rosszabbodik, akkor menjek vissza, és csináltat rubeolára vérvizsgálatot. Szóval drukkoljatok, hogy elmúljon, és ne rubeola legyen!!!!!!

Zsizsa
13+4

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: