Rídonli, Nukada, a babét már teszteljük!
és holnap jön dokinénink, hátha mond vami okosat többi bőrére.
Isti nyáladzására meg nyűgösségére Mercurius solubilist adott - eztén fogzáskönnyítőnek ismertem - és hatott! első adagtól kidőlt a gyerek, másodiktól megnyugodott, harmadiktól nem folyt már a nyála se...
a fejlesztőben meg a frászt hozták rám, hogy biztos fülgyulladása vagy torokgyulája van, meg rohanjak dokihoz, mert dagadt a nyaka
de ezek szerint lehet hogy mégiscsak egy "eltévedt" fog???
Curse, én is csak csatlakozni tudok, lassan, türelmesen próbálgassátok a pépezést, majd csak talál olyat Adél, ami nagyon ízlik neki. Isti Esztihez hasonlóan inkább szereti a házikosztot. úgyhogy míg nem rágott, és pépeztünk, jobban szerette azt, aminek határozott íze volt, tehát pl zöldfűszeres, enyhén fokhagymás, szaftos stbstb. a krumplit sose ette, de állítólag a babák egyrésze a keményítő miatt nem csípi.
érdekes, nálunk a savanyú alma volt a sláger, aztán meg savanyú uborka, később káposzta stb - azt mondták erre, hogy biztos kevés a gyomorsava, azért kívánja

mindenesetre fura egy ízlése van. de most már az édeset is szereti ám, a hülye családja rászoktatta
ma megint voltam a cranio-sacralis terápián, és állati jólesett! most nem fáradtam le tőle, hanem egész du. pörögtem mint a búgócsiga. kipakoltam az egész spájzot, az összes konyhaszekrényt, mostam kettőt és kivasaltam egy nagy kosár ruhát, szóval én lettem a munka hőse. de mostanra elfogyott a benzin...
holnap meg fodrászba megyek, pénteken meg 10 éves érettségi talira, és hát rendesen szorongok. az is fura, hogy én vagyok az egyetlen, akinek 2 gyereke van. rajtam kívül még 2 csajszinak van 1-1, és egyik se tervez másodikat...
meg hát ott lesz egy csomó exem, már csak ezért is olyan IZÉ
Zuzi, szerintem nagyon szépséges vagy, meg az egész családod is! dehát szép embereknek általában szépek a gyerekeik is, nem?
na L, Zsanciért és Fibiért szorítok, annyiszor eszembe juttok ám!
és Zsé, az én rekordomat kell túlszárnyalnod: 1. alkalommal 41+6 nap, másodszorra pedig 41+4

(de 30-33 napos ciklussal

)