A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi!
megnéztem a Liliomdomb honlapját. Klassz, és az külön tetszik, hogy a leendő lakóknak külön fórumuk van :D Azért ajánlanám mégis a Laurus lakóparkot, mert sokkal családiasabb, 6 lakásos társasház, szembe egy 100 lakásossal, és még lehet, hogy van földszinti lakás, mihez kizárólago kerthasználat jár. Ez egy kicsi kertet jelent, amit épp rendben is lehet tartani, szerintem ez lenne nektek a tuti.
Nagyon bejön Neked ez a prána nadi! :D

Vica!
Éjszakák :cry: Emlékeimben élnek hasonlók! Kitartás!!!!!!!!! Sokkal-sokkal jobb lesz, csak ki kell várni! És most mindent megadnék egy masszázsért, anniyra fáj a vállam-nyakam-hátam :oops: :roll: :oops:

Votiv!
Nehogy magyarázkodj már, hogy nem alszotok együtt! B-vel én nem tudtam együtt aludni kb 8 hónapig. Minden apró nyüsszenésre már rohantam, pedig fel sem kelt. Így viszont, hogy külön aludtunk, volt, hogy 9-10 órát egyben aludt. Tartott ez 5 hós koráig :roll:
Most én is gondolkodtam rajta, hogy talán jobban aludna Pannus, ha külön lennénk (még most is 2 óránként kel :shock: :roll: ), de nincs még egy szobánk, hogy kipróbáljam :lol: Meg a lelkemnek most nagyon jó vele aludni, csak a testem nem nagyon bírja már.
Most már kiváncsi vagyok erre a babéra, hátha csodaszer lesz! Szorítok! Először Rídonli ajánlotta ugye????????

Tényleg, hol van Rídonli? rídonlizik? :wink: :lol:

Rylie!
Pont ezen okok miatt gondoklodtam el egy profi fotóson, hogy csinálhatna igazán profi fotókat a gyerekekről és rólunk, csak most nincs rá keret :D

Deni!
Beton ütvefúrás :twisted: :twisted: :twisted: De az szuper, hogy elmúlt az allergiád! :D Emlékszem, amikor B volt tiszta folt és dagadás Apja trüffeltortájától (amiből egyébként fél falatot evett :roll: ). Borzasztó volt! Ancsiékról most semmi újat nem tudok, de remélme, hamarosan lesz net!

Ma voltunk Manókáéknál! Ez volt az első autóvezetésem egyedül+ 2 gyerekkel! Hű, de izgultam! :D Na, a parkolást azért nem ártana gyakorolni :roll: :lol: Manókáék új lakása nagyon szép és tágas, Boti nagyon gyorsan gyarapodik, Emma meg szuper csaj :D

Itt nagyon be van lassulva a babanyet :?

Kép
Kép
zuzmo1

Hallo,
gyors helyzetjelentés és hiradás:
doki megnézett (csak 2 órát vártam rá a H-ban, diliház van kissé bent...........), és 1 ujjnyira nyitva a méhszáj :D :lol: én ennek azért örülök, mert Bálinttal 1 éjszaka+4-5 óra 7 percesek után nyilt ki 1ujjnyira, most meg "magátol", na jo, néha fájogatok :P és ÚúúúGY megvizsgált, hogy azota görcsöl a hasam, alig birtam hazavezetni a vonatállomásrol... :roll:
És találkoztam Zsánával is, iiiiirto nagy a hasa már :D és beszéltem Lenivel is :D sajna Ignácot nem láthattam, mert bent van a kékfényben a sárgulás miatt, igy az sem biztos hogy holnap hazamehetnek :?
és összefutottam MG bábával is, szal eddig szép volt ez a nap :D

Zuzi,
áááááááááá, de durvaaaaa..... :shock: :x :evil: (én a helyedben lehet hogy visszahivnám a kettes számú jelöltet, hogy mégis jöjjön, ö is örülne végülis... talán....)

Deni,
szuper hogy elmultak a pöttyök :D
nadi kezelés 4x van összesen, ma reggel volt a 3., és este lesz a 4., egyben utso sajna. Ez olyasmi mint a reiki, energiát harmonizál a testben, de tkp gyógyitásra használják. majd szeretném elvégezni a tanfolyamot is, ha gyerekek nagyobbak lesznek :D

KépKép
fibi

Fibi!
nem akarlak elkeseríteni, de én is 1 ujjnyira ki voltam tágulva szülés előtt 1 héttel :wink: :lol: Aztán 2 nap kellett, hogy 2 ujjnyi legyek, és fél nap vajúdás a többire :lol: De remélem, Te gyorsan lezavarod :wink:

B felkelt......
zuzmo1

Zuz,
igen, emiatt nekem is szimpibb a laurus. (de a liliomnál is van kertecske a földszinti lakáshoz, bár nem tom, hogy kizárolagos e.)
vezetéshez gratula :D
fibi

Zuz,
tudom, hogy ez még napokat is jelenthet, de én akkor is örülök, mert van remény, hogy nem 28 oráig fog most tartani.
fibi

sziasztok,
én is egy gyors bekukk...
épp a mom park kávézóban ülök, és dolgozom... 8)
én is elmesélem Hs élményeim:
már két napja fél napokat töltök ott nst-uh ügyben, ugye most már 2 naponta "kell" járni, de én erről nem tudtam ,mert ilyenem még sosem volt.
Voltam relaxon, tök jó volt, csak csajok voltak, mert BS és MG császároztak... :lol:
mindenki nagyon sajnál már, a mom kávézóban is megkérdezték reggel a Levit, h megszültem e már, mert hogy EGYEDÜL jött kávézni...na, most du bejöttem, és megmutattam, h NEEEEEM...
az nst szerint vannak kb. 20-30%-os fájásaim, szóval, alakul, mint púpos gyerek a prés alatt...(ez most azért nagggyon szánalmas, mert ugye egy gyak. SEMMI)
pici gyerek új mensi előtt 1 nappal foganhatott, TÖK VÉLETLENÜL... :shock:
már másra nem tudok gondolni... (van ilyen egyáltalán???)

És igen, százszor is összefutottam ma Fibivel... :lol: de ő nem várt annyit mint én. :wink: és ha előbb fog szülni, akkor eléggé kiakadok áááááááááám... :wink:

ronda kövér disznó megy vissza makkot túrni...
szijjjasztok!!!!!

Zuzi a kép tökéletes, ehhez azért kellenek megfelelő alanyok is, de tény, h egy hozzá értő egész sokat ki tud hozni az emberből (eddig 1 ember csinált rólam elfogadható képeket, persze, hogy profi fotós)
szóval, CSÚCSOK vagytok.
Kamilla is oltári nő!!!!!!!!!

Deni,
te mennyit húztál rá????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és nekem már április VÉGÉN 1 ujjnyi volt.... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

visszaaludt.....

Fibi!
Jaj, remélme, nem bántottalak meg :oops: És szerintem tuti, hogy most rövidebb lesz, csak emlékszem, én is úgy örültem, hogy már 1 ujjnyit produkáltam :D B-nél annyira nem működött a testem :cry:, és most Pannusnál olyan sikerélményként éltem meg minden miliméter tágulást, úgyhogy csak azt akartam írni, hogy annyira tudom, mit érzel! Egyébként annyira várom már a szüléssztoridat, annyira szorítok neked....na, de úgyis tudod :wink:
Leninek miyen volt a szülés? Vannak publikus részletek? Beért Gabi a kirándulásból? :lol:

most, hogy írtátok, nagyon vacilálok, hogy fölhívjam-e a többi jelöltet, vayg keressek tovább :roll:
zuzmo1

Zsan,
:lol: jo volt látni Téged! :D de melo helyett pihizz inkább, olyan sápadt vagy :?
és bocs hogy belepofázok, Deni 5 napot huzott rá, ha jol emlékszem (vasárnapra volt kiirva, anyák napjára, és pénteken szült) :)
fibi

Zsanci!
Szóval csendben dolgozik a tested. Az jó!!!!!!!!!!!! Még a végén a Mom-ban fogsz megszülni hipp-hopp 8) Ki tudja, a következő relaxon már lehet, hogy te fogsz sztorizni :wink: :lol: próbafordításról van valami híred?
zuzmo1

Zuzi,
dehogy bántottál meg :D hiszen tudom, hogy ez nem azt jelenti, hogy most mindjárt, vagy ma éjjel szülök :wink: és iagzábol probálok nem elvárásokkal belemenni, mert Bálintnál is azt szivtam meg, hogy könnyü gyors szülést képzeltem el, és csalodtam magamban (föként a vákum miatt). ugyhogy most is szééééép hosszu szülésre készülök inkább, de a lényeg hogy szép legyen, tudod :wink: bár azért nem bánnám, ha 28 helyett 10-18 ora alatt lemenne :lol:
fibi

Ááááááááááááááááááááá
:D :D :D :D :D :D
ááááááááááááááááááááá
:D :D :D :D :D :D
áááááááááááááááááááááá

ba..om bölcs lettem ma, csajok! :D
neet
neet

Zuzi,
ja, Leni szülése gyors volt, mint a villám, 2 ora alatt kipottyantotta Ignácot térdeplö pozicióban :D BS ott volt, Gabi meg az utso 30-40 percre ért oda :lol: (pici repedés volt azért, állitolag térdelö helyzetben nehezebb a gátvédelem...) És teljesen fitt meg kicsattano, csak a sárgulás miatt szomorú, mert bent van a csecsemösöknél Igi, és ö meg unatkozik a szobában, és még Hanka is hiányzik neki.

na, megyek csomagolni, aztán nadira 8)
fibi

Neet! :D
Gratulálok!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D És simán ment? Mesélj!!!
zuzmo1

Neet,
ááááááááá :D :D :D :D :D Yeeeeeeeeees :D :D :D
fibi

Fibi!
2 óra!!!!!!!!! :shock: :D Térdelve! Szuper csaj ez a Leni!!!!!!!!!!! :D
zuzmo1

Fibi,
it was my pleasure, too!!! :wink: :wink: :wink:

Zuz,
és igen, szép csendben leolvad rólam Merse... :wink:
próbaford.: megint szólok...de ezek ilyenek...

:roll:

Neet,
BAZDMEG!!!!!!!!!!!!!!!!! gratula! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:
jó csaj vagy.
Kérem a kidolgozott tételeidet! :wink:
néhány év múlva nekem is aktuális.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
hát az úúgy volt, hogy az elnök jókat kérdezett, és majdnem mindenre tudtam válaszolni, amire meg nem, azt elmondta ő, én meg bólogattam és igazat adtam neki. :D (Oh, yes, I agree with you és egyebek) :lol:
És miután ő is nagy HP fan, nem volt gond. :D

És köszi mindenkinek, ááá, de jó érzés túllenni rajta. Fibi, Zsan, most már nyugodtan szülhettek, tudok figyelni is, sőt,a kár látogatni is, ha úgy alakul. :D
neet
neet

És és és Marcipán ma 4éves kutyafiú. :D

ZSan,
nincs semmilyen tételem, bár Kisün adott párat, de az se az volt. :lol: És smsben értekeztünk, és tudja, h még egyben vagytok. :D

Vicc: Kisfiam, miért nem mész le játszani a barátaiddal?
Mert csak1 barátom van és azt is utálom. :D
neet
neet

Fibi :) irány a pezsgőfürdő :) Dimplomás értelmes értelmiségi klassz csaj vagy :)

Nevenapját ünnepelt/lő/lendőknek
(Mása, Angi, Tündér) Bódogot!

indianyo

Bocsánat: Fibinek drukk és Neet menjen peszgőzni

indianyo

Neet: gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Megkaphatom esetleg szakdolidat? Vagy azt angélus nyelven kellett írni? :shock:

Zuz: persze, hogy hívd fel az eddigieket. Nem kell szégyellni egyáltalán, még örülni is fognak neked! Komolyan. Én tuti örülnék, hogy ha elutasítanának, de utána kiderülne, hogy mégsem. Ez nem olyan, mint a szerelem, hogy ha ló nincs szamár is jó. :lol:

Fibi: én már aszittem, hogy ma akkor mész is szülni. Én is egy ilyen jó kis vizsgálat után indultam ám be. :wink:

Indi: nem jössz péntekig babanyetre? Mer pénteken van Tünde. :o (Persze köszönjük a jókívánságot!)

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Hazajöttünk, de még nem olvstam vissza semennyit (gyanítom majdnem 1 hetet nem is fogok tudni, a tempótokat ismerve), este majd megpróbálok.
Mindenki jól van?
Született baba az elmúlt egy hétben? :)
Ha jól látom, Zsanci még hordja a pocakot! Fibi is!
(Writeonly)
rídonli#

Tinu :) Remélem ez már tényleg a nátha vége!! Tündérkéd gyógyuljon meg mielőbb!!

Votiv :) Sztem nagyon is igazad van, azt a megoldást kell választani, ami mindenkinek jó! Asszem tényleg nagy adag "nem akarom messze tudni magamtól" érzés van bennem is meg imádom ahogy hozzám bújik, remélem őt előbb el tudom engedni, mint Bálintot, aki már majdnem 1 éves volt, mire külön szobába költözött (kb. addigra fáradtam bele az éjszakai kelésekbe) és ott persze szuperjól aludt...
Lilirózának nagyon drukkolok, hogy használjon az új sampon!!

Zuzi :) Gratula az első vezetésedhez!!! :D Egyébként lehet hogy nálunk is egy torta volt a ludas a kiütésért, mert kaptunk 1 szelet Szamos marcipántortát, amiből én 1 falatot ettem, egyébként a fiúk falták fel (nekik persze szerencsére semmi bajuk nem lett), de ez sem biztos, csak találgatok. :roll: Bébiszittyót én felhívnám :wink: legfeljebb nem vállalja el a melót, akkor még mindig lehet tovább keresni!

Fibi :) Hú, 1 ujjnyi méhszáj, hurrá!! Én sem akarom mondani, amit Zuzi, hogy ugye én is 1 ujjnyira nyitottal rohangáltam még vagy 2hetet :lol: de legalább már ennyit tágultál!! :wink: Sztem a doki "olyan" vizsgálata sokkal hatásosabb, legalábbis nálam ez indította be a dolgokat (aznap délelőtt voltam nála "beható" vizsgálaton), úgyhogy most már minden megtörténhet! :wink: drukkolok ezerrel!!!
Váó! 2órás szülés! :shock: Leni nagyon szuperül csinálta! :D És még mindig bent vannak?? Zárójelben megjegyzem, én azértis jöttem szívesen előbb haza a H-ból, mert vhogy az volt az érzésem, hogy ha tovább maradok, akkor még 2-3 napot bent töltünk, mert tuti kékfény alá dugják a dedet. Kicsit olyan érzésem van, hogy akár kell, akár nem, a biztonság kedvéért szinte minden babát fényeznek bent. :roll:

Zsan :) 4-5 napot (ahogy számoljuk) húztam rá, Fibi jól írta, vasárnapra voltam kiírva és csüt. késő éjjel indultak be a dolgok, péntek hajnalban lett meg Bence :D Tudom, mennyire eleged lehet, de ez egyvalamire jó: az ember baromira örül majd a fájásoknak, legalábbis én mosolyogtam közben :D aztán ez átment egy idő után fogcsikorgatásba :mrgreen: :lol: szóval kitartááás!!

Neet :) Hatalmas GRATULA!!!! HP-fan elnök rulez :D
denizsa

Indi,
Sajnálom, h ilyen rosszul jöttök ki anyukáddal :(

Zuzi,
Szerintem te tényleg nagyon jó fotóalany vagy mindenféle beállítás nélkül, csakis azért, h még jobban zavarba hozzalak :wink:
És szerintem is nyugodtan hívd fel a második legjobbat és mondd el neki mi történt. Nem hinném, h nem örülne annak, h mégis őt választod :wink:

Vica,
Sok +++++++!!!!

Deni,
Ütvefúrás :evil: és szupi, hogy most már jól vagy :D

Tinu,
Gratula az önálló elalváshoz :D Remélhetőleg ez már a betegség vége Tündédnél :D Nálunk is így fejeződött be.

Votiv,
Drukkolok, h beváljon a bábé sampon!!!

Fibi,
Szupi az egy ujjnyi méhszáj :D
Leni 2 órás szülése sem semmi :shock: :D

Neet,
YEEEEEEEEEEESSSSSSSSSS, GRATULA!!! :D F@sz@ csaj vagy :D

Zsanci,
Kitartás!!!

Kép Kép
curse

Én nem tudom tényleg mi van a levegőbe, de a tegnapi nap sírásokkal volt tele, most meg már vagy 3 órája alszik egyhuzamban a csajom :?

És lécci biztassatok!!!
Csajom nem nagyon akar rámoccani a pépes cuccokra :( Az első napokban az almalevet hajlandó volt lenyelni, de mióta a püréket kapja, jó esetben egy kanalat tudok a szájába tenni, visszaköpi és utána reteszt tesz a szájára és az istennek sem akarja kinyitni. Eddig alma- és körtepüré volt.
Nálatok is így volt??? :?

Kép Kép
curse

Curse: ugyan én még tapasztalattal nem bírok, de azért szeretnélek megnyugtatni. :D Szerintem vagy ne erőltesd a dolgot, majd elkezd kajolni később, vagy esetleg próbáld meg a sütőtököt. Azt szokták még bírni állítólag a babák. Lehet, hogy neki nem jön be a gyümi. Vagy az állaga nem nyerő egyelőre. Végülis van tejed, nem? Az se baj, ha egy kicsit később kezd el enni mást...

Kép
Kép
tinu

Curse,
Eszter mindenevő volt, és falt mint a vettmalac. Én inkább azon gondolkoztam el, hogy hogyan valósítsam meg az "elsőre csak néhány kiskanállal próbálkozzunk" elvet, mikor ez fél tálkányi cuccot igényelt. :lol:
De a lényeg: ne aggódj, olyan nincs, h semmi se ízlik neki, ami ma nem megy le, holnap lehet, hogy a kedvence lesz, pár napot hagyj ki, mondjuk 3 napig ne kapjon almát, a 4.en megint próbálkozhatsz, stb. Én ezt a tanácsot kaptam, s ezt követtem volna, ha lett volna rá igény.,
És persze azt se felejtsd el, h vannak napok, amikor a sz..r is ízetlen és nem kell semmi a büdös kölöknek, ha a fejünk tetejére állunk, akkor sem. Nos, velünk is van ez így. Ha éhes, úgyis megeszi, szoktam volt mondogatni. :D
Ja és mégegy: én sose szerettem a moslékot, ergo Eszter se kapott soha vegyített kaját (max husit meg krumplit) de pl gyümölcsöt meg húst sose kevertem neki össze, kapta külön, és lent összekeveredett. :D
neet
neet

Tinu,
angélus biza. :lol:
És bocsi, de tényleg nem akarom közkinccsé tenni, messze van attól a színvonala, és most nem álszenteskedek, de tényleg. (Ez 4es lett, ami nem rossz, de pl anno a vakos témámra sokkal büszekebb voltam, ami csak 3as lett, de sztem ezerszer jobb volt,mint ez. Ha az meglenne gépen, szívesen odaadnám, de az meg nincs meg. Asszem.)

Zsan,
Eszterrel mi is ráhúztunk 4-5 napot, de tudod, a 3. gyerekek már csak úgy potyognak kifelé... :mrgreen:

Indim,
majd pénteken lesz peszgő, ha lesz gyes... :? :lol:
neet
neet

Húha,
mennyi névnapról maradtam le a napokban? Mindenkinek boldogot, Anita nap majd csak szombaton lesz, ti ráértek. :wink:

Ütvefúró vs kutya: a kutya állandó, a fúró csak átmeneti, viszont sokkal rosszabb, hm? Mienk is ugat és a szomszédéké is, így nincs harag, ha egymást ugatják, 2 irányból leugatjuk őket, és szent a béke.

Zuzi,
én meg hétfőn megyek a legelső vezetésemre, de mellettem fog ülni egy nagyon tapasztalt pasi. :lol: Te meg ügyi vagy! Csak bátran!
neet
neet

A csajok az előző oldalon szépek! Az állatos és a szerénykedő is.

Visszatért-neet-abba-se-akarja.hagyni
neet

Zuz,
nemcsak a csajok, Bazsó is édes odaát. :D És tényleg töknagy már! Figyu, nem cseréled le az avatarod 3as képre?
neet
neet

Curse :) A csajok megírták a tutit: NYUGI!! Adél nem marad le semmiről, tényleg felesleges aggódnod, nem kell erőltetni, majd megjön a kedve az evéshez! Bálint eleinte hasonlóan 1-2 kanálkával evett, aztán szépen belejött. És a dedek ízlése is változó, kinek épp mi jön be és épp melyik napon... Te reszeled otthon az almát? mert többféle ízű alma van, pl. Bálint az édesebbeket szerette. szóval az, hogy először kiköpte az almát, nem jelenti azt, hogy pár nap múlva nem fogja nyakalni befelé :wink:

Neet :) Látom, fel vagy dobva, de jóóó! :wink: Meg is érdemled a lazítást, naaagy vagy! :D
denizsa

Második gyerekeseknek találtam a vaterán :)
Hihetetlen :o
http://www.vatera.hu/csecsemo_tarto_kocsi_26992217.html

Na gyün Ház bácsi ;)
Rylie
rylie

Curse :) semmi pánik, egy anyukát se ismerek, aki anyatejet/tápszert enne :wink: ha valami, a kaja aztán tényleg ráér :)

Tinu :) Hát megörültem, hogy most így vannak a névnapok, jobb előre, mint utólag nem :wink:

Akkor ANEETámnak is kívánok előre :)

Votiv :) Az az aranyigazság, hogy csak akkor jó, ha mindkét félnek jó :wink: Ügyes vagy - és bátor! ALudj sokat és jól!

Jójcakát

indianyo

Sziasztok,

Indi,
9-kor jóccakát??? beteg vagy??? :D

Neet,
még emlékszem az érzésre amikor az embert majd megöli az endorfin :D gratullla

Curse,
Neet szívemből szólt, és Ákos mint Eszti detto :wink: de te csak örvendezzél, hogy szeret szopizni a csaj és no para, még sosem éheztette magát halálra egy gyerek sem :)

Fibi,
húú de izgi, de jó neked :D

Zsan,
én is épp akkor és ott voltam. csak nem tudtam ki vagy te :roll: :wink:

Kép
akata

Zuzi,
felhívtad végülis a másodjelöltet? Ha nem, szerintem tedd meg nyugodtan......én ezt tenném. És köszi a tejes hsz-t :) és Indinek is :)

mindenki szuny???

Kép
akata

Jó estét!
Átfutottam a termést, főleg a fotókat néztem: minden baba (Kamilla, Ákos, Tünde, Dominó a kolbásszal, és Bazsó Zuzival) gyönyörűek ésédesek! Petergabi, gyönyörű helyen laktok!
Leninek pedig nagynagygratula IGNÁChoz! És nem semmi a 2 órás szülés, klassz lehetett!
Más is írta, hogy a 2.szülést sokkal jobban "érezte"-ezzel én is így voltam. És az utófájások télleg erősebbek (főleg szoptatáskor), nekem kibírható volt, de a szobatársamnak durvább.
Votiv-Babé bejött? Nálunk igen. Kb 1 hétig azzal fürdettem, aztóta hetente 1-2szer, és no koszmó.
Neet-neked is gratula! (Én hasonló cipőben járok,mint Zsanci...úgy látszik, a mi évfolyamunk...)
Mi nyaralóztunk, volt hogy egyedül voltam 2 gyerekkel egy kevésbé bababarát, icipici házikóban. és ügyesek voltunk. Annyira jó, ha van az embernek kertje! Nagylányom szuperül elvolt, egyszer telerakta a házat suszterbogárral... :) Volt még Dunázás, homokozás, kerti pancsi, kutyák...télleg szupr volt. Csak esténként nekem nem: se férj (elutazott), se net, se tv, és olvasnivalót is alig tettem be (megint csak arra koncentráltam, hogy a gyerekeknek minden legyen). Valahogy ötvözni kellene a nyaraló kertjét az otthon kényelmével. (De mi sem nyertünk a lottón.)
Zuzi, neked külön köszi, hogy hiányoltál, jól esett! :)
Nálunk is felfordulást okoz ez az összevissza idő: egyik nap sír, másik nap folyamatosan alszik a bébi. Pár napja üvöltött, amíg vége nem lett a viharnak (már előtte elkezdte), semmi nem hatott. Elállt az eső, a gyerek mosolygott, a könnycsepp még ott volt az arcán....
Nyugodalmas jóéjszakát mindenkinek!
rídonli#

Rídonli, Nukada, a babét már teszteljük!
és holnap jön dokinénink, hátha mond vami okosat többi bőrére.
Isti nyáladzására meg nyűgösségére Mercurius solubilist adott - eztén fogzáskönnyítőnek ismertem - és hatott! első adagtól kidőlt a gyerek, másodiktól megnyugodott, harmadiktól nem folyt már a nyála se...

a fejlesztőben meg a frászt hozták rám, hogy biztos fülgyulladása vagy torokgyulája van, meg rohanjak dokihoz, mert dagadt a nyaka :shock:
de ezek szerint lehet hogy mégiscsak egy "eltévedt" fog???

Curse, én is csak csatlakozni tudok, lassan, türelmesen próbálgassátok a pépezést, majd csak talál olyat Adél, ami nagyon ízlik neki. Isti Esztihez hasonlóan inkább szereti a házikosztot. úgyhogy míg nem rágott, és pépeztünk, jobban szerette azt, aminek határozott íze volt, tehát pl zöldfűszeres, enyhén fokhagymás, szaftos stbstb. a krumplit sose ette, de állítólag a babák egyrésze a keményítő miatt nem csípi.
érdekes, nálunk a savanyú alma volt a sláger, aztán meg savanyú uborka, később káposzta stb - azt mondták erre, hogy biztos kevés a gyomorsava, azért kívánja :shock: mindenesetre fura egy ízlése van. de most már az édeset is szereti ám, a hülye családja rászoktatta :twisted:

ma megint voltam a cranio-sacralis terápián, és állati jólesett! most nem fáradtam le tőle, hanem egész du. pörögtem mint a búgócsiga. kipakoltam az egész spájzot, az összes konyhaszekrényt, mostam kettőt és kivasaltam egy nagy kosár ruhát, szóval én lettem a munka hőse. de mostanra elfogyott a benzin...

holnap meg fodrászba megyek, pénteken meg 10 éves érettségi talira, és hát rendesen szorongok. az is fura, hogy én vagyok az egyetlen, akinek 2 gyereke van. rajtam kívül még 2 csajszinak van 1-1, és egyik se tervez másodikat...
meg hát ott lesz egy csomó exem, már csak ezért is olyan IZÉ :roll:

Zuzi, szerintem nagyon szépséges vagy, meg az egész családod is! dehát szép embereknek általában szépek a gyerekeik is, nem? :)

na L, Zsanciért és Fibiért szorítok, annyiszor eszembe juttok ám!

és Zsé, az én rekordomat kell túlszárnyalnod: 1. alkalommal 41+6 nap, másodszorra pedig 41+4 :lol: (de 30-33 napos ciklussal :wink:)

votiv 8)
votiv

Votiv,
lehet, h nem fogom...
4 óta 10 percesek, fürödtem is, nem múltak, csak totál rendszertelenek lettek. Leni, a beépitett emberem mondta, h Gabi épp szülőszobán van.
Fibivel esetleg???? :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hajrá Meme!!!!!!!

indianyo

ZSAAAAN,
drukkolunk nagyon!!!!! most mi a helyzet? elindultatok már? nem velem van Gabi a szülöszobán :lol: :lol: :lol:

azota Denin és Zuzin kivül egy barátnöm is mondta tegnap, hogy 1 ujjnyival még 2 hétig szaladgált, ugyhogy már elmult a tegnapi jokedvem :? :(

KépKép
fibi

Zsan, drukkdrukkdrukkdrukk! :) Fibi Neked is hajrá, hátha mégis együtt! :)
El, pelenkázni

Kátya
kincsimano

HAJRÁ ZSAN ÉS MEME! :D :D :D
ja és hát a kérdésedre - persze, hogy lehet :lol:

Fíbi,
nyugi ;) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Hajrá Zsan, Hajrá Merse!!! ++++++++

Kérdés: Az utófájás az az, amikor szoptatsz, és elgyengülnél a meghatottságtól, de nem ezek a könnyek szöknek a szemedbe, hanem azok, amiket elnyomnál és csak halkan nyüszítesz, mint a kutya, mert nem akarod a gyereket már 2 naposan elriasztani a hangos ordításoddal? S a férjed már rádszól, hogy hagyd abba, mert a szülésre emlékezteti és jááj, de rossz neki rágondolni? Mert ha igen, ilyen nekem is volt pár hétig. :?

És és és I love Apeh, jött valami, ami gyesnek igen sok, tehát csak apeh lehet. Más is kapott már visszatérítést? :D

Votiv,
elsőszülötteink között igen sok a hasonlóság. :D Házikaja, sav.ubi (néha a reggelije még mindig csak a 3 deci kakajó és 4-5 sav.ubi. :lol:

Fibi,
te még ráérsz vagy másfél hetet, most Zsané a stage! :D
neet
neet

Hajrá Zsanci! :D

Kép
Kép
tinu

Neet: de jó neked, nekem még 20 ezret kellett fizetnem az APEH-nak. Mégy hogy visszatérítés... :(

Kép
Kép
tinu

Tinu,
akkor mi ketten kihozzuk az átlagot. Mióta dolgozom, minden évben visszakapok lóvét. Viszont ezek szerint te évközben kapsz többet, amit aztán vissza kell adnod... hát akkor már inkább nyírbáljanak meg egy kicsit jobban évközben, és ilyenkor ez dejó, összespórol nekem az apeh (vagy a munkáltató?) némi zsebpénzt.
neet
neet

Neet: eddig én is mindig visszakaptam, de az idén az ösztöndíj miatt lett ez a gikszer. Az ugyan adómentes, de beleszámít a valamibe, ami miatt mégis pízt kellett adjak.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok,

Gyors bekukkkra futja sajnos csak. :-) Zsanci miatt néztem be, mert azt éreztem reggel, hogy van babája. :lol:

Zsancinak mennek a drukkok, hajrá hajrá.

Én is csak képeket nézegettem, minden baba gyönyörűűűűűűűű.

J.
johanna1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: