A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

én megvettem recept nélkül...nem is tudtam, hogy tenát iratni is lehetne, na sebaj, egyszer kibírom, majd a következőnél ügyibb leszek!

zsanett doldog névnapot!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hellósztok!

Má én is akartam kérdezni, hogy szopis cicifixből nagyobbat vettetek?

KépKép

KépKép
szivvi

Mi jövőhét végén nagytakarítunk. Jön anyósom és anyukám segíteni! most hétvégén összeállítjuk Marci szobát, aztán uccu neki. Már annyira várom, hogy rend és tisztaság honoljon!

kispiskóta

A képek a kisszoknyákról, csak picit sötét lett, ja és kalap is van hozzá ám...

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég

Emi!

Akkor jól kifundáltátok!
Nem is baj, így van jól, örülök hogy sikerül megoldani, aztán a párod is tuti be fogja látni, hogy az sokkal jobb babakocsi!

Na lépek picit mosogatok, meg főzök valamit, azt hiszem már lassan kezdek megéhezni...
Majd még ma bekukkantok, jok legyetek!
Pussz...
Vendég

Hencsi, tündériek ezek a ruhák!!!! Ezért irigykedem nagyon a lányos mamákra. Fodros bugyitok is van? Én attól tudok elolvadni, amikor a kis szoknyácskában előrehajol, és kivillan a nagy peluson egy fodros bugyi. :lol:

Kép
nenoke

Halihó!
Megjöttünk a laboreredménnyel. Kérnék egy kis segítséget, aki ért hozzá, tud vagy hallott róla esetleg neki már volt stb. A következő értékeim alacsonyabbak illetve magasabbak a referencia értéknél, és ezek jelentése után érdeklődnék:

Vörösvértest szám -
Haematokrit -
MCH +
MCHC +
Lymphocyta -
Se vas -
illetve a vizelet cukor pozitív

Előre is köszike

Kép
szücsi

Na, nekem tegnap délben elszállt a babanet, és csak most éledt fel. Ezeket írtam tegnap. Most is elég lassú (kb. 10 perc volt, mire ide beengedett), és még 3 oldalt visszaolvasok, nemtom, mikor kerülök elő. De nem szülök, nehogy körözzetek!

Manó! A vasalás nem feltétlenül laza-mamiság, hanem fertelmes méretű utálat… Hajrá fagyi!

Vasalás. Leginkább azért nem, mert utálom. Jó fertőtlenítő? Hát, én ezekkel úgy vagyok, hogy ami steril, és kiveszed a vákuum csomagolásából, az már rögtön veszít a sterilitásából. A vasalással meg nem is sterilitást érsz el. És a bacik abban a pillanatban rászállnak a vasalt ruhára, ahogy felemeled a vasalót. A végén ugyanannyi lesz rajta…
Sőt, a felkészítőn mesélte a csecsemős főorvos(!), hogy egy másik kórházban, a gyermekágyas osztályon, ahová egyáltalán nem mehet be az apuka és más latogató a szülés után, elterjedt vmi iszonyat nehezen írtható baci. Pedig elvileg minden steril, senki nem hoz be többet, stb. Na, de vmi baci átcsúszott a résen, és mivel nem volt ellenfele (azaz a normális baktérium állomány a levegőben stb.), ezért úgy elszaporodott ott egyedül, hogy le kellett zárni az osztályt. Ez engem meggyőzött a természetes baci-állomány mihamarabb fogadásáról. Ott a tejem, majd az megvédi. (nyílván fertőző beteg, szemetes, kaki, virágföld stb. nem a természetes baktériumállomány része!)
Annyiban azért nem mondok igazat, hogy az ágyneműnek való anyagot az első mosás (=beavatás) után kivasalom, de ezt praktikus okokból: csak így lehet kiszabni!

Járóka. Én akartam, de Párocska spórolásból egyelőre lehurrogta. Én az erkélyre akarom kilökni a csemetét, oda gondoltam. Kaptunk egy nagyon nehéz babakocsit Tesómtól, azt rakjuk ki az erkélyre. Ha már mozgolódó méretű lesz Főni, akkor rábeszélem a Páromat egy járókára. De sztem csak a 10e ft-osra

Rita! Szállodát szeretnél kórháznak? 600 pénzért Tied lehet a Telki szálloda!

Szücsi! Nekem a 38. héten van az uccsó UH, de azt mondták, hogy nem igazán kötelező, hanem a dokik mondják meg, kérik-e. Egyébként pedig a 36. héttől úgy tudom kötelező a heti egy CTG (másnéven NST), ami a gyerek szívhangját nézi, plusz ezzel egyidőben egy másik érzékelő méri, hogy van-e fájástevékenység = méhösszehúzódás. Ez utóbbiból olyan kicsik is vannak, amit anyuka még nem érez, de jelzi, hogy a test már készülődik.
Vendég

Nem is köröztetek. Köszönöm a türelmet! :D
Megint hosszú leszek, bocs. A precizitás... :oops:

Manó! Éljen a tiszta kenet!
Szivvi! Ha még aktuális. A vizelet-fehérje vizsgálathoz nem kell reggeli vizelet. Én mindig a kórházban pisilek, és azt nézik (ctg-kor mindig megnézik azt is)
Nenoke! Ez a nem szabad a kezed vállmagasság fölé emelni, ez a legjobb, amit eddig hallottam. :D

Én imádok főzni, így mostanában is szoktam. Szerencsére Párocska nem a meleg ebédért/vacsiért hisztizős fajta, és ő is tud főzni (saját tanítvány ;) ). Úgyhogy csak akkor kell, ha kedvem van (kivéve a minden-vasárnapi palacsintánkat add meg nékünk MA!). De szinte mindennap van kedvem, plusz a saját főztömet szeretem a legjobban.
Na, de takarítani? Hát azt csak ímmel-ámmal. De azért azt is, mert sokat kell törölgetni a polcokat a költözés miatt.
De, Rita! Amit Te művelsz, azt hívják takarításmániásnak! ;)

Esztora! A zacskós leves az egyik olyan dolog, amitől az én rendkívül megértő, nem tiltogatós nőgyogyóm letiltott. Mert tk. konzervkaja, tele sóval, és ízfokozó E betűkkel.

Andi! Nekem is mondják, hogy lent van a hasam. Először bő 2 hete az anyósom. Még mindig egyben vagyunk. Sztem ez is ilyan has-alakos-milyen-nemű babona lehet! Ha nem akarod, hogy előbb jöjjön, mondd meg neki is! ;)

Emi! Ker. képtelen papír. II. a -28 nap, azaz engem júni 15re írt ki a nőgyogyó az igazolásában, így a ker. képtelen kezdetet május 19. III. hát, ide 6os van írva, de most nézem, hogy lent azt írja a megjegyzésben, hogy ezt csak akkor lehet, ha tgyás-ra nem vagyok jogosult. Nemtom...... Tudtommal jogosult vagyok.

Pelenkázó táska. Nekem tesóm mondta, hogy nem jó a válltáska, mert lecsúszik, és mivel sokszor kell cipelni, sokszor csúszik le. Ő inkább egy átlagos hátizsákot ajánl. Én azzal kezdem, aztán ha látom az igényeimet, beújítok vmi célszerszámot.
Vendég

sziasztok!

Zsanett! Boldog névnapot!

Enikő! A csomagban Aventes cumisüveg, MAM cumi, 1 pelenka sok prospektus. Átveheted a Kálvária sgt. 22(Huncutkák bababolt) v. Photohall Jókai u.1. alatt.

Pelenkázótáska: Párom most megy Németországba, és azt mondta hogy hoz nekem, elmondtam kb. milyet szeretnék, azért kíváncsi leszek milyet vesz, bár jó ízlése van. :lol:

Has téma: Nekem nem is volt fent a hasam, már egy hónappal ezelőtt is azt kérdezték mikor szülök mert lent van a hasam. Szerintem ez alkat kérdése.

Emi

Kép Kép
emi_25

Sziasztok!

Tegnap engem sem engedett fel a babanet ,meg ma délelött sem. Úgy látszik így akar a világ rávenni hogy tanuljak :oops:

Pelenkázótáska: Én környezetemben eddig a hátizsákos megoldást láttam mindenütt. Jó persze van olyan pelenkázótáska, amit szét lehet hajtogatnni és azon rakhatod tiszába a kölyköt,de akkor ugye szétszedted az egészet és pakolhatsz, miközben csöppöd meglép....

Járóka: Nekünk biztos lesz. Na nem a legelején,de 3-4 hónapos korától tervezem. MErt anyu szerint megtanulja hamar hol kell játszani és hol aludni.... ott hagyhatom és nem rántja magára a világot és a kupi is talán azon belül marad, illetve annak dobáskörzetében :lol:

Viszont mivel az augusztust a telken töltjük,ahol csodás kétszintes ház vár ránk ki kellett találnom vmit, amiben lent is elvan napközben és nem kell nagyon cipelni, hogy éjjel/este az ágyában alhasson. Szóval mózeskosárban lesz a kicsim,mert abban tuti a 180', nem úgy mint a bébkocsikban... Igen jól látjátok, most zseninek tartom magam!

Zsanett boldog névnapot!

Mi többiek meg éljünk soká :wink:
Vendég

Az UH időponttal kapcsolatban köszi az infókat. Nst-re nekem is kell mennem a 35+3 napon, de ahogy Bori írta ott csak a szívhangot és a méhtevékenységet nézik. Azt honnan tudjam, hogy megfelelően fejlődött az elmúlt időszak alatt? :roll:

Kép
szücsi

Sziasztok!

Hencsi
Tündériek a göncök! Többek között ezért is akartam csajt!

Bori
Kössz az infót, túl vagyok rajta, minden ok.

Nekem azt mondta a védőnyanya, hogy a dokim mondja meg, hogy akarja-e a béb mozgás számokat, vagy megelégszik a "MOZOG" jelzővel :lol:

Szücsi
Nem jársz havonta a dokidhoz? Ő nem néz meg uh-val?

KépKép

KépKép
szivvi

Mammerek!!
Hol vagytoookkk??? Én lépek, megyünk a dokkerhez.

KépKép

KépKép
szivvi

Nahát engem sem akart ezidáig felengedni a mamanet...
Nenoke!
Köszike, naná hogy van fodros bugyika... :lol:
Csak az a baj, hogy lila, és a kisruhák meg rózsaszínek.
De majd veszek neki fehéret ha szükség lesz rá...

Szivvi!
Köszike Neked is!
Igazából az uncsitesóm érdeme, tőle kaptam mindet, Neki is kislánya van, remélem én is fel tudom majd használni őket, jó volna...
Nálunk ez olyan egyértelmű volt, hogy az első kislány lesz, aztán persze majd kiderül ha megszületik...

Kaptam még uncsitesómtól pólyát is, hát csak rábeszélt, hogy higyjem el, az elején sokkal jobb lesz pólyában szoptatni meg megfogni, hiába van szopis párnám, hát legyen neki igaza, majd meglátom...
Vendég

Soha ilyen sótlan fasírtot nem sikerült gyártanom mint ma... :oops:
Milyen jó, hogy tudom arra fogni, hogy nem ehetek sósat mert vizesedek... :lol:
Nekem még ma sem nagyon akar lemenni a lábamról, iszonyatosan be van dagadva a lábfejem...

Sivvi!
Irjál ám mi volt a dokinál!
Vendég

Na, meglennék, az este szemétkedett a gépem meg a babanet is, így közös akarattal duplázottan köröztettem Hencsit.
de legalább megkerült.

Vótam dokinéninél, örömmel vette tudomásul (s asszem ő sem bízott benne ahogyan én sem míg nem láttam), hogy minden hívatlan izé kipucolt belőlem. Következő jelenésem aszonta, hogy 2-3 hét múlva. Na, akkor asszem bejelentkezem majd péntekhez két hétre. Hogy nagyvonalakban feletáv legyen.
Ja, s rákérdeztem nem emléxik-e a fibrómás csomómra. S IGEN. Állítólag nem nőtt, de nem az a fajta ami zavarná a szülést (aha, akkor ez nem indokolja a császárt, huhh, ez jó), s a témával majd szülés után foglalkozunk valamikor. Na jó.
S aszonta még, hogy ha ugyi elviekben nekem 5 hét, akkor szerinte azért olyan 4-5. S ha jól érzem, akkor egyáltalán nem híve az indított szülésnek. Ezek szerint ő az én emberem. YES.

Ellenben, bizonyíték arra, hogy az élet nem mindig fenékig tejfel, ma du-ra kiderítettem, hogy Adria hólyagos himlős. Kölkem szülei mán vótak, ergó nem gáz. Edón is van egy pötty, de az még ugyi nem jelent semmit. S persze az Adria kobakját a szokásosnál melegebbnek érzékelem, s erre naná a hőmérőt még nem vettem meg. Expon ha láttam volna, eszembe jut. Így most készítem magam vissza a városba, béruházni egy ilyenre.

Na, ha erőm lesz, még gyüvök, bár pilacsaim ragadnak le.

Kép
kissmanó

Ja, bokám ismételten eltűnt, sőt a bal lábamnál nem is lehet gyanítani, hogy valaha rendelkezett ilyennel.
S tudjátok mi bíztat? Hogy mééééég 5, azaz öt hét, s utána visszakapom a lábikóim. Mán hiányoznak (többek közt azok is)

Kép
kissmanó

Szia Manó!
Örülök, hogy rendes dokid van, és hogy minden okés!
Erről jut eszembe, még én sem vettem lázmérőt a gyerkőcnek, vagy használhatom a miénket is?
Azért lehet beszerzek neki is egyet...
Látom Te is szenvedsz a lábdagadástól...
Borzasztó...
Nekem ma elő kellett turnom a sportcipellőmet, abba legalább belemegy a patám...

Én már egyébként nagyon unom ezt az állapotot, nem tudom Ti hogyan vagytok vele, a nagy pocakom mindenhez hozzáér, mindent lelőkök vele, valamelyik nap a cicim felakadt a harmonikaajtóra, szal kész vok, pedig nem az egyik napról a másikra lettem ekkora, akkor meg hogyan nem tudtam hozzá szokni a méretekhez nem értem...
Na de majd eljön az az idő is, mikor meg ezt sírom vissza...
Vendég

Velem ma közölte a párom, hogy akkora a hasam, hogy csodálkozik, hogy beleférek a tükörbe és felajánlotta, hogy hoz még egy tükröt a hasamnak :evil: :twisted: :lol:
És hogy Violával szüléskor sem volt ekkora :shock: Mondjuk az tény, hogy vele kisebb volt, de ő is picike volt....
Viszont én nem dagadok, nem vizesedek, és még mindig egy dekát nem híztam (még mindig - 7 kiló a kiinduló súlyomhoz képest). Már kezdek aggódni, hogy valami bajom van :shock:

Hja és a szülés előttielőtti nacijaim is rámjönnek, amik már évek óta nem. Najó nem tudom begombolni őket a hasamtól, de a combom meg a valagam lényegesen kisebb lett és eddig csak térdig tudtam őket felhúzni, most meg teljesen! :shock: :x

Minnyá csináltatok egy fotót a csajommal....

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Bazi nagy 32 hetes hasszerkezet :lol: :
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Engem sem engedett fel idáig, amúgy is tiszta hisztérika és sírós vagyok egész nap, még ez is :evil:

Hencsi: édesek a kis tündér ruhácskák!

Bori: örülök, hogy jól vagy, én már nem foglalkozom, a hülye beszólásokkal, asszem elegem lett belőle.

Manó: jobbúlást csemetédnek, és lábikódnak is. Én hála az égnek elkezdtem "apadni" bár ma meg a fejem szétmegy, és szédelgek, szerintem megint időjárásváltozás lesz. :cry:

Enikő: baromi csinos vagy, örülj neki, szerintem a doki mondta volna ha már valami gáz van. Szerintem sztár lehetnél az én dokimnál, aki diéta mániás, pedig még én is "csak" 8 kg-t híztam.

Egyébként meg utálom a mai napot, már 5x bőgtem mindenen, elegem van az emberekből akik itt téblábolnak, tapétáznak, meg ilyenek, egyedüllétre vágyom, a férjem csesztet minden hülyeségért, balgaságokat beszél, kicsi nyugalmat szeretnék!

Andrea
Kép
kindernay

halihó

bori, köszi
kíváncsi leszek, elfogadja-e az államkincstár, hogy nincs a II.-nál dátum, de mellette, ahol valami köv. vizsgálatot emleget, oda írta a doki és külön lepecsételte, hogy mi a szülés várható dátuma és mikortól szülési szabi, remélem abba már csak nem kötnek bele, hogy nem 2 sorral arrébb van, így is érthető!

valamimet nagyon nyomja odalent ez a gyerek, mert nagyon kellemetlen, néha még fáj is! :(

hencsi, néha már én is "unom", amikor buszon nem tudok felállni, mert lehasalom az előző ülést, meg ilyenek!
a nagyobb bajom az, hogy nehéz!!!!!!!!!!!!!!!!

ma kértem időpontot dokkerhez, kedden menek 16.15-re

utána milyen vizsgálatok vannak? nálatok? mármint akkor most megyek 34+1en, aztán nst-n, védőnénin, laboron kívül megint egy havi kontroll és kész?

lynia-

http://velvet.hu/poronty/2007/05/30/az_ ... obban_tud/

pont a nenoke féle beleszólásról szól!
jókat nevettem!

lynia-

Emi! Nem tudod személyesen bevinni a mák képviseletre? Mert spec az oepnél egész segítőkészek az adminisztrátorok, esetleg egyből megmondják, hogy jó-e. Max 1 órát kellett eddig várni, de volt már 10p is délelőtt.
Nálunk az utolsó hetekre: 32.hét UH meg vérvétel, utána dokker. Ezután
36. héttől hetente ctg (+méhösszehúzódás), plusz ott nézik a vizeletben a fehérjét is,
38. héten eznekívül UH, kenetvétel, dokker.
40. héten már 2 ctg.

Új védőnő nagyon idegesítő :( Nem vérezgetünk? Nicsenek panaszaink? Az első babánk lesz? Nem dagad a lábunk? :twisted: Ááááá, megőrülök ettől a gügyögős többesszámos dumától... És kizárólag Mókusnak tudja hívni a csecsemőket. Huhh.
Vendég

Voltam uh-n, fejvégű fekvés, lepény hátsó falon, jó helyen.
BPD:93 mm
Thorax: 78 mm
Femur: 62 mm

A BPD megint nagyobb a referenciánál. Azt mondta a dokinő, h kerekebb lesz a feje. Magándokim azt mondta, lehet, h a terhességi kort kell módosítani.

Jah, ma többször szúró érzést éreztem alul :cry:

Haliho!

Megjöttünk a dokkertől és a vásárlásból.

Samuka szépen fejlődik, a terhességi hétnek megfelelőek a méretei.
BPD:88mm
Combcsont:65 vagy 67 mm..
Kb. 2400 gr.
Méhszáj zárt.
Legközelebb 3 hét múlva, akkor már lesz NST és az utolós labor.
:lol:

Hencsi!
Nagyon édesek a kisrucik.

Borii!
Köszi a tippet (hotelkórház)
Jajj, ez a többesszámós duma ez nekem sem jön be..
Ez olyan, mint a komcsi időkben..hogy vagyunk-hogy vagyunk Pelikán elvtárs :lol:

Manó!
Kafa, hogy minden oké veled!

No, ma voltam egy baba turiban..
Eladó: mennyi van még hátra, sok? mondom 6 hét kb.
Kerekre tágult szem..azta, jóóóó nagy...szép nagy gyerek lesz..
:evil:
Mindenki ezzel jön..pedig sztem, tünk..teljesen normális, a szülésznőm és a dokim is ezt mondja..

No. eszem egy kis görögdinnyét..nyami

Andi!
Ne sírjál, picike! :lol:
torolve_20131003125716

Ja, a lepény szép :lol:
kilókért megdícsért (10 kg) pirospontot kaptam :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

zacskós leves:kb 6 hónapja ettem utoljára most megkívántam és kész!nem hiszem hogy 1 tányér akkora katasztrófa lenne.

Szivvi mi volt a dokinál?

Bridzsi

Kép
esztora

Én veszek pelenkázó tatyót..
Nekünk Pierre Cardin a babakocsink és ahhoz amit lehet kapni táska nagyon jó.
Van benne egy szétnyitható pelenkázólap..mosható..mindenféle zseb, cumisüvegnek+ vízhatlan kis tasak a pelusnak..
Csak éppen nem volt szürke :(
torolve_20131003125716

én is vettem pelankázó tatyót.ha megyünk v.hova szerintem kelleni fog.

Gurgi jó hírek!
én is megmértem magam +5kg.

Bridzsi

Kép
esztora

Jajj ENikő!
Szerintem teljesen normál méretű, szép pocakod van!!! :lol:

Esztora!

Mi havonta fogunk utazgatni..úgyhogy nekünk kell mindenképpen a tatyó..
torolve_20131003125716

Hali!
Jajj csajok, annyit rötyögtünk, gyermekünk éppen pedikűrözött, amidőn bekukucskáltunk hozzá :lol: :lol: A nagylábujját szopogatta :lol: Külső méhszáj 1 cm-re nyitva, de asszondta doki, no problem, csak mostmár ne sexeljünk 8) Mondtuk, hogy eddig is elég jó tartottuk magunkat :oops: erre jót sajnálkozott az urammal :oops:

KépKép

KépKép
szivvi

Andi
Lécci ne ríjjál, a nem jó a pici fiadnak!!! Írjak neked vmi röhögőseket?

Esztora, Lynia
Hétfőre bejelentkezett a védőmammer, úgyhogy az a nap nekem nem jó, szerdán meg anyummal megyünk shoppingolni. Csütörtök?

Gurgi, Ná
Jó volt nektek is a láthatás..

KépKép

KépKép
szivvi

Csajok, nekünk is lesz pelenkázó tatyó, csak nem a bolti vállra akasztható, hanem egy erre rendszeresített hátizsák. Persze, hogy kell! Én csak a vállról leesést mondtam, hogy nem jó! Meg a kihajtható pelenkázó alátét sztem nem olyan fontos, mert lehet kapni eldobhatós bébialátétet (asszem, ez a neve), az nagyobb, mint amit a táskákhoz adnak, papírpelenka anyagból van.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Rita! Jó ez a hogy vagyunk - hogy vagyunk Pelikán elvtárs! ;)

Esztora! Bocs a zacskósleves beszólásért. Örülök, hogy jól esett. Csak óvni akartalak, hogy ne szokj rá! Elnézést, hüjeség volt belekarattyolni!
Vendég

Gurgi: nekem a 32 héten volt 2400 gramm gyermekem, és az orvos, meg a szülésznő nagynak ítélte, ha neked normál a méret,akkor elvileg nekem is nem? vagy tényleg mindenki össze-vissza beszél?

Én plusz 8 kg-nál tartok, és soknak ítélte az orvos, DIÉTÁZNI kell! (Amit nem tartok be.)

Kép

Én is veszek pelenkázótáskát, pirosat vagy türkizkéket szeretnék! :wink: Jó nagyot, ami válra és babakocsira is akasztható. Valami szupit !

Fájdogál a fejem, ég a torkom, és nagyon nyügös vagyok (mindenkivel összevesztem) :cry:

Ági: tök jók a méretek, én már nem bízom a "nagy lesz a feje" "agy lesz a súlya" dumákban. 8)

Andrea
Kép
kindernay

Ja és ma már csak 2200 gr a béb :roll: 2600-ról indultunk 2 hete a 4d-n, 2400 a kórházi uh-n és most a magánba 2200...Szal szerintem tojni rá.

Andi
Én +14 :oops: Most nyomtam be egy fél ritter sportot (van vmi új fajta trüffeles-pezsgős) :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: köszi, de most semmi nem vidít fel, egész nap bőgicsélek, hogy idióta elviselhetetlen alak vagyok, és mindenki ferde szemmel néz rám, mert beszólok - bár szerintem csak a véleményem közlöm - szóval a férjem szerint is diló vagyok 2 napja. Szeretném a frontra fogni, de magamra vettem, így most bőgök "magamon".
Idegesítenek az emberek, idegesít a férjem (aki szerintem tapintatlan mostanában egy kicsit és nem veszi figyelembe, hogy most kicsit fáradtabb vagyok, nincs kedvem a részeges-bulizós barátokhoz, nincs kedvem vendégségbe menni, mert hamar elfáradok, és akkor menni kell, de Ő még maradna, így én vagyok a "hisztis terhes", és nem akarok senkit látni anyukámon és rajta kívül a baba születését követő 6 héten, de Ő már kerti partit szervezne "babanéző és lakásnéző" dumával, de ha nem akkor, akkor mit szólnék még július elején szülés előtt egy partihoz... szóval kicsit mindenen kiakadok, és minden idegesít.)
Bocsesz kitörtem, megyek eszem valamit, az legalább feldob!

Andrea
Kép
kindernay

Ja és a csokit se kívánom, ez a vég! :cry:
És különben is nekem a tavalyi fürdőruhám is 42-es méretű volt!

Andrea
Kép
kindernay

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Andrea
Kép
kindernay

ANDIIIIIII! Én is ilyen vagyok.
Tudnod kell, hogy a hormonjaink elől nem menekülhetünk. Nem tudom a pontos arányokat, de kb. 80x-os szinten állnak a hormonjaink az alap szinthez képest! Ez hatalmas stressz a szervezetnek, plusz erősen befolyásolja az idegrendszerünket.
Próbálj meg magadnak megbocsátani, úgy könnyebben fognak a többiek is elviselni.
Utálod az embereket? Nem csodálom, ott bénáznak a lakásodban! ;)
A hobbyddal nem tudnál kicsit foglalkozni? (Mi az?) Nekem bejön, ha pár órát festegetek!
Vendég

Gyerekszáj ma a piacon:
2,5 év körüli, gyönyörű szőke fürtös kislány:
Dehhheee Anyaaaa, a túhurórudi az gyümööhölcs!
egyemmegakisszivét! ancija is somolygott!

Megtörtént:
Zenész haverunk, kocsival hazafelé az éjszakában, egyedül, hátsó ülésen 3 konga (kb. 1 méter magas, afrikai dobok). Rendőr megállítja.
- Személyit, jogosítványt, forgalmit!
- Tessék!
- A hátul ülőktől is!
- Dehát azok kongák!
- Akkor útlevelet!
:D :D :D
Vendég

Andi drága!
Vannak ilyen hangulatok, ez is tök normális sztem.
Azt nemtom elképzelni, hogy mindig jó kedvűnek, tipp-toppnak kellene lennünk..
Alapvetően azok vagyunk de néha nekünk is lehetnek rossz napjaink..Ez most neked egy ilyen nap. Holnapra kialszod meglátod!
:lol: na nem nyomatom az okosat..
egy kis relax..levendula olaj..nyugtat! vagy nézz meg egy filmet..

Ja, 2400 gr..hát ez is csak tipp..de mindjárt megnézem az adatos oldalon..

Ma megint jó sok kérdést tettem fel a szülésznőmnek, mindenféle orvosi szak szóval :lol: azt kérdezte, hogy orvosnak készülök..de persze viccesen..és nagyon kedvesen válaszolgatott mindenre..
Mondtam nem, csak ugye kíváncsi vagyok.. :wink:

Szivvi!!
Pedikűrözött a babátok.. :lol: ez jóóó

No lányok, én most benyomtam egy zsíros deszkát, jó kis vöröshagymával..már kellett :lol: / ma is alig ettem vmit./
torolve_20131003125716

Bori!
picilány aranyos..

kongás csákó+a rendőr..qrvajóóó, itt röhögök.. Kép

ezt elmesélem Atinak, szétröhögi magát..
torolve_20131003125716

Andi!
Megnéztem az adatokat, BPD, kg, stb..teljesen normális..elvileg 2250 gr-nak kéne lennie..
de ez a 2400 gr. tipp..a lényeg, hogy minden oké a babákkal!!
torolve_20131003125716

Ja és a fiúk általában nagyobbak, hosszabbak
torolve_20131003125716

Ilyesmi rendőrös sztori:
Nagyon kedves kollégámat Kornélnak hívták, van egy ikerhúga, aki Kornélia. Na a csaj autóját vezetve állították meg a fakabátok..Ugye a forgalmi és jogsi adataiban minden egyezik, mint anyja neve, szül hely és idő, lakcím, csak az a frány név nem jó...Hatalmas tanak a két rendőr között, majd jó negyed óra múltán feladták és megkérdezték:
- Ne haragudjon, de maga transzvesztita??

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvii!
Ne röhögtesssssssssss :lol: :lol: :lol:
ezek a rendőrök annyira hülyék tudnak lenni, tényleg.. :shock:
torolve_20131003125716

Ez is jó! Andi, remélem, olvasod!!!!
(és mindenkitől bocs az offtopikért! ez most terápiás célú!!! :wink: )
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: