Nem is köröztetek. Köszönöm a türelmet!
Megint hosszú leszek, bocs. A precizitás...
Manó! Éljen a tiszta kenet!
Szivvi! Ha még aktuális. A vizelet-fehérje vizsgálathoz nem kell reggeli vizelet. Én mindig a kórházban pisilek, és azt nézik (ctg-kor mindig megnézik azt is)
Nenoke! Ez a nem szabad a kezed vállmagasság fölé emelni, ez a legjobb, amit eddig hallottam.
Én imádok főzni, így mostanában is szoktam. Szerencsére Párocska nem a meleg ebédért/vacsiért hisztizős fajta, és ő is tud főzni (saját tanítvány

). Úgyhogy csak akkor kell, ha kedvem van (kivéve a minden-vasárnapi palacsintánkat add meg nékünk MA!). De szinte mindennap van kedvem, plusz a saját főztömet szeretem a legjobban.
Na, de takarítani? Hát azt csak ímmel-ámmal. De azért azt is, mert sokat kell törölgetni a polcokat a költözés miatt.
De, Rita! Amit Te művelsz, azt hívják takarításmániásnak!
Esztora! A zacskós leves az egyik olyan dolog, amitől az én rendkívül megértő, nem tiltogatós nőgyogyóm letiltott. Mert tk. konzervkaja, tele sóval, és ízfokozó E betűkkel.
Andi! Nekem is mondják, hogy lent van a hasam. Először bő 2 hete az anyósom. Még mindig egyben vagyunk. Sztem ez is ilyan has-alakos-milyen-nemű babona lehet! Ha nem akarod, hogy előbb jöjjön, mondd meg neki is!
Emi!
Ker. képtelen papír. II. a -28 nap, azaz engem júni 15re írt ki a nőgyogyó az igazolásában, így a ker. képtelen kezdetet május 19. III. hát, ide 6os van írva, de most nézem, hogy lent azt írja a megjegyzésben, hogy ezt csak akkor lehet, ha tgyás-ra nem vagyok jogosult. Nemtom...... Tudtommal jogosult vagyok.
Pelenkázó táska. Nekem tesóm mondta, hogy nem jó a válltáska, mert lecsúszik, és mivel sokszor kell cipelni, sokszor csúszik le. Ő inkább egy átlagos hátizsákot ajánl. Én azzal kezdem, aztán ha látom az igényeimet, beújítok vmi célszerszámot.