2003.03.12 00:54
Szerző: kaska
Sziasztok!
Vegre van remeny, hogy egyszer majd utolerem magam. Holnap akkor kelek, amikor akarok, ugyhogy most nyugodtan hajnalozhatok :-)
A tegnapi szinhaz zsenialis volt, bar nem artott hozza a jo idegzet... Ujfent a Radnotiban voltunk, A kripli-t neztuk meg, Gothar Peter rendezte, Varro Daniel forditotta a szoveget. Eletemben meg ilyen brutalis tragikomikummal nem talalkoztam, es nagyon jo minosegben adtak elo. Nagyon rohogtem, de fajdalmas is volt...
Azert egy pocak aduasz tud lenni... Szinhaz elott sarokba szoritott minket egy kulturalt, de nagyon ramenos koldus. Miutan ropke celzast tettem az allapotomra, meg o szabadkozott :-)
A mai viszont nem az en napom volt... Reggel egyszeruen nem akartam felkelni. Megis megtettem, sot meg idejeben be is ertem a munkaba. Ahol kiderult, hogy raertem volna 3 oraval kesobb bejonni, csak mult het ota ezt elfelejtettem %-] Majd miutan mar oly jol beleeltem magam, hogy par evig nem kell vizsgalatokat vegeznem, csak be kell ugranom meg utoljara csutortokon egy kolleganom helyett :-( Du. elmentem a haziorvoshoz a cukoreredmenyemert, hat pont forditva van a rendeles idopontja, mint en emlekeztem %-] Tudom, nem vagyok hulye, csak babat varok :-)))
Buborek,
nekem az elso harmadban voltak kellemetlensegeim, aztan ugy maradtak el, ahogy a nagykonyvben meg van irva :-) Nem hanytam, csak emelyegtem, meg fura iz volt a szamban. Nekem egy dolog segitett: a folyamatos eszegetes, sajnos igy a kelletenel 4-5 kiloval tobbet sikerult felszednem:-( De volt nehany nem hizlalo dolog is, ami tuti jol esett pl. kaukazusi kefir, paradicsom. En a szensavasat is szerettem, mert bufiztet (bocs). Ja, es a gyakori fogmosas. De egyik sem volt tartos :-(
Lehet, hogy hamarabb kellett volna rakapnom a babanetre? :-)
Maci2,
a Balfacant vacsorara anyoseknak megvan filmkent es nagyon dicsertek, kedvem is tamadt megnezni :-)
Lanyok,
hat en rossz helyekre jarok vasarolni vagy nagyon bena vagyok... de most mar hajtani fogok a Zizire :-) Tok jo, hogy meg letezik :-)
Mariann,
mostanaban mar nekem is faj a szemeremcsontom neha. Ha kozlekedes kozben jon ram, nem egy felhotlen elmeny :-)
Tunde,
nekem is a melltartotol lett borproblemam (mostansag halmozom a tuneteket? :-] ). Azutan, hogy uj melltartokat vettem, lehet, hogy a probalasnal fertozodtem meg? Aznap iszonyu melegem volt es megizzadtam, eloszor azt hittem, csak ezert pirosodott be a mellem alatti hajlat, de a bal oldalon megmaradt, sot kis borkinovesek jelentek meg rajta :-( Akarok is beutalot kerni borgyogyaszhoz, mert hiaba valtok mar naponta melltartot meg fertotlenitem, csak nem jon rendbe :-(
Maci2,
Spock tenyleg elavult, ami nem jelenti, hogy total okorseg. (Anno forradalmi dolog volt tole, hogy a merev szabalyok helyett igazodhatunk a baba igenyeihez.) Van egy iszonyu jo konyv, csak nem ugrik be a cime, a munkahelyi konyvtarbol vettem ki anno, majd megnezem megint. Es A kompetens csecsemo is nagyon jo, ha a pszichologiai resze erdekel.
A gyakorlati dolgokban nekem Ti (meg esetleg meg a Kismama ujsag) idaig sokkal tobbet nyujtottatok, mint a konyvek.
Beu,
tehenke kiralyno a Te fuled! :-) Szexi haloing, az igen! Nagyon helyes! :-)
Most mar igazan mindent elkovettel, meg taliztal is :-))) MEGADRUKK es sup-sup :-)))
Urszila,
szilvale jaaaj :-)))
Kangi,
az enyem a pociban nyugszik meg es edesdeden elnyujtozik, ha Kispapa rateszi a mancsat :-) Ezek szerint ez kesobb is bejon? :-)))
Judo,
o szegeny Te, gyors gyogyulast kivanok! :-)))
De jo, ugy hallom, ez sikerul is :-))) Nagyon stramm vagy! :-)
Mariann,
Salamon toke :-)))
Ugy orulok, hogy megbekeltel az inzulinnal :-)
Magdi,
hat ronda bacilusok grasszalnak mostanaban, Te mar milyen regota irtad, hogy betegek vagytok! :-( Jobbulast apraja-nagyjanak! :-)
Tavaszi zsongas: en mar meg sem szolalok... szerintem a babomnak az a baja, hogy nem tudok bedugni neki valami jatekot :-) Tartok tole, hogy napokon belul leszedi a lengobordamat :-)))
Cory,
hat az igaz, hogy kifoghatok rettenetes szobatarsat is... De en aranyosat szeretnek! Kar, hogy azt nem lehet fogadni, mint dokit meg szulesznot :-)))
Drukk az elso oradhoz :-) Allitolag a pedagogiai zsenik utan a lelkes kezdok tartjak a legjobb orakat! :-)
O, jobbulast! Biztos, hogy MUSZAJ? En is ezt mondtam, aztan csak szabadda tettem ket napot, es NAGYON nem bantam meg!!!
De,
irtak a lanyok az intimtornat, en mostanaban probalgatom es tetszik! Sajnos van olyan nap, hogy elfelejtem, igy kicsit lassan fejlodok, de kezdem jobban erezni az izmaimat. Ja, es szekrekedes ellen is bejott mar egyszerketszer :-)
Zorkanya,
gyere Te is :-)
Zsurlo,
"piercingesek" aaa :-)))
Miszike,
jo olvasni Teged ujra! :-))) Ezek szerint alakulgat Beki napi ritmusa? :-)
Hihetetlenul jok a kepek, persze ilyen foszereplovel konnyu :-) A kommentar is fergeteges :-) A kispapasat meg fogom mutatni az enyemnek is, szerintem jot tesz a lelkenek :-)
Most mar rohamleptekkel kozeleg a jo ido, es remelhetoleg elhuznak innen ezek a rusnya lancfureszes bacik is, ugyhogy kicsikicsi turelem! :-)
Lehet, hogy egyszer szokiteni fogom a pocim? :-) Mert szort meg eletemben ki nem teptem magambol, es nem is fogok! :-)
Marti,
szegeny Armin es szegeny Te! :-( Hisz nemreg gyogyult meg! Jobbulast kivanok! :-)
Lanyok,
en mar nem akarok tobb jobbulast kuldeni, pedig higgyetek el, nem Toletek sajnalom! Kesz szerencse, hogy en ilyen hamar tulestem azon a kis torokgyuszin. Irgalmatlanul haragszom az osszes bacira, hogy a lapos meg a gombolyu guta simogatna oket felvaltva! Huh! :-[]
Zsizsa,
Algopyrint szabad, de vietnami balzsammal is probalkozhatsz a halantekodon!
Myssnia,
hogy mekkora ez a kis ficko es milyen szep :-)
Toffifee,
es HOL AZ A ZIZIGYAR? :-))) ha nem titok :-) Hat egy eletem egy halalom en el akarom vinni oda az emberemet, szerintem leesik az alla :-)
Tundimami,
mi volt a gerinceddel? Vigyazz magadra!
Tablazat ugyben meg jo darabig Leszter az illetekes, aztan elvileg en leszek.
Anyosod csak addig fogja kritizalni a neveket, amig nem lesz meg a baba! Onnantol az az o unokaja lesz :-) Hallgassatok csak a sajat izlesetekre, ilyen alapon mindenbe bele lehetne kotni! Szerintem az osszes felsorolt nev szep.
Angi,
es milyen volt az eloadas? :-)
Elli,
en iszonyuan elvezem ezt az idoszakot, gondolj bele, a gyerekesek hogy szoktak irigykedni, hogy itt mocorog a kis bikfic a pocinkban :-)
Nadine,
ezek szerint porogsz Te is rendesen :-) Nyelvvizsgahoz, egyebekhez lehet gratulalni?
Csucsuka,
nocsak :-))) DRUKK es kivancsian varom a dokibacsis hireidet! Vagy most mar MEGADRUKKot kersz? :-)))
Meg egyszer:
Beu: MEGADRUKK :-)))
Zsurlo: MEGADRUKK :-)))
Edelweiss: MEGADRUKK :-)))
Hat most jott el a pillanat, hogy dobni kell egy hatast, vagy itt ebredek fel az asztal alatt. Megsincsenek bagolygenjeim... :-)
Jo ejt mindenkinek!
Kaska
25+3