A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Dé!

Hát igen olyan vagyok mint egy öreglány aki nem tudja vissza tartani a pisit.De ez nekem csak most ebben a köhögõs idõszakomban van,már lassan megint betétet kell használni,nehogy baj legyen...Kép
Én nem szégyenlem,nyugi! Te se szégyeld!!!Kép

Leszter!!!!
Milyen ez a kókusz Pólya????

Mariann
28
Névtelen

Kép
Normális tkp. Ellazult záróizmok. Kezd el sürgõsen az intimtornát. Tudod, gátizmok, hüvely behúzva, fokozatosan mind jobban és jobban, ugyanígy ki. Elõnye, hogy bárhol lehet csinálni, pl. buszon is, és közben rötyöghetsz magadban, hogy ha tudná az utazóközönség, hogy mit csinálszKép A másik gyakorlat az, hogy pisilés közben megállítod 2X-3X a vizeletet. Persze csak akkor, ha nem úgy vágtattál be utolsó pillanatban a WC-re. Nálam bevált, most már III-szor!

MagdiKép
SajnálomKép

MariannKép
Itt is tavaszodik, csak lassan. Még mindig vannak hókupacok. Az utcánk két oldalról lejt, mi vagyunk a közepén, iszonyú a sár. De kibújtak a krókuszok!

JudóKép
SzegényKép. Most világosodott meg, hogy ki vagyKép Narancssárga Twingo, ugye? Látod, nem taliztunk, amíg egyben voltál! Majd a gyerekekkel a parkbanKép

Maci_2Kép
Én sem szeretem a csirkeszárnyat, de ennek nincs csirkeszárny ízeKép

CoryKép
Küldheted a képet! Balunak nem fogom elárulni 20 év múlva, hogy mit láttamKép A kicsi kiskádat fel lehet kinövés után használni pl. lábmosónak medencézés elõtt a nagyoknak-ilyen funkciót töltött be a régi, amíg botorul oda nem adtuk valakinek.

SnoopyKép
Aszondja, hogy nem elérhetõ a mél címed! Írnám a telszámot!

Urszila
34+1
urszila

SnnopyKép
Mégis bejött a profilod! Írtam mélt!

Urszila
urszila

Rendeteg palacsintát csináltam. Enni már nem is nagyon bírtam. Most várom a hatást.

Mariann! Nagyon nyüzsi vagy! Ez a napsütés tényleg jó hatással van a kedvemre nekem is. Kép
Teljesen ülve fogsz szülni? Ahol én fogok, ott valami új, modern szülõszék van, nem tudom, ez milyen pozíciót jelent, de majd beszámolok.
Ha felpattansz egy repcsire, még ideérhetsz a talira, nem? Kép Meg se kottyanna!

Magdi! Jobbulást a családnak! Kár hogy nem tudsz jönni.

Dé! Intimtorna állítólag jó erre. De látom, Urszila már írta.
Te aludtál, kisapi meg közben játszott a bébivel? Ez aranyos lehetett! Kép

Cory! Jól emlékszem, tanítasz? Az elsõ óra, hú az nagyon izgi. Én valami õrült baromsággal kezdtem, megpróbálom majd elõkaparni emlékeim közül, és elmesélem. Hol tanítasz: általános vagy középiskola?

Akkor holnap váltóruhával megyek a talira. Hacsak valami egyértelmût nem tapasztalok.

Beu
40+2
beu

Urszila!
Köszi a gyakorlatokat, azt hiszem nekikezdek most rögtön. Kép Pont indul itt a közelben intimtorna, lehet, hogy oda is benevezek.

Cory! Biztos nagyon ügyi leszel. Nem tudom, te hogy vagy vele, de én kb. a második perc után már teljesen lehiggadtam, addig viszont vörös volt a fejem az izgalomtól. Kép Majd mesélj ám!

Lányok! Bocs, ha már nagyon kimerítettétek a témát, de akkor én lemaradtam. A köldökvérkonzervrõl mi a véleményetek? Mennyibe kerül, érdemes -e, mit kell érte tenni stb.

23+4

Üdv pocakosok,

hát én kicsit irigykedve, sirdogálva tévedtem ide, mert a pethesildirõl, rebekannáról akartam megtudni valamit- MI VAN VELÜK?, és akkor látom hogy a régi jó ismerõseim megint pocakosodnak, cory, gallainémagdi- istenem a fiúkat együtt vártuk 2000 dec végén, te meg azt hiszem jan elején szültél (Miki???), és látom pocok is megszült...hajhaj, megesz az irigység...hát soksoksok gratula mindannyiótoknak....
Persze nekem is nagy a pocakom!! Csak sajna ott baba helyett csak a háj reng....he-he...
Pusszantás nektek. Ja, és ha már itt vagyok, tulképpen errõl a jövpotló 6700ról akartam megtudni vmit, de enm találtam semmit- ti hátha tudjátok merre keresgéljem.
Még1x gratula nektek.
Zorkanya
Zorkanya

Lányok a SPREKTRUMon nagyon durva dolgok mennek,most!!!!Altatásról!!!!

Mariann
Névtelen

Sziasztok!

urszila: mail ment Kép

Beu: igen, ötödikeseknek törteket a Radnótiban.

Dé: remélem, nem lesz gond. Igazából attól félek, hogy egy életre elrontom a törtfogalmat az agyukban.

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok

megjottunk a rendorsegrol, (utana egy hatelmasat szunyaltunk....) masfel orat varattak...Kép, racsok, borton meg minden..., nem volt tul bizalomgerjeszto,hat elegge szerencsesek voltunk, hogy megusztuk ezt a lakasmaffia ugyet, most utolag ugy latom, csak hajszalon mulott az egesz, sok ugyved latta a dolgot es a rendorseg is eleg gyors volt...szerencsere. Viszont volt egy jo sztori is, motozaskor Kép volt egy magnes kapu, es megkerdeztem, h. nekem nem art e terhesen ha atmegyek rajta, erre az or azt felelte h. az csak a piercingeseknek art Kép Kép Kép Képcsodalkozva neztunk ra, amikor vegulis eszebe jutott, hogy a pace-makereseknek Kép Kép Kép Kép(hat igen ez a sok bonyolult angol szooooo)
na megyek tovabbszundikalni, holnap de. vasarolni megyek a korhazi pakkhoz, hatha ott marasztalnak Kép azert remelem talira be tudok kukkantani.

Mindenkinek jo alvast.
Zsurlo
Zsurlo

Koszonom a gratulaciokat es a vizsgalatora a tanacsokat. Penteken megyek az elso uh-ra, addig remelem el tudom kezdeni szedni az utrogestant. Itt ahol dolgozom csak 2 nogyogyasz van az egesz szigeten, ezert nincs nagy valasztasi lehetosegem. Az arak pedig horribilisek (uh 40e FT) Meg nem erzek semmi kulonlegeset, bar a hasam eleg gyakran faj, ugy, mintha meg akarna jonni. De se hanyinger semmi. En a "ma megint megjott" topicbol kepeztem ki magam es mivel eddig mindig tobb nap barnasozassal jott meg, arra jutottam, hogy nekem progeszteron potlasra van szuksegem, nehogy a baba ne tudjon rendesen beagyazodni es fejlodni. Eddig ugy tudtam, hogy ennek semmi rossz mellekhatasa nincs csak annyi szivodik fel belole, amennyi kell. Igy kuldettem magamnak csomagban a baratnom iratta fel egy nogyogyasszal, de o azt mondta, hogy en nagyon bator vagyok, mert ennek szovodmenyei lehetnek. Van valakinek valami tapasztalata vagy tanacsa ez ugyben ? Nem akarok rosszat se a babanak, se magamnak. Mostmar szerintem semmi ertelme nincs itt elkezdenem hormonvizsgalatokat. Ha tudtok segitsetek. Koszi es jo talizast !
Dorki

Sziasztok!

Ismét van egy kis idõm írni - szokás szerint hajnalban. Éjszaka sokkal nyugodtabban alszik Beki, persze meg lesz a nem-alvásom böjtje, holnap kómázni fogok Kép. Tettem fel néhány új képet, ha érdekel valakit ([url=http://kep.tar.hu/simonrebeka" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/simonrebeka[/url]).

Felbuzdulva Kangiékon én is kérdeztem a védõnõt, hogy nem engedne-e ki, vagy legalább hadd szellõztessem a picit, de nem engedte még Kép. Mert hogy nyirkos és hideg az idõ. Én meg nem merek a saját szakállamra akciózni, mert nagyon göthös fajta vagyok, hátha szegény Beki tõlem örökölte az ellenállóképességét... Nem hiányzik egy megfázás.

Csíkosodás témához: én terhesség alatt szemernyit se csíkosodtam, viszont amikor beindult a tejcsi és szinte a kétszeresére nõtt a cicim, akkor bizony lett rajta jónéhány sötétlila csík... Legalább a fürdõruha eltakarja Kép, és a kispapinak sincs kifogása ellene, úgyhogy annyira nem rossz a helyzet. Viszont a hasam nagyon szõrös. Terhesség alatt megerõsödtek és megsötétültek az egész hasamon a pihék. Történt valakivel hasonló? És el fog ez egyáltalán múlni??? Tiszta farkasember leszek (mint ma a Fókuszban az a férfi Kép)

Beu,
nagy drukk!!! Tényleg nehéz a 40. hét, elhiszem, hogy türelmetlen vagy, de kitartás!!!

Nem tudtok a városban olyan helyet, ahol a netnél olcsóbban lehet digitális képrõl papírképet csináltatni (kémiai eljárással, nem nyomtatóval)?

Jó pocakosodást és kellemes szülést mindenkinek!

Pusz
Miszike+Beki
miszike

Kangi,
Nincs valami hasonló egyszerû, gyors (elõre elõkészíthetõ) és fincsi recepted, amit karajból vagy csirke/pulykamellbõl lehet csinálni?

Judó,
Mielõbbi gyógyulást!

BéOrsi,
Ne aggódj, ilyenkor szokott az ember pánikolni, de meglátod feleslegesen. Inkább menj és nézelõdj, vásárolgass, az nagyon jó ámKép.

Mariann,
Jó kórháznézést és szülõszobaválasztást. Örülök, hogy jól vagy. Itt is tavaszodhatna egy kicsit jobban.

Magdi,
Kár hogy nem tudsz jönni. Jobbulást nektek.

Dé,
Szerintem normális dolog, biztosan a baba nyomja a hólyagodat.

Leszter,
Úgy látom elkerülte a figyelmedet Panka Benije.Majd pótolod, ha lesz egy kis idõd.
Sikerült összerakni a pelenkázót? Milyen lett? De jó, te is jössz a taliraKép.

Zsurló. Beu,
Remélem tudtok jönni a talira. Tudjátok Kanginak is használtKép.

Miszike,
Beki szépen fejlõdik. Nem semmi az a kép, amikor apuci ölében szundizik!

Márti,
Végül hogy döntöttél, jössz talizni?

Gyertek minél többen!

Maci_2
35+0
maci_2

SZiasztok!

Hát, a talizás tõlem függetlenül eldõlt: Ármin éjjelre belázasodott, szörcsög KépKépKép - most épp alszik, úgyhogy nem tudom, hogy lesz, ha felébred - de az sajnos biztos, hogy, nem megyünk Kép Úgyhogy nektek nagyon jó talizást és nagyon fáj a szívem, hogy már a másodikról maradok le, így aztán alig látom pocakostársaimat! Kép

Maci_2!, Ari! A szerda esti ea-ra azért megpróbálok elmenni, ha Ármin nincs nagyon vacakul, akkor jó kezekben marad itthon Apájával is, de most még ezt sem tudom biztosra mondani.

Majd még jövök, most kihasználom, hogy alszik és mosogatok egy adagot! Meg nekilátok fõzni is, hátha azért étvágya lesz!

Márti
27+0
márti

Márti,
Jobbulást szegény kis Árminnak. Sajnálom, hogy nem tudsz jönniKép.
Az, hogy mi tudunk-e menni az elõadásra, valószínúleg csak közvetlenül elõtte fog kiderülni.

Maci_2
35+0
maci_2

Maci_2 Kép
ananászkonzerv levét kiöntöd, fehérborsot teszel bele, és beleáztatod a besózott hússzeleteket. Másnap (12-24 óra múlva) tejfölt, mustárt, reszelt sajtot, pici szerecsendiót és esetleg petrezselymet+majorannát összekeversz. A húsokat kiszeded a pácléböl, kivajazott tepsi/jénai aljára (haha, nem is a tetejére) lerakod öket, és a pácléböl még annyit beleöntesz a tejfölös szütymöbe, amitöl "kenhetö" állagú lesz. A húsok tetejére mennek az ananászkarikák (vagy -darabok), az egész tetejére pedig jön a szütymö, ha nagyon ki akarod firnyákolni, akkor a karikás ananásznak csak a közepére teszel szütyit, hogy maga az ananász kilátsszon. Beteheted hütöbe és a vendégek érkezése elött bevágod fólia alatt a sütöbe kb 40 percre, a végén meg még rápiritasz, de vigyázz, nehogy kiszáradjon, szóval ez csak pár perc.
Remélem, nem voltam irtó komplikált, ez szerintem nem egy bonyolult kaja Kép

Miszike Kép
sajnálom, hogy szigorú volt a védönéniterk! Szellöztetni engedi a babát? Tudod, sétához felöltöztetve, szobában rányitva az ablakot.

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Dorki!

Nekem is kellett szednem Utrogestánt, mert a progeszteron szintem alacsonyabb volt a kelleténél. De csak a 12. hétig. Azt mondta a doki, hogy ez majd felerõsíti egy kicsit mellékhatásként a terhes tüneteket, de nálam ez nem jött be, semmi bajom nem volt. Azt hiszem, hogy 2x2-t vagy 3x1-et írtak fel nekem.

Üdv

Tünde
(22+5)
csibe21

Halihó!

Maci_2,
nekem is van két jó kis csirkemell receptem, ami gyors, és eddig mindenkinél bejött, aki szereti a kicsit érdekesebb ízeket. Szóval a csirkemellet kisebb darabokra kell vágni, és bepácolni. A pác: 2 fokhagymát felkarikázni egy evõkanál cukorral villával elnyomni, 2 fel hagymát kockákra vágni, 5 evõkanál étolajat, 4 evõkanál szójaszószt és kevés sót beletenni. Ebbe a trutyiba kell a csirkét belekeverni és egy órát állni hagyni, utána kicsit letisztogatni a hagymától, és bõ olajban kisütni. Én úgy szoktam, hogy annyit teszek a serpenyõbe, amennyi kényelmesen elfér, és pár perc alatt már kész is, aztán jöhet a következõ adag. Utána az olajat sajnos már nem lehet felhasználni, mert a szójaszósz benne marad részben.

Van egy másik változat is, amit serpenyõben kell ott hagyni, szóval még egyszerûbb. A kis csirkedarabokat serpenyõbe bele, rá olaj, só, kevés bors, két-három fokhagymagerezd, pár evõkanál szójaszósz, pár evõkanál bor, pár evõkanál méz, és egy kis víz. Ha állni hagyod egy órát, még finomabb lesz. Aztán fedõ alatt kell párolni, míg a csirke megpárolódik, aztán lepirítani "zsírjára", de nem túl nagyon, hogy maradjon azért leve.

Kispapi nagyon szereti mindkét változatot, pedig egyébként nem rajong a csirkemellért, mert szerinte nagyon száraz, de így nem. Kép

Lenne egy kérdésem, szerintetek fejfájásra Algopyrint szabad beszedni? (Valamit muszáj, mert kibírhatatlan.Kép)

Jó talcsizást mindenkinek!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szia Zsizsa,

Valaki korábban írt arról, hogy mi szedhetõ, de már én sem emlékszem.
Én elég fejfájós vagyok, és nekem legalábbis a Saridon jött be. Elolastam a papírját és nincs semmi ellenjavallat terheseknek.

Üdv

Tünde
csibe21

Sziasztok Kismamik!

Szombattól hétfõig nagymamáztunk a lányommal, most olvasok vissza, nem semmi info-áradat van!Kép

Megcsodáltam a babás képeket, mindenkinek gratulálok és bocs, hogy nem sorolom fel név szerint, de félek, kifelejtenék valakit! De a babák gyönyörûek! Kép Már én is várom, hogy láthassam az enyémet, a mamánál a lányom egy-két napos képeit nézegettem, már elfelejtettem, hogy nézett ki.

Aggódó Kismama!
Örülök a jó hírnek és kitartás, a lányok tényleg többet kibírnak! Még mindig szorítunk Nektek!

Kaska!
Én voltam Zizigyárban és kaptam is ingyen zizit!!! Sõt, ropigyárban is voltam és gumicukor-gyárban is és még egy pár ilyen helyen, ez nem meseKép! Az a baj, hogy nem juthat be mindenki...

Buborék
Passz, hogy mitõl lehet, az elsõvel még a hetedik hónapban is hánytam, most pedig 4 hónapig nem nagyon tudtam enni, inkább csak kevés almát, narancsot, kekszet, így nem nagyon lett volna mit hányni, fogytam is 4 kilót.

Urszila
Lehet, hogy én kivétel vagyok? Nekem állva is kijött a magzatvíz , mint a Niagara, szerencsémre már kórházban voltam túlhordással, így nem nekem kellett takarítani.

Judó
JobbulástKépKép

Akiknek eljött az idejük, drukk ezerrel, a betegeknek jobbulást, a kismamiknak jó pocisodást, az anyukáknak sok tejet, jól alvó, nyugodt babákat kívánok!

A talisoknak jó talizást!!!

Toffifee
34+2
toffifee

Zsizsa Kép
Algopyrint nyugodtan beszedheted. Amit nem javasolnak, az a paracetamol tartalmú cuccok (Rubophen, Coldrex, Panadol és ilyesmik).

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok!

De jó is a talizóknak!!!!Kép
Én meg megint nagyot horpasztottam,biztos még a betegség hatása,de nagyon jól esik!Kép

Kangi!
Nekem most az orvos azt ajánlotta,hogy inkább Panadolt szedjek,mert az Algopyrin származékokban van valami alvadás gátló kütyû ami terheseknél nem túl elõnyös.
Hát legyen okos az emberlánya hogy akkor kinek is van igaza.
Ugye Te 2 hét után vitted ki a picit a levegõre? (én is nagyon hamar kiakarok menni majd vele,ha lehet,bár az április,vagy május lesz)
Tényleg elmúlt a Julcsi mûglõdése?

Maci 2!

Most nézem Te már 35!
De jó !!!!
Hogy van a cukkerod?
(nem is olyan gáz ez az insulin beadás,de azért ha lehet próbáld elkerülni)

MILYEN VOLT A TALI????? MAJD IRJATOK!!!!!!

Mariann
28

(nemsokára megyek dokinénihez,nõgyogyó)
Névtelen

Dorki!

Én a 28.héten járok és még mindig szedem az Utrogestánt.
Itt Belgiumban,ez nagyon általános javaslat,kevesebb is a vetélés ,állitólag.
2x2 bogyót kell orálisan beszedni,nem hüvelyi úton,azt csak a lombikosoknak szokták ajánlani.és csak az elsõ 3 hónapra.
A hatását nem tudom hogy ismered e ? Nagyon altat,-nem csak a méhet altatja",hanem az egész kismamit is.Én ha beszedem kb.1 óra múlva,olyan vagyok tõle mint aki benyomott valami jó kis erõs sõrt.(bár nekem elég egy korty is,az is kitud ütniKép )
Szóval nagyokat lehet tõle aludni.
Én soha nem szedtem semmilyen hormon készitményt és ez ellen is nagyon tiltakoztam,de állandóan megjövös érzésem volt,és a doki ezt tanácsolta szedni.
Lehet ha nem hallgatok rá ,én is elvetéltem volna,de szerencsére minden ok.

Mellékhatásról még nem hallottam....bár biztos van ,mint mindennek.
Te mit hallottál errõl?????

Mariann
28
Névtelen

Sziasztok kicsi mamák! Én már rájöttem, hogy mitôl múlik el a hányingerem... Ha itt vagyok és olvasgatlak titeket.
Csütörtökön megyünk elôször a védônénihez. Már nagyon izgulok. Mindenkinek kitartás.
buborek

Szia Buborék!

Ez sem rossz gyógyír! Kép Gyakorold, amíg lehet!Kép

Toffifee
toffifee

Miszike!

Az Árkád-ban a Media Markt-ban van digitális fényképrõl fénykép kidolgozás, úgy emlékszem ott nem volt olyan drága, de azt nem tudom hogy az interneten mennyi, így nem tudok viszonyítani. Esetleg keresd ki a telefonszámukat és kérdezd meg, ha nem esik útba nektek. Azt nem tudom hogy más media Marktban is van e fénykép kidolgozás.

Manó+Emma

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Hali Lányok!

Jól eltûntem a héten, de megvagyok! Ezen a héten itthon voltam (és nem ment a net - most megy, csodák csodájára), mert gondok voltak a gerincemmel, de már jól vagyok! Nem semmi visszaolvasni benneteket! Kép

Megnéztem a babócákat is -csodaszép mind! Kép

És mennyi új kismama jött! Kép Gratulálok mindenkinek!

Tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy Austriában hol érdemes babacuccokat vásárolni?

Leszter!
Nem tudom, most ki az illetékes táblázat ügyben - Manócska vagy Kaska? Az orvosom nevét kellene megváltoztatni: Dr. Èunderlík. Nagyon vicces név, nem? Ami a baba nevét illeti, én is hasonló cipõbne járok, mint Te. Megegyeztem a párommal, hogy nem fogjuk senkinek elárulni a neveket, de szegény elfeljtette és múltkor az anyósoméknál kitálalt. Ilyen kritikára nem számítottam tõle, semmi sem elég jó. A Szonja nem magyar név - az a baj, az Anna túl gyakori, a Mátét nen tudja becézni és a Dániel régimódi. Szerinte.
Ikeás holdacska - én is fenem rá a fogam! Kép

Toffifee!
De jó, hogy idetaláltál! A babaszobás topicok nagyon el vannak hanygolva, de itt óriási a nyüzsgi. Kép

Mariann!
Nagyon jó, hogy már jobban vagy, már rád fért egy kis pozitív gondolkodás a sok szorongás után. Ne izgulj, minden okés lesz! Kép

Beu!
Miközbne olvastam sorban a termést már vártam, mikor fogod sütni a palacsintát! Kép És már meg is etted! Drukk a könnyû szüléshez!

Márti, Maci2!
A picik és kicsiket-et már én is olvasom, szerintem nagyon jó. Az anya, taníts engemet pedig szakmailag is ajánlom minden anyukának. Igen fontos, hogy sokat foglalkozzunk a babákkal. Késõbb meglátszik majd az eredményr! Maci, hogy vagy? Sikerült már mindent beszerezni a picinek?

Tünde!
Nekem pont most múltak el a kiütéseim és az orvos szerint az ok sem a kaja, sem a ruha, egyszerüen terhes vagyok és ilyenkor máskép reagál a szervezet. Még ma megyek a véreredményért. Remélem rendben lesz és akkor tényleg semmiség.

Aggódó Kismama!
Szorítok, hogy továbbra is jó hírekkel tudj jönni közénk. Kép

Edelweiss!
Drukk ezerrel! Tényleg jól beelõzgetsy! Kép

Sziasztok és remélem holnaptól már legalább naponta 1* benézhetek majd.

Tündimami
22
tündimami

Miszike!

Szerintem Pesten a Blahan levo Fuji a legolcsobb ilyen szempontbol.
Ha 4 napos elohivast kersz, a 9x13-as kep 46 ft korul van, 1 napos ugyanez a meret 56 ft. A tobbi meretet nem nagyon tudom, illetve az A/4-es 4 naposra 480 ft, ha jol emlekszem.
Remelem, tudtam segiteni
minyu
minyu

Márti, jobbulást Árminnak!! Remélem, nem kapod el tõle!

Zsizsa, az én dokim szerint sem árt az algopyrin... Remélem, használKép

Buborék, szabadalmaztatjuk a módszered, oksi?Kép

Miszike, a képek frenetikusak, látom apuci sem birt magávalKép

Kiváncsian várom a talizók beszámolóját!

Na pussz
Zsófi
36+6
Csucsuka

Mariann Kép és Zsizsa Kép
ilyet még nem hallottam! Az ASZPIRIN (acetil-szalicilsav) és származékai valóban véralvadásgátlók, ajánlják is a napi egyet trombózis ellen. Az ALGOPYRIN egy márkanév, nem pedig kémiai név. Hatóanyaga az ANALGIN vagy METAMIZOL Nátrium, nem tudok származékairól! Pláne nem a véralvadásgátló hatásról ... szerintem a doki összekeverte a két nevet! (amúgy csak azért vagyok ilyen okoska, mert a nemmondjukki melyik gyogyigyár beszerzöjeként én vettem hozzá a hatóanyagot ...)

Julcsi tegnap és ma tényleg nem nyügös, csak hasfájós, de azt már kezdem megszokni ... és tényleg 14 naposan sétáltunk elöször Kép

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Sziasztok!

Momo, Zsurló drukkkkkk!!!

LeszterKép
Panka már babázik, nem?

Miszike
Nagyon ééééédi Rebeka!!!

Lányok!
Csináltam én is friss képeket, a "Friss" babás topicban vannak

myssnia+szilárd
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az együttérzést, mára szerencsére jobb a helyzet, már a bimbó sem gyulladt!!! Kép Kép

Urszila!
Szavad ne felejtsd! A parki sétákat anno is imádtam!!! Kép Kép
Igen, a Twingo.

Kangi!
Mi is honapra tervezzük az elsõ sétát! Kép

Képzeljétek, ma a nagymamára bíztam a pici fiam reggel, és elvittem végre a nagyot az oviba! Úgy örült!!! Kép

Puszi, és remélem hamarosan lesz idõm leírni a szülést is!

Judó és Hunor
judó

Szia Mindenkinek!

Tündimami
Akkor Te ezek szerint a Babaszobás Tünde vagy, szióka! Kép

Beu
Mit sütsz? Vagy mit csinálsz most? Nagy a csend...

A sétálóknak holnapra naygon jó idõt kívánok! Kép

Egyébként pedig mindenkinek mindenbõl a legjobbat! Kép

Toffifee
34+2
toffifee

Helloka,

Vegre tul az eloadasonKépKépKép
Cory sejtem , mit erzel, de fel a fejjelKép Anno en gyakorlo suliba jartam igy van sejtesem, milyen sz*r lehet megtartani az elso orat, de te ugyi vagyKépKépKép
Ja legyel hatarozott, mert anno mi konnyen kiszurtuk a kevesbe hatarozott tanarjelolteket es "kicsit" gonoszak voltunk.

Beu,
Palcsinta sutes, aztan nagy csend, csak nem bejottKép

Kangi,
En is nagyon hamar kimentem setalni, ugy 3. napon, bar en jun.-ban szultem es ugye akkor mar sokkal jobb az ido, de ha feloltoszteted a babot szerintem is csak jot tesz neki.

Maci2,
A spock nehol valoban elavult es en sem kovettem minden tanacsat, mert nem ertettem egyet vele, de vannak jo fejezetek is. Ja felemlegettelek a dokimnak, amikor a sulyommal izelgetett, hogy a dietazok, meg sajna fogyhatnak is, de a babo tok jol van es semmi gond vele, csak hummogott nekem.

Marti,
Sajnalom ArmintKép, legalabb etvagya van. Mi is benyeltunk egy jo kis virust, Matyinak 39 fok feletti laza volt szombaton, de szerencsere o eleg hamar tulesett rajta, most csak kohecsel mar.

Judo,
Javulast nekedKépKép

Egyebkent en is megneztem minden babot, egyszeruen csodalatosak. Olyan hihetetlen, hogy a "nagyfiam" utan ujra ilyen kismanom lesz.

Buborek,
Mar ertem ennalam miert tartott olyan sokaig a hanyas, szoval csak hamarabb kellett volna csatlakozniKép

Leszter,
Meg nem is gratulaltam a sok uj holmihozKép Olyan hihetetlen, hogy mar 35+ irsz, valahol a 20x-nel tartottal, mikor csatlakoztam.

Tundimami,
Mi a gond a derekaddal, "csak" terhessegi jel, vagy mar korabban is jelentkezett.

Mariann,
Irigy-Irigy a tavaszert, ide nem kuldenel egy kicsit beloleKép

Urszila,
Esetleg egy kis muanyag edeny nem felene meg? En most ezen gondolkodom, mert mi alig hasznaltuk a furdetokadat, a fiam nagyon hamar atszokott a nagykadas modszerre.

NAGYO JO TALIZAST!!!! Azert szegeny kimaradtaknak tehettek fel kepeketKép

Angi
27+4
angela2

Sziasztok,

Dé!
A mostani Fitt-Mamában van egy elég kimerítõ cikk a köldökvérrõl. A lényeg:
Sejtbank Kft, 20/460-1499, vagy 273-1913, www.sejtbank.com
1148 Bp Bolgárkerék u. 3.
a teljes díj jelenleg 296 ezer ft, amiért külföldre szállítják, 2 helyen õrzik (a term katasztrófák meg ilyesmi miatt...) és 20 évig tárolják.
Az õssejtek elvileg bárki csontvelõjébõl nyerhetõek, az a gáz, hogy annyi idõsek, mint a test, tehát öregszenek, károsodnak stb. Felhaszn: csontvelõpótlás, szívizom pótlás, nemsokára valszeg koszorúér, porcszövet, idegsejt is fejleszthetõ lesz + reményteli kutatási eredmények Alzheimer-kór, Parkinson kór, szkl. multipl, agyvérzés és gerincvelõ sérülés esetére.
Nagyjából ennyi.

Nemtom ti hogy vagytok, klassz ez a várandósság, de így a 25. hétre eljutottam oda, hogy, ok, szép, jó, de elég, és most már anyuci akarok lenni! Fõleg, hogy sokan 35. hét felett vagytok, az ooolyan izgi!
Anyám persze kinevetett, hogy "majd meglátod, egy csomószor legszívesebben visszadugnád!" de én türelmetlen fajta vagyok...

Elli
25+6 (még csak...)
ellimami

Cory! Nem hiszem, hogy bármit el tudnál rontani a fejükben, olyanok, mint a gyurma Kép . Milyen volt?

Miszike! Beki gyönyörû, a képaláírások pedig örületesek! Kép Nekem is elkezdett szõrösödni a hasam. Azt hittem, a szülés után el fog múlni. Asszem ha nagyon nem hagy majd a baba aludni a hajammal együtt kihullik. Kép

Márti! Jobbulást Árminnak!

Maci_2! Had én is egyet: filézett csirkemellet kiklopfolom, beleforgatom lisztbe, majd tojásba végül reszeltsajtba, leteszem tepsibe, ráöntök fõzõtejszínt aztán sutty be a sütõbe elõször fóliával letakarva, majd levéve róla hagyom megpirulni. Rizs jó hozzá. Ja, és természetesen megsózom, megborsozom a "panírozás" elõtt a husit.

Naszóval... voltunk a dokinál, kaptunk beutalót a cukrosvérre. Tökmag megfordult fejvégûbe, a combija pedig hosszú. Dokibácsi mondta, hogy még ne reklámozzam, de két puklit lát a lába között, ami azt jelenti, hogy csajszi. Kép Kicst meglepõdtem, mert annyira azt hittem, hogy fiú. Persze még nem biztos, és végülis mindegy.

DRUKK, finisesek!

23+5

Elli! Köszi az infót!

Hali!

Köszi az infokat a gyógyszerrõl, végül átolvasván délután a termést bevettem az Algopyrint, és most már nem fáj a fejem.Kép Remélem a babáé sem!KépKép Én azért gondoltam erre, mert úgy emlékeztem, hogy láttam valahol, hogy csak az utsó 6 hétben nem szabad szedni.

Tájékoztatna valaki a haskeményedésrõl? Emlékszem, hogy ti már írtatok ilyesmirõl régebben, de nincs akaraterõm megkeresni. Miért van, és nem árt? Nekem egy hete jelentkezett elõször, és tegnap megint.

Zsizsa
13+3

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

De,
Azert ne keseredj el en vagyok az ellen pelda, nekem elmulott, igaz idovel, kb. fel evvel a szules utan.
Gratula a nem reklamozott csajszihozKépKépKép

Lanyok nekem olyan erzesem van a kisasszonynak esze agaban sincs fejvegube fordulni, tudom meg van idom, de a fiam ilyenkor mar fejvegu volt regen. A kiscsajszi, pedig mindig a holyagomnal rugdos es olyan mintha a fejecskeje lenne felul, bal oldalt, raadasul eleg ferden is fekszik. Szoval ha igy marad en is program csaszi leszek, pedig en uuuugy nem akarom.

Zsizsa,Orulok, hogy elmult a fejfajasodKép

Elli,
Azert a mamadnak van valami igazaKépKépKép bar en a masodikat varom ugyan olyan kivancsi vagyok mint te es neha csak all az ido, raadasul meg a tablicskuban sem mentem feljebb.

Beu
Mi van veled, vagy csak te is talcsizni vagyKép

Angi
27+4
angela2

Beu Kép
?????????? KépKépKépKép

Kangi
kangi

Köszi mindenkinek a recepeket.

Mariann,
Mostanában már nem veszem annyira komolyan a méricskélést. Reggelire szinte ugyanazt a pár változatot eszem (ami bevált), ezért nem is mérem már. Meg aztán elõfordul, hogy egyéb okból nem tudom megmérni (pl: színház). És ha jó a cukorérték, akkor eszem még valamit.

Tündimami,
A lényeges dolgokat megvettük a babának, a babakocsit majd kispapa megveszi (már kinéztük) amíg kórházban leszünk. Az apróságokat meg igény szerint beszerezzük majd, ha nem kapunk a látogatóktól.

Angi,
Jobbulást Matyinak.

Dé,
Érdekes, nekünk rést látott a doki, amikor közölte hogy kislány.

Myssnia,
Megnéztem a képeket, nagyon jók.

Angi,
Kicsit korai még a csaszi miatt aggódni, a 36. hétig bõven megfordulhat és még utána sem reménytelen.

Beu is a talin volt.
Nem gondoltam, hogy én leszek az elsõ talis aki benéz.
A tali most is jó voltKép (Beu, Urszila, Ari, Leszter, Snoopy és az állandó tag - rajtam kívül - Manócska). Sajnos munka miatt nem maradhattam tovább (csak 3/4 2-ig), a többiek átmentek kajálni (Mekibe vagy Burgerbe?).
Remélem Beunak is bejön a módszer és legkésõbb holnap már babázni fog.
Leszter csinált képeket, biztosan fel is rakja majd.

Sziasztok, ma már nem jövök, jó éjszakát mindenkinek.

Maci_2
35+0
maci_2

Maci2,
Aranyos vagy, hogy nyugtatsz, de mert az elso csaszi volt, farosan nem engednek szulni ez tuti. A befordulasba remenykedem en is , csak ez a babo annyira mashogy mozog, mint a fiam anno, es o tenyleg hamar befordult. Azert atolvastam ujra milyen praktikak vannak fordulasra, majd megprobalom azokat is.
Orulok, hogy jo volt a taliKépKépKép
Megint dolgoztal, fujjj nem szep a munkahelyedtol, hogy nem hagy rendesen talizni sem.

Angi
angela2

Sziasztok!

Tanítás csütörtökön, én meg rettenetesen rosszul vagyok. Valszeg influenza. Köhögök, lázam van, szédelgek... De muszáj csütörtökön elkezdenem a tanítást, különben sosem érek a végére. Ráadásul holnap az egyetemre is muszáj bemennem. Elegem van!

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Milyen volt a tali? Úgy mentem volna, de akkor most sok beteg kismama lenne. Kép

Zorkanya!
Nem irígykedni, babát csinálni! Kép Egyébként ma voltunk a Pest Megyei TÁH-ban, Anyucimat elküldtem a Mikivel Gyesre (nyugdíjas nagyi Kép ), mert én a mostani babival vagyok táppénzen és így több pénz jön. A fél város ott volt emiatt a 6700,-Ft-os gyes kiegészítés miatt. Mindenki az elmaradt jussát kérvényezi.
Viszont azt sajna nem tudom, hogy hol lehet utána nézni.

Miszike!
Beki tündéri baba. Kép

Zsizsa!
Az én dokim csak az algopyrint ajánlja, mert az újabb gyógyszeerekrõl még nincs annyi info, hogy biztosra tudják, van-e mellékhatása a babára.

Ma voltam laborban cukor, vér, vizelet, szerencsére minden rendben. Még a vasam is, pedig eddig mind a két gyereknél nagyon rossz volt, most meg teljesen normális. Kép

Magdi
25+2
gallainémagdi

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nem tudtam jönni közétek (nyelvvizsga, egyetem, munkahely és még terhes is vagyok) Az orvosom már azon viccelt, hogy két vizsga köt beugrok szülni majd Kép. Remélem azért akadnak még akik emlékeznek rám. Mióta nem voltam kb 8 hete nagyon sok baba született. Gratulálok minden anyukának, és sok tejcit a babáknak. Kép

Velünk semmi újság, növögetünk a doktor bácsi szerint, majd 2 hét múlva újra megkuksizzuk, hogy valóban kislány lakik e a pocakomba. A védõnõm továbbra se normális, múlt hónapban az volt a baja, hogy 3 kg hiztam, most meg az, hogy fogytam 10 dkg-t. Már látom elõre, hogy az elsõ látogatásakor miután megszületett a baba lemondok a szolgáltatásairól.

Zsizsa
A haskeményedés általában a terhesség vége felé az utolsó harmadban jelentkezik. A méh edz a szülésre. Igaz én igy 30 hetesen még nem találkoztam vele. Ezekbõl lesznek a késõbbi jóslófájások, majd az "igazi" fájások Kép . Általában ha korán jelentkezik, akkor magnéziumot szedetnek a kismamákkal. Nem terhelted meg magad? Akkor szokott még jelentkezni, de ez is egyén függõ. Mi múlt héten raktuk össze a baba pelenkázóját (saját tervezés és gyártmány) és elég sokat kellett fúrni, emelni, még se keményedek (szerencsés vagyok, majd szüléskor bepótólja) .

Próbálok majd jelentkezni gyakrabban. Remélem lesz idõm rá. Addig is megy a drukk az összes finisesnek!
DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK DRUKK

Nadine
30+1

Nadine
KépKépKép
nadine

Zorkanya!
Az elõbb láttam a Szociális juttatások-ban a téged érdeklõ juttatást. Nézd meg ott.

Az összes finisesnek DRUKK DRUKK!!!!!! Kép

Magdi
25+2
gallainémagdi

Sziasztok! Palacsintasütés aztán nagy csend. . . Azt gondoltátok? Hát taliztam, azzal voltam elfoglalva. Mit csináljon egy kismama a 41. héten? Vittem váltóruhát, és elmentem. Kép Aztán vettem magamnak egy-két dolgot (könyveket, amiket a baba megszületése után már nyilván nem lesz idõm elolvasni; szexi hálóinget, amit csak a szoptatás elmúltával, és alakom öt évvel ezelõtti formájának visszanyerésével tudok felvenniKép ), jót tett a lelkemnek. Ettem fagyit is, és most ismét várhatunk. Kangi! Mindent úgy csináltam, ahogy Te: a helyeden ültem, simogattam a pocimat, csokifagyit ettem. A lányok a következõ programokat javasolták még mára: mossak ablakot, négykézláb mossak fel, menjek moziba, egyek székelykáposztát. Kép Kép Ehelyett Árkádoztam.

A tali különben nagyon jó volt, örülök, hogy rászántam magam és bátran elmentem. Teázó után hambi és fagyi a McDonaldsban. Három körül rebbentünk szét. Mióta ilyen türelmetlenül várom a szülést itthon, egyedül, ez volt a legjobb napom. Kép

Zsurló! Mi történt? Bent tartottak?

Márti! Jobban van már Ármin? Gyors gyógyulást kívánok!

Toffifee! Én is akarok gyárakba menni! Valamikor réges-régen csokigyárban voltam. Jó volt. Kép

Tündimami! Már hiányoltalak! Remélem, semmi komoly gerincprobléma. A palacsinta csak a kilóimnak volt jó, a fiamat nem hatotta meg.

Angi! Gondolj rám, és ne aggódj! Egyébként a 35. héten az ultrahangon keresztben volt, fél óra múlva a dokinál már valami teljesen más állásban. Szóval forognak.

Cory! Szerintem gondold végig még egyszer a tanítást meg az egyetemre menést, ha lázas vagy!!!!! A lázról mindig azt hallom, hogy az tényleg nem jó a babának.

Zsizsa! Velem is rögtön magnéziumot szedetett a dokim, mikor elkezdett keményedni a hasam, úgy a 20. hét környékén. Állítólag nem túl jó a babának, de a magnéziumtól megoldódott a probléma.

Magdi! Hurrá, hogy minden rendben!

Friss mamik! Én is megnéztem a babás képeket! Továbbra is gyönyörûek! Kép

Lányok! Megpróbálom a kolleganõimet rávenni, hogy nézzék meg, mi a helyzet a 6700 ft-os cucc ügyében. Sajnos itthon nincs jogszabályom, de majd utána nézetek.

Na, most megyek várni!! Kép

Sziasztok, szép álmokat mindenkinek! Betegeknek gyógyulást. Zsurlónak drukk! Ki akart beelõzni? Jól emlékszem, hogy Edelweiss? Akkor neki is drukk!

Beu

41+3
beu

Kár, hogy nemtudtam menni talira, látom, megint jó voltKép

Beu, egy árva keményedés sincs? Én már du. 3 óta fájogatok 8-10 percenként... remélem, lesz holnap látszatja a dokinál...

Nadine, akkor most már túl vagy a vizsgákon? Akkor gratulaKép, és tényleg gyere gyakrabban!Kép

na pussz
Zsófi
36+5
Csucsuka

Tunde
Koszi
Mariann
A baratnomnek azt mondta az orvos, hogyha nem azonos idopontban szedem be, akkor verzest okozhat. De lehet, hogy csak ijesztegetni akart. Es annyit irt fel, ami 3 honapig eleg napi 1x1-es adagban. Na mindegy. Azert biztos beszedem es majd odafigyelek. Koszi az infot

Dorki 5+0
Dorki

Sziasztok!

Vegre van remeny, hogy egyszer majd utolerem magam. Holnap akkor kelek, amikor akarok, ugyhogy most nyugodtan hajnalozhatok :-)

A tegnapi szinhaz zsenialis volt, bar nem artott hozza a jo idegzet... Ujfent a Radnotiban voltunk, A kripli-t neztuk meg, Gothar Peter rendezte, Varro Daniel forditotta a szoveget. Eletemben meg ilyen brutalis tragikomikummal nem talalkoztam, es nagyon jo minosegben adtak elo. Nagyon rohogtem, de fajdalmas is volt...
Azert egy pocak aduasz tud lenni... Szinhaz elott sarokba szoritott minket egy kulturalt, de nagyon ramenos koldus. Miutan ropke celzast tettem az allapotomra, meg o szabadkozott :-)
A mai viszont nem az en napom volt... Reggel egyszeruen nem akartam felkelni. Megis megtettem, sot meg idejeben be is ertem a munkaba. Ahol kiderult, hogy raertem volna 3 oraval kesobb bejonni, csak mult het ota ezt elfelejtettem %-] Majd miutan mar oly jol beleeltem magam, hogy par evig nem kell vizsgalatokat vegeznem, csak be kell ugranom meg utoljara csutortokon egy kolleganom helyett :-( Du. elmentem a haziorvoshoz a cukoreredmenyemert, hat pont forditva van a rendeles idopontja, mint en emlekeztem %-] Tudom, nem vagyok hulye, csak babat varok :-)))

Buborek,
nekem az elso harmadban voltak kellemetlensegeim, aztan ugy maradtak el, ahogy a nagykonyvben meg van irva :-) Nem hanytam, csak emelyegtem, meg fura iz volt a szamban. Nekem egy dolog segitett: a folyamatos eszegetes, sajnos igy a kelletenel 4-5 kiloval tobbet sikerult felszednem:-( De volt nehany nem hizlalo dolog is, ami tuti jol esett pl. kaukazusi kefir, paradicsom. En a szensavasat is szerettem, mert bufiztet (bocs). Ja, es a gyakori fogmosas. De egyik sem volt tartos :-(
Lehet, hogy hamarabb kellett volna rakapnom a babanetre? :-)

Maci2,
a Balfacant vacsorara anyoseknak megvan filmkent es nagyon dicsertek, kedvem is tamadt megnezni :-)

Lanyok,
hat en rossz helyekre jarok vasarolni vagy nagyon bena vagyok... de most mar hajtani fogok a Zizire :-) Tok jo, hogy meg letezik :-)

Mariann,
mostanaban mar nekem is faj a szemeremcsontom neha. Ha kozlekedes kozben jon ram, nem egy felhotlen elmeny :-)

Tunde,
nekem is a melltartotol lett borproblemam (mostansag halmozom a tuneteket? :-] ). Azutan, hogy uj melltartokat vettem, lehet, hogy a probalasnal fertozodtem meg? Aznap iszonyu melegem volt es megizzadtam, eloszor azt hittem, csak ezert pirosodott be a mellem alatti hajlat, de a bal oldalon megmaradt, sot kis borkinovesek jelentek meg rajta :-( Akarok is beutalot kerni borgyogyaszhoz, mert hiaba valtok mar naponta melltartot meg fertotlenitem, csak nem jon rendbe :-(

Maci2,
Spock tenyleg elavult, ami nem jelenti, hogy total okorseg. (Anno forradalmi dolog volt tole, hogy a merev szabalyok helyett igazodhatunk a baba igenyeihez.) Van egy iszonyu jo konyv, csak nem ugrik be a cime, a munkahelyi konyvtarbol vettem ki anno, majd megnezem megint. Es A kompetens csecsemo is nagyon jo, ha a pszichologiai resze erdekel.
A gyakorlati dolgokban nekem Ti (meg esetleg meg a Kismama ujsag) idaig sokkal tobbet nyujtottatok, mint a konyvek.

Beu,
tehenke kiralyno a Te fuled! :-) Szexi haloing, az igen! Nagyon helyes! :-)
Most mar igazan mindent elkovettel, meg taliztal is :-))) MEGADRUKK es sup-sup :-)))

Urszila,
szilvale jaaaj :-)))

Kangi,
az enyem a pociban nyugszik meg es edesdeden elnyujtozik, ha Kispapa rateszi a mancsat :-) Ezek szerint ez kesobb is bejon? :-)))

Judo,
o szegeny Te, gyors gyogyulast kivanok! :-)))
De jo, ugy hallom, ez sikerul is :-))) Nagyon stramm vagy! :-)

Mariann,
Salamon toke :-)))
Ugy orulok, hogy megbekeltel az inzulinnal :-)

Magdi,
hat ronda bacilusok grasszalnak mostanaban, Te mar milyen regota irtad, hogy betegek vagytok! :-( Jobbulast apraja-nagyjanak! :-)

Tavaszi zsongas: en mar meg sem szolalok... szerintem a babomnak az a baja, hogy nem tudok bedugni neki valami jatekot :-) Tartok tole, hogy napokon belul leszedi a lengobordamat :-)))

Cory,
hat az igaz, hogy kifoghatok rettenetes szobatarsat is... De en aranyosat szeretnek! Kar, hogy azt nem lehet fogadni, mint dokit meg szulesznot :-)))
Drukk az elso oradhoz :-) Allitolag a pedagogiai zsenik utan a lelkes kezdok tartjak a legjobb orakat! :-)
O, jobbulast! Biztos, hogy MUSZAJ? En is ezt mondtam, aztan csak szabadda tettem ket napot, es NAGYON nem bantam meg!!!

De,
irtak a lanyok az intimtornat, en mostanaban probalgatom es tetszik! Sajnos van olyan nap, hogy elfelejtem, igy kicsit lassan fejlodok, de kezdem jobban erezni az izmaimat. Ja, es szekrekedes ellen is bejott mar egyszerketszer :-)

Zorkanya,
gyere Te is :-)

Zsurlo,
"piercingesek" aaa :-)))

Miszike,
jo olvasni Teged ujra! :-))) Ezek szerint alakulgat Beki napi ritmusa? :-)
Hihetetlenul jok a kepek, persze ilyen foszereplovel konnyu :-) A kommentar is fergeteges :-) A kispapasat meg fogom mutatni az enyemnek is, szerintem jot tesz a lelkenek :-)
Most mar rohamleptekkel kozeleg a jo ido, es remelhetoleg elhuznak innen ezek a rusnya lancfureszes bacik is, ugyhogy kicsikicsi turelem! :-)
Lehet, hogy egyszer szokiteni fogom a pocim? :-) Mert szort meg eletemben ki nem teptem magambol, es nem is fogok! :-)

Marti,
szegeny Armin es szegeny Te! :-( Hisz nemreg gyogyult meg! Jobbulast kivanok! :-)

Lanyok,
en mar nem akarok tobb jobbulast kuldeni, pedig higgyetek el, nem Toletek sajnalom! Kesz szerencse, hogy en ilyen hamar tulestem azon a kis torokgyuszin. Irgalmatlanul haragszom az osszes bacira, hogy a lapos meg a gombolyu guta simogatna oket felvaltva! Huh! :-[]

Zsizsa,
Algopyrint szabad, de vietnami balzsammal is probalkozhatsz a halantekodon!

Myssnia,
hogy mekkora ez a kis ficko es milyen szep :-)

Toffifee,
es HOL AZ A ZIZIGYAR? :-))) ha nem titok :-) Hat egy eletem egy halalom en el akarom vinni oda az emberemet, szerintem leesik az alla :-)

Tundimami,
mi volt a gerinceddel? Vigyazz magadra!
Tablazat ugyben meg jo darabig Leszter az illetekes, aztan elvileg en leszek.
Anyosod csak addig fogja kritizalni a neveket, amig nem lesz meg a baba! Onnantol az az o unokaja lesz :-) Hallgassatok csak a sajat izlesetekre, ilyen alapon mindenbe bele lehetne kotni! Szerintem az osszes felsorolt nev szep.

Angi,
es milyen volt az eloadas? :-)

Elli,
en iszonyuan elvezem ezt az idoszakot, gondolj bele, a gyerekesek hogy szoktak irigykedni, hogy itt mocorog a kis bikfic a pocinkban :-)

Nadine,
ezek szerint porogsz Te is rendesen :-) Nyelvvizsgahoz, egyebekhez lehet gratulalni?

Csucsuka,
nocsak :-))) DRUKK es kivancsian varom a dokibacsis hireidet! Vagy most mar MEGADRUKKot kersz? :-)))

Meg egyszer:
Beu: MEGADRUKK :-)))
Zsurlo: MEGADRUKK :-)))
Edelweiss: MEGADRUKK :-)))

Hat most jott el a pillanat, hogy dobni kell egy hatast, vagy itt ebredek fel az asztal alatt. Megsincsenek bagolygenjeim... :-)
Jo ejt mindenkinek!

Kaska
25+3
kaska

Hát szasztok!!!

Kicsilányom ultra rendes a tegnapi müsor után, most már meg is regeliztem, le is zuhanyoztam, söt, még egy mosást is betettem és el is mosogattam, hát nem szuper?! KépKépKép Minö örömök az életben ...

Judó Kép
remélem, szép idö lesz ma, ha nem leszünk nagyon hasfájósak, mi is sétizünk egy nagyot.

Angi Kép
hát naná, most mit aszaljam szegényt (meg szegény magamat) a négy fal közt?! Kép

Márti Kép
mizujs szépszemü Árminoddal? Gyógyulgassatok! Kép

Kép
az hagyján, hogy kihullik, de elötte meg is öszül Kép

Magdi Kép
tök jó, hogy minden rendben!!!

Nadine Kép
na VVVÉGRE már! Hello! Gratula a vizsgákhoz, és a 30+x napodhoz is! Kép

Beu Kép
... nahát! KÁ-POSZ-TA! KÁ-POSZ-TA! - skandálja az örjöngö tömeg Kép

Csucsuka Kép
jól hangzanak ezek a 8-10 percesek! Kép Kérek majd sms-t, ha van VALAMI!!!

Kaska Kép
aha, valszeg kint is megnyuxik majd Apa kezétöl. Reméljük ... Kép
Jujdeizgi, hogy ti még taliztatok ... na, ha lesz áprilisban tali, oda már mi is benézünk Kép (ez fenyegetés volt Kép)

Pussz
Kangi+Julcsi
kangi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: