Sziasztok!
Na, megjöttünk a hosszú hétvégéről. Voltunk Harkányban, meg Orfűn, meg Gemencen. Papa nagyokat pancsizott, én meg pihiztem. Meg kirándultunk is. Szuper volt! Képzeljétek, láttunk egy fán négy kicsit baglyot Gemencen. Nem repültek el (lehet, még nem nagyon tudtak), de nagyon kíváncsiak voltak.
Kispicurnak is nagyon tetszett, nagyokat viháncolt közben. Most már nemcsak rúgdos, hanem van ez a periszkópozás, hogy megjelenik egy púp, majd végigvonul, és eltűnik. Nagyon édi.
Annyi mindent írtatok, hogy lehet, hogy ősréginek fognak tűnnik a hozzászólásaim: Már csak 4 nap a munka, utána csak pocaknövesztés!!!
Bori, amikor leírtad a ctg-s sztorit, én is elkezdtem sírni.

De örülök, hoyg jól végződött, meg tanulságos is volt.
Szivvi, én azt hiszem, maradok a többágyas szobánál. Egyrészt a klinikán ott van végig a baba, ezért aztán nem jöhetnek látogatók be, másérszt állítólag odafigyelnek arra, hogy kiket raknak egy szobába. Tavaly a terhespatológián is külön szobában voltunk, és azt mondták, a gyerekágyon is így van.
Mosás: írtátok, hogy 40-60 fokon mostok. Az elég? vagy utána mindent kivasaltok? Nem jobb 90 fokon mosni fertőtlenítés miatt?
Milyen az, amikor csuklik a gyerek? Nekem nem nagyon szokott, vagyis nem tudom, az miylen. Eddig párszor volt olyan, hogy ütemesen mozgott a hasam, arra gondoltam, hogy csuklik, de sokkal sűrűbben mozgott, mint ahogy én csuklanék.
Brigi, halálos a kisfiad a cigivel, meg sörrel!

Ckat, a Tiéd meg egyszerűen tündéri!!! Szépek a pocakfotók, Manó, Te meg nem háromgyerekes anyukának nézel ki, hanem egy csitrinek, aki korán esett teherbe.