A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sajnos nálunk nem jön be apuci!!! Sőt szegényért még úgyis izgulhatok, hogy a folyosón rosszul ne legyen, szegénynek olyan kórház- és fehérköpeny-fóbiája van, hogy az szörnyűűűűűű....
5 perc a kórházi közegben kikészíti!!! Igaz a szülés utáni két órás megfigyelésre bejött, de szegény ott is majdnem rosszul lett, szerencsére volt velünk ásványvíz és szőlőcukor és persze a Gergő, aki azért erősen próbálta elterelni a figyelmét...

Kép
Kép
times

Sziasztok! Na, megjöttünk a hosszú hétvégéről. Voltunk Harkányban, meg Orfűn, meg Gemencen. Papa nagyokat pancsizott, én meg pihiztem. Meg kirándultunk is. Szuper volt! Képzeljétek, láttunk egy fán négy kicsit baglyot Gemencen. Nem repültek el (lehet, még nem nagyon tudtak), de nagyon kíváncsiak voltak. :lol: Kispicurnak is nagyon tetszett, nagyokat viháncolt közben. Most már nemcsak rúgdos, hanem van ez a periszkópozás, hogy megjelenik egy púp, majd végigvonul, és eltűnik. Nagyon édi.

Annyi mindent írtatok, hogy lehet, hogy ősréginek fognak tűnnik a hozzászólásaim: Már csak 4 nap a munka, utána csak pocaknövesztés!!! 8)
Bori, amikor leírtad a ctg-s sztorit, én is elkezdtem sírni. :oops: De örülök, hoyg jól végződött, meg tanulságos is volt.
Szivvi, én azt hiszem, maradok a többágyas szobánál. Egyrészt a klinikán ott van végig a baba, ezért aztán nem jöhetnek látogatók be, másérszt állítólag odafigyelnek arra, hogy kiket raknak egy szobába. Tavaly a terhespatológián is külön szobában voltunk, és azt mondták, a gyerekágyon is így van.

Mosás: írtátok, hogy 40-60 fokon mostok. Az elég? vagy utána mindent kivasaltok? Nem jobb 90 fokon mosni fertőtlenítés miatt?

Milyen az, amikor csuklik a gyerek? Nekem nem nagyon szokott, vagyis nem tudom, az miylen. Eddig párszor volt olyan, hogy ütemesen mozgott a hasam, arra gondoltam, hogy csuklik, de sokkal sűrűbben mozgott, mint ahogy én csuklanék. :?

Brigi, halálos a kisfiad a cigivel, meg sörrel! :D Ckat, a Tiéd meg egyszerűen tündéri!!! Szépek a pocakfotók, Manó, Te meg nem háromgyerekes anyukának nézel ki, hanem egy csitrinek, aki korán esett teherbe. :wink:

Kép
nenoke

Elfáradtam és nem jutotttam a végére!

Ckat grat az államvizsgához!

Brigi, Times édesek a kintlévők, a többieknek meg a bentlévők :D

Most megyek egy picit,mert Babus nem szereti a számítógépet!
puszi
Vendég

Zsú: de milyen márka? És hol vegyem? Gyógyszertárban?

Kép
zsuzsi**

Nenoke
Akkor jó nálatok a helyzet! Amikor nekem lapar-t csináltak 2 éve, egy többszörös rákos áttétes, haldokló cigó asszonnyal voltam egy szobában..Besz.rt, büdi volt, nyögött, na és a rokonait most nem ecsetelném, elég hozzá anyi, hogy a takaróm alatt fogtam a pénztárcámat, meg a telkómat :?

KépKép

KépKép
szivvi

Nálunk is papás szülés lesz, én teljesen rábíztam a döntés a páromra, aztán Ő szép lassan döntött, hogy mellettem lesz, de kijelentette, hogy semmit nem vág el, és nem nézi a véres részeket, :lol: mondjuk arra semmi szükség, csak legyen mellettem és fogja a kezem, az elég.

Kaját én sem tudom mennyire fog enni, de én tuti csomagolok neki egy kis üveges itókát (whisky vagy valami) mielőtt bemegyünk verje be, nehogy nekem rosszul legyen az izgalomtól. :lol:

Nenoke (Ági :lol: ): nekem is megjelenik a dudor és ott paterkál jobbra-balra, olyan cuki. A mosásnál én csak törölközőket meg pelenkákat mosom 90 fokon, a többi 40-60 fok.

Andrea
Kép
kindernay

a bübchen testápolótól olyan lettem mint a rinocérosz tavaly nyáron.nekem nem vált be.még nem tudom milyet használunk később.

a haza hozos ruhát direkt nem vettük még meg.ha megszületett Lurkó Ricsinek kell elmenni kiválasztani a neki tetszőt.(tiszta boldog volt ettől)azért összerakom a kórházba neki a ruhákat hátha nagyon gáz lesz a kórházi cucc.
megyek kiságyat lakkozni nagyon ideje lenne már ha elkészülne!

Bridzsi

Kép
esztora

Nenőke, gyorsabban csuklanak legalábbis Marci tuti, egyébként most is csuklik... :D

Én a rucikat 40 fokon, pelusokat 60 fokon mostam. Egyrészt ez van ráírva (illetve pelust lehetne 95 fokon is), másrészt, ha a rucikat kimosod 90 fokon egy kissé más színűek lesznek, illetve rongy kinézete lesz. A vasalással meg úgyis fertőtleníted!

Andi, akkor egyre járunk!

kispiskóta

Lányok kérdeztem már, hogy járókát vesztek?

Andrea
Kép
kindernay

Zsú mármint a whiskyben?

Andrea
Kép
kindernay

Nekünk sem volt jó a Johnson's fürdető, igaz egy kicsit a Gergőm bőre érzékenyebb, de az a krém amit a doktornő írt, az meg mindenhova odaragadt, szóval az sem volt jó, aztán rátaláltam a Sanosan babafürdetőre, na nekünk az vált be nagyon, most viszont egész Győrben nem lehet kapni. Így most áttértünk a Nivea babafürdetőjére, szerencsére azzal nem volt gondunk... De mást még mindig nem használhatok neki...

Babóim méreteit sajnos nem tudom, jövőhéten megyek legközelebb orvosivizsgálatra és uh-ra, már nagyon várom.
(22+2 -kor volt a súlyuk: 491g és 487g)

Kép
Kép
times

KÖszi a mosási tippeket.

Nálunk papás szülsének indul, vagyis én azt szeretném, ha a vajúdásnál bent lenne, de a kitolásnál már ne. A dokim azt mdonta múlt héten, nem kell előre eldönteni semmit, majd úgyis alakul. Ha Dávid nem bírja, kimegy, ha mégis bent akar maradni, marad, ezen nem kell előre filózni, meg aggódni.

Andi, járóka az első időkre minek?

Kép
nenoke

járókát nem veszünk, kapunk...

nálunk nem lesz apás szülés, de a papír meg van hozzá, azért az elején szeretném, ha ott lenne, de a kitolásos résznél már nem...

nálunk is az a helyzet, mint timeséknél, utálja a kórházat! belépünk az ajtón, rögtön elkomorul és mogorva lesz! múltkor is tiszta ideg volt, hogy mikor lesz már vége a szülőszoba látogatásnak! na de azért a picúrok láttán kicsit csillapodott!

babó nálam is naponta csuklik, szegény volt hogy elég sokáig, már engem idegesített egy kicsit, mert fura pózban volt, és lent valamit elért, és mozgott ütemesen...

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Andi
Mi se vettünk járókát. Mondjuk nekünk anyós hozott egy kerekes bölcsőt, gondoltam abban majd ki-be toligálom. Azt' majd meglátjuk!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok!

Most értünk haza a kórházból. Az Uh alapján teljesen megfelel a kicsim a korának , de ez a doki nem látta a tágult bélkacsokat :lol: :roll: Remélem akkor tényleg nincs is!!!!
A dokim nem vizsgált, mondván ha nincs panasz inkább ne piszkáljuk. A vízhajtót továbbra is szednem kell.

Tegnap a kiscsaj nem tudom mit csinált, de az volt az érzésem, hogy szétfeszíti a méhszájamat és kibújik, még síkítottam is egyet :oops: Szörnyű érzés volt :cry:

Kép
szücsi

Na, most visszaolvasok, látom szépen termeltetek :lol:

Kép
szücsi

SZIASZTOK!!!
Örülök, hogy mindenki egyben van :lol: , lassan nálunk is potyognak télleg a bébek kifelé :lol: .
Mi még nem tudjuk, hogy szülünk, minden az uh-tól+ az anesztestől függ.
Itt a lehűlés , remélem mindenki fellélegzik kicsit:ohne lábdagadás,fáradtság és mindenki fog tudni pihizni. :wink: .

Mi jól vagyunk, sokat olvasok, várom, hogy teljenek a napok.Remélem vasárnap szép idő lesz, mert apával megyek strandolni Hajdúszoboszlóra, má alig várom....Képzeljétek, még jó rám a tavalyi 34-es bikinim, majd lesz kép, hétfőn fel is teszem...Szombaton meg vásárolni megyünk nekem új ruhákat, felsőket.No, nem fosom tovább a szót, jó gömbölyödést mindenkinek, millió puszi.
NÁ:Asszem te kérdezted, én Dr. Juhász Alpár Gábornál fogok szülni.
No, csókolok mindenkit, jó készülődést, vásárlást, pihenést, tervezgetést, stb...

Kép
Kép
christine

Times! Bocsánat, összekeverhettelek valakivel!

Körömvirág. Évek óta a Naturland "Körömvirág krém" nevű termékét használom arckrémnek (többit nem bírja a bőröm). Elég zsíros, sokszor vízzel viszem fel a bőrömre. Ennél hígabbat még nem találtam, sőt, sűrűbbet már dobtam ki. Gyógyszertárban veszem, de asszem dm is tart. Kb. 600 ft egy tubus, ami nálam úgy 2 évre elég ;) (nem kenegetem magam túl sokat)

Rózsa! Vigyázz azzal a hajdúszoboszlóval! Nekem ott sikerült az első, mindentől független, rekord méretű vizesedét összeszednem, ami aztán el is múlt. Vagy a leégés (ami a szokásosnál is gyorsabban ment), vagy a termálvíz volt a bűnös...

Mosás. Pelus 90 fokon (és csak most, beavatásként), türcsi, ágynemű 60 fok, ruhák, takarók 40 fok. Vasalás még véletlenül sem.

Megjöttek a Kismama magazin féle szoptatós pólók. Hát, elég kicsi még az L-es is. Igaz, nem lesz ekkora hasam, amikor kellenek majd. Nagyon perverz dolog ám, de tény, hogy kényelmesen ki tudom "lógatni" belőle a cicimet, de mégis olyan, mintha teljesen fel lennék öltözve. Remélem, jól fog működni. És kb. 4 nap alatt kihozták!
http://www.mc.hu/termek.php?id=2081 , bár itt nem látszik jól. Két rétegű póló, az alsó mint egy szexuális segédeszköz, cicinél kivágott, ahogy felhúzod a felsőt, cici kivillan, de a has nem. A cicit meg takarja Béb.
Vendég

Bori, s van bőr a pofájukon darabonként számolni a kiszállítás árát? Vagy a mellékelt linken ez nem érthető logikusan?
Mett nekem pl. nem az árával lenne bajom (úgy is töknyóc, mett ide hiába rendelném), hanem ha ott 860 a db-kénti kiszállítás, akkor részemről meg is tarthatnák.

Kép
kissmanó

Nem, a kiszállítást valamiért fel sem számolták. A két póló, GLS szolgálattal kiszállítva volt 9800 Ft. Nemtom, de nem ellenkeztem. (lehet, volt valahol vmi akciós rubrika, csak már elfelejtettem). De postaktsg-t az ilyenek ált. 1x számolnak bizonyos súlyig.
Vendég

Kössz Nenőke a bókot, de sajna azért nem mindig érzem magam annyinak, hanem többnek mint amit mutatok.
Tom ám én is, hogy sokan nem hiszik, hogy én az idén 38 leszek, de kezdem érezni.
Egyetemista koromban egy postás ki is akasztott vala, mire aztán beszóltam, hogy ugyanmá apuskám, kicsivel több vagyok mint gondolnád, oszt az iskolázottsági szintkülönbségünkből meg a nembeli különbségekből adódóan azért kicsivel több respektet kaphatnék.
Na esett is pofára, mikor rájött, hogy csak vagy 8 évvel voltam több mint mire gondút.

Kép
kissmanó

Bori, mondom ám, hogy valahun letagadsz még magad előtt is egy gyereked.
Mett azétt hun van olyan kismami, aki első lurkójánál szól arról, hogy vasalás még véletlenül sem.
Természetesen nálam sincs, de anno Edóval az első mosás után a kis réklik végigszenvedték velem a vasalás gyönyörét. Rugikat, s hasoncuccokat azért akkor sem, most meg pláne.
Sőőőőőt, mióta ruhaszárító van, azt sem tom hun a vasaló a házban.

Kép
kissmanó

Sziasztok!!

Mindenkinek puszi.
Most nem válaszolok egyenként..nincs rá időm..

Reggel 7-9.30-ig vasaltam Samu ruhácskáit+kis plédeket..
Ezek már mind a helyükön vannak.

Összeírtam a saját kórházi tatyóm listáját.

Közben konyhaszekrényt surolok és szétvet az ideg a rohadt kis fáraó hangyák megjelenésétől. Szerencsére nem találtam sokat de ki kellett miattuk pakolnom mindent..
:twisted:

Én nem tudom, hogy veszünk-e járókát, lehetséges..de csak akkor amikor már elköltözünk..mert itt nem férne el....akkor lesz Samu kb. 8 hónapos..

Ez az egész hetem hajtós lesz..intézkedés, várárolgatás, takarítgatás..azért próbálok majd pihenni is. :roll:

Ja Szücsi, Kiskacsa, Ná, Rózsa, Brigi meg mindenki örülök, hogy minden rendben!!

A ruhákat én is 40 fokon mostan, egyedül a pelusokat fogom 60 fokon mosni..slusszpassz..
Felesleges magasabb hőfokon, hiszen úgyis a feje alatt lesz+ a vállamon+pelenkázásnál..

Mi papás szülést tervezünk, a kitolásnál biztosan bent lesz Ati, vajúdásnál meg ahogy majd kívánom...(én szeretek egyedül lenni a "fájdalmammal" mármint a testivel ha lesz) úgy tervezem nem lesz :lol: :lol:
Én beszélgetni, rádiózni szeretnék vajúdás közben :lol: háháhá

Nekem tegnap este keményedett a pocakom..és van egy olyan érzésem, hogy Samu keresztben fexik..de nemtom :roll:
torolve_20131003125716

Rózsa! Borinak higyjél ám, s vigyázz a Szoboszlózással.
Napsütéssel csínján, s azért nem ajánlanám a túl sok napnak való kitevést.
Fürdőzést pedig ismét nem javallanám, mett azétt hiába a napi tisztogatás, fertőtlenítés és társai, akkora ilyenkor már arrafele a tömeg, hogy bármikor bárki bevihet egy fertőzést a vízbe, s a kismamik meg a legfogékonyabbak ilyenkor felnyalni jó kis bacikat.
Mondom én, mett szerintem máshonnan mint az uszodából nekem sem nagyon lenne ahonnan begyűjthettem vóna azokat a kórságokat. Hisz előző kettővel nem volt uszizás, nem vót semmi kórság (persze azért ugyi 100%-ra nem jelenthetem ki bíztosan, hogy az uszi a hibás).
Ma menyek du eredményért, remélem nem kell extrát fizetni, mett akkó azt jelentené, hogy nincs kórság. Extránál meg az antibiogrammot kifizettetik.

Kép
kissmanó

Nálunk Ati nem ájulós fajta, tök bírja a kórházi dolgokat..
Hát én nem!
Fémes eszközök látványától+hangjuktól..hidegrázásom van..és nem szeretem a sok fehér és zöldköpenyt sem..
Akkor már lennének inkább színesben..narancssárga, tiritarka..
Ja és lehetne pl. egy hotelszerű kórház is..

Ha nyerek a lottón esküszöm csinálok egy tuti magánkórházat, ahová a páciensek nyaralni jönnek és nem betegnek fogom hívni őket!!!!!!!!!!!!!
torolve_20131003125716

Bori éljenek akik vállalják hogy nem vasalnak!csatlakozom.
szépen teregetek így nem kell vasalni
:wink:

én igazán akkor mosok pelenkát stb ha itt lesz végre a pelenkázó.addig nem tudom hova tenni maradnak a zacsiban.

Bridzsi

Kép
esztora

Hun van Blur?
Kapásból most csak őt körözöm, de ha más is köröztetve érzi magát, dobjon egy pársoros életjelt.

Kép
kissmanó

Ismét kezdi az égést a nyelőcsövem. Pedig kell menni a polgármesteri hivatalba, épp itthon várom, hogy teljen még vagy 15-20 perc.
S mi lesz ha lenyelem a tegnapi maradék fagyit?
Max veszek kölkéknek másikat.
Ezaz, irány nyamizni.

Kép
kissmanó

Bori, Manó, Esztora! Miért nem vasalás? Én azt hittem, az a legjobb fertőtlenítő...
nenoke

Nenoke nálam egyszerű az indok :utálok vasalni és nem is igazán tudok.amúgy tényleg jó fertőtlenítő és ha nagyon muszály vasalok igérem.de a ruhákat nem akarom.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!
Megint jó sokat írtatok tegnap óta, de most visszaolvastam :lol:

Köszi a dicséreteket Máté nevében is :wink: Én is imádom a kis bongyoli fejét, ezért nem is engedem apának levágni. Pedig nagyon szeretné :roll:
A cigi valódi, de nincs meggyújtva :lol: Sőt a sör is valódi és meg is kóstolta :roll: Izlett neki :lol:

Én is apás szülést szeretnék, remélem sikerl a kivitelezése. Sajnos benne van, hogy apa külföldön lesz :cry:

Úgy látom én vagyok az egyetlen, aki nem tervez semmiféle kencét beszerezni a gyógyszertárin kívül :lol: Nekem az tökéletesen megfelel kb 1-2 éves korig :lol: Most a srácoknak a sima pöttyös tusfürdőt használom, és tökéletesen jó. És nem kerül több ezerbe :roll:

Vasalni én sem szándékozom, max azt amit nagyon muszáj :lol: Mondjuk egyenlőre még nincs is mit :roll:

Én most küldtem Samunak egy nagy adag fagyikát jó sok eperrel:lol:

Nagyon jók a pocakos-babás fotók!

Annee: ezek nagyon jó hírek! Remélem mostmár megnyugodtál egy picit!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Annee: örülök a jó híreknek, de engem kicsit megrémisztettél. Ha jó látom neked ezek az értékek (vonalzód szerint) 35 hetesen vannak. Mi 33 hetesen vagyunk közel ekkorák (BPD: 86, Fl:65). A többi adataot sajnos nem tudom, mert nincs a papíromra írva :oops: , de gondolom akkor hasonlóak lehetnek :roll: Lehet hogy ÓRIÁSBÉBIm lesz :?: :roll:

Kép
szücsi

Na a végére értem!

Manó: szuper cuccokat sikerült beszerezned. A pocak meg egyenesen fenomenális.

CKAT: gratulálok a sikeres államvizsgádhoz. A kissrác tüneményes.

Brigi: én sem készülök a gyógyszertári kencéken kívül semmi mást venni, bár éppen tegnap kaptunk az anyós német barátaitól Benaten márkájú bébikencéket. Állítólag nagyon jó, mert Enricónál is ezt használták. De akkor sem akarom féléves kora előtt használni.

Egyébként kaptunk még egy macit, aminek a hasában talán cseresznyemag van és ha fáj a kicsi pocija meg kell melegíteni a macit és a pocira tenni. Na le van írva részletesen a teendő (hőfok, melegítési idő stb.) Még soha nem hallottam ilyet, remélem nem kell majd kipróbálnunk és csak játék marad.

Kép
szücsi

Fel vagyok háborodva!!
Most nézem a mai Uh-s papíromat és legközelebb 07.10-én kell mennem :evil: És addig semmit nem fogok tudni a gyerekemről :roll: , és ha közben megszülök :roll: , honnan tudjam, hogy rendesen fejlődik.e :roll: és még sok egyéb kérdés felmerül.

Kép
szücsi

Jól elvagyok itt magamnak :lol: Akkor megyünk Puszi mindenkinek.

Kép
szücsi

Húh most ment el a masszőr, isteni volt! Még a lábam sem fáj a sok víztől. :lol:

Nenoke: én azért gondoltam a járókára, mert kétszintes a ház és nem szeretném napközben a kiságyba tenni egyedül , míg én a másik szinten paterkálok. Szóval gondoltam mellettem lehetne. A földre meg nem tudom letenni játszószőnyegre, mert a macskáim meg a kutyám biztos szétnyalogatnák, meg elhalmozná minden földi jóval (mondjuk madártetemmel). Ezért agyalok, hogy kéne... :roll:

Szücsi: hála az égnek jól vagytok, drukkolok, hogy még legalább 5 hétig bírja ki a kiscsajszi! És ha a méretekkel így vagy üdvözöllek a nagybébik táborában! :wink:

Christine: 34-es bikini?????? Én azt 18 éves koromban hordtam... Próbálok nem irigykedni. :evil:

Bori: szupi a szoptatós polód, de nem olcsó ám ez sem! Én kaptam kettőt ajándékba, majd szeretnék még venni , meg trikót, abból csak ki kell kapni a cickót és kész! Vasalás témában hát szégyellem bevallani, de anyukám egy héten 1x átjön és vasal nekünk. :oops:

Gurgi: nekem is keresztben van, jobb oldalon a kis feneke, bal oldalon lent a köldököm alatt kicsivel a fejecskéje. Olyan cukker!
"Netakarícsámáennyitinkábbpihenyékicsittelyány"

Andrea
Kép
kindernay

de pont, hogy a rucikat kell vasalni, mert a pelusból 90 fokon eltűnnek a bacik, de 40 fokon? Mondjuk én nem tok olyan ügyin teregetni, hogy ne tűnjenek gyűröttnek, plussz én nem használok öblítőt és ugyi a vasalás az puhít.

kispiskóta

Andi! Aha, már értem. Na, hát nekünk nincs ilyen gondunk szerencsére. A gyerekszobának két ajtaja van, az egyik a konyhára, a másik a hálónkra néz, úgyhogy midnig fogom látni, ha meg kimegyek a kertbe, belerakom a babakocsiba. Nővéremnek amúgy volt egy babakocsija kifejezetten erre a célra. Na persze nem profi, csak olyan egyszerű mélykocsi, valakitől kapta. Annál tök mindegy, hogy bolyog, hoyg fordítható, csak vízszintesbe fektethető legyen. Aztán oda tolta, ahol éppen volt. :D

Kép
nenoke

Sziasztok!!
Bocsika, de 2 csemete mellett nem nagyon van időm olvasni/írni :oops:

Örülök, hogy mindekivel minden okés, nagyjából :wink:

Lenne egy olyan kérésem, hogy akinek vannak 30 hetes UH-ról adatai, az bepötyögné nekem? Szeretném összehasonlítani Gézukámat :oops: :lol: :D
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Andi
És ha utazó ágyat vennél, vagy olyan pihenő széket (vagy mi a neve?!)? Irigyellek a maszáért :lol:
Nekem is jó a tavalyi bikinim, igaz nem 34-es :oops: Azt se tudtam, hogy van akkora :lol: (vicccc volt!)
Szücsi
Nekem van 1 ilyen korongszerű öröknaptár, azon az van, hogy a 34-35. héttől járni kell magzati szívhangot nézni!! Meg méh fájástevékenységet (a nem tom mi). Azért kérdezz rá valahogy!!!
Elvileg nekünk is óriás lesz a béb, ne aggódj!!

Én se koptattam még sokszor a vasalómat :roll:

KépKép

KépKép
szivvi

nekem nincs csak 28 hetes és 32 hetes. :wink:

kispiskóta

Enikő
Nekem 32 hetes van: bpd:88; ad: 88; fl:65, becsült súly 2400 gr

KépKép

KépKép
szivvi

Én sem akartam a gyógyszertári kencéken kívül mást venni, de az a krém amivel fürdetni kell, hát nem tudom, nekem nem tetszett, de viszont az arca és a keze szára egy kicsit érzékenyebb, így nem vehettem akármilyen fürdető kencét, ezért kellett a SANOSAN fürdető... Ja és még a popsikenőcs, az nagyon jó volt amit a dokinéni felírt, de vettem közepes méretű SUDOCREM-et is, amikor kipirosodott a popo, akkor azzal kentem, köv. pelenkázásnál már nem is volt gondom, s ez az 1 doboznyi krém kitartott a pelenkás korszak végéig...

Ja és igen a vasalás, én is gyűlölöm, de sajnos a Gergőmét a fent említettek miatt muszály + apa gyűrődös ruháit + a saját gyűrődős ruháimat, mást én sem vasalok, szépen simi-simi, összehajtani és szekrénybe tenni...

Kép
Kép
times

Enikő: Eméletileg 30. heti,de mi mindig kisebbek vagyunk...
bpd:8.05
ofd: 9,81
apd: 7.77
tad: 6,88
fl: 5,37
súly : :oops: 1240g

Ja és cm-ben értendőek az adatok :D
Vendég

Vasalás:
* - pfúj
* - igen, fertőtlenít, de miután a bében van már 2 perce, mán
amúgy sem steril. s akkor meg minek arra a 2 percre?
* - túl sterilen tartani a babát vasalással vagy anélkül az sem jó,
hisz mit szól hozzá immunrendszer?

Több ok most kapásból nem jön be. Gyűrődés és esztétika az nyomhat pozitívan, de mint írtam, ruhaszárítóval ilyen gondom nincs.

Kép
kissmanó

én nem mostam még ki semmi babacuccot. A ruhák még várják a fúrást a szekrénybe ( +2 polc) a pelusokat meg még minek. Terveim szerint azokat vasalgatom a ruhákat meg legalább először kifogom,mert a nővéremnél sok a kutya és jobb a békesség... legyen az tényleg tiszta!

Na nagyon hiszis ez a kicsi lány itt a pocimban. Iszonyat mit helyezkedik, semmi se jó. És nem hagy békén! :? És csak tolja kifele a köldökömet is.... Persze csálén úhgy a jobb oldalon jobban kiáll. Vicces!

34-es fürdőruha! És 38sal kezdtem!! :oops:
A Sudocremet a nővéremék is dicsérték!
Vendég

Enőkö
Előkerestem Gergőmét 31+1 voltam az uh-kor:
BPD: 81mm
FL: 62mm
Csak ezt a két adatot mérte!!!

Kép
Kép
times

Bocsi
Enőkö=Enikő

Kép
Kép
times

Ja, s játszócumis sterilizálással is tudjátok hogy vannak a sokgyerekes anyukák? Elsőnél állandóan, másodiknál egy darabig, harmadiknál lemossák vízzel, negyediknél meg max lenyalják a blúzba előbb megtörölt cumit.
Ötödikről nem tok, de nekünk eddig nem jött be az ilyen "finomság", most tuti nem veszek.
Bár azért jobb szeretem ha egy gyerek cumizik mint az ujját szopja. De gyerekeim itt is keresztbe pakoltak, nem osztották véleményem.
Na, cumi témában sem épp a legsterilebb lehetőségeket libbentettem meg nektek

Kép
kissmanó

Még asszem a körömvágásról nem tanácskoztunk! Én ettől félek, még a sajátomat is körömcsipesszel vágom, nem tudom azokkal a béna gyerekollókkal mit lehet kezdeni...És mikor kell először?

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: