A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!!!!

Kellemes hosszú hétvégét kívánok mindenkinek!!!

Szivvi
Ez jó, de tényleg!!! Én a páromnak a karácsonyt emlegetem, hogy karácsonykor három gyerkőc ülhet a fa alá!!!! Milyen jó lesz!? Én már nagyon várom, hogy kibújjanak, olyan kivi vagyok rájuk, no meg egy kicsit izgulok is, hogy Gergőm hogy fogja őket fogadni....

Mellszívó: Nekem is Avent van, jó volt, de igazándiból sokat nem használtam, pedig a Gergőm 18 hónapig szopizott!!!!

Kép
Kép
times

ez a meglátni és "megszerezni" tipikus esete volt.ha sikerül szaporítani kapsz te is 1 cseréppel.van földi változat is de az még nem érik.
nálunk Velvet a fáról szedi a cseresznyét meg amit elér más gyümölcsöt azt le is szedi.

Bridzsi

Kép
esztora

Szivvi! De jó! Ha vmi részképesség sérült, keressetek egy pető intézetes konduktort. Nagyimnak ők segítettek megtanulni újra beszélni. Durva, de jó tudni róla...

Velünk semmi extra. Dobozokat bontogattunk, ósanban nagybevásároltunk (nem találtam meg a bébi bodykat :oops: ), hogy nekem ne kelljen cipekedni. Kezdek babázós hangulatba esni megint. Még az elején voltam ilyen. Végre visszatért. Én most mostam ki a ruhákat (teljes kölcsön ruhatár Tesómtól), de én előrébb járok. Nemtom, nekem a 1,5 hónap azért picit soknak tűnik. Vasalni nem vagyok hajlandó :oops:
Jövő héten be akarom fejezni végre a babaszobát, megvarrni az ágyneműt, falvédőt. Összepakolni azt a k. táskát végre. Hogy ne az utolsó pillanatban csináljak meg mindent. Ha Gurginak igaza lesz, már csak 2 hetem van :D
Nagyon furcsa, de már kevésbé ijeszt, mint a hét elején. A szüléstől félek, de sztem ez addig így marad, amíg Főni gyűrött fejét meg nem látom. Egyem a kis szívét!
Vendég

Szép Jó reggelt!

Bolgogságos Gyereknapot minden kis bentlakásosnak!!! is meg a kintieknek is természetesen!!!

Köszi a dorka az infot. (csuklás) :lol:

Zsuzsi+Hencsi!
Boldog első házassági évfordulózást mára!!!! hipp-hipp hurrá :lol:

Bori!
Hát, sztem esélyes lehet a 10ike..de simán lehet 15..najó..Jön amikor jönni akar a lurkó :lol:
2 heted még biztos van.

Kimostan egy csomó rugit és bodyt..sapikat..40 fokon mostan.
Jó kis illat van..kis cukker rucikák..
:lol:

Mindenkinek szép napot!
Hétfő este jövök!
torolve_20131003125716

Na pálinkás jó reggelt Mindenkinek!

Alig aludtam valamit, nem bírom ezt a dög meleget, nem baj jövő ilyenkor már tudunk napfürdőzni, meg a babákkal pancsizni.
Kép

Szivvi: ez nagyon jó hír, akkor segített ++++++++++++++++++

Irigykedem az eper miatt (futó és nem futó), meg a paradicsom, paprika palántákért. Én ültettem magról paprikát, meg paradicsomot, de nem nagyon van idegzetem hozzá (pedig kijött és már szét is ültettem), lehet, hogy én is inkább megveszem a palántát, meg epret is kéne venni, meg cserkót, meg barackfát :wink: ja meg dinnyeföldet!

Kicsit kemény a pocakom, meg alul olyan furán fájdogál, ami nem is fájás, inkább olyan fura nyomás érzés... lehet, hogy megint növünk. :shock:

Andrea
Kép
kindernay

jó reggelt!

háromszoros hurrá a lábikómnak! tegnap még estére sem dagadt be!!!! :D

mi is meghalunk a melegtől, és 1kor még buszozhatok át anyósékhoz...semmi kedvem!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Hajnalban esett az eső, most elviselhetőbb a panel.

Párom megy az anyukájáékhoz, alig várom, h hozzon egy kis epret :P

Andi, néha-néha én is érzek olyan myomásfélét alul, mintha a menses akarna jönni. Körzeti nőgyogyó azt mondja, h nő a méh. Magándoki azt, h ha rendszeres, szóljak.......

Tegnap úgy felbuzdultam, h már mi is vásárolgatunk :P Olyan jó.

Ma Forma-1, alig várom. Néha azért elalszom rajta :wink:

Helló lányok!

A kislányom teljesen a szeméremcsontomnál fészkelődik és a méhem teteje is a köldökömnél van :cry: Ugye ez semmi jót nem jelent ilyen idősen? Segítsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
szücsi

Sziasztok!

Mindenkinek Boldog évfordulót aki ma ünnepel.

nekem annyira fáj ma a bokám.tegnap estére jól bedagadt de aztán zuhany+krém segített.

Szücsi ne pánikolj ha bármi van indulás a kórházba.
dokidat nem tudod hívni?görcs vagy v.mi más?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: semmi más bajom nincs egyébként

Kép
szücsi

szücsi, ne izgulj, csak nincs gond!

na menek, anyum átvágott kigyalogoltatott a buszmegbe és mégsem jött :evil: (a kártyáján épp nincs pénz) de de. még hívott is, hogy jön! :evil:
szóval irány anyós!

fúj a szél, mint állat!!! nálatok is? ettől függetlenül izzadok :?

lynia-

Na sikerült visszaolvasnom!

Bori: a kórházas és a buszos storyd nem semmi. Nincs elég baja a kismamiknak még ilyen felelőtlenül paráztatják is őket!

Andi: a kisrucik negyon arik, de a lábad az kész :lol: De jó,hogy ilyen nyugodtan tudod kezelni :wink:

Szivvi: Széééééééééép pocak :lol:

Rózsa: szuper, hogy minden OK :wink:

Lynia: nekem azt mondta a védőnő, csak akkor gáz a 140 feletti vérnyomás, ha huzamosabb ideig fennáll, mert ebben a melegben még a vérnyomás is "megbolondulhat"

Kép
szücsi

Én még nem vizesedek.A doki minden alkalommal elmondja,hogy egyek sok fehérjét mert ez megakadályozza a vizesedést.Nem tudom ez mennyire igaz mert szerintem nem eszek túl sok fehérjét és ég se vizesedek,még.

Nekem babám ma szét akarja rúgni a hasam szinte fáj.

Csajok próbáljatok meg többet pihenni.
pillangó7

Na sziasztok,

Szücsi: szerintem semmi gond nincs, nekem is vannak ilyen fura érzéseim, szurkál meg ilyenek, de szerintem ebben a rohadt melegben nemcsak mi, hanem szegény babók is szenvednek, milyen lehet nekik ott benn ebben a meleg vízben. :cry:

Én rengeteg fehérjét eszem, hideg-meleg vizes zuhany, kenegetem, mindent megpróbáltam már, mégis dagadok, ilyen típus vagyok, amikor injekcióztam magam hormonnal az se volt kellemes, de mindig arra gondolok, hogy nem érdekel már ha az utolsó hónapban csak feküdni tudok, a lényeg ez a kis pöcös manó!

Marha melegem van, hidegvizes törölközőkkel pakolom magam, anyuéknál vagyunk itt a panelben még rosszabb, hiába megy ezer ventillátor. Meg is beszéltük, hogy elköltöznek kertes házba... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Kép

Nagyon-nagyon-nagyon....

Andrea
Kép
kindernay

Én most nem merek örülni a babavárásnak,tegnap hallottam az egyik ismerősöm megszült és végül meghalt a baba.Állítólag lyukas szívvel született megműtötték de végül nem élte túl.Az ilyet nem lehet uh-n látni?Tán az anyuka is elég rosszul van,császárral epidurálisan szült és vmi gond van.Úgy félek,hogy velem is vmi történni fog.
pillangó7

Csak bejelentkezem, hogy nem szülünk még, ne kőröztessetek!

Szücsi! Én felhívnám a dokimat.

Vizesedés sztem semmi mással nem orvosolható egy idő után, csak a szüléssel. Ehetek-ihatok én bármit...

Én olyan hisztérika vagyok pár napja. Párocskával állandóan összekapunk. Ő is idegesebb már, én meg zéró toleranciát nyomok. :oops:
Tegnap ellógtuk a babaágy projektet, erre ma leesett, hogy pünkösd van, minden zárva. :twisted: Persze ezen is jól felhúztam magam.
Szóval, jó lenne már, ha a legvégén lennénk. De persze attól meg félek, mert minden csak félkész.
Na, siránkozás befejezve. Mek alkotgatni vmit, hátha attól elmúlik a morciságom.
Vendég

Pillangó! Nekem a teherbeesésem hírére jött egy ugyanilyen hír. 9 hónapja ezen parázok. Elvileg sok-sok ezerből csak egy ilyen csemete van. A jót kell hívni!!!!!!!!!!!!
Vendég

A spanyolviaszt meg nem is mondom!
Rájöttem, hogy oldalfekvésben is fel lehet ám polcolnia lábikókát. Lerakom a pokróchalmot, lefekszem hanyatt, lábakat a halomra, és utána a kiválasztott oldalamra fordulok, lábamat fent hagyva. Műxik!
Vendég

sziasztok!

Hétfőn jön a hidegfront azt ígérrték, nagyon nem bánom. Addig is kitartás mindenkinek!

Szücsi! Szerintem nincs nagy gond ma az én kislányom is ott fészkelődik, de azért hívd fel a dokit, mert az ő szava nyugtatóbb, és akkor már nem fogsz idegeskedni. Pihenj!

Emi

Kép Kép
emi_25

Emi megnéztem én is holnap még 28fok aztán tényleg lehűlés.
remélem most igaz lesz!
szeretem a jó időt vízparton főleg most csak nyüglődöm itthon.
2,5 órát aludtam...

Bridzsi

Kép
esztora

valmit áruljatok el:

ha mondjuk ilyen állati meleg lesz, miben kellene picúrt hazahozni???
elég egy rugi, vagy csak egy bodí? vagy mindkettő? sapi, zokni? mégis? fogalmam sincs!

lynia-

Emi! Én r.ujjú bodyra, zoknira, sapira, és takaróként használt textilpelusra gondoltam.
Most raktam el éppen! És már a táskába!!! :D
Vendég

Bori csak így tovább!
amúgy én is ezekre gondolok ilyen melegben.nem hiszem hogy nagyon bekéne bugyolálni.

Bridzsi

Kép
esztora

Bori: én is ilyen nyűgös vagyok ma, veszekszünk minden hülyeségen. Most elment a szüleihez, nekem nem volt kedvem menni, nem értem ha egyszer fáradt, hasfájós, hisztis vagyok miért kell menetrendszerűen megjelennem a szüleinél, amikor nekem most k..ra nincs kedvem,meg idegzetem!

Pillangó: szerintem is csak a jóra gondolj, én is annyiféle dolgot hallottam, de próbáltam kizárni, mert azzal ha idegeskedek nem teszek jót magunknak.

Esztora: vízpart jó lenne, bár én is itthon punnyadok, 2,5 órás pihenésekkel, már ezen is "vitatkoztunk", hogy én miért nem szeretnék menni Balatonra?
Hát hisztis vagyok, dagad a lábam, egész nap felpócolva pihegek, ventillátor rámállítva, fulladok, most mi a fészkes francot csináljak a Balaton parton 40 fokban? Csak a terhére lennék mindenkinek egy, kettő én tutira nem vetkőznék le. :shock:

Andrea
Kép
kindernay

köszi a tippet! mostmár legalább fogalmam van róla!

andi, én sem szeretem a menetrendszerű megjelenést! habár én nem anyóson problémázok, sógornőmet nem csípem de nagyon....na és ma nálunk is menetrend szerinti járat volt!
sógornő: (az új felsőmben mentem) "na így a végére végre van valami terhes formád!" kössszikeee, mé eddig nem volt? nem csípem...
após ari, mindig kérdezi: "hogy van a kislányunk?" nagyon odavan a kiscsajért! :D

boka még mindig oké, szóval tényleg hipohonderkedtem minap egy kicsit! sorry :roll:

vízpart..hmmm, lehet ráveszem párom, holnap ugorjunk le a partra is, már hetek óta a balcsis hekkre gerjedek!

lynia-

Emi, ne izgulj az én lábam már az állapotom végéig így marad, de üsse kő!
Megértelek a sógornővel kapcsolatosan, csodálom, hogy nem szóltál be neki :twisted: (nekem ma ilyen beszólós napom van).
NA megyek locsolni, mert mindenem kiszárad.

Andrea
Kép
kindernay

Szép estét Lányok!
Nekünk elég jó napunk volt. Kinéztem, hogy Szentendrén a skanzenban kirakodó vásár van. Kaptuk magunkat elmentünk, az autózás nem esett túl jól..Ott meg praktizált egy csontkovács srác, rögtön befizettük magunkat :lol: Annyira jól kimasszírozta a csomókat a nyakamból, megropogtatta a nyakamat, teljesen jó! Sétáltunk, nézelődtünk, aztán egy fagyikehely Érden :lol:
Szücsi
Jobban vagy?

Jön a hidegfront, holnaptól talán kevesebb nyűgünk lesz...

KépKép

KépKép
szivvi

Itt egész nap viszonylag hűvös volt, a korábbiakhoz képest :wink:

Na meggyüttünk. Írtó kafa vót az elmúlt 2 nap, annak ellenére, hogy a medence szélén széken csüccsenve csurgott a nyálam egy jó kis pancsiért. Na, de ezt a kölkek kiélvezték helyettem is.
Tegnapi poén: ugyi ösmerősökkel vótunk, nekik is kettő gyerek (fiúk), aztán apa szól egyik pillanatban: minden gyerek ki a vízből. Mire én: magzatvízre is értendő? :wink: :wink:
Áááá, nem is lett hatalmas röhögés.
Aztán déli 3 óra körül épp ebédelés közben úgy kezdett ömleni az eső, hogy alig bírtuk magunk a lakókocsikba bemenekíteni. S ömlött vagy 3-4 órán keresztül.
Aztán ma kezdődött a dögmeleg előről.

DEEEEE: tegnap délre a gyűrűim vissza bírtam pakolni a mancsaimra.
Mára meg totál előkerült a saját bokám.
Tehát csajok, lehetséges szülés nélkül is visszakapni a lábainkat. Kis csoda azért kell hozzá. Igaz, szorgalmasan áztatgattam a lábikóim a medence hűs vizében (errefele Csíkországban még a termálvíz alatt is max 24 fókás hőt kell érteni)

Bori - a hideg futkosott a hátamon a ctg-s sztoryd olvasva. A villamososon meg asszem előbb beszóltam volna. Ja, ma valakik délben épp, hogy nem a nyakunkon akartak tüzet rakni husi sütéshez. Szóltam apának rögtön, hogy vagy intézi ő, vagy ha én mék, akkor lehet robban a puskapor. Na, nem kellett előadnom magam, pedig készültem.

Kép
kissmanó

Pocikép..... há elsőre kimeredtek a szemeim, hogy hű meg ha, de a valós az már azért szép.

Mellszívó: ugyi nekem Edóval ősrégi (több mint 50 éves) kézi, üvegből való vót. Há az vót jó és kész. Adriával meg sikerált eltörjem, s bár meg vót rendelve neten az elektromos NUK, szartak kiszállítani. Megvettem bótban a szintén NUK kézit. Amolyan fecskendő típusút. Nem mondom, jó vót, én kézzel tök béna vótam, meg az én tejcsárda hozamom nem is lehetett azzal elintézni.
S mert a NUK-kal is rengeteg időt eltököltem, most beruháztam egy elektromosra. Mert azzal azért mégsincs mindkét kezem lefoglalva. Mert a kézinél még ez is idegesített.
A mostani az Avent, állítólag elektromosról bármikor át lehet térni manuális változatra. Én nagy reményeket fűzök hozzá, remélem nem csalatkozom. Meg abban is bízom, hogy ha első kettő gyereknél volt tejcsi, most is lészen.

Ma kérdeztem utána: itt a szülészeten is az van, hogy amit viszel magadnak, abban sülsz meg. S ha a kölkednek egy rend culát viszel be, akkor abban az egyben látod míg hazaengednek. Meg pelust is anyuka kell vigyen, meg mindent. Na, szépen fogunk kinézni. Akkor lehet még kell vennem majd vagy 2-3 rugit, bodyt. Ajj, csak mán lennénk itthon, s nem 2in1.
Oké Bori, azért tietek az elsőbbség, s nem hajkurászunk hátulról.
Csak itt van mellettem a bébjárgány, meg összeszereltem az utazóágyat, meg szétnyitottam a mellszívós csomagot, s kezdek ismét azon agyalni, hogy hú, de sok az a 38 nap.

Kép
kissmanó

Na, miután kellőképpen kikínlódtam magam (s okosabb nem lettem) a sógornőméknek vásárolt autósüléssel, pihiképp ténypékeltem nektek a pénteki zsákmányutam kincseiből. Kép Kép Kép Kép

Kép
kissmanó

Hú Manó, szuper dolgokat vettél, látom akkor nem vagyok egyedül a mellszívó problémámmal, én is elektronyosat gondoltam, de ugyebár ez tényleg attól függ, hogy tejcsárda, vagy nem tejcsárda, na meglátjuk.
Szuper lehetett a 2 nap én meg itten csak irigykedem, mert csak bent bírtam ki a lakásban, dagadó lábakkal, hisztisen.

Szivvi: neked is jól telt akkor a hétvége, van még egy nap, de jó lenne, ha nem 40 fokban punnyadnék itthon, kicsikét hűvős lehetne, és akkor sétálhatnék kicsikét.

Mondjuk én is elb...tam a vasárnapi-hétfői babacuccos vásárlást, teljesen kiment a fejemből, hogy semmi sincs nyitva.
Kép

Na nem baj, szép estét, és szép álmokat nektek! Gudnáj!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!!!

Én egész éjszaka nem aludtam. Annyira melegem volt, plussz most először kényelmetlennek éreztem az alvást! és még a vádlim is begörcsölt! :( Hát már nagyon várom a hűvösebb időt, illetve Marci érkeztét.

Hétvégén elkezdjük Marci szobát csinálni. Még pénteken elhoztuk a bútorokat, meegérkezett a csillár is, amit rendeltünk, úgyhogy szombaton uccu neki!!!! Ja Zsuzsi te kérdezted, de már nem válaszoltam, GAby bútort vettünk!

Vizesedés nálam is meg van, bár jelentősen csökkent, dehogy mitől? És érdekes, hogy a kezemen az ujjak csak reggel vannak bepüffedve, utána lelohad.

kispiskóta

Hú meg ha!
Most számoltam ki, hogy milyen összegeket spóroltam meg, hogy az expon vásároltam.
Mellszívót 20%-al, bébjárgányt 44,44%-al, míg sógernének a bébautósszéket 40%-al olcsóbban vettem. Na, akkor most télleg jól érzem magam.

Kép
kissmanó

Bakker, még írtam, de az elszállt. Még jó, hogy a levelem legalább egyharmada elment a célig.
:?

Kép
kissmanó

jó reggel!

na nekem is borzalmas volt az éjszakám! esett meg fújt, de ha 2 ablakot nyitottam, hogy be is jöjjön a hüvibb levegő, akkor meg borult, csapkodott minden! tiszta ideg voltam!

most esett le, mától kell számolnom a mozgást...tuti elfelejtem

uncsi lesz a mai nap is! :( ismét anyósjárat...

lynia-

Sziasztok!

én csak 11.-én megyek dokihoz és 13.-án jön a védőnő.akkor gyorsulnak az események mivel akkor már töltjük a 36. hetet.
addig önszorgalomból számolgathatom a mozgásokat.

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt,
én viszonylag normálisan átvészeltem az éjszakát, bár Zsú már nekem is kezd kényelmetlenné válni az alvás, itt nyom, ott nyom, és kicsit megint feszülgetek. Meg olyan furán a hasam alja nyomakodik, van valakinek még ilyen?

Emi: őszínte részvétem neked anyósügyben, nálunk is elkerülhetetlen a látogatás.

Mit is kell számolni? Mennyi a normális mozgás?

Andrea
Kép
kindernay

elvileg (mindenki mást mondott) nálunk 20 mozgás este 6ig, de nem a rúgások száma, hanem a csoportoké...

lynia-

Kész, feladom! megpróbáltam visszaolvasni, de lehetetlen :oops: A srácok itt ugrálnak a fejemen, nekem meg mindenem fáj :cry:
Nem tudom mi van, de 2. napja rettenetesen fáj lent a hasam neg a szeméremcsont. menni is alig bírok :roll: A lábam mint elefánté. és mostmár reggelre sem megy le, és fáj is. Mostmár nagyon terhes vagyok, ésha belegondolok, hogy még 2hónap van hátra... :roll:
Be is fejezem a panaszáradatot, remélem mindenki jól van! Elvoleg holnap már hüvösebb lesz!
Teszek még egy képet, igaz nem pocak meg baba, vagyis Máté"baba" a szombati grillpartin :lol:
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Köszi Emi, akkor én is figyelgetem, bár nekem elég reménytelen a sok magzatvíz miatt, hogy pontosan észrevegyem mikor van mocorgás.

Brigi: jobbúlást neked, nekem is hasonló panaszaim vannak, szerintem a melegtől ki vagyunk purcanva.
Kisfiad nagyon édi-kutyi!

Andrea
Kép
kindernay

takarítás kész!de utálom csinálni!pedig csak porszívózás és felmosás volt ja meg fürdőszoba...

Brigi nagyon jó ez a kép!micsoda fürtök!imádom a göndör hajú gyerekeket.persze az én hajamat utálom ugy.(ezért kell kiszáritattni hetente 2szer)
a váltó zuhanyt nem probáltad a lábadra?Anditől vettem az ötletet nekem nagyon bevált.

Bridzsi

Kép
esztora

Én is szarul aludtam,meleg volt, rémálmaim voltak,Domikám még éjszaka is rugott-vágott a hasamban.Szerintem 24 órát fent volt a hasamban tuti.Remélem ma sokat pihenget mert nagyon vad volt tegnap.Párom szerint ha rugdos az a bajom ha nem akkor meg az.De tegnap tényleg brutál volt.

Nekem inkább szurkálás,nyilalás volt tegnap a szeméremcsontnál függőlegesen lefele,de ezt a fészkelődésének tudtam be.

Én is várom már a hűvös időt bár mára igérkeztek a klimaszerelők.
pillangó7

Rosszalvók!

A szoptatóspárna sem segít a jó pozició megtalálásában? Nekem jól bejön, s nem is melegít a jó összetétele miatt (nem tudom mi a nevük azoknak a bogyóknak ami benne van). Akkor van csak baj, ha a férjem mászik rá véletlenül, neki is kényelmes :lol: , olyankor kezdődik az éjjeli harc :lol: .
Vendég

Zsanett: 2 szoptatós párnával alszom és sajna nem segít... :cry:

Csajszik megrendeltem a babaápolókat (bár tudom, hogy az első időkben a gyógyszertárit használjuk) de nem fogok tudni elmenni megvenni, és nem szívesen bíznám másra. Ti ha vetettek már, milyen típusú babaápolókat szereztetek be?

Andrea
Kép
kindernay

Zsanett, lehet én vagyok a béna, de nekem alvásra nagyon nem jött be a szopipárna! :( Elég sokat próbálkoztam vele, míg nem eltettem.

Nekem is melegem volt éjszaka, meg mindenem fáj. A csípőm ha ráfekszem, háton már nem tudok aludni, mert akkor a gyomrom a tüdőm helyére kerül. De Marci nagyon rendes még egyszer nem keltett fel. Sőt most én voltam fenn, de ő szundizott. Nappal izgága, de elég rendesen, de éjszaka szundibundi van! :D A 20 mozgás már tuti meg volt, akár csoportokra lebontva is.

Elkezdtem összekészíteni a kórházi cuccost.

Brigi, milyen kis fürtös a fiad!!! :D Én is kezdem magam nagyon terhesnek érezni, de már csak 46 nap!!! :(

kispiskóta

Kindernay, én csak gyógyszertárit fogok használni, minimum az első két hónapban. Illetve popsinál a neogranormonnal kivételt teszek. Amúgy a fürdető, a púder, a popsi krém minden onnan lesz.

Később meg nem tudom, még nem nézte körül mi a választék. Egy biztos Johnsont semmiképp, ezt egyszer egy bőrgyógyász mondta.

Te, miket rendeltél?

kispiskóta

SOS csajok, írjátok mán meg hamma-hamma mit is fed nálatok babaápolás terén a gyógyszertári culabula, milyen kiszerelésben, s hány pénzért.
S azétt hamma, mett apa ma du/estefele indul ugyi Pápára, s addig ki kell gondoljam, ha valamit is szeretnék vele hozatni.

Johnson nálunk sem igazán egy bevált termék, max a púder, de azt sosem használtam 1 éves koruk előtt (nem bírok magyarázattal szolgálni utána métt kellett), most meg nekem kell, ha nem akarom, hogy a cickók rám főjjenek.

Ja, s mivel télleg qrva sok jót hallottam a Neogranormonról, arról is kéretik szépen ár és kiszerelés.

Ja, s olyan hálós izémizét magatoknak hun vettetek? Az is beszerezhető patikában? Ha igen, akkor egy hapsi hogyan kérje (monnyuk tom, szemérmetlenül, de azon kívül)?

Most kissé be vagyok én is indulva, hogy nálunk is mindenről anyukának köll a kórházban gondoskodni. Így azétt most cél előtt 37-tel nagyon kezd az agyam forogni.

Ja, s képzeljétek: eddig bár méretre nőttem, valahogy mégiscsak jók voltak ez eddigi melltartóim. Most meg tegnaptól rettenet szorít. Ebben a percben meg hányingerem is van a szorítás meleg páros miatt. Pedig kapott ma kölök kecskesajtit, ergó éhes nem lehet. Meg reggel joghurtos műzlit is.
Várom apa tornacsukája szálljon ki a mosógépből, s mék vásárolni.
Itt a mai nap nem munkaszünnap.

Kép
kissmanó

Mano remélem gyors leszek:nálunk az utolsó időben ha megvan a gyerekorvos akit választottál a védőnő hozza a recepteket:hintőpor,fürdető,popsikenőcs, germicid lázcsillapító kúp,d és k vitamin,alkohol,kamilla.
nekem ezek vannak a listán amit adott a múltkor.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: