A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hahó!

Melcsi! Teljesen más a két vizsgálat! Neked bekukuccsolnak, és azért írtam, hogy ismerem, mert én két héttel túlhordtam Miksát, szóval nekem is sokat csinálták. Azt nézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, mert ha nem, az arra utal, hogy a baba már nem érzi magát jól, és akkor muszáj indítani.
Ami most volt nekem, az az amniocentézis, ennél hasfalon keresztül beszúrnak egy tűt, leszívnak valamennyit a magzatvízből (nem néztem, mennyit, félrenéztem vagyis inkább a plafonra :oops: ), és azt vizsgálják (tenyésztés). Erre kell várni 3-4 hetet.

Áfi! Akkor nem is ugyanarról a lángosról beszéltünk :lol: Én a szekszárdi piacra gondoltam ám!
Itthoni lángos - aha, sütök, ha akarjátok :wink:

Szilva! Már hogy a fenébe ne jöhetnél :D Horány, Szentendrei-sziget.

Taliidőpont: javasoljatok valamit, hogy minél több mindenkinek jó legyen! Mi kétszer egy hetet nem leszünk itthon, ami biztosnak tűnik, de ezek időpontját majd szeretném egyeztetni az urammal, aki már megint dolgozik, nem bírunk két nyugodt szót váltani... Eger után legyen a tali vagy előtte?

Védőnő: enyim is jó fej, fiatal, együtt járnak a fiaink oviba, és ő is babát vár. Pisi, vérnyomás, súly mindig van, beutalókkal is ellát és mindent meg lehet vele beszélni.
A régi nemrég ment nyugdíjba, vele is ki lehetett jönni, én bírtam, csak valahogy mindent irtóra lassan csinált, mindig minimum egy órát ott voltam :shock:

Piskóta! Neked felejtettem el írni: nem mértem a petrezselyem mennyiségét, rágicsálj, amennyi jól esik :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Melcsi,
Szirmi leírta mi a különbség, nála genetikai rendellenességet szűrnek, nálad pedig azt nézik hogy tiszta-e még a magzatvíz, mert ha mekoniumos (babakakis) az látszik a színén és akkor indítani kell a szülést, ha meg nem akkor ki lehet várni míg megindul.
Azért zárójelben: nagyon nem irigyellek, a legvége már tényleg "terhes", nagyon remélem én nem járok így és jó gyerek módjára kijön szépen mondjuk a 38. héten! :)
Szirmi,
nekem júliustól augusztuson át szeptemberig minden jó!
A lángost pedig a köz nevében: AKARJUK! :D
Vendég

Lángosozáshoz én is csatlakozom! csak könyörgöm, ne azokon a hétvégeken legyen, amikor mi hazautazunk! kééééééééééééééééérlek!
Vendég

melcsikém kitartás! lélekben veled! bennt nem marad, az tuti! :lol:
Vendég

GABY!!!!!!!!

SOS privi ment! :wink:

Katica itt vagyok, mindjárt megy a tábla! :wink:

Kép
bettike
Eger

Csajok, csak gyors bekukk megint :wink:

Köszi Szirmi, Áfi. Azért kérdeztem, mert a szobára ahova bevezettek az volt kiírva, hogy amniocentézis és nagyon megijedtem, mert emlékeztem, hogy Szirminek milyen kellemetlen volt :oops: :oops:

LÁNGOS!!!!!!!!!!!!!!! IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!Most akarok lángost enni!!!!!!!Tejfölös, sajtos lángos.......nyamiiiii.
Még jó, hogy Béres Alexandra súlykontroll könyvét olvasom....már a szülés utánra öszpontosítok. Lehet, hogy ezért nem jön az én babám :shock: :lol:

Purc, kézenállni???????? :lol: :lol: Lehet, hogy bedobok apával ma este valami extra figurát, ha a gyerek nem akar kijönni és ha kell, hát kézenállunk :lol: :lol:
Fejen nem jó???? Mert kézen sosem tudtam állni, csak fejen :wink: Annak is már jó 15 éve volt..... :lol: Apának üdv a szuper ötletért :wink: Ti is kipróbáljátok majd? Vagy csak nekem tanácsol ilyeneket? :wink:

Szezsó, miféle vasárnap :o :o Nem pénteket mondtam véletlenül :lol: :lol: Mintha múlt péntekre emlékeznék :lol:
Tudom ám, hogy vasárnap volt :wink:

Puszi mindenkinek és köszönöm a sok drukkot, nagyon sokat jelent. :wink:

Holnap délután a vizsgálat után jövök, ha addig nincs valami.

Jó éjt mindenkinek.
Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

sziasztok!

Nem tűntem ám el, csak tegnap pasasozni voltam, ma pedig a papámmal dolgztam egész nap... Le is égett a vállam, de a tarkóm is gyanúsan viselkedik!

szezso: külön a pisztácia nincs benne az álmoskönyvben, de a pisztácia mint mag: jelenthet terhességet, családalapítást. Mint olajos mag, mogyoróféle: spórolást, takarékosságot! Ha mandulával álmodtál volna, könnyeb let volna a dolgom :wink:

Ki hogy van? Hogy viselitek a hőséget? Kismamák? :roll:

Libus
lilaliba

Sziasztok!

Bettike: persze, hogy megyünk és ott is alukálunk :D

lilaliba: szóval akkor elment a randira a pasi? :wink:

melcsi: nagyon jól bírod még :D Vigyázzatok magatokra!

boniko: akkor ki fog engem kifesteni? áááááááááááá :lol:

snufi: mi volt a dokinál? Jelentkezz! :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

1 cn :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Egy kedves topiktársunk írására fedeztem fel, hogy az újakhoz meg még nem is szóltam! :oops: :lol: (Igaz Katica? :wink: )

Évi, Lilaliba, Grönland! Üdv itt!
Akartok táblába kerülni?
Írjátok meg az adatokat, priviben is jó és máris táblalakók lesztek! :lol:
És talira is gyertek! :lol:

Kép
bettike
Eger

Libus!

Segíts nekem is! Papagájokkal álmodtam! Az mit jelent? Olyan szépek voltak! Igaz kicsit furák, mert hóbagoly szerü volt a fejük! :lol:
Vendég

De édi vagy Betti! :lol: Talira nem hiszem, hogy tudnánk menni, de nagyon szeretnélek benneteket megismerni!

A korom 31, cn 26, lakhelynek legyen Szombathely! :lol: Kell még valami?
Vendég

szilvi: Igen, még ő várt rám, csodával határos módon! :D Pedig azt hittem, hogy nekem kell majd rá, de a véletlenek most szerencsésen játszottak össze! Igaz nem az igazi még, de már nem is volt olyan undok, mint múlt héten...
Bár ezt megértem!!!! Te hogy voltál ma?

Libus
lilaliba

Milyen utálatos dolog Bettike táblájában lezuhanni legfelülről legalulra. :D

Szilvi

szilvaqueen

liba: köszi a kérdésedet, egy kicsit letört az 1 cn, de már összeszedtem magamat. Délután bánatomban megnéztem az Én a nő, + még egy fő c. filmet. :D

Szilvi

szilvaqueen

Most látom, hogy tegnap voltam itt egy hónapos! :lol:
Vendég

szilvi: :cry: :cry: :cry: sajnálom! Remélem a vizsgálatok majd mindent kiderítenek és rendbehoznak! Jó film volt? ÉÉn mostanában egy nagyon aranyos kis animációs filmet láttam, a Polar expressz-t! Nekem nagyon tetszett: gyönyörű is és a cselekmény is szép!

grönland: a papagály érdekes, de felszínes beszélgetést jelent valakivel, aki "muszájból" mesél vicceket. Amennyiben fiatal lány vagy, abban az esetben jelenthet riválist, aki időbsebb nálad és aki látszatra nagyobb érdeklődést vált ki.

Libus
lilaliba

Kösz Libus! Akkor ez csak is az uram lehet! :lol:
Vendég

Grönland: Úgy érzed, hogy felszínes veled mostanában?

Libus
lilaliba

Neeem, muszájból mesél vicceket! :lol:
Vendég

Ha már lúd, hát legyen lila :lol:

Libus
lilaliba

Meg lehetett nézni. Jobbra számítottam. A múltkor a Ház a tónál-t néztem. Az iszonyat volt. A Polar expressz-t nem láttam még.

Szilvi

szilvaqueen

Jaaaa! Így már mindjárt másabb!

Libus
lilaliba

szilva tegyétek át a másik 3 hétvégére,és kifestelek! :lol:
mondjuk az elsőre vagy harmadikra, úgyis arra jelentkeztünk legtöben :wink:

sajnálom az 1 cn t :cry:
Vendég

Grönland: A párod nem szereti a vicceket? Én mindig elfelejtem a legjobbakat, csak 1-2 ragad meg a memóriámban!

Libus
lilaliba

görland: te honnan vagy? Üdvözöltelek már? Nem tudom. Ne haragudj!

SZIA GÖRLAND! :D

Szilvi

szilvaqueen

Nekem a Titkos ajtó jött be nagyon! Na meg a Bújocska! A Polárral úgy jártam ,mint a Gyűrűk urával, bealudtam rajta! :lol: A másik bealvosom a Ponyvaregény! :lol:
Vendég

Szilvi: Akkor nézd meg egyszer, nagyon aranyos kis mese! Én szívből ajánlom mindenkinek, akik már megcsömörlöttek ettől a sok "öldökléstől" a tv-ben! És a kicsi gyerekek is megnézhetik szívbaj nélkül, mert semmi olyan nincs benne!

Libus
lilaliba

Bocsi, ma takarékon voltam :wink: holnap sem leszek, egész nap Kiskunhalason leszünk, esküvőre megyünk. Le is fekszem, hogy bírjam a strapát holnap, mivel hajnal 1-ig tuti ott leszünk, és éjjel jövünk haza onnan.

Pusszancs mindenkinek

Kép
gaby25

Grönland: Én is bealudtam a gyűrűk urán, meg a gyalog galoppon is! :lol: tesóm is bealudt a poláron :lol: de én imádom a karácsonyos filmeket, úgyhogy én tágra zárt szemekkel lestem! :lol: Kinek mi a legjobb bealvós filmje?

Libus
lilaliba

Én sem tudom Szilvi! :lol: Dehogy haragszom, hol vagyok, hol eltünök! Persze nem önszántamból! Gaby utánfutója vagyok! :lol:

Szombathely mellöl vagyok!

Libus!

De, imádja és úgy érzi, hogy muszáj mondania! :lol:
Vendég

Gaby: érezzétek magatok nagyon jól, vezessetek óvatosan és pihenj jól!

Libus
lilaliba

grönland, lilaliba,szilva és mindenki Jó éjszakát!

Szezso, remélem elkaptátok! :wink:

babim óriási ölelés!
Vendég

Gaby: jó szórakozást holnapra!

A Ponyvaregény nekem nagyon tesztett, többször is megnéztem már. Általában én minden filmen olyan szépen bealszok (általában késő este szoktunk filmet nézni), de utána megszerzem és megnézem napközben :D

boniko: :cry:

Szilvi

szilvaqueen

boniko: köszi, remélem, hogy tényleg jó éjszakám lesz és nem fogok görcsölni

Szilvi

szilvaqueen

Szilva: na, ne...Te voltál az utolsó remény májusra... :(

Libus: köszi az álomfejtést, meg a múltkori gyorstalpalót a számmisztikáról priviben! :lol:

Grönland: inkognito, inkognito? :lol: (mármint hogy szhelyi vagy...)

Melcsi: jaj de kis vicces valaki :lol: jobb lenne szüléstörténeteket olvasni... :lol:

Írtam babacsalogatót:
Kicsi Áron gyere ki,
Meglásd jó lesz ideki'...
Ne várasd már Anyát, Apát,
Akik 1 hete csak azt lesik, mikor születsz már meg! :lol:

És most lefekszem aludni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Grönland
nem értem, miért vagy te az én utánfutóm? :shock: :roll: :lol:

Kép
gaby25

Libus: nekem dr. House a bealvósom... :lol: eddig minden részt láttam-a reklámig :lol: 2 kivételével, mert 1-et végignéztem, de aznap szabin voltam és nagyon kipihent, eccer meg otthon sem voltam, hanem moziban :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jaja Szezsó! :lol:

A Ponyvát végül megnéztem. Asszem ötödszörre sikerült! Jó volt! Mentségemre legyen, hogy terhes voltam! Ezért is röhögök, hogy jó a film mégsem tudtam végignézni csak sokadszorra! :lol:

Jó éjt Boni! :lol:

Gaby!

A másikban már kivántam ezt-azt! :lol:
Vendég

szezso: ez gyönyörű volt, főleg a vége, nagyon rímelt :D :wink:

Szilvi

szilvaqueen

szezso: Nagyon szívesen,máskor is, csak szóljatok kit milyen álom gyötör, én megfejtem! :lol: Az én bealvósom még a Fábry, de imádok az NCIS-en is szundítani :lol:

Libus
lilaliba

Hát most nem volt májusi pozitív teszt eső, hanem májusi gyerekeső :D

Szilvi

szilvaqueen

liba: nekem a meccs szokott bejönni, nagyon jó altató. Párom a forma 1-ért van oda, hétvégén délután olyan jókat tud rajta szundítani. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Gaby!

Mert kullogok utánad! :lol: Hova írsz még? Oda is megyek utánad! :lol: :lol:

Libus!

A karácsonyost én is szeretem! Kedvencem a Karácsonyi vakáció! Ezerszer megtudnám nézni! De minden Chevy Chase-es (jól írtam? :oops: ) filmmel így vagyok! :lol:
Vendég

Na léptem, megyek csicsikálni. Pá!

Szilvi

szilvaqueen

Én is megyek tentikélni! :lol:

Jó éjt Libus, Szezsó, Szilvi, Gaby!
Vendég

Nem tudom nagy bunkóság volna-e azt kérnem hogy az álmokat Lliba privibe fejtse? Nem tehetek róla, agyérgörcsöt kapok tőle, és úgyis csak egy egy adott embert érint (aki épp álmodta).
Vendég

gröni, szilvi: Jóéjt! Visszatérve: a karácsonyi vakáció nekem is bejött, különösképp a mindent becsomagolós nagynéni, és az asztal alatt öklendező kutya :lol: A F1-en én is imádok aludni! Amikor már zsong a fejem a zümmögéstől... :lol:

Libus
lilaliba

Áfi!

Nem vagy, de itt nagyon sok probléma egyéni még is ide ír és senkit nem zavar! Ez miért? Nem tulajdonítok nagy jelentőséget az álmoknak, de kivi vagyok! Mint mindenre, nyitott vagyok erre is! Remélem nem bántottalak meg!
Vendég

Nekem mindegy, de senkit se zavar a dolog rajtad kívül... :roll: Többiek? Mit szóltok?

Libus
lilaliba

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: