Melcsi! Teljesen más a két vizsgálat! Neked bekukuccsolnak, és azért írtam, hogy ismerem, mert én két héttel túlhordtam Miksát, szóval nekem is sokat csinálták. Azt nézik, hogy tiszta-e a magzatvíz, mert ha nem, az arra utal, hogy a baba már nem érzi magát jól, és akkor muszáj indítani.
Ami most volt nekem, az az amniocentézis, ennél hasfalon keresztül beszúrnak egy tűt, leszívnak valamennyit a magzatvízből (nem néztem, mennyit, félrenéztem vagyis inkább a plafonra
Áfi! Akkor nem is ugyanarról a lángosról beszéltünk
Itthoni lángos - aha, sütök, ha akarjátok
Szilva! Már hogy a fenébe ne jöhetnél
Taliidőpont: javasoljatok valamit, hogy minél több mindenkinek jó legyen! Mi kétszer egy hetet nem leszünk itthon, ami biztosnak tűnik, de ezek időpontját majd szeretném egyeztetni az urammal, aki már megint dolgozik, nem bírunk két nyugodt szót váltani... Eger után legyen a tali vagy előtte?
Védőnő: enyim is jó fej, fiatal, együtt járnak a fiaink oviba, és ő is babát vár. Pisi, vérnyomás, súly mindig van, beutalókkal is ellát és mindent meg lehet vele beszélni.
A régi nemrég ment nyugdíjba, vele is ki lehetett jönni, én bírtam, csak valahogy mindent irtóra lassan csinált, mindig minimum egy órát ott voltam
Piskóta! Neked felejtettem el írni: nem mértem a petrezselyem mennyiségét, rágicsálj, amennyi jól esik