Akata,
a források, ahonnan az ásványvizet nyerjük, nem ezen a Földön vannak? Már csak azért vitáznék fenti elméleteddel, mert sztem igen. Szal ha én belesurrantok a budiba, ami ugye (Pesten) a Dunába jut, ezt majd mind jól beisszuk, és mivel 7 éve ezt teszem, lassan már nem kell pénzt kiadnom a Novynette-re, mert megiszom reggel a teámmal.

Szal az ásványvizet adó források hermetikusan el vannak zárva a pisitől, és ha igen, ezt hogy csinálják? Mert az még okés, h ezer méter mélyről, de vajon ezer méteres csövet dugnak le, amin a töktisztát szíjják fel, vagy a felszíni forrás vizét csapolják meg? Érdekelne a technológia, mert ha a felszínről szedik, addig simán elpisilek.
A szűrőben meg annyira nem hiszek, h még azt is el tudom képzelni (mert ez egy ilyen dög világ), hogy úgy van megszerkesztve, h ha beletöltesz vizet, valami mechanikával direkt barnára színezi, h bészarjunk tőle.
És dédimamán 81 évig élt, nagymamám elmúlt 79, apukám 62 lesz, sorolhatnám, nem sok ismerősöm van, aki belehalt a csapvízbe, de még csak 3. feje se nőtt tőle. BIZNISZ.
Az üveges víz meg arra jó, hogy amikor a jómunkásemberek elzárják a vizet, 2 napig abban mosunk fogat,mert túl üledékes a csapvíz. Mint pl most a napokban, és eszméletlen műanyagot dobálunk ki vele, és juszt sem viszem el a nem túl közeli szelektív izébe, mert kapják be, gyártsanak olyat, amivel nem károsítom a környezetem.
Rövidre zárva: sztem a víz túlmisztifikálásának annyi értelme van, mint a kókuszmatracnak meg a légzésfigyelőnek. Csak a NŐKnek találták ki őket, hajszíntől való tekintet nélkül persze.
primív-neet