A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Gondolom, ez is babafüggő, de Dominónak akkor hideg keze-lába, ha fázik. Garantáltan. Enyém is.

Kenguru Gold csak nekünk megfizethetetlen? :shock:

indianyo

Indi,
kengurus bót picha drága és csapvíz meg jóó. +2 pont tőlem neked. :D

Curse,
szerdán.
neet
neet

húha, ahogy itt elnézegetem én igencsak "alulöltöztetem" a bébit :D már 1 hónaposan is ujjatlan bodyban aludt és ennyi.....szintén 27 fok volt. most meg r.ujjú pizsi, zokni no body no takaró. :? de nekünk ez így bejön mert mindig meleg (ááá micsoda szó :) )

De jó volt nektek a talin, képek szuperek és néhányótokat most láttam először :)

Indi,
nem akarlak elkeseríteni de tényleg.... :oops: tudtommal a csapvízben a klór a legkevésbé ártalmas, hanem a homok és a gyógyszervegyületek...............bocs, amit a szomszéd belepisil Dunába :?
a mi szűrőnk ( talán 2 hónapja van meg a tisztító ) nem hinnétek el milyen színű. sötétbarna és évente cserélik. :? de erről Lindi többet tud. szal az ásványvízben legalább hormonok nincsenek :?

Kép
akata

Neet,
sztem ott is meg lehet találni ami nem annyira drága és máshol sem sokkal olcsóbb a body pl; kikás c&a-s és hasonló sokat kapsz kevesebbért bodyk nyaka meg nem gombos és kinyúlik mint állat
ettől függetlenül legtöbb badink örökölt kinyúlt nyakú c&a-s.... de a hálóruha sztem jó főleg ha ajándékba kapja az ember :mrgreen: (egyébként csak hálóruhára meg bodyra mondtam kenguru goldot meg kisebbeknek rugi szempontjából jó még, nagyobb gyereket onnan nem lehet öltöztetni az valóban rohadt drága meg nem is annyira jó)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Hát elég drága a Kenguru, de az egyetlen bababolt nálunk a közelben. Illetve van még kínai, de azt neeeeeeeeeee.

Kép
Kép
tinu

Akata,
a források, ahonnan az ásványvizet nyerjük, nem ezen a Földön vannak? Már csak azért vitáznék fenti elméleteddel, mert sztem igen. Szal ha én belesurrantok a budiba, ami ugye (Pesten) a Dunába jut, ezt majd mind jól beisszuk, és mivel 7 éve ezt teszem, lassan már nem kell pénzt kiadnom a Novynette-re, mert megiszom reggel a teámmal. :lol: Szal az ásványvizet adó források hermetikusan el vannak zárva a pisitől, és ha igen, ezt hogy csinálják? Mert az még okés, h ezer méter mélyről, de vajon ezer méteres csövet dugnak le, amin a töktisztát szíjják fel, vagy a felszíni forrás vizét csapolják meg? Érdekelne a technológia, mert ha a felszínről szedik, addig simán elpisilek.
A szűrőben meg annyira nem hiszek, h még azt is el tudom képzelni (mert ez egy ilyen dög világ), hogy úgy van megszerkesztve, h ha beletöltesz vizet, valami mechanikával direkt barnára színezi, h bészarjunk tőle. :mrgreen:
És dédimamán 81 évig élt, nagymamám elmúlt 79, apukám 62 lesz, sorolhatnám, nem sok ismerősöm van, aki belehalt a csapvízbe, de még csak 3. feje se nőtt tőle. BIZNISZ. :twisted: :twisted:
Az üveges víz meg arra jó, hogy amikor a jómunkásemberek elzárják a vizet, 2 napig abban mosunk fogat,mert túl üledékes a csapvíz. Mint pl most a napokban, és eszméletlen műanyagot dobálunk ki vele, és juszt sem viszem el a nem túl közeli szelektív izébe, mert kapják be, gyártsanak olyat, amivel nem károsítom a környezetem.
Rövidre zárva: sztem a víz túlmisztifikálásának annyi értelme van, mint a kókuszmatracnak meg a légzésfigyelőnek. Csak a NŐKnek találták ki őket, hajszíntől való tekintet nélkül persze. :mrgreen:
primív-neet
neet

Nít,
én meg ráadásul eredeti szőke vagyok :D

hát nem vág egybe a véleményünk, de sebaj :)

Kép
akata

Kata :) Én úgy tudom, hogy a hiperszuper vízszűrők se szűrik ki a hormonokat, viszont a hasznos anyagokat is kiszedik a szűrés közben (persze leeht, hgoy rosszak az infóim). Én is futottam sok kört, de nem találtam olyat, ami szimpatikus lett volna - desztillált vizet meg nem innék. Természetesen már csak az, hogy nem palackos vizet isztok, óriási haszon - a természetre nézve is. Viszont itt megint van egy etikai kérdés: a szűrők és vegyszerek, amiket évente elhasználnak a karbantartók a gépek tisztítására, hová kerülnek? És ott mi lesz velük? No meg az ún. ásványvizek (nagyrészük gépekkel tisztított csapvíz, a Dunából például) gyártása se épp tökéletesen környezetbarát. Persze nem lebeszélni akarlak, én csak afeletti örömömet osztottam meg, hogy megtaláltam a számunkra pillanatnyilag legjobb megoldást.

Neet :) Köszönöm, a 2 pont tőled nagy dicséret :lol:

indianyo

Kata :) Fontosabb kérdés: Miért nem tetszett az Állatkert? No meg szülinapi fényképek?
Én sem tettem fel szülinapit - mert tesómnak még nem volt érkezése kinyerni a gépéből, no meg feledékeny is a szentem. Talán jövőre elkészül :lol:

indianyo

Képek szuperek, köszi Szrek! Pannuskám jó alany a fotózásra! Különösen az a kép tetszik, ahol betámaszt a lábával a babakocsin :lol:

Kenguru nekünk is irtó drága. Sőt, minden új babaruha bolt. Esetleg még C&A, amikor akciók vannak. Nekünk a badi sem nyúlt ki.Az olcsó babaruhaboltokban meg nem teccenek a ruhák :oops: :? Jobban szeretjük a minőségi turikat, nem olcsóak a cuccok, ha a többi turit nézem, viszon mindig sikerül kifogni vadis új, márkás, nagyon jó minőségű ruhákat, és így nézve extra olcsók. Elájulok, amikor meglátom, hogy egy új kisnadrág 3-4 ezer forint, és ez még nem is a drága kategória! Göncöl turiban 1500-2 ezerért már nagyon pöpecet adnak, Timberland, Marks&Spencer, stb márkában.

És én annyira felelőtlen anya vagyok, de úgy öltöztetem a dedet éjjel, ahogy én is jól érezném magamat, ezt még valahol hallottam, hogy így kell. Pannus mellettem alszik egy szál rövid ujjú bodyban, mellette az ikejás rózsaszín plédje (mint Nuk Rékájáé 8) ), és éjszaka néha rádobom a lábára. A hőmérő jó dolog, szerintem 27 fogkban nem kell a gyereket nagyon túl öltöztetni. (Persze az újszülöttek más tészta, ők imádják a meleget.)

Kép
Kép
zuzmo1

Akata,
ez így nem jóóó. Most annak kéne jönnie, hogy neet, te ilyen meg olyan vagy, mire én visszareagálok, hogy nem, Kata, te vagy még ilyenebb és olyanabb, és a csakolvasók nyitják a bonbont meg a popcornt.:lol: (Rídonli sajnos levédte a nevet. :mrgreen: )
neet
neet

Sziasztok,

Mostanában nem nagyon olvasgattam. Azt hiszem feladom, ha több napig nem tudok jönni, akkor kapcsolódok, de visszaolvasni nem tudok..... :oops:

Mindenkinek, akinek valamilyen ünnepe volt az elmúlt kb. 10 napban Boldogot, akinek vizsgája volt gratula és kitartás a többihez :)

Éjszakai alvás: nálunk télen hosszú újjú body és hosszú újjú pamut, vékony pizsi volt a menü és hozzá a lakás hőjétől függően vékony polár pléd, vagy gyapjú bélésű kicsi paplan. Mostanában rövid újjú body, hajnaltájt zokni is társul mellé. És van egy pamut takaró, nagyon vékony. Ha úgy érzem hűvösebb van, akkor ráterítem, ami rajta is marad úgy 5 percig :D

Víz: én imádom a csapvizet, viszont Máténak üvegeset forralok, mert nem tudom itt - fúrt kút van - mennyi nitrát, vagy mi van a vízben, amiről úgy tudom káros, ha a baba sokat kap belőle és hiába forralnám, nem párolog ki belőle. Így keresem azt a vizet, amiben a legkevesebb van ebből az anyagból és uccu forralom. Egyébként itt nagyon finom a víz. Garantáltan klórmentes, csak ki tudja mi van benne más??? :roll: De már agyalok azon - ha vki tud ilyesmiről, szóljon, plíz - , hogy valahogy, valahol beméretem, milyen összetevők vannak benne.

Azért a képeket átnéztem és nagyon jók és talisok is :D Mindenki meg van dícsérve :lol: :P

Vica

Kép
Kép
vica94

Ja és ruhák. Egy csomót kaptunk, kellett már venni is, mert nővérem Tomija hiába három hóval kisebb, csak egy mérettel hord kisebb ruhákat :shock: De mooooost, beruháztunk egy "kisebb" mennyiségű használt rucira, zacsiban, kilóra adták és tele van márkás cuccokkal. A legtöbbje C&A-s. Most boldog vagyok és válogatok lelkesen :)

És Neet/Kata, popcorn van nálunk is 8)

Vica
vica94

Zuzi :) én is ezt olvastam, hogy úgy kell dedet öltöztetni - újszülöttet kivéve, ahogy írtad is -, ahogy mi jól éreznénk magunkat, de azért néha így tamáskodok egy kicsit, mit is adjak rá, de végül győz a józan ész :)

Vica
vica94

Vica :) Bemész a helyi Vízművekhez és megkapod a pontos és részletes elemzést - hivatalból kötelesek tájékoztatni.

Ruházkodás: Nagyon sokat örököltünk innen is és barátoktól is - emlegetjük is őket szeretettel gyakorta - oylan jó érzés mondjuk egy oylan kiscipőt ráadni a babára, amit nemrégen még egy másik kedves ismerős viselt, érzelmi értéke van. De persze vettünk is, nem ezrekért. Én akkor se adnék olyan sokat érte, ha lenne rávaló, igaz, nem vagyok márkafüggő se - sőt.

Lassan valóban időszerű lesz egy kis balhé, egyhangú az életem, menjünk csak a témákba bele mélyebben :mrgreen: Akkor mehetek kukoricáért a bótba? :lol:

indianyo

Együttérzésem a nemalvo anyukákkal, nekem is összvissz 3 orát sikerült az éjjel :( pedig itt vihar sem volt, csak kutyaugatás, meg dög meleg, meg egyéb zajok. 2-kor már elbögtem magam az elkeseredéstöl, és mert eszembe jutott, hogy tegnap a kialvatlan türelmetlenségem miatt bunkon rászoltam többször is Bálintra, ugy sajnálom szegényt, nem érdemli meg :cry: 4 körülre lehült a levegö, és miután a madárdalt is meghallgattam, sikerült kicsit szunyni. és csomo mindent kellene itthon csinálni, azzal meg a lábam miatt nem birom utolérni magam :(
panasz vége.

Ruha: sztem a Cora sem sokkal olcsobb mint a kenguru (föleg az Asti). nekem is C&A jön be, meg a Cherokee a teszkóban, és a bajai kisboltok noname cuccai. kinai müanyagot nem szeressem én sem :?

KépKép
fibi

Indi: ilyen melegben szerintem jól esik egy kis "veszekedés". Legalább nem alszunk el. Bár én inkább aludnék, de annyi dolgom lenne...
Szóval Neet, én tök egyetértek veled. Általában nagyon szkeptikus vagyok mindenféle csodakütyüvel, csodaszerrel és csodamódszerrel szemben. És aztán jól kipróbálom őket mégis. :mrgreen: Voltam én reiki, meg pránanadi beavatásokon is, meg mindenféle "marhaságon" (asztrológia pl.), meg voltam vega is 13 évig (de én azért nem éheztem :shock: :evil: ) és van kókuszmatracunk, meg légzésfigyelőnk is. :wink: Végigittam már az összes gyógyteát, amit ajánlgattatok és lehet, hogy egyszer még benevezek a homeopátiás bogyeszokra is. Szóval abszolút van a meggyőződésem és a racionalitásom, amely ellenére pedig érzésekből és ösztönből cselekszem. :lol: (Végül úgyis megállapítom mindegyikről, hogy csak humbug...)

Kép
Kép
tinu

Indi!
Pont erről beszéltünk tegnap a barátnőmmel, hogy olyan jó érzés kölcsönadni ruhákat és aztán viszont látni egy kedves ismerős babáján! És én is szeretek "szeretet csomagot" kapni a barátnőmtől, tele olyan kis holmikkal, amiket az ő kislányán láttam!
és ugye nem baj, de nekem most annyira-de-annyira nincs kedvem senkivel sem kekeckedni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Egyébként tök jó tudni, hogy a klór elillan. Víztisztítóra nem futja, így inkább nem is agyalok azon, hogy mik vannak a vízben. Én is a hormonoktól félek a legjobban, és nem is magam miatt, hanem a gyerekeim miatt, nehoyg felhalmozódjon bennük, aztán amikor majd ők akarnak babát ....................

Vica!
Ugye-hogy-ugye! :wink: És valahol még azt is olvastam, hogy az esetek 99 százalékában inkább túlöltöztetnek egy gyereket, mint sem alulöltöztetnek. (ezt csak azért, hogy megnyugodjon mindenki!)
És nem haragszunk ám, ha csak néha nézel be, és nem kötelező mindent visszaolvasni sem, csak amikor tudsz, jelentkezz be! :D

Rylie!
Te olyan profi vagy a neten vásárlásban, Ha valahol látsz testvérfellépős babakocsit (ha lehet peg peregot), szólsz? Köszi!
És milyen jó is, ha egy babának ilyen jó étvágya van! :D
zuzmo1

Zuzi,
ha itt nem akarod megirni, priviben is jöhet a válasz (hogy hányas számu lakás lesz a Tiétek) :wink:

Tinu,
és Te tudod használni a nadit, ért valamit a beavatás?
fibi

Fibi!
elfelejtettem :oops: a 201-es. :D És nagyon bízom benne, hogy jól fogjuk magunkat ott érezni, mert most napjában 3x elsiratom ezt a lakást :cry: :oops: :cry:
És tudom, hogy nem vígasztal, de nálunk naponta többször is van bunkó beszólás a gyereknek :oops: :cry: :oops: :cry: ideggyenge vagyok :? :roll: :cry: De azért mindig elmondom, hogy nagyon szeretem, csak irritál, ha rugdossa Pannus fejét :twisted:
zuzmo1

Fibi: megmondom őszintén, hogy az első szint után még használgattam a nadit (egyébként kísértetiesen hasonlít a reikire), aztán a kettest már csak "becsületből" végeztem el és utána szinte azonnal hanyagoltam is. Szóval én nem használom és szerintem nem is ért semmit a két beavatás, de majd biztos jönnek a nadihívők, hogy de igen... Nehéz nyilatkoznom a témában, mert én nem hiszek benne, de pl. a barátnőm azóta már tök sok szintű lett, mitöbb ebből is él, szóval ő meg nagyon hisz benne, még szakmáját is feladta érte.

Na a többgyerekes anyák nehézségein, de örömein felbuzdulva, tegnap kiötlöttem, hogy mikor fogom szülni a következő gyerekeimet. Úgy tervezem, hogy az összes gyerekem föld jegyű lesz, mellesleg én és a férjem is azok vagyunk. Tegnap előadtam a férjemnek is a tervezetet, akinek persze rögtön az összes haja szála felállt tőle. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu

Félreértés ne essék, nem vagyok márkafüggő, nem bírnám megfizetni, viszont az tény, hogy általában jobban bírják a strapát. Pl. amit említettem, hogy tele vannak a zacsik fent említett márkával, alig találok köztük széthordott, szétmosott darabot. De újonnan nem bírnám megvenni, így megérte és egész nagy méret is van benne, lehet kb 5 éves koráig megvan a szükséges adag.

Majd jövök még, csak M az ölemben és akarja nagyon a billentyűzetet, de én meg nem adnám..... 8) szóval megpróbáloom kicsit letenni, hátha elvan egy kicsit magában :)

Vica
vica94

Votiv, "a sérülés okának a szülés mint olyan lett megállapítva" hahaha... tenyleg van humora a dokidnak :( es meg raadasul milyen szereny is: abszolut nem helyezi eloterbe a sajat (na meg az altala preferalt oxitocin) szerepet... :twisted: (mondjuk remelhetoleg, magaban azert levon vmi kovetkeztetes felet... :? mert elegge elbant veled... :()

Fibi, en vissza nem mennek lakasba! (sot :)) viszont ha "csak a gyerekek miatt" kell a kert, akkor erdemes meggondolni, h tenyleg kell-e. lakasban is remekul fel lehet noni es nektek is egyszerubb ;)

talis kepek joook :) orultem, h talalkoztam Curse-szel es Nukkal, bar a beszelgetesben abszolut nem tudtam reszt venni :(, mert a "fonok" folyamatos jelenletet kivant ;)

kicsit megkesve de boldogot Akosnak meg Eszcinek! :)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi :) Éjszakai fennkukorékoláskor én is beszólok ám a gyerekemnek :wink: Én azt gondolom, hogy neki alapból minden jár és ő az első mindenben, de azért nekem is ki kell valamelyest aludni magamat, ugyi :lol: Az, hgoy körülöttüók forog a világ, nem jelenti azt, hogy ránk semmiylen szinten nem kell tekintettel lenniük - szerintem. És persze még kicsik, de szép lassan megtanulják, hgoy a szülő is ember :wink:

Na, ezzel csak megvigasztalni akartalak.

Zuzi :) Ne máááá, kekeckeggyé csak :wink:

indianyo

Zuzi,
dejo :D (a lakásotok) mi most a Liliomdombot is nézegetjük, nagyon tetszenek a tervrajzok :) de szivesen mennék Budafokra is "Hozzátok" :wink:
És én is mindig megszeretgetem és bocsánatot kérek töle, miután bunkon rászolok :oops: :)

Indi,
köszi a vigasztalást :) pont most olvastam a Feldmár András könyvben, hogy igen, ki kell fejeznünk a gyereknek, ha nem tetszik vmi. a lényeg, hogy érezze, hogy attól még szeretjük ám nagyon :D (csak nekem azért volt lelkifurim, mert ö aludt éjjel, szal nem miatta kukoréltom én, hanem a saját szar alvokám miatt:( )

Recca,
és miért ne, ha csak a gyerek miatt? ha neki akkora örömet okoz füvet nyirni meg locsolni, akkor segitek neki szivesen :wink:

Tinu,
akkor kiváncsi leszek, rám milyen hatással lesz a nadi :P
fibi

Vica :) víztisztasági adatok: http://www.vizmuvek.hu/pdf/EU-hatarerte ... inoseg.pdf

Ti vagy Halásztelekhez, vagy Szigetszentmiklóshoz tartoztok, mindkettőnek - sőt a Budapest és környékén lévő összes víznek a határérték alatt jóval van a nitráttartalma. Nekem is ez volt a fontos, mert korábban nem így tudtam. Mi is innen kapjuk a vizet, msot nem is annyira klóros egyébként, tavaly borzasztó szagos volt.

indianyo

Fibi, aaaa en olyat nem mondtam, h ne! csak, h erdemes meggondolni... mert a gyerek neveben csak nem lehet bevallalni egy kertet ;) szegeny aztan gurizhet: akar akar akar nem :lol: tehat egyreszt nem tudhatod, a gyerek mit fog szeretni csinalni kesobb, masreszt meg a munkak nagy resze (haz, kert) igy is ugy is a szulokre varnak. es ha ti ezt nem annyira szeretitek csinalni... erted mar? :D

Indi, Vica azt irta, furt kutjuk van (de jo is az :)). tehat az ertekek elterhetnek a vezetekestol

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca :) Ja, hogy a kút az ezt jelenti? :lol: No sebaj, a vízművek oldalán ott a díjszabás a vízminta bevizsgáláshoz - szép összeg :wink:

indianyo

Neet,
bírlak :lol:
ma nem vagyok vitatkozós hangulatban inkább csak olyan okos enged...formán :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Indi, :)
mindjárt lesz fénykép csak amíg jó idő volt, pancsiztunk a kertben
( kedvet kaptunk Esztitől :D ) majd ma talán felteszegetem a gépre aztán........

Kép
akata

Fibi,
Ház, ház
csak most nem tudom kifejteni, de mi lakásban lakunk...

Curse,
Nálunk is télen 20-22 fok volt, M. rövid ujjú body és hosszú ujjú rugdalózóban nyomta takaraó nélkül. Én dunnával takaróztam, de egyedül így nem lett rajta melegkiütés. Dokinő szerint nyitott ablaknál kellene aludni, de mivel én fázós vagyok még egy kis idő, hogy rászánjam magam a gyerekek nyitott ablakos akciójához.

Rylie,
Petinek is volt éhenkórász korszaka. Tul.képpen majd 2 évig tartott. Volt olyan, hogy hajnalban bébiétellel nyomultam, mert annyira éhes volt, hogy hamarabb ébredt. Az 5-6.os kelésnél is... És naponta nem 5x evett. Most hál istennek vége. Anyám néha mondja, hogy miért nem adok tízórait, uzsonnát neki, de szerintem 10 évre előre megette. (Mostanában 3x eszik, a banánt, almát, reform sütit nem számítom étkezésnek, mer azzal nincs melóm...)

Móni
Kép
Kép
monisa

megittam a kis orbáncfüves-citromfüves szopisteámat, és már nem akarom kidobni Istit az ablakon :D

legalább az egyik gyerekem alszik, ez is nagy szó! (ő is addig sírt, míg végre megjött az eső)

de sikerült leadni a cikkem, viszont jó szar lett, meg tele helyesírási hibával, nem szoktam ilyet kiadni a kezemből :? ezért úgy döntöttem, itt az ideje végre tényleg szülési szabira menni, mert úgy nem éri meg emberfeletti erőket mozgósítani, hogy nem vagyok elégedett a munkámmal se, meg hát ezek úgyse pulitzer-díjas cikkek (azokat majd 10 év múlva kezdem ontani), igazán nem kár ha lemondok róluk...

aztán a fejlesztőben is voltunk (odajárok lazítani...)

votiv 8)
votiv

Rec,
persze, értem-értem :wink: csak azt probáltam mondani, hogy a gyerekek kedvéért egy picike kertecskét simán bevállalunk, az nem nagy meló. ezekben a lakoparkokban 50-100 nm-es van kb, az itteni 800-hoz képest az nudli :lol: (itt egy teljes nap, mire lenyirja Zsoló a füvet....)
fibi

Ja, és amugy Zs szereti csinálni, csak ideje van nagyon kevés rá... (ill. a gitározásra is muszáj szánni abbol a kevésböl :) )

Votiv,
szülési szabi, igen-igen, vééééégre :D
fibi

időrendi sorrendben :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
akata

Indi :)
D homokozója is ilyen? mert akkor loptuk az ötletet :D :D
ez meg a medence volt az ajándék

Kép
akata

Kata, Indi,
honnan van a homok? eddig csak olyan sz@r fajtát láttunk mindenhol :?

Votiv,
hajrá a szülési szabival - ez az első lépés a Pulitzer-fíj felé ;) :D

Kata,
nagyon jók a képek, micsoda vagány srácod van! :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Votiv :) Én megörültem annak, hogy szülési szabira mész - tudom, mennyire fontos neked ez a dolog, de azt is, hogy a határidő annyira tudja az embert egyébként is sok nehézség közepette stresszelni... Pihenj csak, élvezd a napokat, hajítsd ki Istókot, ha kell :lol:

Kata :) Á, a miénk kis gagyi darab, le kell emelni a tetőt, ami lambériából van és miután ded ráállt, most meg kell majd szögelnem :shock: De azért homokozó, na! Tiétek nagyon aranyos, de hol az árnyék fölüle? Cukorfalat Ákos :)

Szrek :) a faluszéli tüzépről van a homok.

indianyo

Indi,
ez is baumaxos, azért gondoltam. Árnyékolásnak napernyők tömkelege van de csak ha süt a nap. Ez a kép már 6 után készült kb, meg jó helyen van kb 3 után a hársfa árnyékában :)

Kép
akata

Szrek,
mi homokot Brico Store-ból vettünk, valami 600 ft volt egy 20 kilós zsák, 4 zsákkal vettünk, és majdnem kevés lett. (Kb másfél x másfél m a zuram által összeütött homokozó.) És marha finom és jóó. (Mármint nem ízre, hanem tapintásra. :lol: )

Kata,
jók a képek! :)
neet
neet

Szrek,
a homokot Apa hozta a helyi Tüzépről.

Kép
akata

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Réka 3 óta sír, nem eszik, nem alszik. Most talán... De nem nagyon evett, legalább csöndben van. Az apjával összevesztünk, mert nem bírta hallgatni a gyereket, én ettől nem tudtam tenni a dolgomat, rossz férjnek, apának illetve rossz feleswégnek, anyának tituláltuk egymást... Most elmenekült dolgozni. Bosszúból eldöntöttem, hogy kitakarítok, vasalok... (irónikusansajátmagamkiröhögőszmájli)

nukada

Ja és anyósék szombaton döntik el, hogy jönnek-e... K@va jó, mivel vas-hétfőn minden zárva. (hogynemtudtamárváhozmenni-szmájli)
Na jó, ez kicsit durva... Gyerekem sír...

nukada

Köszi a tippeket csajok homok-ügyben, obiban meg baumaxban meg egy tüzépen néztük és ott csak olyan szürke nagyon karcos homok volt építkezéshez, olyan szép nem

Nuk,
nem vagytok se rossz apa se rossz anya se rossz férj se rossz feleség; szülő is ember, mint ahogy pont volt arról szó feljebb, hogy nem baj, ha az ember időnként leüvölti a gyereke fejét, hogy a kiskorú lássa, nem úgy van egészen, ahogy ő elgondolja és a szülője sem rabszolga egy életen át
biztos ettől a hülye időtől nyűgös; Ábel is fotoszintetizál illetve tápszert eszeget - meg pl friss zöldséget, uborka, paradicsom ilyesmi azt szívesen eszi (inkább mint a gyümölcsöt) szóval az időtől is lehet rosszabb étvágya

szombaton vásároljatok be anyóséktól függetlenül, max esznek ők is tápszert :twisted: vagy vmi általános vendégváró nasikat vehettek - ha nem mennek, azok jók későbbre
ha meg nagy pünkösdi ebédre mennek kisgyerekes családhoz akkor majd én beszélek velük :twisted:

férjeddel hogy vagytok a gyerek körül beosztva? pl ültesse be legrosszabb esetben a gyereket a kocsiba és kis autózás - nekünk ma volt egy ilyen pont Ábellel; az egy szobában megőrülünk időnként, szóval olyankor nyúlcipő gyalog vagy bringával vagy kocsival

Kép

Kép

szrekuc

nem azt akatam írni, hogy üvöltsétek le a 2hónapos fejét :mrgreen: hanem hogy nyugi
sztem ez második gyereknél látszik majd - az elsőnél a gyerek körül forog a világ, a második meg már olyan nyugodt rutinszerű - mondom én az egy gyerekes :mrgreen:
szóval ne legyetek magatokkal türelmetlenek és ne akarjatok szuperszülők lenni csak elég jó szülők ;) :D

kitartás!

Kép

Kép

szrekuc

Pedig most akartam rohanni kiabálni a lányommal... :twisted: :twisted: :twisted:

Az a baj, hogy jogsim is csak nekem van, meg türelmem is csak nekem van. Nem baj, nekem "EZ" jutott a kalapból. Ha majd nagyon nem bírjuk már egymást apával, majd elásom a kert végében... :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol: 8) :lol:

Anyósék, ha jönnek, itt alszanak, de nem rossz ötlet chipszen tartani őket... Úgyis mindig azt kapom, hogy Zoli olyan rosszul néz ki... Ja, a saját 100 kilójával :lol: :lol: :lol: :lol:

De ha nem tetszik nekik a menü, akkor átküldöm őket hozzátok, Szrek!!! :wink:

nukada

Nuk :) no és ahelyett, hogy nyavalygott a zurad, esetleg próbált tenni az ügy érdekében valamit? Most ha azt modnom, hogy tipikus pasidolog, akkor rosszindulatú vagyok, úgyhogy nem mondom :mrgreen: Anyóséknak főzzél egy nagy kondér bablevest oszt' osszák be :lol:

Kata :) Értem, a fényképen olyan verőfény van, csak azért :lol:

Szrek :) egy egyszerű konyhai szitával/tésztaszűrővel a ronda homok széppé varázsolható ám :wink: Na jó, a csészéhez valóval kicsit sokáig tartana, de én is úgy szitáltam át.

indianyo

a férjednek meg van egy lánya....úgyh aktivizálja csak magát h te ne legyél idegbaj ;)

anyós - ez még viccnek is rossz :mrgreen: (ma kivételesen főztem és naon jó lett - nem is adnám se a te se az én anyósomnak :mrgreen: )

rendes szrek :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Indike,
a bableveses hsz-nál az osszák be helyett vmi egészen mást gondoltam ami szintén ....-ák be-re végződik :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
homokot meggondolom, mármint a szitálás, max a gyerek szitáján tudnám :lol: ez olyna szürke izé talán nem is homok névre hallgat hanem 0,4-es vagy mi a bánat egyszóval inkább futok mégegy kört mielőtt nekiállok szitálni :D (nem lehetett kis munka neked :shock: )

Kép

Kép

szrekuc

Indi :) köszi a linket, de valóban fúrt kutunk van és gondolom állandóan változik az összetétele, de csak meg kéne nézetni, hogy mi van benne. Az árát még nem néztem :roll:

Szrek :) ugorj le a tengerpartra, oszt hozzál néhány vödörrel, annál szebb nincs 8)

Nuk :) ne idegeld magad, árt a szépségednek :), chips jó ötlet, és még kukit is pattogtatnék mellé :) Tényleg, nem rossz gondolat a bableves, esetleg szabad tűzön - elvileg nem lesz olyan meleg - egy kis paprikás krumli, vagy babgulyás??? Ezeket mindenki szereti, legalábbis én nagyon :lol:

Kata :) Ákos óriásit nőtt, nagyon szép fiúcska lett - na nem mintha korábban nem lett volna szép :) -, jók a képek.

Vica
vica94

Vica,
jóvanna, válogatós vagyok ;) 8) :mrgreen: de egyébként a tengerparti pont nem az amit keresünk :mrgreen: vagy igen? :D

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: