Bori: a meleg ellen is jó gyógyír ha megszülsz, bár én még halasztok-e témában júliusra.
Szerintem idd a málnateát, nekem minden ismerősömnél bevált, nem szülésbeindító hatása volt, hanem minden gürcölés nélkül pikk-pakk tágultak, no azért nem mindegy, főleg a gátvédelemnél. Szülésznőt tudok ajánlani,ha a kórház engedélyezi a külsőst (akár dúlának is nevezhetjük) baromi jó fej, Ő masszíroz, én választottam volna, de már tavaly lecsekkoltam a szülésznőmet, így maradt az eredeti változat. Gátolajjal masszázs?
Én mindent fogok nyomni, mivel gyermekem nem kicsi, így szeretném, ha a rendes szülésnél csak úgy kihuppanna, szóval amit lehet iszom, eszem, masszírozom, csak könnyítsek a kettőnk dolgán.
Szivvikém: bálnahegyek itt is vannak, pihegés meg miegymás.
Kemény pocak nálam is van, de még milyen kemény, de hát benne van az én kemény,nagy fiam!
Zsú: én úgy tudom, hogy a petefészek, meg a női cuccok a bokánál vannak,és beindíthatja a szülést, illetve ugyebár minden pont összefut a talpon és lábfejen, szóval csak nagyon lazán, finoman a talpat "simimasszírozni" és semmi erőteljes masszázs!