A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Tünde

Már nagyon jönni akart ez a baba, ha még nem is próbálkoztatok! :lol: :lol: :lol: Hát igen, akkor jönnek, amikor ők akarnak! :lol:

Heni

Tündériek a fotók!! Most aztán már mindjárt el is indul! :lol: :lol:

Gabó

Köszi! :lol: Még kicsit szokatlan, hogy nem tudom csak úgy otthagyni a szobában, ma ki is kolbászolt. :lol: Már nem aggódom a tápszer miatt, még anyatejet is kap ameddig csak van fejem, de vészesen fogy így hogy nem szopizik. :(

Masni

Szuper! A múltkor pont ezt mondtam neked a szigeten, hogy majd a torna megdobja. Szerintem Jázmin is azért ilyen nagyon korán csinál mindent. Még öt hónapos sem volt és már mászott? Durva. Tutira a torna miatt. Ja és nagyon útállak a Balaton miatt!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Tünde!
bár már megtettem, de azért én is szívből gratulálok! Ancsában nem csalódtam! :-))) Kis Sasszem!!!! :-)))

Kép

Kép

Kép
veronikusz

ezeket a képeket muszály feltennem:

hát igen, szerintünk jól sikerült a lány, így büszkén hordatjuk vele ezt a bodyt :wink:

Kép

ehhez pedig no comment...

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

Kedves Gyuzso-Család! ŐSZINTÉN GRATULA! A legjobbakat, egészséget és boldogságot kívánunk mi is! :wink:

Tündeeee!!! Na ne hülyülj! NAGYON ÖRÜLÖK! Igazán ügyik vagytok! :roll: Örülök, hogy a rosszullét is kerülget. Puszi. :D
vbea

Ma éppen egy éve, hogy pozitív lett a tesztem... :lol:
vbea

Jó reggelt!

MA már nem volt feketeség a kakiban, remélme így is marad. Senkinél nem volt hasonló?

Eni

Hú ezt így számon tartod, vagy kiszámoltad? :lol:

Manóka

NAgyon szépek!!!! Na, meg viccesek. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Sajnos még mindig itt pedig tegnap annyit talpaltunk végig jártunk vagy 5-6 bevásárló központot kipakoltam az összes ruhánkat az új lakásba és összeraktam vagy 6 zsáknyi szemetet de semmi...
A haszna csak egy jókora alvás lett...
A bajom tényleg ahogy kérdeztétek ezzel a ftánya meleggel van, olyan mintha nyakonöntöttek volna 4 liter vízzel :D

Na mindegy nem panaszkodom...
Holnap megyek ctg-re és találkozom Gyuzsóval :D
Már alig várom hogy meglátogassuk a kis Micut hátha Emma is kedvet kap és kijön :D
Gyuzsó aranyos volt tegnap azt mondta foglalják az ágyunkat de Emma másként döntött.
Egyébként a hangjából ítélve egy nagyon ügyes kiegyensúlyozott anyuka lett :D

Tünde!
Gratulálok a kórházi lépésedhez bár biztos nehéz volt így döntened!

Kriszta!
Ez a szőnyeg nálam sajna nem jött be, pedig kettőt is vettünk :D

A baba képek nagyon cukik csak gratulálni tudok ennyi gyönyörű kis emberhez :D

Lányok én kifogytam a tippekből!
Kérném szépen a kórházbamenetelhez kellő tuti tippet :D
De olyat aminek még Emma sem tud ellenállni :D

Mindenkinek szép napot

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa

Nyugi, mert még túl is hordhatod és csak még rosszabb lesz. Türelem, bennt nem marad a kis Emma. Hát a meleg miatt nem irigyellek, te szegény, meghát minden pocakos. Nekem a tonik bejött, de ezt már írtam. :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
tudom, hogy milyen rossz érzés, ha nem szopizik a baba, Máté sem szeretett, 4 hónapig fejtem naponta 7x (brrr). Aztán átálltunk a tápszerre és így is szépen fejlődik, ne aggódj, Jázminnal sem lesz semmi gáz. Valamiért már nem kér tejecskét, van ilyen.
Frutapurát adtál már neki?
Erről jut eszembe, beszéltünk egy homeos doktornénivel, ő azt mondta, hogy mindent lassan vezessünk be a babánál és mindent (még a gyümölcsöt is!) pároljuk meg 1 éves koráig. Mindenben van vmi fehérje, aminek az emésztése nagyon megterheli a baba pociját. És a tejtermékeket egyáltalán ne erőltessük 1 éves korig, így minimálisra csökkenthető az allergia kialakulásának a veszélye.
Háát, most küzdök apával, mert ha rajta múlik a gyermek már párizsis kenyeret nyammogna :-)
Ja, és bébikajánál nem tudom minek-mi jött be, nekünk a Humana. Tiszta bio, tele van zöldséggel és még finom is :-)

Útáljál nyugodtan, félóra múlva elhúzok :-) Majd gondolok Rátok, oké?
Ti mikor jöttök Lellére???

Borsa,
nálunk konyhabútor-szerelés volt a befutó!

Masni
masni

Masni

Te kis szenya! :twisted: De jó nektek!!!!!!!!!!!!!!
Egyébként inná a tejecskét, csak már egyre kevesebb van. De panaszra nincs okom, mert minden nap 900 fölött eszik. Nem adtam még neki semmi mást, a védőnőm azt mondja, mivel jól esszik, várjam meg a hat hónapot. NA jó... A Humanaról én is nagyon jókat hallottam. A többit szidják, még tápszerben is. NA jó hajókázást. REmélem elviszi a jó időt az eső, emg a hideg.... :twisted: (Csak vicceltem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Hellóóó!

Tündeeeeeeeee!!! Micsoda hírek!! Gratulációóóóó!! Én nem értettem, h a többiek honnan szúrták ki, mivel én avonalódat néztem nagyelánnal, azt hittem, h nem vettem észre, h van új! Csak most láttam, h a táblicskuba kellett volna bogarásznom! (Egyébként tipikus, h Ancsa szúrta ki, a kis szemfüles! :wink: )

Gyuzsó család, nektek is sok boldogságot a picihez!

Köszi azoknak, akik hiányoltak, itt vagyok, csak elkezdtem dolgozni, egy új PR-os cégnél, itthoni meló, de nagyon érdekes és izgalmas és persze jó fárasztó a baba mellett, de megéri, mert még jól is fizet! Szóval ezért nem voltam eddig! na tessék, megint hív a boss, le kell lépnme, majd ma még jövök!

Zsófi, gratula a jól evő csajszihoz!
Steffi?
Györgyi, ügyi Jázmin már mászik?? ááá! nagyon hamar!!

KépKép
barimami

Sziasztok!

A MÁV egyelőre tuti, de ha a Kútvölgyi megmarad, a régiben, és az is tuti, visszamegyek. De a jelenlegi helyzetben, hogy nincs terhespatológia, hogy kevesebb ágy van, stb azért nem szeretnék... Dokit így is-úgyis váltottam volna, a MÁV meg hasonló rendszerben működik, mint a Kútvölgyi, tiszta, kultúrált, jó dokik, és közelebb is van. Minden mellette szólt. Kivéve a szívem :))))

Masni! Ezt a gyümölcspárolást én nem hallottam... Nem is pároltam semmit. A mi dokink meg azt mondta, az allergia vagy van, vagy nincs. Max korábban vagy később derül ki. ???

mtunde

Barbi

Na csakhogy!!! Örülök, hogy minden rendben veletek! MIt kell csinálnod otthon?

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:07-kor.
Vendég

Lilluska, lassan nálatok is aktuális, nem?
T

Zsófi, el is felejtettem mondani, Lénánka van étvágya! Szuper.

mtunde

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 15:07-kor.
Vendég

Sziasztok

Gyuzso: Gratulálok!!!!

Tünde: Neked is!! és csak így csendben szólsz??

Úgy néz ki, hogy letettünk a Graco kocsiról, mert nagyon-nagyon tetszik (fáj a szívem), de mivel mi 4 emeletes házban a 4.-en lakunk lift nincs, így a kocsitárolóban kellene tartanom. Egy 60 ezres kocsit (használtan) sajnálnék ott tartani, mivel egyben kerékpártároló is.
Ti mernétek ott tárolni a kocsitokat?
cukorfalat

Cukorfalat!
Én nem merném, miután nálunk a bölcsiben is eltűnt egy babakocsi...

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Olvasom a bárányhimlős aggodalmakat.
Én most fogom beadatni ellene az oltást Encinek.
Lilluska Ti nem adatjátok be?

Remélem mindenki jól van ebben a csodálatos időben....
Bár a túl meleg sem jó....

Cancan! Tényleg multkor megcsináltad a tesztet??
Durcáékról van friss híred?
Vendég

Kriszta: Köszönöm, én is így gondoltam. Nagyon-nagyon tetszik a Graco quattro, találtam is egyet használtan 60-ért, de felcipelni nem tudnám a 4.-re a tárolóban meg félek, hogy ellopják vagy esetleg ha kiveszi valaki a biciklijét, akkor nem figyelne a kocsira és esetleg kárt tenne benne. Pedig nagyon-nagyon fáj a szívem.
cukorfalat

Cukorfalat,
nehéz kérdés... mondjuk én laza vagyok és simán tartanám ott, de mi van ha mégis ellopják?!? Nem lehet kulcsra zárni a tároló ajtót?
És ha nem ott tartjátok, akkor mi a terv? Minden alkalommal fel-le cipeled a kocsit? A legkönnyebb kocsi is 10 kg + gyerek, szerintem elég hamar megizmosodnál :-)

Györgyi,
nehogy esőfelhőt küldj ránk, szinte csak napozót tettem el a kis Motyónak! :-)

Tünde,
én sem hallottam még a párolásról, azért írtam le, hátha valakinek van valami tapasztalata.

Masni
masni

Masni: Kulcsra lehet zárni, de volt hogy már feltörték. Igaz, hogy ez régen volt mostanság nem , de az ördög nem alszik. A 4.-re való cipelést teljesen elvetettem, mert néha a bevásárolt cuccokat is alig bírom felhozni. Sőt mosanság magamat is alig bírom, többször meg kell állnom pihenni. Esetleg a pince de, oda 3 ajtón keresztül vezet az út, ráadásul az is lépcsős. Mondjuk nem olyan sok kb. 10, de van 2 nagy küszöb is. Tanácstalan vagyok.
cukorfalat

Cukorfalat! Ez elég gáz. Nálunk is a tárolóban van a bringánk, hasonló megfontolásból. 2 nagy lánccal a Matáv-kábelhez. Úgyhogy ha elviszik, az egész házban nincs telelefon, internet, és tévé :D

Nézd meg, nem tudod-e odaláncolni valamihez és akkor már nem fognak vesződni az elvitelével. Mondjuk így is béna, hogy nem tudod felvinni magaddal, mert mi van, ha még alszik a babuci?
Egyébként nem olyan könnyű kárt tenni egy babakocsiban. Attól ne félj.

Ja és ismét ajánlom a chicco ponee xs-t. 5,5 kg :) Verhetetlen!!! Mondjuk 3 hónapos kortól ajánlott, mert nem tudod teljesen fektetni benne a babót.

mtunde

Sziasztok!

Most ettünk, előtte meg oltáson voltunk! Apa is ott volt, és most jobban viselte mint a múltkor!

Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, teljesült, nagyon jól éreztük magunkat!

Sterilizálás:
Hát igen, ezt főként a védőnők mondják! De én szeretem, mióta vettük ezt az aventes ufót, előtte én sem szerettem.

Györgyi,
Hát ebben lehet valami, hogy melyik gyereknél mit csinál az ember! Az első gyermeknél még nagyon figyel mindenre, hisz kezdő! :wink:
A múltkor voltunk a Brendonban és ott lehet kapni olyan sisakot, mint ami a bicikliseknek van, direkt erre, mikor elkezd mászni, hát jót nevettem rajta, hogy hát nekünk sem volt! De hát akkor erre jó! :lol:

Monacs,
Minden rendben lesz, vagy már volt? Mikor is lesz?
Örülök, hogy sikerült a vizsga! Ügyes vagy!!
Milyen volt a találkozó?
Szentendrén hol lehet úszni?

Vali,
Köszönjük a beszámolót!
Nagyon ügyesek voltatok!
És én voltam aki kérdezte a nevét!
A fényképeket nem tudtam megnézni, remélem hamarosan itt is lesz!
Örülök, hogy Ákos örül a Tesónak, gondolom, kicsit megnyugodtatok emiatt!

Emano,
Mi is sötétben alszunk éjszaka, de még nem fekszünk le ég a lámpa, de utána már nem, és napközben meg csak egy kis fény jön be az egyik redőnyön!

Zsófi
De jó, hogy Léna szombatra meggyógyult, csak el kellett hozni a leletet!!!

Tünde,
Ez ismerős, hogy a Te jegyzeteidből tanulnak! Én is szereztem így egy két embernek diplomát! :wink:

Masni,
Örülök, hogy Máté is beáll a mászók táborába a héten! :wink: Hajrá!!!

Borsa,
Akkor meg költözzetek gyorsan, és jöhet a kis hölgy!
Biztos rendben akarja tudni a szobáját!
Tényleg van arról kép?

Cukorfalat,
Miért zavarodtál össze? Nekünk Angel Care (az a változat ami bébiőr is egyben, mert ha megyünk Anyukámhoz akkor ez is jó ha van) van, és nagyon szeretem, szerintem az egyik legjobb dolog! Látod hogy ott villog, és megnyugtat!
Tegnap napközben aludt Lara és beriasztott, én meg a fürdőben voltam és már csak a nagy riasztást hallottam, gondolhatjátok rohantam és közben kiabáltam, hogy Manó!! És hát fel is ébredt körülnézett és aludt tovább! De minden rendben és ez olyan jó!!!
Azt mondják a fiúknak nagyobb szükségük van rá mint a lányoknak! De én nem hagynám itthon soha!
Mi decemberben vettük ezt a kombináltat 35000 Ft-ért, és én is jó sokáig fogom szerintem használni, és akkor volt hozzá még egy szemetes is, az a pelusos, ami benntartja a szagokat, na ezt viszont utálom, nem szeretem, nem javaslom!

Az unokatesó nyáron lesz egy éves, és az Anyukája már feltette a babanet apróba az angelcares légzésfigyelőt, Ők már nem használják! Az hiszem 15-ért rakta fel, de nem biztos, a boltban meg 20 körül van! De annak augusztusig jó a garanciája! Ha gondolod megkérdezem meg van e még!

Még mikor babakocsit néztünk, akkor mi is ezt néztük ki, aztán az egyik ismerősünknek, akinek akkor volt a kisfia 5 hónapos mondta hogy eladják, mert már nem fér el benne a gyerek, szóval le is tettünk róla hogy ilyet vegyünk, és Peg-Perego Veneziát vettünk, és nagyon szeretem!

Steffi,
Örülök, hogy jobban alszotok! Larának is hasmenéses volt, vagyis szombattól úgy kakilt hogy egyszer de azzal tele volt a pelenka és folyt! Így mikor megérkeztünk a szállodába és kivettem az ülésből, akkor kakilt és hát én is kakis lettem! :lol: És azóta is ilyet kakil, de csak naponta egyszer.
Akkor gondolom nem várod a hétvégét? :cry: Kitartás!!!
Mi csinál a kis örökmozgó?

Na még van két oldalam, de addig gondoltam elküldöm, mert lassan be kell fejeznem, éd hát így is hosszú!

Puszika

Szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Zsófi,

De jó!!! :wink: Biztos nagyon csini!!! Majd kérünk képet!!! :lol:
Tök jó hogy ennyit eszik!! Jó étvágyat neki!! És igenis menjetek csak a szabadba amennyit csak lehet! Mi még itthon vagyunk, de szerintem a nyáron sokat leszünk vidéken az Anyukámnál!
http://www.kemence.hu/oldal.php?p=fenykepek&cat=3

Emano,
Szopi! Annyi ideig tart ameddig nektek jó! Ne is törődj a védőnő doktornő tippekkel, Ti ketten tudjátok, hogy hogy jó!
Altatás! Hát mi az elején úgy altattuk, hogy sétáltunk vele, mert ugye hasfájós volt, aztán meg hajszárítóval, most már 1-2 hónapja, ha nincs fájdalom, akkor leteszem az ágyába és ott alszik, hát egy ideig max 10 percig kiabál, aztán elalszik. Először nagyon rossz volt, Ő bent sírt én kint, de aztán megszokta! Ja és nálunk úgy van, hogy a járókában játszik és a szönyegen is, és az ágyában meg csak akkor van ha alvás van, és ezt tudja is! És itt csak alvós játék van!
Nagyon édes Balázs!!

Tünde,
Tesztelsz minket?
És átmentem? :wink:

Heni,
Beni egyszerűen gyönyörűű, én is ilyen kisfiút szeretnék!!! Annyira édes!!! Recept??? :lol:
Hol is készültek ezek a képek? :oops: Tök szép ez az ágynemű!

Gabboka,
Kérünk képeket a hisztis hölgyről! Larának sem kell a szomszédba mennie ha erről van szó! :D
Nincs mit! És menjetek Ti is pihenni!!!

Gabi,
De jó!!! Olyan szuper lehet megint átélni!!! Örülök, hogy minden rendben és ez így is marad!!!
Elevittől? Tényleg? :roll:

Masni,
Nekünk is tegnap volt a 4. tornánk, és már nem sírt annyit, csak akkor amikor a nyakát masszírozták! Az elején csak figyelte az Erikát!
Aztán amikor sírt és az ölembe vettem, hogy megvigasztaljam, akkor meg olyan édes volt magyarázott az Erikának, panaszkodott! Majd megzabáltam!
Kérünk képet!!!

Nem utálunk!!! :lol: Jó pihenést!!

Múltkor voltunk egy szülinapon, és ott az egyik vendég Apuka a saját 5 hónapos kisfiával megkoszoltatta a marcipánt! :roll: No comment!

Manóka,
Nagyon édesek!! Tényleg jól tetted, hogy feltetted ezeket a képet!!! köszike

Eni,
Tényleg??? Nekem holnap lesz egy éve!!! :wink: :lol: A 30 szülinapomra kaptam ajándékba a pozítiv tesztet! És hát tényleg ez volt a legnagyobb ajándék!!!

Barbi,
Jó hogy már jöttél, már akartalak hiányolni!! :lol:
Már dolgozol? Nem semmi! És mit? Mi a foglalkozásod??Ha meg lehet kérdezni!

Lilluska,
Hát igen, akkor körbe vettek titeket a himlősök!! :lol: Szorítunk!

Cukorfalat,
Nem, nem én sem merném!!!
Igazad van! A pp 10 kg!
De nem akarlak rábeszélni, nem kapok jutalékot! :lol:

Na hát a végére is értem!

Merci?? Valentina? Marcsi? Vica?És még akik régen voltak!!!

Puszika

Szép napot!

Ancsa

ancsaboszi

Na úgy látom egyedül vagyok itt!
na azért rakok fel képeket a hétvégéről!

Ilyen jól érzem magam! Kép

Kép Kicsit megéheztem

ancsaboszi

sziaszok!
Én is gratulálok a legfrisebb anyukának és sok boldogásot!
Tünde, nektek is gratula!

Mi is megyünk hétvégén a balatonhoz, állítólag lehet fürdeni is oylan meleg már.

Réka
Vendég

Még egy pár kép, ha nem baj!

Kép A lényeg, hogy vízben legyek!

Kép Így is jó!

Kép Mint a nagyok!

ancsaboszi

HÚÚ, de csinos itt valaki!!! És milyen finomságot majszol a gyermek! Hiába a műanyagnál nincs is jobb :))))
Vendég

Ancsa! Nagyon édes!!!

Kemence nagyon szép hely. irigyellek benneteket, éjjel jó hűvös lesz, nappal meg nyári meleg! hmm....
Na, mi is megyünk a Börzsönybe, meg Bécs mellé a barátnőmhöz.

Bene lázas, de 1 óránál többet nem volt hajlandó aludni. Most mesét néz tök bágyadtan :( Én meg nem tanultam... :roll: Holnap vizsga.

mtunde

Tünde!
Mi van Benével?

Kép
Kép
kriszta36

Fogalmam sincs, mi baja, a szemfogakra tippelek. A lázon és bágyadtságon kívül semmi más. Már tegnap is hisztis volt, de azt az időre fogtam.

mtunde

Ancsa, nekünk anyum barátnője, aki egyben a volt szomszédunk Kemencei. Lencsés Laura, lehet, hogy ismered is őket.
Vendég

Tünde!
Szegény Bene! jobbulást! :cry: :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde: Sajnos nem lehet odaláncolni semmihez, mert ugyan van valami cső, de oda már biciklit láncoltak :-((
Sajnálom Benét és jobbulást kívánok neki!!

Ancsa: A PP veneziának nem túl kicsi a kereke? Azt hallottam, hogy nagyon könnyen felakad az úthibákon. Ezek szernt nem igaz? Bár sajnos ez a kocsi is elég drága :-((
Köszönöm, de légzésfigyelőből, azt hiszem olyat fogok venni, ami bébiőr is egyben. hiába lakunk egy 63 nm-es panelban, nyugodtabb leszek. A rokonodnak sima van vagy légzésfigyelős?
cukorfalat

Ancsa: Az előbb kimaradt. Tündéri a kicsi lány!!
cukorfalat

Szegény Bene! Ezek a fogak! Képzeljétek, Pannának nincsenek alsó 2-es fogai. Úgy látszik, valami csírahiány van. Megkérdeztem a fogdokimat, azt mondta, ne foglalkozzak vele, majd a maradandókat figyeljem.

Ancsa! Lara :D

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta, és akkor ott nincs hiány, hanem összenőttek a fogai?

Most szerencsére elaludt, enni sem akart, én tanultam, amennyi kell, hogy átmenjek :)

Cukorfalat: és ha odatesztek magatoknak a falra bele jó erősen egy kampót, amihez láncoljátok? Tudom, nem a saját tulajdon a tároló, stb, de azért mégis...
Na jó, nem okoskodok. Csak mi is ilyen hülyeségeket találtunk ki.

Megyek, amíg alszik a kiscsávó, kiselejtezem a ruháimat :D

aprópó, használt valamelyikőtök olyan kismamás gumiövet, ami elvileg arra jó, hogy a régi nadrágok, szoknyák fennmaradnak, ha nem gombolod be, de még nem kell terhesnadrág-szoknya?
Gondoltam, nyárra beszerzek egyet a szoknyáimhoz, ha érdemes.

mtunde

Sziasztok!

Ancsa nagyon jók a képek, én sajna most nem tudok feltenni mert ilyen félig meddig megoldásban van nálunk a net.

Tünde!
Benének jobbulást kívánok!

Masni!
A konyhabútort is összeszereltük, mégsem... :D

Viszont képzeljétek hogy ma távozott a nyákdugóm, és gyakran keményedik a hasam is :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Borsa!
Ebből már lesz valami!!! hamarosan!!!

Képzeljétek, Benének még mindig 38,7 a láza, és hányt is. Ez utóbbi az én hibám volt, ugyanis banánt adtam neki uzsonnára. Nem jutott eszembe, hogy egyszer már én is, és a húgom is hánytunk tőle lázasan... Nem tudom, miért nem bírja a lázas gyomor a banánt, de Benénél is bejött.
Szegény most itt hever-piheg mellettem, és túlél.

mtunde

Tünde, szegény Beniiii! Jobbulást neki!
Nekem volt olyan gumiövem, nem volt rossz, de csak a gombolós nadrggoknál vált be, cipzárosnál nem, mivel nem igazán tarta fent a nadrágot, csak a nyílást eltakarja! Legalábbis a Kismamásból egyméret volt csak, ami rám nagy volt picit, nem volt túl szoros!

Györgyi, Dani is ma kezdett el mászni, bár nem négykézláb, de fókában húzza magát előre, így is elég jól tud vele haladni :D
A munka itthoni számítógépes munka, sajtóanyagok összeállítás, sajtólisták összeállítása, sajtófigyelés, szervezkedés, telefonálás (tegnap dunatv-vel is beszéltem! :wink: ) Nagyon tetszik, teljesen bele vagyok bolondulva a melóba! :D

Masni, de jó nektek! Balcsiiiiii! Velencei tóra remélem mi is megyünk hamarosan!

Ancsa, Larababád nagyon édes! Látom neki is legalább olyan dús hajzata van, mint Dancának! :roll:
Györgyinek már leírtam, egyébként ez teljesen új dolog, eddig a kereskedelemben dolgoztam, ill. közgazdász vagyok! Persze a külkeren azért PR-t is tanultam. :)

Na megyünk az erkélyre, Dani ilyenkor szeret kint nézelődni az ölemben :D

KépKép
barimami

Borsa!
Mondtam, a szőnyeg... :lol: De jó, nemsokára megint lesz egy babánk...

Tünde!
Van egy kis hézag,de nem férne ott el egy fog szerintem. De jó neked, micsoda gondok, kismamaöv...
Mi van Benével? Láza? Szegényke, a hányás nagyon megviseli őket. Remélem, azóta kicsit jobban van.

Képzeljétek, most voltunk a férjemmel a volt ált.sulinkban(osztálytársak voltunk :oops: ), mert 30 éves a suli, és öregdiák találkozót szerveztek. Nosztalgiáztunk...

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Cukorfalat

Mi a harmadikon lakunk. Én sem tudom felcipelni a kocsit, mi az autóban tartjuk. Így egyszerűbb is, mert amíg kinyitom a babakocsit, Jázmint az autóba teszem az ülésébe. Ha a pincébe lenne a kocsi nem is tudnám fogni is, meg a kocsit is nyitni. :roll: Majd kitapasztalod. De szeritnem mindegy hánykiló, akkor sem cipelnéd a negyedikig. Vagy van olyan könnyű kocsi? Szóval szerintem tartsd az autótokban, ha van. Ja és a pp-nek tényleg mindig megakad a kereke mindenhol. :( Nekünk az van, de már nem túl sokáig. :) Már nagylányok vagyunk!

Masni

Na jó, csak napocska megy. De csak Máténak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsa

Úristen tényleg van ilyen bukósisak? Szegény gyerek!!!!! Már amelyikre ráadják! Borzasztó lehet egy 5 hónapos kisbabán!!!! LAra gyönyörű!!!!

Tünde

Jobbulást a kis betegnek!! Holnap vizsga?? Hú te szegény! Nem is tudom hogy lehet ebben a melegben tanulni!!! Olyan övet én nem használtam, de egy barátnőm igen, de nem szerette, mert azt mondta hogy mindig lecsúszott neki a nadrág, nem tartotta meg, és az öv is csúszkált. Hát én meg tényleg nem tudom, mert nem volt.

Borsa

Akkor most már tényleg jön!!!!!! Szuper!!!! Szorítok!!

Barbi

Tényleg? Kivel beszéltél?
Gratula Daninak! A kúszás után már a mászás jön, napok kérdése és rohanhatsz utána!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

Kriszta

Egyszerre írtunk! Képzeld mi is osztálytársak voltunk a férjemmel. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gyorgyi33

És azóta együtt vagytok? Már, ha szabad ilyet kérdezni...

Mi 30 évesen találkoztunk, addig semmi. És hirtelen rájöttünk, hogy ....:D

Kép
Kép
kriszta36

Kriszta

Igen!!! Október 2-án lesz a három éves házzassági évfordulónk és akkor leszünk 13 éve együtt. :lol: :lol: Negyedikben jöttünk össze. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Ancsa! Tündéri Lara! Nagyon jók a képek!

Györgyi, Kriszta! Micsoda love story-k! Mi 7 éves korunk óta ismerjük egymást a párommal, együtt nyaraltunk minden nyáron, aztán gimi után már mi vezettük a nyaralást és akkor jöttünk össze, most nyáron lesz 6 éve!

Cukorfalat! Mi is 3-ikon lakunk lift nélkül, szerintem nincs olyan könnyű kocsi, amit felcipelnék ide. Ha lenne autónk, én is ott tartanám, de nincs... Van egy kis tároló a földszinten, a takarítóeszközök vannak ott, meg a mi babakocsink, és nem sok embernek van kulcsa hozzá. És mózesben viszem le Lénát (amibe már alig fér bele), mert különben én sem tudnám hova tenni, amíg előveszem a kocsit és kinyitom. Séta alatt mózes a tárolóban, aztán ugyanez felfelé... Én a helyedben az autóban tartanám, ha nincs, akkor bevállalnám a közös tárolót. Na, ez jó hosszú lett.

Tünde! Jobbulást Benének, neked meg egy kalappal holnapra!

Lányok! Segítséget szeretnék kérni! Úgy tűnik Léna a végletek embere. Mostanáig hasmenése volt, most meg székrekedése van, kedd reggel kakilt utoljára... És szegény folyamatosan erőlködik, vörösödik a feje, gondolom csak gyűlik benne a kaki, egyre keményebb és nagyobb lesz. Már volt hasmasszázs, térdnyomogatás, és most este a hőmérőt is bevetettük, kikapartunk belőle egy pici kakit :oops: , de nem oldódott meg a dolog! Ötlet? Félek, hogy komolyabb baja lesz, beleköt a kaki, vagy valami hasonló. Asszem, ha holnap reggel sem kakil, hívom a dokit... Hülyének fog nézni, eddig a hasmenés volt a gond, most meg az ellenkezője...
Köszi előre is a segítséget!

Szép estét!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi

Nekem azt mondta a dokim, hogy a hőmérőzés általában meghozza a kakit. Ha nem azonnal, akkor egy pár óra múlva. A lényeg, hogy be kell dugni a hőmérőt és lefelé kell egy kicsit nyomni így mozgatni egy kicsit. Zehát az sem mindegy hogy csinálod. Remélem segítettem. Ja és ismételni a kakiig! :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok Lányok-Asszonyok,

tudom, hogy nem ide tartozik, de a majdnem 16 éves, nagy lakli, bivalyerős Jankó fiamnak nyárra munkát keresek. Illetve ő keres és engem is megkért, hogy nézzek szét a "piacon". Hátha valaki tud valami szünidödő munkát...
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Jó reggelt!

köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Egyenlőre még mindig nagy kérdéshalmaz van a fejemben. Autónk van, de azt nem a ház előtt tartjuk, hanem garázsban, ami kb 10 perces séta a háztól. Bár lehetne a ház előtt tartani is, ezt még átgondolom.
Tünde amit írtál, hogy a falba tegyünk vmi kampót, az nem rossz ötlet. Apával még meg kell konzultálnom.
Szerintetek, ha nem teljesen vízszintesig dönthető a kocsi max. 170 fokig, az gond a babának?

Rita: Sajnos segíteni nem tudok munka ügyben :(
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: