Sziasztok!
Most ettünk, előtte meg oltáson voltunk! Apa is ott volt, és most jobban viselte mint a múltkor!
Köszönjük mindenkinek a jókívánságokat, teljesült, nagyon jól éreztük magunkat!
Sterilizálás:
Hát igen, ezt főként a védőnők mondják! De én szeretem, mióta vettük ezt az aventes ufót, előtte én sem szerettem.
Györgyi,
Hát ebben lehet valami, hogy melyik gyereknél mit csinál az ember! Az első gyermeknél még nagyon figyel mindenre, hisz kezdő!
A múltkor voltunk a Brendonban és ott lehet kapni olyan sisakot, mint ami a bicikliseknek van, direkt erre, mikor elkezd mászni, hát jót nevettem rajta, hogy hát nekünk sem volt! De hát akkor erre jó!
Monacs,
Minden rendben lesz, vagy már volt? Mikor is lesz?
Örülök, hogy sikerült a vizsga! Ügyes vagy!!
Milyen volt a találkozó?
Szentendrén hol lehet úszni?
Vali,
Köszönjük a beszámolót!
Nagyon ügyesek voltatok!
És én voltam aki kérdezte a nevét!
A fényképeket nem tudtam megnézni, remélem hamarosan itt is lesz!
Örülök, hogy Ákos örül a Tesónak, gondolom, kicsit megnyugodtatok emiatt!
Emano,
Mi is sötétben alszunk éjszaka, de még nem fekszünk le ég a lámpa, de utána már nem, és napközben meg csak egy kis fény jön be az egyik redőnyön!
Zsófi
De jó, hogy Léna szombatra meggyógyult, csak el kellett hozni a leletet!!!
Tünde,
Ez ismerős, hogy a Te jegyzeteidből tanulnak! Én is szereztem így egy két embernek diplomát!
Masni,
Örülök, hogy Máté is beáll a mászók táborába a héten!

Hajrá!!!
Borsa,
Akkor meg költözzetek gyorsan, és jöhet a kis hölgy!
Biztos rendben akarja tudni a szobáját!
Tényleg van arról kép?
Cukorfalat,
Miért zavarodtál össze? Nekünk
Angel Care (az a változat ami bébiőr is egyben, mert ha megyünk Anyukámhoz akkor ez is jó ha van) van, és nagyon szeretem, szerintem az egyik legjobb dolog! Látod hogy ott villog, és megnyugtat!
Tegnap napközben aludt Lara és beriasztott, én meg a fürdőben voltam és már csak a nagy riasztást hallottam, gondolhatjátok rohantam és közben kiabáltam, hogy Manó!! És hát fel is ébredt körülnézett és aludt tovább! De minden rendben és ez olyan jó!!!
Azt mondják a fiúknak nagyobb szükségük van rá mint a lányoknak! De én nem hagynám itthon soha!
Mi decemberben vettük ezt a kombináltat 35000 Ft-ért, és én is jó sokáig fogom szerintem használni, és akkor volt hozzá még egy szemetes is, az a pelusos, ami benntartja a szagokat, na ezt viszont utálom, nem szeretem, nem javaslom!
Az unokatesó nyáron lesz egy éves, és az Anyukája már feltette a babanet apróba az angelcares légzésfigyelőt, Ők már nem használják! Az hiszem 15-ért rakta fel, de nem biztos, a boltban meg 20 körül van! De annak augusztusig jó a garanciája! Ha gondolod megkérdezem meg van e még!
Még mikor
babakocsit néztünk, akkor mi is ezt néztük ki, aztán az egyik ismerősünknek, akinek akkor volt a kisfia 5 hónapos mondta hogy eladják, mert már nem fér el benne a gyerek, szóval le is tettünk róla hogy ilyet vegyünk, és Peg-Perego Veneziát vettünk, és nagyon szeretem!
Steffi,
Örülök, hogy jobban alszotok! Larának is hasmenéses volt, vagyis szombattól úgy kakilt hogy egyszer de azzal tele volt a pelenka és folyt! Így mikor megérkeztünk a szállodába és kivettem az ülésből, akkor kakilt és hát én is kakis lettem!

És azóta is ilyet kakil, de csak naponta egyszer.
Akkor gondolom nem várod a hétvégét?

Kitartás!!!
Mi csinál a kis örökmozgó?
Na még van két oldalam, de addig gondoltam elküldöm, mert lassan be kell fejeznem, éd hát így is hosszú!
Puszika
Szép napot!
Ancsa