Sziasztok,
Nagy bőszen írtam nektek hajnalban, most látom, hogy nincs is fent. Hurrá....

Írtam milyen szépek a babók, és hogy köszönjük a bókokat!
Blani sem aludt tegnap 1 percnél többet, az oltás nagyon megviselte. Este már ordított szegény annyira fájt a lába. Ma már jobb volt a helyzet, az alvást is bepótolta, én meg végre kitakaríthattam....
Akíra, hát nekem kinyílt a bicska a zsebemben, amikor olvastam, hogy nem akarják Kyrust megkeresztelni. Régen hobbim volt a különböző vallások tanulmányozása, és szerintem is joga lenne keresztelkedni akkor is, ha ti nem vagytok. Hát ezek szerint ez jó kis képmutatás....Hát mindegy, a vallást attól még gyakorolhatja....
Tejci: Hát én is megkaptam már egy párszor a barátnőimtől, hogy én csak úgy gondolom, hogy nincs tejem, de biztos, hogy van.... Pl. onnan tudom, hogy nem elég, hogy Blani éhesen üvölt: Le, le, le, le (ez azt jelenti babanyelven, hogy kaját még!) Továbbá nem tud aludni 5 percnél többet, akkor sem, ha nagyon álmos, a cicin viszont elalszik, ha leteszem, rögtön ébred és sír. Egyébként nem lehet annyira elmagyarázni, de ezt úgy érzi az ember, ha éhes a gyereke....
Hozzátáplálás: szerintem ezt is minden anyuka érzi, hogy az Ő gyermekének mikor a legjobb elkezdeni. (ez sok mindentől függ, van-e elég tej, bírja-e a tápszert, volt-e a családban allergia, stb.)
Livi, én is sokat olvastam már ezeket az ajánlásokat az anyatejes táplásról, bőgtem is miatta eleget, mert, hogy Blaninak a kezdetektől kellett pótolni tápszerrel.
Dijcsi, tényleg nem semmi, hogy Márk mennyit változott!
Barbamami, aktuális még az ács telefonszám? (akkor elkérem) bocsi, de reakciókésésben vagyok folyamatosan
Lilo