Nuk, Zuzi, és Többiek,sajnos holnap nem tudunk játszózni menni, pedig úúúgy szeretnénk! de dolgoznom kell meg ki vagyok purcanva a mai nap után, Istit leszerveztem nagyapóhoz, a kis banyával meg csak elbánok
de Nuk, ha jöttök a fejlesztőbe, utána gyertek fel! legalább tudok veled beszélgetni, Isti úgyse hagyná
a csajom ma az egész napot végigüvöltötte. Isti meg a felét, mert a másik felében a dédinél volt míg én a dokinál.
arra gondoltam, ha "kezdő" anya lennék, már tuti eret vágtam volna, hogy vmit rosszul csinálok
doki szerint gátseb rendben, a lüktetés meg akár életreszóló is lehet
ami még rosszabb, a farkcsontom tök krepa, és még hónapokba telhet, mire rendbejön (remélem azért ezt a cranio-sacralis terápia lerövidíti), és hát a szex is irtó fájdalmas így (kivéve ha vki az "it hurts so good" érzés rabja) - no nem mintha most ezen járna az agyam, mikor ülni se tudok
fúúúú de halálosan idegesítő volt ma, hogy minden félőrült megtalált, alig bírtam távol tartani őket a kisbabától, minden őrült banya meg akarta fogdosni, meg behajolt a kocsiba, meg irtó bölcs tanácsokat osztogattak, hogy adjak neki cukorba mártott cumit, hogy ne sírjon stb
apropo, visszakaptam a vizitdíjat, a 6heteskontroll "egyéb jogszabály alapján mentesül"
és a doki után mit az egyszeri magyar turista, aki kiszabadul Wiener Neustadt-ba, összevissza vásároltam a családomnak, Istinek megvettem a Plus-os iglut (alig fér be a szobájába tőle, de majd az alagúton át közlekedik