Jo reggelt( legalabbis nalunk most az van)
Beu,
39+6 az meg oke, en a 41+2-nel akadtam ki a fiamra es kozoltem, hogy most mar unom a terhesseget es latni akarom es......Ja nem fogadott szot

pedig meg a szomszedok remuletere a lepcson is ugraltam. Gondolhatod milyen dubogest rendeztem, ahogy balnakent ezt veghez vittem
Bar a hetvege pont alkalmas lenne a szulesre vagy te is adsz meg magatoknak egy nyugis hetveget es hetfore varod a babot
De,
Szivbol kivanom, hogy sikeruljon en sajnos mar feladtam edesapammal, o sajnos tul konok, hogy hallgasson ram. Az unoka azert tenyleg csodakra kepes

Buborek,
En most masodjara lettem hanyos. Kiprobaltam sok mindent,talan a felkeles elotti eves volt a befuto, de az igazi nyero dolog az ido, mert nekem 14. het utan mintha elvagtak volna egyik naprol a masikra eltunt. Most jol megbiztattalak ugyi
Leszter,
Mintha tegnap monmdtad volna, hogy nem erzed tehernek a pocit

Ez tenyleg kicsit sz*r erzes, ami csak akkor javul ha a pocid leszqall szules elott, remelem ez nalad hamar lesz es nem kell sokaig szenvedned.
Manocska,
Ugyi vagy az angollal, na nehogy elvesszen mar a diplomad.
Marti,
Bizti vagy, hogy Armin unatkozni fog? Most mikor otthon voltunk edesanyamnak be kellett menni a suliba es bevitte a fiam is, hat kb. 2 orat voltak ott, mert nem akat kijonni a tanaribol olyan jol erezte magat a felnottekkel

, ja persze hizelgett neki a sok ajnarozas, de gondol ebben Arminnak is lenne most resze.
Kaska,
A gondolatmenet nekem tetszik, bar az altalad leirt makat nem ismerem. A nagy halohoz annyit tennek hozza, en vettem a babakocsi tolokarjara raszerelheto lyukacsos halot, amibe irto sok dolog belefert, gond vele esoben minden elazik. Ha tudsz varrni vagy valaki a csaladban szerintem meg lehet csinalni otthon is valami klassz esopergeto anyagbol a tetejen zarhatora.
Cukortehelesrol, ez uj dolog, de mindig tanulni kell valamit nem

, esetleg megemlitheted a dokidnak hatha meg ohozza sem jutott el az uj info
Urszila,
Nem csodalom, hogy ezt az utat azert mar nem vallaltad be
Kicsit irigy a szingli statusert, kb. 1 napra en is kibirnam
Babajaga,
Drukk az UH-hoz, nekem sajna csak 4 het mulva esedekes, pedig olyan fancsi vagyok. Az ocsireules razosan hangzik, bar szerintem a masodik tobbet kibir mint az elso. En speciel a babakocsit neztem rallyautonak es eszeveszetten tologatta az ocsit, ki is pottyant a vegen.
Mariann,
Javulast neked, szerintem babonak nem lesz semmi baja
Tegnap egyebkent amikor kifaggattam a fiamat miert bombizik a lanynal kozolte, mert az a masik ket gyerekkel is foglalkozik es nem csak vele, illetve, hogy o nem szol ra mint mi, hogy nem szabad hisztizni. Na puff... Ma kenytelen voltam megkerni a babysittert, hogy fogja kicsit kemenyebben, mert szerintem csak a hatarokat probalgatja nala.
Angi
27