Sziasztok!
Na végre lányok! Beindult a lavina.. végre látunk gyönyörűbbnél gyönyörűbb gyerkőcöket!!!!
Persze eddig is akadtak, de most dömpng van!

Még-még-még!!! És pocaklakókat is szeretnénk még-még-még!!! Megy vk. mostanság UH-ra? Nekünk csak a 18 hetes van a kis ufonautánkról....
Copfi: ha gondolod, segítek listát írni... van tapasztalatom... mindegyik gyerkőccel hónapokat voltam benn.... tudom mire lehet szükség, mi az, ami felesleges....
De ugye nem azért kérded, mert már készülsz? Pocak keményedik még?
Huni: gyönyörű a kisfiad!

És Gábor... ez külön gyönyörű...
Robcsi: szerintem nem szokik vissza Réka a cicire... azt mondják ha kihagy 3-4 hónapot v. annál többet, akkor már nem igen lehet visszaszoktatni... már ha persze akarja valaki... más a helyzet, ha nem akarod... akkor biztos könnyebben menne... mint minden más, amit nem akarunk....
Mona: szerintem az időt érzik a gyerkőcök is! Ne aggódj! Nálam olyan is volt (még Encsinél), hogy két napig semmi.... már kezdtem aggódni, de végül jelentkezett, hogy ott van....
Mondjuk az enyém mostanság meg sem áll.. még éjjel is matat..... Én két éjjel alig aludtam... tegnapra virradó éjjel mellettem aludt Gergő és Enikő... ja, meg a férjem... ő aludt... de én..... semmit! Hol Encsit, hol Gergőt szedtem ki magam alól... mindig közelebb és közelebb feküdtek, én meg ahogy fordultam folyton rájuk feküdtem... rémálom... végül Encsi ágyába mentem, de ott sem volt jó, aztán a kanapén kötöttem ki a nappaliban... de addigra már kelni kellett... ma meg folyton begörcsölt a vádlim... és Gergő is folyton nyafogott... Nagyon betesz nekem az, hogy a férjemet fuvarozom naponta kétszer a munkahelyére... reggel még csak-csak... de délután a legnagyobb hőségben kell mennem érte.. a három gyerek meg aszalódik a kocsiban, miközben a csúcsforgalomban, a dugóban állok.... utálom!!!
Bee: gyönyörűek a srácok! A torta is szenzációs! Ha ilyeneket tudsz sütni, én sem enném ám meg a cukrászdait! Majd bolond lennék!!!
Franciska: Gyönyörű a kisfiad! Hajmosás mizéria? Ismerős... Danus most 7 éves és nem régóta megy a hajmosás hiszti nélkül....
Figyelj, nekem mindig azt mondták nem baj, hogy hármas lettt a vizsga, a lényeg, hogy görbül a jegy! Ne aggódj, a diplomában senki nem nézi, hogy mi hányas, a lényeg, hogy megvan! A férjem szín ötösre vizsgázott és arra se kíváncsi senki... csak az a lényeg, hogy van-e diplomája.... kész! Ne törd magad, inkább pihenj...
amúgy egy nagy kalappal Neked!
Na, megyek leteszem az aprónépet alukálni.... mert aztán mindjárt indulhatok apáért ismét.....
csók lányok!