Indi: kösziiii na ez a hindu cucc jó lesz nekem

Hinduknál megengedett, hogy pl magyar fiúval esküdjön a hindu leány, hindu hagyományok szerint ? A fiúnak át kell keresztelkednie vajh?
Tök jó, hogy ezzel szanaszéjjel offolom a topicot !
Szrek: hétvégéi konci: egyenlőre nem vinném tömegrendezvényre a dedet, főleg ha ilyen meleg lesz akkor meg tuttkóra nem!
Curse: Adél nem üvölt a melegtől a kocsiban? Nálunk mindig az volt, hogy ha nagyon beizzadt akkor mindenáron ki akart jönni és volt, hogy Pécstől hazafelé kb fél óránként meg kellett állni, hogy kivegyük

Apropó: ha még aktuális a babakocsivásárlásotok az outletben akkor feltétlen szólj előtte nekem, mert végülis 6 hónap alatt kő levásárolnunk a rossz babakocsi árát. Eddig kétszer voltunk az outletbe de egyszersem volt olyan járgány ami nekünk kellene

igy most gyalogkakukkok vagyunk és hát eléggé beszűkültünk emiatt
Indi: a múltkor megpróbáltam a dedet a hátamrakötni háááát

ez lett belőle...jó lenne látni, hogy hogy is van ez! Jut eszembe: ha nem lenne gond, akkor felkeresnélek DH cityben, hogy: 1, lejegyzeteljem ezt az esküvős cuccot (
amihez annyira de annyira nem fűlik a fogam áááá) 2, hátihordozás oktatás miatt Mit szólsz?
Neet: aha ezek szerint csak az első fellángolásként ötlött az eszedbe a gyerekgyártás!

De te mondtad, nem én találtam ki
Votiv: köszi, hogy megkérdezted, akkor tovább nyomom a lányzónak az infót róla.
Fibi: ügyi vagy

Görcsöléssel meg várjál még!
Anyukámat felvilágosítottam a szopiügyről én is, de szerintem nem sokat értem el vele
Mása: ez a kép

szegénykém....
Nálunk faszányos éjszaka volt, ja mert azt még nem mondtam, hogy a nagy h&f közepette fogakat is növesztettünk ám! És szerintem éjjel a jobb alsó rágó csücske nyomakodhatott, és ezért aztán olyan hiszti meg minden volt, hogy nem igaz! Reggel hétkor meg már kitépett a gyerek a konyhába, kirángatta az etetőszéket és ott kiabált, hogy enni-enni, én meg azt se tudtam még merre meddig hány méter??
Nuk: bikini HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHA
Rylie