A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Köszönöm a granulációkat :D

Votiv,
itt nincs jegy, mert ez csak egy tanfolyás volt, az lesz az oklevélen, hogy "megfelelt" szerintem :wink:
és hogy derült ki, hogy Istinek szemüveg kell? a 2 éves státusz miatt mentetek dokihoz (bár az már emult). utcában hallottam, hogy ott szemvizsgálatot is végeznek. mi még nem voltunk :oops:

Mása,
jaj, összeszorult a szivem Orsika sebes arca láttán :( szegénykém, de tényleg hösiesen viseli akkor :) pocakölelös kép nagyon szép :D

KépKép
fibi

Curse,
akkor örülök :wink:

Leni,
nem tudtad, hogy itt az a szokás, hogy a finisben lévöknek kötelezö minden nap bejelentkezni, ha csak pár sor erejéig is, hogy ne izguljanak a többiek? :lol:

ÉS tali miatt sárgulok..... mi nem tudunk menni, mert pont csüt. este kell mennem NST-re Bártfaiba, és akkor déltöl 6-ig mit csinálnánk ott :(
fibi

Ja, és éjszaka többször arra ébredtem, hogy görcsöl a hasam, aszittem menni kell a H-ba... :shock: nem gondoltam volna, hogy Ábel ennyire komolyan veszi, hogy vizsga után most már elöbujhat :lol: meg is beszéltem vele, hogy legalább annyit várjon meg, amig összepakolom a korházi csomagot, meg kimosom az ágynemüjét 8)
fibi

Fíbsz,
:D :D :D üdv Ábelnek :D

Zsannal mi van? :?:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Mása,
Orsi tényleg egy kis hős!
és a cumis kép nagyon helyes :lol: :lol: :lol:
(ki az a Laura?)

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok!
Holnap a Feneketlennél taliztok? Olyan szívesen "meglesnélek" titeket, de sajna családila vidéken leszünk. :( Pedig itt van egy köpésre tőlünk, majdnem mindig oda járunk játszózni.
(Jó kis játszótér, csak alig van árnyék, nagyon hiányzik a közepéről egy szép nagy fa.)

Mása, Orsid egy kis hős, és hála Istennek, hogy nem lett nagyobb baja. Ezeknek a kicsikéknek olyan szépen és gyorsan gyógyulnak még a bibik, hogy biztos hamar el fog múlni!
Enyém tavaly a teraszról esett le (alacsony volt, de volt ott egy kő dísznek, amit aztán Apa el is tűntetett-utólag), a homlokát horzsolta le.
A pocakölelős kép tündéri! A cumis meg :D

Votiv, barátnőm kisfia egész jól megszokta a szemügét, néha levehette egy kicsit, ha nagyon elege lett belőle. És megjavult a szeme. Valami jó kis masszív keretre lesz szükségetek...
És szemügés kis harrypotterek ééééédesek!!!

Curse, de jó, hogy jobb a kedved!

Én alig aludtam, tökre fáj a torkom. :(

Szép napot mindenkinek!
rídonli#

Votiv :) Isti és szemüveg... nem lesz semmi! A DM-nél is vannak akciók fotókra, 75 db-tól 20 Ft, egyébként 27, de itt a link: http://asp03.photoprintit.de/microsite/ ... cdc27811ef
Szúnyoghálót mi úgy tettünk fel, hogy OBI-ban vettünk dobozosat, amiben van egy öntapis tépőzárszerű csík, amit felragasztasz kívülről az ablakkeretre és rásimítod a hálót (lehet méretre is vágni), ez olcsó de "csináld magad" megoldás :roll:
Bálint szerencsére már kezdi megszokni a "babazajokat", nappal már nincs gond, nem sírja el magát csak megjegyzi, hogy "baba sír". Éjjel még felébred Bencére, de igyekszem a legkisebb mocizásra előbb ugrani, így egyre jobb a helyzet, ma először (mióta itthon van Bence) Bálint átaludta az egész éjszakát!! :D

Indi :) Tök jók ezek az esküvői leírások! hihetetlen, hogy Nálatok 20 fok van a szobában... nekünk meg mindig besüt vhonnan a nap, estére majnem 30 van idebenn... :roll: de jó lenne a kettő között!!

Ildi :) De jó, hogy Timi jobban van!! :D :D És szuper, hogy letudtad a főnökkel a beszélgetést, ennél már csak jobb lesz, meglátod!! :wink:

Mása :) Hú, szegény Orsika, nem semmi sebek :( De nagyon klassz csajod van, hogy ilyen jól viseli!! :D a pocakszeretgetős kép nagggyon édes!! :D :D

Kata :) Isten éltesse Ákosodat!! Jó állatkertezést Nektek!! :D

Fibi :) pocakgörcsölés?! hűha!! drukkolok!! És tali miatt együtt sárgulok Veled, mi is itthon dekkolunk :mrgreen:

Leni :) Köszi a bejelentkezést! Fibinek igaza van: most már "kötelező" Nektek a beköszönés! :wink: :lol:

Kép
Kép
denizsa

Ded megkért, hogy hadd aludjon el az ágyában, így most írok. :D

A képeket nézve nekem is öszeszorult a gyomrom, de milyen ügyes ez az Orsi lány és hogy milyen jól viseli!!! Nagy mázlitok volt SzMagdi, az tuti (mármint érted, hogy értem..)

Fibi,
most akkor te már mindenen túlvagy? "Csak" egy szülés van hátra? Dejóóó! :D

Votiv,
szemüveg 8) Harry Potter rulez forever. Nem úgy, mint az angol tanszék, azt valaki lőjje ki a Holdra, lécci, lécci! Most épp egy KÁ aláírásra várok, anélkül nincs diploma és az illető úriember nem elérhető állapotban van és a TO meg engem félviagráz....
(Ismeritek a félviagrás ezeréves viccet, ugye? )

Bikinis banda! Meg fogtok sülni! Dedeket vastagon kenjétek be napkrémmel!
neet
neet

Rídonli :) Torkodnak bulást!! Mitől fájdult meg? (sok volt a fagyi? :wink: :lol: )
denizsa

Neet,
én nem ismerem telmí plíz! :D
(hol van egyáltalán az angol tanszék? :lol: )
te mér nem jössz hnap?mikor lehet téged látni valahun, he? ;)

Den,
tök imádom a csíkjaid olyan kis vidám színesek! :D
és szuper, hogy Bálint átaludta az éjszakát :D
nekem az egyetlen előnye az észak-nyugati fekvésű lakásnak, hogy nincs ezer fok benne - igaz h nem látni sose hogy milyen idő van meg gyakorlatilag sose süt be a nap :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Indi: kösziiii na ez a hindu cucc jó lesz nekem :) Hinduknál megengedett, hogy pl magyar fiúval esküdjön a hindu leány, hindu hagyományok szerint ? A fiúnak át kell keresztelkednie vajh?
Tök jó, hogy ezzel szanaszéjjel offolom a topicot ! 8)

Szrek: hétvégéi konci: egyenlőre nem vinném tömegrendezvényre a dedet, főleg ha ilyen meleg lesz akkor meg tuttkóra nem!

Curse: Adél nem üvölt a melegtől a kocsiban? Nálunk mindig az volt, hogy ha nagyon beizzadt akkor mindenáron ki akart jönni és volt, hogy Pécstől hazafelé kb fél óránként meg kellett állni, hogy kivegyük :( Apropó: ha még aktuális a babakocsivásárlásotok az outletben akkor feltétlen szólj előtte nekem, mert végülis 6 hónap alatt kő levásárolnunk a rossz babakocsi árát. Eddig kétszer voltunk az outletbe de egyszersem volt olyan járgány ami nekünk kellene :? igy most gyalogkakukkok vagyunk és hát eléggé beszűkültünk emiatt :(

Indi: a múltkor megpróbáltam a dedet a hátamrakötni háááát :o :? :lol: :x :lol: ez lett belőle...jó lenne látni, hogy hogy is van ez! Jut eszembe: ha nem lenne gond, akkor felkeresnélek DH cityben, hogy: 1, lejegyzeteljem ezt az esküvős cuccot (amihez annyira de annyira nem fűlik a fogam áááá) 2, hátihordozás oktatás miatt Mit szólsz? :)

Neet: aha ezek szerint csak az első fellángolásként ötlött az eszedbe a gyerekgyártás! :) De te mondtad, nem én találtam ki ;)

Votiv: köszi, hogy megkérdezted, akkor tovább nyomom a lányzónak az infót róla.

Fibi: ügyi vagy ;) Görcsöléssel meg várjál még!
Anyukámat felvilágosítottam a szopiügyről én is, de szerintem nem sokat értem el vele :?

Mása: ez a kép :o szegénykém....

Nálunk faszányos éjszaka volt, ja mert azt még nem mondtam, hogy a nagy h&f közepette fogakat is növesztettünk ám! És szerintem éjjel a jobb alsó rágó csücske nyomakodhatott, és ezért aztán olyan hiszti meg minden volt, hogy nem igaz! Reggel hétkor meg már kitépett a gyerek a konyhába, kirángatta az etetőszéket és ott kiabált, hogy enni-enni, én meg azt se tudtam még merre meddig hány méter?? :o 8)

Nuk: bikini HAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHHA

Rylie
rylie

Basszus, mi nem tudunk menni holnap talizni. :( Tündérke megbetegedett. :cry: :cry: :cry: Én tök kiakadtam, mert ez az első betegsége és jött a bűntudat, hogy én tehetek biztos róla. :? A dokinéni "írt fel" (merhogy recept nélküli) orrcseppet, meg köptetőt.
És áttettük péntekre az oltást, hátha addig jobban lesz (vagy legalább nem lesz rosszabbul).
Remélem, hamar meggyógyul és mehetünk a köv. talira, egyszer már csak összejön valahogy!

Kép
Kép
tinu

A védőnő azt akarta, hogy holnap fél 10-re menjünk szurizni... :twisted: :twisted: :twisted: Azt mondtam, hogy vendégek jönnek... :oops: :oops: :oops: :oops: De most már tényleg el akarok menni a talira!!!
És (nem ígérem, csak felvetem), apa itthon van, ha lesz időm, sütök sütit! Nem biot, nem gyerekbarátot, de nekünk nagyseggű anyukáknak (na, ez megint csak magamnak szólt :lol: :lol: :lol: ) tökéketesen megfelel!

És kaptam engedélyt, hogy egyek epret! Erre a szomszéd bácsi lepermetezte anyuéknál, szegény anyu, azt modja, kb 3kg-t lehetne naponta szedni, annyi van. :twisted: :twisted: :twisted:

nukada

Rylie :) Gyere csak, már van pancsika és homokozó és alagút meg hinta, úgyhogy le tudjuk Kamillát szórakoztatni :) Gondolom, jövő héten már elmúlik a nyavalyás H&F :evil:

Nuk :) Nagyon helyes, én is mindeig ellógoka doktornénitől valami tali maitt :lol: Már szólt előre, hgoy a 15 hós oltást nem mondhatom le :mrgreen:

Tényleg, MMR kivezető ügyben közösködik velem valaki???? Augusztusban lesz csak aktuális.

Tinu :) Sajnálom Tündérkét, de törvényszerű, hogy betegecskék néha a babák, nem a szülők mait, hanem mert ez az élet rendje. ERősödikaz immunrendszer. Mi már 2+2 alkalommal voltunk taknyos-köhögősek és H&F és egyik se az én hibám volt, ezt bizton állíthatom. Nálatok sincs ez másképp...

Votiv :) hát ez a szemüge-dolog nem lesz egyszerű Istóknál - de valóban kell? Nekem valahgoy a gyerekkori szemüvegfelírásokkal kapcsloatban ellenérzésem van.

És majd Neet végre odaadja a szakdoliját és jól kiokosodunk HP-ből, de az tuti, hogy a szemügés gyerekeknek nagyon sok jót tett a megjelenésével :)

indianyo

Ildi!

Tök jó, hogy Timid már nem lázas! Gyógyuljon meg gyorsan! ++++++++Melódhoz drukkolok!

Fibi!
Gratula!!!!!! Tök ügyi vagy! :D És itt vagyok, csk kicsit eltűntem, de a talira mindenképp megyek, remélem, Ti is jöttök!

Szrek:
Indi írta:” Zuzi Látod, mondtam én, hogy beszélni kell a falfestős bizniszről, hogy tudjanak a topiktársak róla ” . Persze, csak nem akarok itten nyomulni. :oops: De akkor most megragadom az alkalmat, és jelzem, hogy a párom nagyon szép fal és egyéb festményeket tud ám csinálni occsón! :D
Indi!
Kendőt mosom is és viszem! Kengurutokat most csak szemrevételeznénk, mert nincs lóvé :oops: , de júniusban reményeim szerint menni fog a dolog.

Rylie!
Nagyon boldog névnapot! És most már gyógyuljatok!!!!!!!!!!+++++++++++

Curse!
Adél! :lol: Olyan ügyes vagy ám, látod, mégiscsak elég a tejcsid!

Deni!
Tesóölelés! :D De ismerős! B még a babakocsiba is be tud mászni egy ölelés erejéig. :lol:

Votiv!
Szemüveg! :shock: Költözés még nem tudom, talán július.

Még nem értem a végére, de akkor holnap délelőtt 10 körül Diószegi? Ma voltunk, és annyira klassz árnyékos, gesztenye és platán fákkal, csúcs szuper felfrissülés volt! Egyébként gyalog 5 percre van a Feneketlen tavi játszótól, kocsival 1 perc. A Villányival párhuzamos, a Flamenco hotel melletti utca. Sóval, ha afeneketlen tavi játszótér utcájában vagytok (TAs vezér utca, akkor a hotel mellett be, az a Diószegi, és jöttök 1 utcányit, ott van egy nagy park.

Kép
Kép
zuzmo1

Indi: tudom én, hogy "kell" betegnek lenni, de reméltem, hogy ez minél később következik be. Még csak 4 hónapos. :shock: És gondolom, megfázott valahogy. Vagy túlöltöztettem, kiizzadt, aztán meg valahogy megcsapta a huzat, vagy alulöltöztettem, mert szerintem nagyon meleg volt. Nemtom, dehát nem magától fázott meg, tuti. :roll: Tanultuk, hogy a gyerekek teste az anyáé, és már értem végre, hogy ez mit jelent. Én vagyok felelős a teste állapotjáért. Ezért érzek bűntudatot. De aztán biztos edződöm ebben is.
A jó hír viszont, hogy a taknyosság ellenére Tündér megfordult ma a hátáról a hasára. Olyan ügyi volt!!! Hasról hátra már eddig is tudott, úgyhogy most teljes a tudomány. 8)

Kép
Kép
tinu

jaj, szegény Orsika! Igazi kis hős!++++++

Tinu!
Jaj, nehogy hibáztasd magad! Hidd el, nagyon gyorsan helyre fog jönni Tündi! Ez legyen a legnagyobb baj, egy kis taknyosság! ++++++++++++++++ és fel a fejjel!

Most látom, hogy már megdumáltátok a Feneketlent. Nekünk mindegy, de mindannyiunk érdekében talán árnyékosabb helyet kellene választani. Ott még annyi árnyék sincs, hogy az alvós dedeket árnyékba tegyük. A másikon meg szuper fák vannak. És hatalmas tér, szégyenlősek simán elbújhatnak szoptatni, nem megy oda senki. :D De csak egy ötlet, nekünk mindegy, megyünk, ahova a nép :lol:
zuzmo1

Zuzi,
köszi :D
szerintem nem tudunk menni talira holnap, mert este NST (szintén holnap), és déltöl hatig nem tudok mit csinálni Bálinttal, hogy még aludjon is szegény.

Rylie,
görcsölés felölem jöhet, már nem lenne Ábel koraszülött, és lassan a 3 kilohoz közeledik (vagy már el is hagyta) :lol:

Neet,
igen, már "csak" a szülés :lol: (de elöbb jövö héten nadira megyek, ha még egyben leszünk)

Ridonli,
torokra Homeogene jo szokott lenni.

Tinu,
Tündérkédnek jobbulást mielöbb!+++

Deni,
szuper hogy Bálintod megint végigaludta az éjjelt :D jol csináljátok!! :wink:
fibi

Szrek,
köszi, átadom neki :D és kár hogy holnap Veletek sem futunk igy össze :( tök jo sokan lesztek.

Nuk,
füllentés rulez, nehogy már egy oltás miatt ne menjetek :lol:
fibi

Zuzi :) A kötős kengurut nem én árulom - nekem saját gyártmányú van. Ugyanott kapható, ahol a rugalmas kendő is.

Diószegin 2 játszótér van, melyikre gondolsz??? Ha bekerített és van jó nagy homokozója, nekünk jó lesz

indianyo

Sziasztok :)

Neet,
azta félviagrás viccet én sem ismerem :? Kérem.......

Szrek,
A Laura az egy kicsi Harrypotter lány :lol: :lol: :lol: Igaz már nem is kicsi..... Szóval az egy közös ismerősünk Votivval. Nekem rokonom, Votiíviának meg majdnem rokony vagy valami ilyesmi, ugye Vot?! :wink:

Deni,
Tök jó hogy Balint kezdi megszokni a Bence-zajokat ;) És az átaludt éjszaka :) - szuper!!!

Rylie,
fogacskákhoz drukk! De ha már reggel enni kért a leányzó, akkor minden jól alakúl ;)

Tinu,
annyira megértem mit érzel :roll: Nekem Orsim két hónaposan lett beteg :( Írtó nagy lelkifurim volt. De szépen lassan "edződik" az emberlánya. Persze ugyanúgy félti a gyereket, de mégis valahogy "könnyebben" átvészeli..... Na ezt jól megaztmondtam :oops: :)
Tündike hamar meggyógyúl ;) +++++! És gratulélok a Teljes forgolódáshoz :)

Nuk,
olyan jókat röhögök irományaidon :) :) :) Bikinis tali :lol: :lol:

Fibi,
én is sárga vagyok. Nálam u.e. a helyzet..... Én d.u. dokihoz megyek (végre) nemtom mikor végzek. Négytől rendel..... remélem nem lesznek sokan. Mindenesetre odacammogok már háromnegyedre :roll: És Te? Nst bártfaiba?! nem a szülésznőhöz mész?! És ez hanyadik ?! Bocsi, de nagyon lemaradtam :oops: Ez a három nap kiesés eredménye :?

Mása
szmagdi

Ja,
Indi,
már tegnap akartam írni Neked. Én is tudom milyen az, amikor az ember "fázik" a lakásban/szobában..... Amikor anyóséknál laktunk a szutiban és odakint 40 fok volt, mi akkor is bent "csak" 20at éreztünk és kimentünk melegedni, komolyan :lol: :roll: :lol: Persze van előnye, de mégis... Persze kintröl meg rohantunk be :lol: :lol: :lol: Csak vigyázni kell, mert olyan könnyű így megfázni :roll:

Rídonli,
Ahogy Fibi is írta, a Homeogene 9 jó a torokra (Gyulladás és fájdalomcsillapító hatású)
A Homeovox, akkor jó ha a torokgyuszi rekdtséggel társúl
Stodal szirup is jó
Phytolacca - a torokfájdalom nyeléskor a fülekbe sugárzik, a torok belövelt, piros.
Ezeket egy homeós könyvböl szedtem ki. De van még egy-két szer, amit javasolnak, csak nem mindegy hogy fáj az a torok. :roll:

Mása
szmagdi

Mása,
második NST-m lesz holnap 6-kor :) és igen, a szülésznömhöz megyek, M. Gabihoz, a Bártfai 2. emeletén, NST szobában :)
fibi

olyan jóóóó :) miközben írtam, benyaltam egy fagyit és most Levente mocorog ezerrel 8) 8) 8) Ugy jár a hasam hogy ihaj! :lol:

Megyek kicsit ledőlök a ded mellé és pihizek.
szmagdi

Ja,
Fibi,
NST :shock: :) wow!
és ezekszerint nem vagyok én sem lemaradva az ágynemű mosással ;) Követlek ám! :lol:

Tényleg L pihizni 8)
szmagdi

És egy nagy KÉRÉS:

valaki be tudná tenni újra azt a linket az allergiárol és azok homeós szereiröl?? félek, hogy Bálintnál is vmi ilyesmi lehet, mert mindig ébredés után tüsszög nagyokat, folyik az orra, és éjszaka ki kell szivni az orrát :( bár én érzelmi okokra gondolok (kisteso), de simán lehet vmi allergia :?
fibi

Mása,
:lol: :lol: :lol: Jo pihit! én is felpakolom az elefánt lábaim, amig ded szundikál 8)
fibi

Fibi!
Már a második nst :shock: :shock: :shock: :D :D :D
És sajnálom, hogy nem jöttök :cry:

Indi!
A diósz7egi és a Dávid Ferenc sarkán. Autósoknak: a Dávid Ferenc utca összeköti a Villányit a Bocskaival, és a Bocskai felől egyirányú.
nem is tudtam, hogy kettő játszó is van rajta. Melyik a másik?
zuzmo1

Zuzi,
még azon is gondolkoztam, hogy a tali és NST között elmegyünk a MOM-ba, ott talán aludna egyet B a babakocsiban, de ha ennyire meleg lesz, mint ma, akkor szerintem én kipurcannék az egész napos mászkálásban... :(
fibi

Fibi,
nálunk is befigyel valami hasonló tüsszögéses balhé, tuti nem megfázás.

Viszont veszettül készülünk a szakzáróra, íme: :lol:

Kép
neet
neet

Sziasztok!
Gyors bekukk, nem tok reagálni semmire, de egy hír, szívemnek igen kedves: Emma ma rám mosolygott! Tele pofival, és tényleg rám nézett! Azt hittem, elolvadok!
Na pussz, megyek tisztába tenni, etetni a csöppet. Sajna a tejci még mindig nem indult be jobban, de pótolok, és kész.
Szép napot!

Kátya
kincsimano

Kátya,
de jó :) Szép nap ez és felejthetetlen ;)

Neet,
ti már pancsiztok :shock: 8) 8) Igaz ezt a hőséget csak így lehet kibírni ;)

Fibi,
miért elefánt lábaid?! Dagadnak?! :roll:
Képzeld, Orsival nekem baromira dagadtak, de most még semmi jele 8)

Szerintetek normális, hogy eddig összesen 8 kiló+ van rajtam? :roll: Orsival +18at híztam...... Igaz most hogy H-ban voltunk fogytam 2 kg és így van a +8!!! De akkor is..... Remélem nem gáz. Nem koplalok és nem követem Rubint Rékát ;) :?

Mása
szmagdi

Sziasztok!

Decemberre várom az elsö babámat, mindenképp a Szt. Imrében szeretnék szülni, de még orvoskeresésben vagyok. Úgy tünik, hogy dr. Kósa Marianna el tudna vállalni, de sajnos róla még semmi információm sincs. A telefonban szimpatikus volt, június elsö hetében találkozunk is, de addig is jó volna, ha volna itt vki, aki ismeri öt, és meg tudná osztani velem a tapasztalatait.

Nekem nagyon fontos, hogy a leendö orvosom engedje a szülést természetes mederben zajlani, és gátvédelmet szeretnék.
lélekzet

Na, kiakadtam!!!! :shock: :shock: :shock:

A "nők lapja" mostani számában Horváth Ágika :evil: azt nyilatkozta, hogy:
" A nőknak joguk van eldonteni hol és hogyan szűljenek!"
Hát nem sűl le a pofájáról a bőr.... :evil: :shock: :evil:

Mása
szmagdi

Rylie :) Fogakhoz ++++ Nektek!!! De legalább van étvágya Kamillának! :wink: :D

Tinu :) Tündének bulást!!! Forgáshoz gratula!!

Nuk :) füllentés :lol: süti rulez, de jó lesz Nektek!

Zuzi :) Babakocsiba-mászás: hát ezt én is megnézném! még jó, hogy bírja a kocsi a strapát! :D Ma lementük levegőzni úgy, hogy Bence a babakocsiban nyomta a szunyát, szerencsére Bálint csak megsimizte, nem akart bemászni...

Fibi :) Mondanám, hogy gyertek napközben hozzánk, de most nem tudom garantálni a nyugalmat... :roll: Remélem nem allergia ez Bálintodnál! nekem csak ez a link van, de nem bizti hogy ezt keresed: http://www.allergiainfo.hu/inda1a.html

Mása :) Fagyi rulez, ma már én is egy adaggal :oops: :lol:

Neet :) Ez nagggyon jóóóó készülés! :lol: :D :D

Kátya :) Mosoly - de szép is ez!! :D :D :D
denizsa

Szia Lélekzet :)
Grat a kismamasághoz ;)
Kósa Mariannt nem ismerem, de hátha majd jön valaki... :) Gátvédelemhez fontos a szülésznő! ;)

Mása
szmagdi

Mása :) Sztem normális a +8 (ami ráadásul 10 volt), és ettől az eséstől és kórházi "élménytől" nem csodálom, hogy fogytál... de ne aggódj, a szervezeted majd bepótolja a kiesést, Leventének nem lesz semmi baja!!

Lélekzet :) Én nem ismerem Kósa M-t, asszem Curse szült nála ügyeletben és elégedett volt vele, de majd jön és elmondja :wink: Ha gátvédelmet szeretnél, akkor meg érdemes szülésznőt is választani (saját tapasztalat), aki nemcsak a gátadra figyel, hanem végig Veled van, ellát tanácsokkal, már hetekkel szülés előtt meg tudsz vele beszélni mindent.
denizsa

[quote="szmagdi"]S írta:szmagdizia Lélekzet :)
Grat a kismamasághoz ;)
Kósa Mariannt nem ismerem, de hátha majd jön valaki... :) Gátvédelemhez fontos a szülésznő! ;)

Mása

Köszi, szülésznöt is keresek, csak ahhoz még picit több idöm van :-)

Majd igyekszem elmenni a közeljövöben, és megnézni öket :-)
lélekzet

Denizsa! Neked is köszi!
lélekzet

Mása,
igen, sajna dagad piszkosul 1-2 hete, ugyhogy muszáj pár óránként felraknom a lábam, különben nem is birok ráállni egy idö után :roll: (Bálinttal nekem sem dagadt, csak érdekes módon szülés után...)
8 kilonak örülj szerintem, az tök jo :D

Deni,
köszi a linket :) ez is jó, de Votiv vmi homeosat rakott fel multkor, én hülye elfelejtettem lementeni.
és köszi a felajánlást, asszem jobb, ha egy teljes napos programot már nem vállalok :?

Neet,
pancsi éljen :D allergia-gyanu, eh :( én sem szeretném....
fibi

Nkeme mindegy, hogy Diószegi, vagy Feneketlen, de ha az utóbbi árnyékosabb, akkor inkább az. Csak döntsük el végre. És írjatok pü-ben elérhetőségeket, ha esetleg eltévednék... :oops: :oops: :oops: Bár oda jártam gimibe, úgyhogy csúnya baleset lenne, ha elkeverednék...

Votiv:
Ti is jöttök játszózni?

nukada

Nukada!
Azért ajánlottam a DIÓSZEGIT, mert az az árnyékosabb. Telefonszámomat elküldöm priviben.
zuzmo1

Nuk, hova jártál gimibe? Én is a Feneketlen-környékére! (2 lehetőség van.) :)

Tinu, ne legyen lelkiismeret fúrdalásod! Minden gyerek beteg lesz-ez elkerülhetetlen... És soha nagyobb baja ne legyen Tündérkédnek!

Fibi, Mása, köszi, ha holnapig nem javul, kipróbálom a Homeogene-t. Ma totál kész voltam a nemalvástól, még kiabáltam is a gyerekkel, pedig nem szoktam...aztán meg bőgtem.... Mondjuk, ő is elég rosszcsont volt. (Tök jól indult az este, a kicsi elaludt fél 8ra, mentünk a naggyal is aludni, aki aztán DIREKT fölkiabálta a kicsit. Pedi alig vártam, hogy elaludjanak.)
Deni, nem ettem sok fagyit (sajna), de sztem az nem is árt! :wink:

Mása, pocakbanmozgásra máris irígy vagyok, pedig nemrég még nekem is mozgott! :)

Neet, Esztid eszméletlen édes, és milyen önálló! Már mi is itt tartanánk, csak most erőteljes visszafejlődés van, a kistesó miatt.
rídonli#

Fibi!
Megértelek. Már nagyon a finisben vagytok :D Majd bepótoljuk :wink:

Tali ügyben írtam Manókának, Jucusnak, és Ancsinak. Kinek kéne még szólni? Írok Zsancinak is egy SMS-t.
zuzmo1

Tinu, elfelejtettem: forduláshoz gratula! Nálunk még csak 1X sikerült hasról hátra, nagy volt a meglepettség. (Lányaink kb egykorúak lehetnek.)
rídonli#

Csak egy gyors bekukk :D
Még 2 in 1 - továbbra is a "sörhassal élni" topic törzstagságijára gyúrok 8)

Neet, annyira meghoztad a kedvemet a fényképpel, hogy előkaptam én is a miniatűr felfújhatós medencét, így volt itt is nagy pancsi du.! :lol:

Holnapi talin vagy leszünk - vagy nem:

Tök szívesen találkoznék veletek, de az oda egy óra+haza egy órás autóúttól szívesen megkímélném a kisasszonyt... :? Még alszok rá egyet. 8)

Mása, első bébivel nekem is volt vizesedés, már a 7. hótól - most meg SEMMI :roll: Pedig most aztán van dögmeleg is hozzá. De hát minden terhesség más. Van ami jobb benne, van ami rosszabb :wink:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Rídonli!
altatás nálunk hasonló :roll:

Tinu!
Tündéd állati ügyes! Pannus csak két hete fordult meg.

Leni!
aláírásodon mindig behalok, felrémlik az a jó kis nap, amikor visítva röhögtem itt a gép előtt :lol:

Mi is pancsolunk, de szerencsére a fiatalút most még megelégszik a motorok és egyéb járművek lemosásával. :lol:
zuzmo1

Fibi,
úúúú átérzem milyen rossz a dagadt láb :(

Ridonli,
gyerkőcök altatása :( :? Nem lehet könnyű. Néha kiborúl az ember. És tessék csak beszerezni a Homeogene-t ;) Gyógyúlj meg gyorsan!

Leni,
már a múltkor megakartam kérdezni mi ez az új avatar?! :roll: :lol: 8) Lehet hogy írtad már, csak én lemaradtam..... :oops: Na, nekem "csak" annyi külömbség van a két terhesség között hogy nem dagadok (egyenlőre) és kisfiú lesz. Kíváncsi vagyok Csiribirire ;)
A kilókról nem beszélek....

Zuzi,
nyissatok egy autómosót a kiskrapeknak ;)
:lol: :lol: :lol:

Zsan????????????

Votiv,
mi vót dokinál?!

Mása
szmagdi

Zuzi,
okés :wink:

KÖRKÉRDÉS:
aki lakásban lakik, miért szeret/nem szeret ott lakni? aki házban, uez a kérdés? És aki elköltözött egyikböl a másikba, milyen elönyöket ill. hátrányokat tapasztalt? :)
fibi

Most nem tudok már visszaolvasni, ko vagyok...

Szal, akkor holnap 10 körül a diószegin lesz ugyi a tali? Johinak szólnom kell, azért kérdezem.
És Zuzi, Vicát is említetted múltkor, h jönnének, szerintem még neki kéne szólni.

Ja és én sajna most nem viszek sütit :oops: :oops: :oops: mostanság nagyon béna vagyok, vagy túlsütök vagy félkész marad :roll: Inkább megkímélnélek titeket :lol:

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: