Bodjas!!!! Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CSeka! Remélem holnap Te is ilyen hírrel lepsz meg bennünket!
Kagyló! Az étrendkiegészítő neve: Bio-szelénium 50, amely tartalmaz÷-BAN CINKET ÷VITAMINOKAT(b, c, e). de apánkat megkérdeztük, hogy javíthatnánk a kis fickók minőségén és azt mondta próbáljuk ki a gravidát, még poénkodott is vele, hogy terhes lesz. Állítólag volt olyan férfi akinek olyannyira feljavította a kisfickóit, hogy spontán teherbe esett a leányzó. Így ma bevásároltunk belőle.
Képzeljétek, apánk ma fogigátlót írt fel nekem, mert egyenletesen nőnek tőle a tüszők, úgyhogy ma elkezdtemés június végétől beállítás. Kivá
ncsi leszek. Hogy milyen rémisztő a fogigátló tájékoztatója, a felénél abbahagytam, mert olyan volt, mintha a lombikos tájékoztatót olvastam volna.
gizmixx Neked jó pihenést, és kellmes időtöltést, a kánikula ellenére azért jó a napsütést élvezni.
póci, Beber
A doki tényleg szigorú, egyszer ő mondta, mikor beléptem a rendelőbe,hogy most szurt le egy kismamát, ikreket vár, és megint hizott, ráadásul magas vérnyomása is volt, és azt mondogatta, hogy toxikózisa lesz ha így folytatja. Akkor egy kicsit paprikás hangulatban volt.
Most már csak nem fog bennetket cseszegetni így a vége felé.