A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Gizmixxx a 2 csészét azt naponta engedélyezte a doki?

Kép
cseka

Ági!

Oké, sétálgatok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cseka!

Igen naponta! De ha a szavaíból jól vettem ki inkább az egy felé terelt.
gizmixxx

nem baj Gizmixxx ahogy a cigit is kibírod, ezt is ki fogod!
Ági28

Ági!

A cigiről könnyebb volt lemondani, de most nem én vagyok a fontos hanem a picik a hasimban, ő értük mindent meg teszek :D :D :D
gizmixxx

Helyes ez a beszéd. A barátnőm meg pont most mesélte, hogya a tesója terhes.
Ági28

Ági!

Lehet, hogy már írtad de te mikor kezdesz????
gizmixxx

Igen írtam, de szívesen leírom neked! :-) Szóval augusztusvége vagy szeptember.
Ági28

Ági!

De ez több, mint három hónap!!!!! Direkt hagyod nyár végére????
gizmixxx

sziasztok!

Gizmixx
szerintem se kell feküdni egésznap.A lényeg hogy ne hajolgass,ne eröltesd meg magad meg ne csinálj mindenféle tornagyakorlatot :D .Én is imádok kint a kertben a teraszon enni meg ücsörögni és csak ugy bambulni mindenfele.
Neked nem mondta a biologus hogy mikor ágyazodnak be?

Nekem most az utolsonál amig vártunk a dokira ugye ez hétföi nap volt mondta hogy másnap este 9 kor lesz a beágyazodás.Elöször azt hittem viccel ,de mondta hogy nem ez komoly.
De szerintem ez se jo ha tudjuk mert állandoan figyelgedtem mikor eljött az idő hogy érzek valamit,mit érzek?És nem éreztem semmit.Talán egy kis szurkálást de azt is lehet hogy csak bebeszéltem magamnak.

Cseka már csak egyet kell aludni a + tesztér!!!!Jol vagy?

Ági nemsokára itt az augusztus és ujra eljön a te időd!

Kép
póci

Póci!

Nekem nem mondott semmi ilyen a doki! De ezt honnan tudják! Én úgy tudom hogy 7-12 nap között ágyazódnak be! Nekem pénteken volt a punkció!
gizmixxx

Gizmixx elvileg július ban lehetne kezdeni, de mivek szabira mennek, lehet, hogy nem férnék bele az időbe, így megbeszéltük, hogy csúsztatunk!
Ági28

Az elsőnél nekem is jött a biológus faszi, hogy most 96 órásak,és a 100 nem is tudom hányadik órában lesz a beágyazódás.
Ági28

Szia Póci!

Jól vagyok, köszönöm szépen! Már nagyon várom a holnapot, nagyon izgulok. Már megvettem a tesztet, nézegetem a csomagolását is és látom lelki szemeim előtt a nagy keresztet :lol:

Nekem a Dévai mondta, hogy mikorra várható a megtapadás és onnantól fogva puffad a pocim, mintha pumpálná valaki belülről :lol:

Te jól vagy, Póci? Hogy birod ezt a nagy meleget?

Kép
cseka

Gizmixx állitolag a biologusok percre pontosan kitudják számolni a beágyazodás időpontját.Én a hatodik nap délutánján kaptam vissza öket és igy a hetedik nap este volt a beágyzodás.Még viccelötek is velem a Gyöngyi ,a fickó meg a többiek a növérkék mivel nagyon sokat kellett várnom akkor a dokira,hogy azt hitték hogy már oda a kis csészében fognak beágyozodni.

Cseka ez mind nagyon jo amit le irtál tutti a siker!!!

Köszönöm mi jol vagyunk pénteken délután megyünk dokihoz remélem minden
rendben lesz.Maximum a sulyom miatt fog baszogatni,azért mindig.De ö
már csak ilyen ezt tudtam :D ,tudjuk :D
A baboca rugdos ezerrel nagyon szeretem.Most kesztek el dagadni kicsit
a lábaim meg kezeim de nem vészes és még tök jol birom magam.A férjem sokszor
rám is szol hogy tul sokat pörgök és most már pihenjek
többet.Remélem ezzel a meleggel sem lesz gond és megbirkozunk vele.Eddig minden oké birjuk!

Kép
póci

Miért, mi baja van a súlyoddal? Ezt olyan sokan mondjátok, hogy erre ugrik, de mi a baj ezzel? :oops:

Kép
cseka

cseka majd megtudod, ha oda kerülsz! :-) De nagyon morci, ha többet hízol,mint szabadna, akkor véged!
Ági28

De hát miért? Mi baja lehet attól az embernek?

Kép
cseka

Mert a baba érdekeit védi. Engem is lecseszett, februárban, hogy a két mérés között majdnem két kilót híztam. De pedíg ez nem is így volt, mert az első mérés az reggel volt, a második, meg délután, és én amúgy is egy nap alatt tudok változtatni a súlyomon.
Ági28

Mindig csesztet hogy sokat hiztam.11 kilonál tartok és elvileg ő a 12 tartja ideálisnak.Ha nagyon engedékeny akkor max 15kg-ot.
De készülj fel hamarosan megtudod :D.

Kép
póci

Sziasztok lányok!

Én nem bírtam holnapig várni és reggel megcsináltam a tesztet. És erősen kétcsíkos lett. Remélem a doki csak megerősít ebben holnap.

Cseka!
Neked is ilyet kívánok holnapra! Írd meg reggel az eredményt!
bodjas

Szia Bodjas!

Ez nagyon király!!! Gratulálok!!! Én nem voltam ilyen bátor, én holnapra toltam az utolsó pillanatra. Nagyon remélem, hogy elinditottad a babesőt :lol:

Holnap jelentkezem!!!

Kép
cseka

Bodjas, hurrá!!!!!!!!!! Én szétizgulom magam miattatok, te meg olyan szépen tárgyilagosan leírtad, hogy 2 csíkos :lol: Már alig győztem kivárni. Nagyon klassz!!!! Igazán, úgy örülök!!!!! Cseka, reggel azonnal írj lécci, bár 7-kor már mennem kell CTG-re. Na mind1, mielőtt elmegyek mindenképp benézek hátha megvan már az eredmény :wink:
beber

Póci, akkor van róla sejtésed,hogy én mit kapok a 18-cal....mármint kilóval :?
beber

Sziasztok!

Bodjas, jaj de jó!!!!!!!:-))) Gratulálok!:-)
modrooka

Beber!

Én sajnos csak dél körül tudok legkorábban irni, mert reggel korán megyek a Dévaihoz, utána pedig a háziorvosomhoz, hogy elhozzam a táppénzes papiromat. Amint hazaérek, egyből irok Nektek (bocs, de nincs a gépemen hosszú i :( )

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Sziasztok!

Bodjas, hurrá-hurrá!!! Reggel már olvastam a jó hírt a másik fórumon, nem írtam ide egész nap, mert nem bírtam volna ki, kikotyogtam volna! :lol: Úgyhogy inkább megvártam, míg jelentkezel...

Cseka, ugye te is hasonló jó hírekkel érkezel holnap? :D :wink:

Holnap én is hívom a dokit, a vérvétel eredménye miatt, most derül ki, hogy összekapták-e magukat a thrombocytáim, vagy ugrik-e miattuk a lombik... Kezdek izgulni... :roll:

Szép estét! :D
noczi

Bodjas!!!! Nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D
CSeka! Remélem holnap Te is ilyen hírrel lepsz meg bennünket!
Kagyló! Az étrendkiegészítő neve: Bio-szelénium 50, amely tartalmaz÷-BAN CINKET ÷VITAMINOKAT(b, c, e). de apánkat megkérdeztük, hogy javíthatnánk a kis fickók minőségén és azt mondta próbáljuk ki a gravidát, még poénkodott is vele, hogy terhes lesz. Állítólag volt olyan férfi akinek olyannyira feljavította a kisfickóit, hogy spontán teherbe esett a leányzó. Így ma bevásároltunk belőle.
Képzeljétek, apánk ma fogigátlót írt fel nekem, mert egyenletesen nőnek tőle a tüszők, úgyhogy ma elkezdtemés június végétől beállítás. Kivá
ncsi leszek. Hogy milyen rémisztő a fogigátló tájékoztatója, a felénél abbahagytam, mert olyan volt, mintha a lombikos tájékoztatót olvastam volna.
gizmixx Neked jó pihenést, és kellmes időtöltést, a kánikula ellenére azért jó a napsütést élvezni.
póci, Beber
A doki tényleg szigorú, egyszer ő mondta, mikor beléptem a rendelőbe,hogy most szurt le egy kismamát, ikreket vár, és megint hizott, ráadásul magas vérnyomása is volt, és azt mondogatta, hogy toxikózisa lesz ha így folytatja. Akkor egy kicsit paprikás hangulatban volt.
Most már csak nem fog bennetket cseszegetni így a vége felé. :D

manoka
manoka71

Nóczi
Mikor kezdenél?

manoka
manoka71

Sziasztok!

Én meddőségi centrumot keresek. Milyen érvet tudtok felhozni, ami a Dévai felé billenti a mérleg nyelvét a többivel szemben (Kaáli, BMC)?

Köszönöm a segítséget.

Picúr
picúr

Bodjas!

Itt is gratulálok neked :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Cseka!

Nagyon várunk ám holnap siess a két csikkal!

Noczi!

Te is gyere mi hamarabb a jó hírekkel, biztos minden rendben lesz.

Manoka71!

Köszi, élvezem nagyon a jó időt, de azért a nappal vigyázok! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Szpandi!

Hogy vagy???????????????????
gizmixxx

Bodjas gratulálok!Ne izgulj minden rendben lesz a dokinál is. :D

Cseka azért igyekezzél holnap haza ne hadjál minket sokáig izgulni!

Beber van róla sejtésem :) .

Manoka most fog csak igazán cseszegetni igy a végefelé a doki mert azt mondja hogy a neheze még csak most jön.

De engem már nem érdekel csöndben hallgatom amig befejezi a cseszegetését és szerintem ezzel Beber is igy van.
De ettől függetlenül szeretek hozzá járni mert nagyon jó fej mindig.

Kép
póci

Picúr! A neten van egy csomó "kritérium" aminek egy valamirevaló med.centrumnak "illik" megfelelnie: tecnikai felszereltség, orvos tapasztalata, elérhetőség, stb. Talán ez lehet az egyik érv Dévai mellett, illetve a netes fórumokon is sokat tudsz tájékozódni. Én mondjuk nem néztem körbe sehol, mikor kiderült, hogy lombikkal lehet csak kisbabánk, nekem csakis a Dévai jöhetett szóba. Mert ő az egyik legjobb és legelismertebb név a szakmában. Szóval az érveket neked kell megtalálni azt hiszem mert aki itt van nyilván mindenki azt mondja, hogy a legjobb a mi doktorunk :wink:
beber

így igaz Póci! Épp a múltkor írtam a lányoknak, hogy mostmár tényleg nem érdekel, végighallgatom, aztán ha sikerült a hosszas rémísztgetések és lehetséges komplikációk százszori elmondása után a "súlykérdésen" továbblendülnünk nagyon jókat szórakozunk :)
beber

Bodjas GRATULÁLOK!

CSEKA GYERE GYORSAN!!!!!!!!
Ági28

Szép jó reggelt!

Ezek aztán a jó hírek:mindenki jól van,a nagy melegek ellenére is,úgy érzem nagyon haladunk az út végén mászó kisbabák felé.
Bodjas!Gratula és bízom benne,hogy jó hírekkel jössz ma is.
Vagyis jösztök,Csekával együtt :)
Én ma du.án megyek UHra,remélem már megfelelőek a tüszőim és jöhet az action :) Aztán jövő hónaptól az inszem.
hanyatka

Sziasztok!

Bodjas ez nagyon nagyon nagyon nagyon jó hír!!! Mostantól még jobban vigyázz magatokra!

CSeka, nagyon várom az eredményt!!!!Drukk ezerrel!!!Sokat gondoltam rád akkor is amikor nem voltam fent!

Gizmixx, köszi, szarul...

Hétfőn voltunk Dévisznél. El sem indultak nulla, zéró, semmi....hát nem is tudom....
Tegnap pedig bementem melózni de csak a kiszállásig és a Wc-ig jutottam. Az éjszakai betét kevésnek bizonyult 40 percre....
Ma már fizikailag jobban vagyok...be is jöttem melózni bár nem nagy kedvel.

Egyébként férjem teljes apátiával belement, hogy szeptemberben adjunk még egy esélyt...ennek azért örülök.
szpandi

Na andi örülök, hogy belement. lehet,ohgy együtt csináljuk majd a kövit?
Ági28

Sziasztok!
Szpandi, el sem tudom mondani, mennyire sajnálom. Tényleg jó, hogy adtok magatoknak még egy esélyt, de akkor is szar most.

Bodjasnak viszont gratulálok! :) Csekának meg drukkolok, ő már tudja az eredményt.
február

Szpandi! Sajnálom :(
De meglásd sikerülni fog.Kell hogy sikerüljön.!!!!
hanyatka

Sziasztok!

Még nem hírekkel jöttem, majd csak délután hívom a dokit, még biztos műtöget, el van foglalva, nem akarom zavarni... Addig is élvezem a boldog tudatlanság utolsó óráit. :D

Manóka, jövő héten kezdenék, most péntekre várom a piroskát...

Szpandi, nekem is így volt, még csak el sem indult semmi az elsőnél... kiábrándító tud lenni nagyon... DE majd szeptemberben!!! :wink:

Picúr, mivel én nem ismerek más intézetet, legfeljebb csak hallomásból, külön érvet nem tudok neked felhozni. Csak annyit tudok mondani, hogyha most kezdeném az első lombikot (februárba volt), most sem mennék máshová! :wink:

Lányok, mindjárt jön Cseka! De izgi! :D
noczi

februárban :D
noczi

Csajszik, este frissítem a csillagtablócskát! :wink:
noczi

Szpandi!

Nagyon jó hogy a párod beadta a derekát a harmadikra, a múlttal ne foglalkozz csak a jelennel és a jövővel! Nagyon sokat gondolok rád minden nap. Most, hogy nyár van nagyon hamar eltelnek majd a hónapok ne izgulj!

Csajok gyertek a hírekkel, mert le rágom az összes körmöm.

Én nem érzek semmit egyenlőre :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

Gizmixx ne koncentrálj a jelekre. Vedd egy sima szabibnak a dolgot, és ne figyelgesd magad állandóna, az nem jó ám! :-)
Ági28

Ági!

Ügye ezt te sem gondoltad komolyan??????????????????
gizmixxx

De igen! :-) ( Tudom, hogy nehéz! ) :wink:
Ági28

Ági!

Te sem figyelgetted magad???????
gizmixxx

Ági!

Hát persze, hogy nehéz.
Én nagyon élvezem az itthon létet, csak nagyon nehezen tudom megszokni, hogy nem lehet hajolni. Még a kutyákkal sem tudok labdázni :( :( :(
gizmixxx

Gizmixx érdekes a másodknál nem figyelgettem magam, sőt a kutyukkal is szaladgáltam,meg hajolgattam is.

Az elsőnél,ott mint a hímes tojással úgy bántam magammal.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: