A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

SzErika. Gratulálok :) Soksok boldogságot és jó egészséget nektek! :)

Babancs: Mekkora már Domi??? Szopizik? JÓl vagytok?

SzIlcsi: Akkor talizunk????? :D
Pusz, indulunk az UH-ra, előtte posta....
Puszka
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Szerika! Engedd meg, hogy én is gratuláljak nektek. Sok erőt, egészséget és boldogságot kívánok mindannyiótoknak!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Halihó! :lol:

Köszönöm a köszöntéseket Drágáim, aranyosak vagytok!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilaliba: én is vok iwiwen! :wink:

(((((((((((((((((((((((KATA))))))))))))))))))))))))))

Panni: gartu!

Gaby: ügyes voltál. A drukkok mennek!!!!

Szerika: hurrá!!!!!! Gratu! :P

Coca?

Bettike: privit megkaptad?

Csikken: Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi hívott, hogy nincs baj picivel, többet nem kell menniük Pécsre, nemét nem tudták megállapítani.1 1,2 óra múlva lesz!
Vendég

Sziasztok!

Snufi! Köszi igen, csak olyan bunk... vagyok, hogy elfelejtettem írni! :)

Szerika! Sok boldogságot és tejcsit nektek! :lol:

És ezt nézzétek, hogy hogy bővül a tábla:

Kép

Mfpan! Örülök nektek is nagyon! Ezt a táblát figyeld! És ne aggódj! Szerencsét hoz! :wink:

Kép

És a maradék :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

BABAIMADO!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????

Nincs róla híretek?????

Kép
bettike
Eger

Veramami, Zöldi és Klarissza!
Legalább annyit jelentkezzetek, hogy a táblában jól szerepeltek-e? :x

Kép
bettike
Eger

Gaby! Grat a diplomához, diplomaosztó lesz?

Robcsi! Gondolom azért megkönnyebbültél, hogy a doki elvállalt!

Kép
bettike
Eger

BArátnőm itt van, most nem érek rá csevegni :oops:

Szerika
Kép

Melcsi
2,1 :D HAJRÁ :D

Aáfi
de jó, örülök a jó hírnek :D

Babaimadó????????????????????????????

Dobok görbét
Kép
látszik, hogy fokozatosan vánszorog lefelé :? :roll:

mindenkinek Kép

Kép
gaby25

Bettike, szerintem én 1. dpo-n vok, beírnád? Köszi.

snufi

Sziasztok!

Szerika!
Kép

Szívből gratulálok és sok boldogságot kívánok! :D

Snufi!
Kép

Boldog névnapot!! :D

Gaby!
Gratulálok!

Szirmi!
Sokat gondoltam ma rád!Remélem hogy minden rendben van!?Pihenj nagyon sokat!!!

Afi!
Örülök hogy minden rendben!

Kata!
FEL A FEJJEL!!!!!

Többieknek puszi és sok sok drukk!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok Csajszik,

1, :shock:

SZERIKA, sok boldogságot és nagyon sok tejcit kivánok nektek!!!!!!! Jól beelőztél :D

Én még mindig egyben, pedig Szerikával tök jól kiterveltük, hogy egy napon szüljünk........végül is még nincs vége a napnak :wink: .

Délutánra benyafiztam, mert itt olyan meleg van, hogy teljesen kész vagyok tőle, még várok egy picit, aztán zuhany, most még felesleges, mert kezdhetném előről.....

Le is fárasztottam magam, délelőtt kitakarítottam az autót, délután a lakást, kivasaltam minden ruhánkat, plusz egy zsák textilpelust amit a barátnőmtől kaptam, szóval kész vagyok.....
Már csak a családi pótlék, TGyás papírokat akarom kitölteni apának, meg listát írni neki, hogy mit kell csinálnia amíg nem vagyok és mindent elrendeztem.....Lehet, hogy még ezért nem szültem meg, mert bennem van, hogy ezeket még meg kell csinálnom??? :shock:

Mennék má nagyon...... 8)

Sziromka, remélem minden rendben veled, jelentkezz amikor hazaértél.

Panni, tiszta szívből gratulálok!!!!!!!Éljen :D :D Megvan a második májusi kismamánk :wink:

Szilcsi, megértem az aggodalmad, én is olyan jól elvagyok itthon, nem is tudnám elképzelni, most, hogy visszamenjek dolgozni, totál beállítottam magam, hogy itthon leszek még a babóval....

Gaby, ez tényleg lefelé tart, de a 37, még mindig nagyon jó.Lehet, hogy nem is akkor volt pé-d? :shock: Gratulálok a dipihez!!!!

Áfi, örülök, hogy minden rendben van veletek és már nem kell külön ezzel dokihoz járkálnotok. Azért jó lett volna megtudni, hogy kis kukis vagy punis lapul a pocidban :D .

Snufi, boldog névnapot kivánok én is :wink:

Robcsi, a barátnőm is azt mondta tegnap este, hogy a magzatvízvizsgálat burkolt születésinditás, mert ilyenkor már olyan érzékeny minden, hogy ez totál rásegít. Úgy legyen..... :wink:

Katám, sajnálom az 1cn-t és a görcsöket, a fene vinné el....... :evil:

Többieknek is drukk meg ölelés meg minden.

Holnap még mindig várakozóban vagyok, aztán csütörtökön NST és magzatvízkukk.

Jövök még.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Snufi
Boldog névnapot Kép

Melcsi
17 cn éreztem pét :roll:

Kép
gaby25

Köszönöm!!!!!!! :D

snufi

Sziasztok,

Szerika sok sok gratula a kis Balázshoz, sok egészéges, és sok tejet... és minden földi jót.

Kata :cry: nemáááááááááááá

Szezso, Boldog névnapot!

Csikken Boldog szülinapot!

Áfi, dejó, hogy minden rendben van, ez a gyerek nem akarja megmutatni mije van, mi?

Szirom, gyere majd a hírekkel, legalább egy mondat erejéig, hogy minden rendben veled.

Szezso, Ceni, inkább nem mondok semmit :twisted:

katica, azért felháborító, hogy úgy osztanak be, hogy közben továbbképzésed van, és még le is tolnak :twisted:

macspacs, gratula a kis 10 milishez :lol:

Melcsi mennek a drukkok a szétváláshoz :lol:

Robcsi, nagyon ügyi Réka.

Voltam cukorterhelésen, ha gond van szólnak, de tuti nem lesz. Választottunk kórházat véglegesre, meg gyerekorvost, bár utóbbinak még szólni, kell. Vérnyomás 100/60 már nem rökönyödnek meg :lol: Megszokták :lol: És mehetünk hétvégén tengerpartra 3 napra, el lettem engedve dokinéni által. :lol: Gyermek szívverése 150, azt mondta dokinéni nagyon jó :D és 4,53 kilónál tartok. Ennyi a hír rólam.

Purc

Kép

Kép
purc

Purc: örülök, hogy minden ok! :wink:

snufi

snufi: okés, próbállak megkeresni téged is!

eva: Nekem is mennem kéne homronvizsgálatra, bár igaz, nekem nem a teherbeeséssel van gondom, hanem elég cinkes tüneteim vannak már 8 éve... Most lusti vagyok, mert az éves rákszűrést is tologatom 2 hete, pedig amilyen egészségmániás vagyok, ez nem vall rám! Drukk az esküvőhöz és a nászúthoz, légy nekem szép menyasszony! Milyen lesz a ruhád? Haj? Csokor? :D

Ha esetleg a dokim befuccsolna homronügyben, valaki esetleg tudna nekem ajánlani egy homronügyileg jártas Bp-i dokit?

Előre is köszönöm!
lilaliba

Jajj, majd elfelejtettem elmesélni:
Ma a játszóházban egy 2,5 éves kislánynak azt magyaráztam, hogy a másik "óvónéni" azért nincs ma, mert beteg a gyereke és rá vigyáz, őt ápolja. Erre megkérdezte: és a Te babád? Mondom erre neki, hogy: Nekem nincs babám. Ő még1x: A Te babád? Én is még1x elmondtam, hogy nekem még nincs babám. Erre ő: De van, ott (rámutat) van a pocakodban. :shock: :? :o :P

snufi

anufi: meg vagy te is! :wink:
lilaliba

-a +s

snufi: vigyázz! Olyanokat is látnak, amiket még mi nem!!! :lol: :wink: A gyerekek különös lények!
lilaliba

Lilaliba: visszajelöltelek!

snufi

sziasztok!

robcsi: örülök, hogy megvan a dokid. :D

gaby: hatalmas gratula :D

lilaliba: pihengess! fogyni ráérsz! visszajelöltelek.

ceni: magyar közigazgatás! :twisted: hülye törvények :twisted:

szeri: hatalmas gratuláció :D :D :D várjuk a képeket a piciről és az élménybemszámolót :D hosszú, boldog életet a babódnak és gyors felépülést és sok tejcsit kívánok neked!

éva: drukk péntekre++++ hogy álltok az esküvő szervezéssel?

kata: sajnálom :cry: új hónap, új esély. ((((((((((kata))))))))))

babancs: hogy vagytok?

snufi: apára fel!

purc: örülök, hogy minden oké.

csikken: sok boldog szülinapot! de fiatal vagy!

Kép

melcsi: mennek a drukkok neked++++

rólam: délután bealudtam. nemrég keltem fel, álmosabb vagyok, mint amikor lefeküdtem.
katica
katica30

Akkor megyek valami gyerekhez, nézze meg mi van a pocakomban :lol:

Kép
gaby25

Csikken
Kép

Kép
gaby25

Lilaliba: ejnye, nem szabad halogatni a rákszűrést, mert letol a doki, ha meglátja mikor voltál utoljára. Mizujs a nosztalgiás pasival? És a pároddal? Kibékültetek?
A hajam fel lesz tűzve kontyba, a csokrom meg fehér kála és liliom lesz a ruha meg álomszép. Küldök képet, ha túlvagyunk rajta. Ha az nap jön meg a piri(márpedig óramű pontossággal a 27. napon szokott),m akkor elszúrja az egész este hangulatát.

Kata: Már haladunk, de még elég sok minden vissza van, és már csak 3,5 hét. Szeretnék már ott tartani.
Sajnálom, hogy neked is 1cn, és görcsök vannak :evil:
Nekem is, csak 2cn
Ugye nem lett baj, hogy nem a tréningen voltál?

Purc: gratula, hogy minden rendben, csak így tovább

Melcsi: várjuk a babát...

Áfi: Örülök, hogy minden okés a kisbabánál, csak már mutatná meg mi rejtőzik a lábacskái között...

Évi

KépKép
bnesz.eva

évi: kicsit elkavartad magad :lol: amit katának írtál az félig neki, félig nekem írtad. tudod, vagyunk: kata és katica :lol:
milyen lesz a ruhád? én is féltem, hogy piri az esküvő napjára esik majd, de szerencsére nálam akkora már vége lett.
még nem tudom, hogy lesz-e baj, a letolást megkaptam, aztán várom majd a következményeket. majd kiderül, hogy mi lesz. már csak bő hónap meló, azt csak túlélem.

katica
katica30

Panni,
GRATULÁLOK!!! :D
Enikő,
ti nem vagytok házasok? Én azt hittem... az ügyintézéshez no komment, nem is igen vártam mást, minek menjen egyszerűen egy különben nem bonyolult dolog... :?
Erika,
GRATULÁLOK és sok boldogságot nektek! :D
Éva,
dunaszentgyörgyi vagyok
Kata,
:( :( :(
Snufi,
boldog névnapot!!! :)
Szirom,
gondolok rád sokat!
Babaimi,
rád is sokat gondolok!!!
((((((((((((((Babaimi)))))))))))

A gyerek lehet hogy megmutatta volna magát, de egy genetikus orvos nem képzelitek hogy azzal fárasztja magát (noha úgy is ott az a retkes UHfej a kezében!!!) hogy majd megnézi nekem... azt mondta ilyenkor még nem látni! Elmúltam 20 hetes! Hülye ez! Vagy engem néz annak. Szóval lemérte ezét, azát, a férjem kérésére nyomtatott egy képet 500Ft-ért, és letudott. :( Így még mindig nem tudom a nemét a gyereknek. :(
Szerencsére minden rendben, többet nem megyek Pécsre.
Mindjárt felteszem a épet, a kis arca van rajta, helyes baba! :)
Vendég

Dejó Áfi!!!!!!! :D És köszi.

snufi

bnesz.eva: dehogy szúrja el a piri az estédet :D Mondjuk nekem a nászutat szúrta el :lol: :lol: :oops: Mikor hazajöttünk, mindenki azt kérdezte, hogy hányan jöttünk haza, nagyon ciki volt és idegesítő :?
Biztos nagyon szép leszel, képet feltétlenül kérünk!

snufi: tényleg sokat hallani, hogy a gyerekek többet látnak :D :wink:

lila: milyen cinkes tüneteid vannak? Tessék szépen elmenni dokibácsihoz és csináltasd meg a rákszűrést :D

purc: örülök, hogy jól vagytok :D

OFF: Életem egyik célja, hogy átkerüljek Bettike lila táblájába 8)

Nem reagáltatok a talis ötletemre...

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Szilva: nekem tecc! :wink: Megszervezed? :shock:

snufi

melcsi, ugye tudod, hogy szülés elött közvetlenül megnő a takarításra való kedóv?várom sms ed, és ha lehet a 30 as számra küld, mert a másik szarakodik, áfi üzenete se jött át!

snufi hallottam már ilyenről! remélem tegnap eélkaptátok, és beköltözött snufibébi!
Vendég

Picurkám:
Kép
Vendég

Áfi, édes a gyermek, genetikus dokira no comment. :?

Purc

Kép

Kép
purc

Áfonya: :D :D :D :D :D :D

snufi

Szilva
Tali: nem rossz ötlet :wink:
én hajtok a lila táblára, és sokan mások :P :wink: :lol:

Áfi
édes a picuri :D már amennyit felfedeztem belőle :oops:
meglepi baba :) :wink:

Ceni
ocsmányiroda :lol: micsoda találó elnevezés :lol: hát nem semmi,még jó hogy a gyertyát nem akarják tartani, mikor elkészül a baba :shock: bacca meg, ha a pasi azt mondja, elismerem, hogy az ott a pocakban az enyém, akkor mi a f..sz bajuk van???? bizonyítsa be, hogy tényleg az övé :shock: :twisted:

Kép
gaby25

Bettike
lesz diplomaosztó :P június 12-én, és apa csinál képeket meg felvételt, majd mutizok képet :D de itt bizti nem talárban leszünk, 2 éve abba voltam, egyszer elég volt :lol:

Kép
gaby25

Reménység apró csodája,
különleges áldás,
apró álom,
mily nagy tűz,
mely megindítja
csöpp szíve
dobbanását,
mily nagy a gyász
mikor elmegy,
mily ritka bú,
mily gyatra kín,
aztán csoda,
áldás jő megint,
tiéd most,
csak benned él,
szirtet küzdhetsz,
s hullámokat,
úszhatsz,
míg már nincs erőd,
mennyeknél hatalmasabb
vággyal
kiálthatsz az éjbe,
lágyan suttogsz,
szíved remél,
tán egy jó lélek
pártodra kél,
hosszú várta,
komor éj,
még szusszanni sem mersz,
mígnem apró ujjak
fogják kezed,
és megérintik szíved,
soha nincs későn,
mindig van fény,
hogy gyermeked lehessen,
hogy kezedben tarthasd
az élet csodáját,
a legdrágább kincset,
gyötrő suttogások,
rettegő sikolyok,
míg nagy-végre meg nem érkezik,
és akkor karodba
veheted,
imádod,
mindig tiéd,
áldott csoda,
ó mily szép!

Vendég

Boni
ez olyan szép, még a könnyem is kicsordul
Kép hogy megosztottad velünk :D

Kép
gaby25

Áfi én látom csodababót!gratula! pussz
Vendég

Ne haragudjatok, de nincs kedvem írni sem. Sokan tudják, miért...

babaimádó
Kép
babaimado

Bonika, lementettem a 30-ast is :D , megnéztem és pont a 20-ast tettem bele a telcsimbe, úgyhogy jó, hogy írtál :wink:
Gyönyörű az idézet, köszönjük.

Áfi, a csodababa megmutatta magát :wink: Én babóm is ugyanígy össze volt kucorogva, már ha jól értelmeztem a képet :lol:

Purc, 4,5 kg??? :D Irigykedem, az nagyon jó!!!!! Bár ha jól emlékszem Áfi is valahol itt tart, de jó nektek.... Én 15 kg-val zárok, ha megszülök hamar :D

Megyek elteszem magam holnapra.

pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

((((((((((((((((((Babaimi))))))))))))))))))))))))))

Kép
melcsi6

Sziasztok!!

Voltam dokinál, a méhszájam nem változott, azaz nem nyílt tovább :) A babót megkukkoltuk UH-val, mindene megvan és mindene a helyén van! És leszálltak a FIAM heréi :lol: :lol: Úgyhogy mostmár tuti, hogy pöcsös :)

Viszont a dokim (szintén terhes csak novemberre várja) szólt, hogy sajna nem biztos hogy le tudja vezetni a szülésemet, mert kiírták a táppénzre (problémás a terhessége). Csak terhesgondozást és egyéb betegrendelést vállal a magánjába, a klinikára már nem megy be. Minden betegét a 36. héttől átadja egy másik doktornőnek. Kérdezte tőlem, nem baj-e. Mondtam, hogy hát én nála szerettem volna szülni, de nyilván ha nem megy nem megy, viszont én akkor megyek az ügyeleteshez, az is ellát ugyanúgy! És mondta, hogy persze, és azért neki szóljak ha beindul és majd odaszól.... Úgyhogy terhesgondozásra továbbra is hozzá fogok járni egész a végéig és szülni meg megyek ahhoz, aki épp ügyelni fog :D 3. baba csak megszülöm már, akárki is áll a lábam között! Koponyavégű a fekvése, minden okés vele!

Mindenkit puszilok! Jön a vihar feltámadt a szél megyek bacsukom az ablakokat!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melcsi,
összekucorodva??? Ez csak az arca! Gaby, Melcsi, nézzétek az avatar-t, azon tán élesebb (ugyanez a kép) jobbra van a feje búbja, jobbra fent a homlokcsontja, a kis kiugró fent középen az orrocskája, balabbra a szája, a bal szeme is látszik, sőt egy kicsike a jobb szeméből is, és a kis hörcsög arca van az orrocskája alatt. Azt hittem felismerhető :)
Vendég

Purc egyébként nekem is ilyen alacsony a vérnyomásom:O)))

mentem pihikézni!

pusszantás!
Vendég

Boniko: ez a vers, ez...ez nagyon - nagyon szép..

Áfonya: örülök, hogy minden oké, nagyon édes kispofija van a babónak...

Enikő: először azt olvastam: FIAIM :shock: :lol:

Purc: a névnapom múlt héten volt :lol: azért köszi! :lol:

Erikának: gratulációözön!

--------------------

Babaimi: Rád gondolok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Melcsi, nekem most jön még csak a hízás java :lol: És a 15 kiló szerintem egyáltalán nem sok.

Ceni, huuh de jó, hogy nem nyíltál tovább, és minden ok.

(((((((((((((BabaImcsi))))))))))))))) Mi a gond??? :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Szezso, bocsi :D :D Snufinak ment, észre sem vettem, hogy elírtam. Na most itt szakadok magamban :lol: :lol: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok,

köszönöm a köszöntéseket :) Bettike kijavítanál a tábliba, hogy 26 év? :)

Snufi, boldog névnapot, remélem igaza lesz a kisgyereknek. :)

Szerika, sok boldogságot nektek!

Áfi, uh-s :evil: Ne mondja már ,hogy 20 hetesen nem lehet látni. Legalább valami indokot mondott volna... De édes és én látom a kis pofiját.

Cenikő, okmányiroda :( Hát ez van! Magyarországon egyébként nagyon rugalmatlanok minden ilyen ügyben :( Jó hogy láttátok fiatokat :)

Pusz mindenkinek!

Sziasztok: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Csikken, Purc: köszi.

Boni: gyönyörű vers, küld el Babimnak!

snufi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: