Sziasztok Csajszik,
1,
SZERIKA, sok boldogságot és nagyon sok tejcit kivánok nektek!!!!!!! Jól beelőztél
Én még mindig egyben, pedig Szerikával tök jól kiterveltük, hogy egy napon szüljünk........végül is még nincs vége a napnak

.
Délutánra benyafiztam, mert itt olyan meleg van, hogy teljesen kész vagyok tőle, még várok egy picit, aztán zuhany, most még felesleges, mert kezdhetném előről.....
Le is fárasztottam magam, délelőtt kitakarítottam az autót, délután a lakást, kivasaltam minden ruhánkat, plusz egy zsák textilpelust amit a barátnőmtől kaptam, szóval kész vagyok.....
Már csak a családi pótlék, TGyás papírokat akarom kitölteni apának, meg listát írni neki, hogy mit kell csinálnia amíg nem vagyok és mindent elrendeztem.....Lehet, hogy még ezért nem szültem meg, mert bennem van, hogy ezeket még meg kell csinálnom???
Mennék má nagyon......
Sziromka, remélem minden rendben veled, jelentkezz amikor hazaértél.
Panni, tiszta szívből gratulálok!!!!!!!Éljen

Megvan a második májusi kismamánk
Szilcsi, megértem az aggodalmad, én is olyan jól elvagyok itthon, nem is tudnám elképzelni, most, hogy visszamenjek dolgozni, totál beállítottam magam, hogy itthon leszek még a babóval....
Gaby, ez tényleg lefelé tart, de a 37, még mindig nagyon jó.Lehet, hogy nem is akkor volt pé-d?

Gratulálok a dipihez!!!!
Áfi, örülök, hogy minden rendben van veletek és már nem kell külön ezzel dokihoz járkálnotok. Azért jó lett volna megtudni, hogy kis kukis vagy punis lapul a pocidban

.
Snufi, boldog névnapot kivánok én is
Robcsi, a barátnőm is azt mondta tegnap este, hogy a magzatvízvizsgálat burkolt születésinditás, mert ilyenkor már olyan érzékeny minden, hogy ez totál rásegít. Úgy legyen.....
Katám, sajnálom az 1cn-t és a görcsöket, a fene vinné el.......
Többieknek is drukk meg ölelés meg minden.
Holnap még mindig várakozóban vagyok, aztán csütörtökön NST és magzatvízkukk.
Jövök még.
Pussz.
Melcsi