A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

susie,

Kell még majd, hogy hol élsz ( város), hogy hányadik babótok, hogy kinél szülsz és hogy melyik kórházbanKép

Angi,
Na azért a tejet biztosan nem fogom megszeretni. Olyan pofát vághattam, hogy ketten is megkérdezték, hogy jól vagyok-eKép Persze így 25 év után 2 dl tej...még jó, hogy csak olyankor kell meginni, ha terhes az ember. Ennyit vállalokKépKépKép
Annyira édi lehetett Matyi, amint pelenkázikKép Lesz itt segítségKépKép

Maci_2,
szerintem kisebb csoda, hogy elõkerült a hepatitisz papiromKép A nap meglepetése volt számomraKép
Azért a dokinõ ma is adta a formájátKép
Kérdeztem tõle hétfõn telcsin, hogy mikorra menjek ma. azt mondta fél 9. Kérdezem, ne fél 8. neeeeee. Erre ma, miért nem fél 8-ra jöttem???? VááááááááKépKépKép
De tök jó volt megint látni Minit uhnKépKép
Te jól vagy amúgy? már a kis kellemetlenségeket leszámítva.

Na mára mentem, pusz:

Manócs
23+1
Manócska

Aggódó Kismama!

A Kislányod biztosan érzi, hogy ilyen nagyon szereted, és küzdeni fog azért, hogy a csúnya ciszta felszívódjon!

Nagyon jól teszed, hogy beszélgetsz Velük, hidd el, sokat számít!KépKépKép

Én is nagyon drukkolok Nektek és küldök jó sok
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

energiát!!!

A babáid biztos örülnek, hogy ilyen csodálatos Édesanyjuk van!KépKépKép

Sok Boldogságot és kitartást kívánok Nektek és azt, hogy
múljon el a baj, mint egy rossz álom...

Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Szia Virtuális Kishúgom!Kép

Gabibaba édes kis huncut!!!KépKépKép

és tiszta anyjaKép

kékszemû Kisherceg...Kép

puszi: Sheila

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sziasztok !
En nagyon friss kismama vagyok, 4 hetes !
Szeretnek kapcsolodni hozzatok. Jovoheten tervezem, hogy elmegyek uh-ra, de mivel kulfoldon dolgozom par het mulva ugyis haza kell mennem. Azt szeretnem kerdezni, hogy milyen vizsgalatot kellene az orvosnak feltetlen megcsinalnia, igy az elejen ? Es szerintetek meddig maradhatok itt meg a hazautazasom elott? A ferjemet sajnos itt kell hagynom, ezert huzni szeretnem, amig lehet es ha hazamegyek utana is vissza szeretnek jonni meg egy idore. Ugy gondolom, hogy problemamentes terhessegnel a 16. het utan visszajohetnek 2 honapra meg. Ti mit gondoltok ?
Koszi elore is
Dorki
Dorki

SziazstoK!

Túl vagyok a terheléses cukron, brrrr de rossz volt.

Aggódó kismama!

Csak annyit tudok mondani, hogy anyunak a méhében volt egy ciszta, ami úgy nézett ki, megöli a magzatot, de nem nõtt tovább.
Remélem a kislányod cisztája legalább így fog viselkedni, ha nem is szívódik fel.

Legyetek jók, és írjatok nekem vmi szépet, olyan nagyon beteg vagyok.......

Zsófi(23+2)

Ui: Minden újat szeretettel üdvözlök!!!!!

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Még mindig semmi! Doki bácsi megvizsgált, (rossz volt), és csak annyit mondott, hogy nagyon jól érzi magát a baba. Ez van. Bocs az utánam jövõktõl, de maradok az elsõ helyen.

Zsuzsi! Kár, hogy nincs jó kedved, pedig Gyuri vicces lehet! Ne csüggedj, most egyben letudod a bosszúságokat, aztán hónapokig csak csupa örömteli történik majd veled.

Pocóka! Én nem éreztem szükségét, de nem is utaztunk túl sokat nagy pocival, csak városi túrákat tettünk. Egyszer megnéztem ennek az övkiegészítõnek a képét. Valami olyan szerkezet, amit ráteszel az öv alsó részére, ezzel lehúzod a hasad alá. Majd ráülsz erre az anyaglapra. Így marad a hasad alatt, a saját súlyod fogja. Nem tudom érthetõ-e, látni nem én sem láttam csak a képét, de valami ilyesmi. Igen, övterelõnek hívják, látom, hogy Magdi írta.

Manócska! Örülök, hogy túlélted! (És tisztellek, becsüllek. Én már rég feladtam az angol órára járást. Nem is tanulok meg soha!) Meg még hõs is vagy! Meg még a leleted is megvan! Jó napod volt!

Mariann! Vannak gyógyszerek, amik szedhetõk, csak bízd az orvosra. Én is kaptam a gégészeten, (oda mentem, mikor elkapott valami) aztán a biztonság kedvéért felhívtam a nõgyógyászt is, hogy õ is úgy gondolja-e. Azt hiszem az anya betegsége soha nem túl jó a babának, de már ilyen idõsen nagyobb biztonságban van.

Myssnia! Igen! És elõbb telefonálgass körbe, melyik okmányirodán a legkedvezõbb a helyzet.

Magdi! Jobbulást nektek!!!!

Buborék! Gratula a babához! Nem lehet, hogy téged is a valódi babakor és a számított kor közötti különbség zavar meg?

Angi! De édes lehetett Matyi! Beiktathatjátok a napi rutinba a kistesóval való foglalatoskodást, és akkor biztos kitart a lelkesedés.

Maci! Ezt a hozzáállást szeretem!!!!

Leszter! Jaj-jaj-jaj! Isten ments, hogy lekicsinylõ legyen a 35 hetes megjegyzésem! 35 hetesen nagyon örültem neki. De 40 hetesen azt érezni, hogy még idõtlen idõkig nem szándékszik kijönni! És: drukk-drukk-drukk!

Zsuzsófi! Gyógyulj meg gyorsan! Sietni kell, mert itt a tavasz, és hatalmas sétákat lehet tenni a napsütésben!

Most sütni fogok, hátha bejön. Aztán még jövök.

Beu
39+5
beu

Dorki,
Udv ittKép, azert latom gyarapodunk szepen.
Amit az elejen megcsinalnak, legalabbis otthon egy UH, hogy a magzat hol helyezkedik el elo-e..., ezt kb. 6-8 het kozott csinaljak, illetve a kezdeti suly, vernyomas, pisi ellenorzes, ha jol emlekszem. En szinten kulfoldon elek, itt nekem nem volt UH, csak manualis vizsgalat, kenet levetel(azt hiszem mindketto van otthon is, csak kifelejtettem) es a vernyomas, pisi, suly ell. Ugy 12 het tajan otthon alt. megmerik a nyaki redo vastagsagat, ezt kora genetikanak hivjak, itt nekem ez sem volt, illetve a 16. het utan veszik le az AFP-t, ezt itt is csinaltak es 18. het korul van a genetikai UH. A munka attol is fugg, milyen eros fizikai munkat vegzel, milyen a terhesseged, sokan kozzulunk meg a 30. heten tul is dolgoznak.

Leszter,
A kitartas megvan, de a gond, hogy a lany masik fia, aki egyidos az enyemmel eleg agressziv, szeret verekedni es szerintem alapban tole fel a gyerek, mert a lanyt es a bebit imadja. Matyi pedig eleteben sose utot meg meg senkit, sot ha biztatom, hogy adja vissza (jo kis anyuka!) akkor kozli, hogy az csunya dolog es o nem szeret verekedni.
Egyebkent az elobb telefonaltam, most eppen pityerget, mert megint verekedtekKép
Drukk megy ezerrelKépKépKép

Aggodo Kismama,
Remelem minden rendben leszKép es jo otlet a beszed szerintem mar ilyenkor is ertik, amit uzenunk nekik.

Manocska,
Csak a tejjel vagy igy vagy a tejtermekeket is sutolapatra tetted 25 eve?

Angi
angela2

Leszter,
Mi volt a dokinál? Azért drukk továbbra is.

Manócska,
Azon én is fel tudom húzni magam, ha (bocs) hülyének néznek.
Köszi, én egyébként tök jól érzem magam.

Dorki,
Gratulálok a pocakhoz, és üdv köztünk.

Zsuzsófi,
KépDrukk és jobbulást. Mi a baj?

Na, mára elvonulok...
Maci_2
34+2
maci_2

PocókaKép
Igen mindenhogy mozog az elsõ kerék.

Angi Kép
Tömöm magam joghurtal, kefirrel, homeobogyókkal, szoptatósteával, szopiztatok, fejek és sikerült növelni a tej mennyiségét. De még nem vagyok elég bátor, hogy elhagyjam teljesen a tápszert is. Most a napokban tervezem, hogy lesz egy nap, amikor kipróbálom, hogy egész nap szopi legyen csak. Nagyon sokat számít ám, mert Szilárd imád a cicin lenni. Utána mosolyogva alszik el. A tápszertõl meg olyan, mint aki beszívott Kép Kép Eldõl, majd nem alszik, mig nem kap cicit is.

LeszterKép
A hóember sem rossz. Nagyon haladsz a 40 hét felé, most már azért kezd teher lenni a pocak, ugye?

myssnia+szilárd 2 hetes
myssnia
Budapest XI. kerület

Beu!

Süss jó sok palacsintát, ez az indexes topicon be szokott jönniKépKépKépKépKépKép

Megy a nagy-nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maci2: Elkaptam Anna hugomtól a bronchitist, vagy nemtom mit.
Nagyon fulladok, és a sok köhögéstõl, vagy nem tudom mitõl, de nagyon fáj a méhem. Nem görcsöl, nem keményedik, csak fáj.

Nem tudjátok mi lehet ez?

A rengeteg cukortól még most is ragad a számKépKépKépKépKép

Zsófi(23+2)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Myssnia,
Azert ehhez csak gratulalni tudokKép eszmeletlen ugyik vagytok. Ha Szilard ennyire szeret szopizni bizti elmarad majd az az egy tapszer, mert Ourasaga a sok szopival ugy megnoveli a tejcsit, hogy esetleg meg mas babonak is jut beloleKépKépKép

Zsuzsofi,
Ez nem hangzik valami jolKép, javulgass. A fajdalom lehet a sok kohitol is, mert ugye azert hasznalnod kell a hasizmaidat is amikor "kohecselsz" es tapasztalatbol tudom ilyenkor milyen erosen "ugat" az ember lanya.

Beu,
Turelem azert nem marad odabennt manokaKép Majd szoljatok ram ugy 42 het tajan , hogy milyen okosan tudtam ezt tanacsolni masoknakKép
Remelem a sutes hasznalKép, ha nem legfeljebb eszel egy
finitKép

Egyebkent a dokimnak van egy homepage ahol, minden szerinte fontos tudnivalot leirt. Most sikerult a fobb dolgokat elovasnom, hat nem lettem happy, ha a lanyom hasonloan lusta lesz, mint a fiam eselyem sem lesz a sima szulesre, max. az kovetkezo eletemben.
Bar a lenyeg az egeszseges babo, de azert jo lenne kiprobalni a sima szulest is.

Angi( akinek ma szomenese van)
angela2

Angi Kép
Úgy legyen!!! Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Megjottem a dokitol es minden rendben!Kép Olyan jo volt, hogy azt mondta az elejen, meg a vizsgalat elott, hogy jo lenne meg huzni persze, de mar akar szulhetnek is, es mar az Uzsokiban is megszulethetne a babuci. (Ha korabban indult volna meg a szules, akkor masik korhazba kuldtek volna.)
Ja, es pont indulas elott ujra jott belolem egy kis feher cucc, amiben volt egy kis 1mm-es veres csikocska Kép(bocsi), - 7 hetnyi nyugi utan, ugy latszik ez most mar tenyleg vegigkiseri a terhessegemetKép - de erre is azt mondta, hogy ne torodjek vele!Kép Mondjuk most mar nem is ijedtem meg tole, nem hinnem, hogy a babonak ez a pici mennyiseg arthatna...
Ja azt mondta meg a doki, hogy a fejecskeje nagyon lenn van (ezt mondjuk ereztem is, neha ugy tud nyomni, hogy faj is kicsit), de minden total zart!Kép Ja, es azt is mondta, hogy nagyot nott!KépKépKép
Bocsi, hogy igy orvendezek itt Nektek, de kispapam meg nincs itthon, es olyan jo elmondani valakinek.KépKép
Es fogytam a 2 hettel ezelotti sulyomhoz kepest masfel kilot! Pedig ugy aggodtam, hogy megint hiztam vagy 3-at... Persze biztos a tegnapi dieta is kozrejatszott, bar nem ettem keveset tegnap sem, ma meg jol befaltam a rantott sajtot.Kép

Susie,
Beirtalak a tablaba, ami meg kellene, az a lakohelyed (varos), a korhaz, ahol szulni fogsz, es a dokid neve. Most latom, hogy Manocska mar megelozott.
Valjek egeszsegedre a hambi, en 11 hetesen meg a gondolatatol is irtoztam az ilyesminek!Kép

Dorki,
Udv kozottunk!Kép Ugy latom, Angi mar mindent leirt a vizsgalatokrol.Kép

Beu,
Koszi szepen a drukkot, en is kuldom am Neked folyamatosan!Kép

Angi,
Hat igen, nem lehet konnyu dolga Matyinak egy verekedos kisgyerek mellett...

Myssnia,
Gratula a tejcinoveleshez, ugyesek vagytok! Nagyon edi lehet Szilard, ahogy mosolyogva alszik el szopi utan.Kép
A pocak meg nem igazan teher, a tukorben latom inkabb, hogy milyen nagy.Kép Persze azert faradok eleg gyorsan, de valahogy sokkal nehezebbre szamitottam.Kép

Zsuzsofi,
Gyogyulj meg!Kép

Puszi:

Leszter
35
leszter

Leszter! Örülök, hogy meggyógyultál és a rántottsajt ötletet lenyúlom még a héten. Kép

Aggódó Kismama! Itt tényleg mindenki szorít nektek! Talán már el is kezdett felszívódni az a ciszta!

Kaska! Nagyon jók a képek, bár punk címszó alatt vmi kakastaréjra számítottam, de így is nagyon poén. A kisróka egyenesen szenzációs! Kép

Zsófi! Nekem még a terhességem elõtt volt gyakran ilyen tünetem. A sok köhögéstõl csodás kockás hasam volt(csak volt Kép ) és az alhasam is kõ kemény volt és fájt is. Azért én a helyedben megkérdezném a dokit is.

Nekem ma elég szomorú napom volt, most halogatom is a leckeírást és inkább beugrottam hozzátok egy kis vígaszra. A szomorsággal inkább nem terhellek benneteket csak röviden (anyukámat vittem orvoshoz, kiderült, hogy szívkoszorúérmeszesedése van, kapott ilyen tapaszizét is, elég gáz az érrendszere meg a vérnyomása...).
Aztánmeg itt az is történt, hogy lécci az én virágaimat is tessék megdícsérni, ne csak a punKaskáét!!! Kép

Láttam sok új Kicsimamát, üdvözlet nektek, jó pocinövesztést!

szomorDé
23

Sziasztok!

Voltunk dokinál,de elötte bevettem egy Panadol Extrát,mert már nagyon gáz volt az állapotom.Rettentõen rázott a hideg,miközben csak 37,2 mértem 3 hõmérõvel is.Én még ilyet nem láttam,olyan volt mintha belül égtem volna,de a lázmérõn nem jelentkezett.Aztán felhivtam otthon a Kismama Magazinból jól ismert dokinénit,akinél a hétvégén voltam egy baráti beszélgetésen és Õ megnyugtatott,hogy ha nem szökik fel a lázam a babának már ilyen idõs korban (28.hét) nem nagyon lehet baja.
Aztán itt a doki felirt egy antibiotikumot,amit kismami is beszedhet,és el is jöttem,minden ok volt.
Most megint kezd felszökni a lázam,37,8 ez már elég sok,megyek hieg zuhany alá és ismét bevettem agy Panadolt.
Nagyon féltem a kisbabát!

Remélem jól teszem amit teszek,és nem okozok bajt.

Mariann
28
Névtelen

De,
Ne szomizzal en megdicserem a viragaidat, bar azert kepet nem lattam am roluk, de elhiszem, hogy szepekKép
Nagyon sajnalom edesanyadat es ami szamomra ilyenkor meg rossz erzes, hogy tehetetlen vagyok, mert segiteni igazan nem tudok es olyan rosszx latni ha a szulo beteg.

Leszter,
Nagy gratula, orulok, hogy minden rendben veletek, bar azert a szulessel varjal meg szerintemKép

Angi
angela2

Urszila
Mi a Kikában vettük a babakocsinkat. Hauck Austria Big Foot Air, olyat is lehet ott kapni, amilyen Myssniáéknak van, 3 kerekût. Ja és a Megatojglival ellentétben a Kikában nagyon készségesek és kedvesek az eladók!

gumicukor

KépKép
KépKép
gumicukor

Angi!
Köszi a vigaszt, meg a virágdicsért. Képem sajna nincs, csak a kertben dugdossák ki a fejecskéjüket a földbõl, kicsit félek is, hogy lefagynak éjjel.
Sajna én is ezt a rettenetes tehetetlenséget érzem, de most megírtam a leckét, aztán letusoltam és tusolás közben sikerült összeszednem a gondolataimat. Igenis teszek róla, hogy diétázzon és elviszem sétálni, és ami tõlem telik mindent megteszek. Különben is, itt az elsõ onokája a pocimban, és õ is segít. A rendelõben megrugdosta a nagyanja kezét. Hát nem édes? Asszem nekem kell most az erõsnek és az okosnak lennem. Ilyen Kismamókkal a háttérben könnyebb, és mégegyszer köszi!

Dé, aki már egy kicsit vidámabb és 23!

Sziasztok,

Dorka,
mi is külföldön élünk de otthon szülök, és csak a 37. héten repülök haza..Szerintem ezt simán meg lehet oldani, jó, azért legyen kint is egy orvosod, de ha semmi baj, akkor miért kéne külön élni??? Én a 14. és 18. hét között otthon voltam, lepörgettük a fontosabb vizsgálatokat, aztán jónapot..
Sok sikert és jó pocisodást Kép

Leszter,
deyoooo, hogy minden rendben, én is alig várom már, hogy lássam a kisegeret, hétfõn megyek végre!!!
Nyugodtan örvendezz, és az UH leletekkel alszom aznap!
Fogyááás? Van olyan is?? Jóneked..
Én mûvész Zénót ismerek, hátjóképû volt Kép

Angi,
Matyi irtó aranyos lehetett a macitesóval (illetve te, ahogy ki-behuzogatod Kép) Nagy segítség lesz meglásd!!
Bár én is nagyon vártam anno a testvéremet, anyámék a fulladástól kékülõ öcsémet az utolsó percben rántották ki alólam, merthogy szeretetemben ráültem! Kép..na ezt a kedves gesztust késõbb bõven visszakaptam Kép

Zsuzsi, Myssnia,
úgy lácccik az anyáknak csak fijjjuk van , mi is így leszünk vele ??? ( Jónak írom Zsuzsi Kép )

Susie,
csatlakozom Eszterhez, én az elsõ 12 hétben az összes h-val kezdõdõ ételtõl irtóztam!!! brrr, de neked egészségedre!

Mi az a keményedés, lehet, hogy nekem is van csak nem veszem észre??? Annyit irtok róla!

Zsuzsófi,
gyógyulj meg!

Beu,
van egy újabb személyi szám ötletem: 3 03 03 09?? Mit szóóósz kisszûcs, ez sem rossz? Kép

Manócs,
ha ennyire jó vagy márketingben, én is jó akarok lenni nálad, úgyhogy küldök egy bónusz tarts-ot!!

Dé,
ne légy szomorú, és biztosan szépek a virágaid is, kérünk képet!!! Kép Kép Kép
És a névprofi tudja-e mán a saját gyermekecske nevét????

Kaska,
nem is volt vad!! De azért nagyonfaszacsaj gimis hangulata van!
Mikor volt az esküvõtök???

Mariann,
inzulin brrr,
pihenj és gyógyulgass, ne aggódj!! A babának nem lesz baja!

Tényleg lányok,
van tapasztalatotok, hogy a belvárosban egyáltalán lehetséges babakocsival mászkálni? ( Úgy értem még a mózeskosaras verzióval)

na eldugulok és elfutok iskolába ( a mai óra egy fogadás a Sheratonban! Lusta a tanár és összeköti a kötelességet a tanítással, mindegy lehet hogy potya vacsi is lesz???)

babajaga
26+1
Névtelen

Beu Kép
javallom, még utoljára egyél a kedvenc puffasztó ételedböl, mert szülés után hajjajjjaj!!! Én okosan székelykápit ettem szülés elötti napon Kép Drukkdrukk!!!

Kép
ma már nagyon jól be tudják állitani a gyógyszerezést, biztosan nem lesz semmi baj! Még sok boldog évet kivánok a mamádnak!

Leszter Kép
tökjó, hogy minden rendben van!

Malackám szuszog, mint a tök, 110 grammot evett fürdés után Kép pedig úgyis felébred még egyszer, csak tudnám, mikor ...

Pussz, jó éjt!
Kangi+Julcsi
kangi

Kösz a babakocsis infot mindenkinek. Most még nem olyan sürgõs a vétel, mert van egy csak mózeskosaras, bolygókerekes Chicco, az kb. augusztusig jó. Viszont most még van idõm a piackutatásra! Nem is tudtam, hogy a Kikában is van babakocsi!

Akkor tali legyen Kamélia, kedd, 11 óra? Ki tud jönni? Felíratkozást kérek!

LeszterKép
Én MAM dobozt vettem, 4990 és van benne egy cumisüveg, ami külön 990. Ennek nem ment fel nagyon az ára, 9 éve 3000-ért vettük. Olcsóbb ha kifõzöd egyszerûen az üvegeket, de ez viszont kényelmesebb. 1) nem ég oda - én még erre is képes voltam a fazékkalKép 2) fix 8 perc 3) forralt vizet tettem bele (1 deci kell) és így nem lettek vízkövesek a cumisüvegek. Viszont nagyon szeretném eredeti csomagolásban, új állapotában eladni majdKép A MAM cumisüvegeket meg azért szeretem, mert jó széles a szájuk, könnyû kimosni õket és a tápit is könnyû beletenni. A cumi is jó, a két nagy vegyesen táplálkozott, és nem szoktak le a cicirõl. A cumisüvegrõl jut eszembe, vannak olyan szép görbe dizájnos üvegek, csak az a baj velük, hogy nagyjából kimoshatatlanok. Avagy megveszel hozzájuk egy görbe, aranyárban adott kefét is!
Szép kor már a 35 hét! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál! Kép

MariannKép
Nem lesz semmi baj! Már nagy baba! Ne idegeskedj, mert azt viszont tuti megérzi. Ne engedd a lázadat 39 fölé ugrani, ha lehet! A lányom 8 hetesen bírt ki egy szinte 40 fokos lázat, a szép az volt, hogy a kihívott mentõs csak vonogatta a vállát arra, hogy mit adhatna nekem, végül a gyerekdokinkat hívtam fel, aki képes volt kiolvasni a receptkönyvet a kedvemért! Azóta is hálás vagyok neki!

BeuKép
Látod, én meg azt sajnálom, hogy a majdani programozott csaszi miatt kimarad ez a szép izgulós korszak az életembõl! Bár amikor benne voltam, én sem láttam annyira rózsaszínnek!Kép

Urszila
33+3
urszila

Sziasztok!

Megvolt a cukorvizsgalat, edes :-) volt a sztori. Reggel beestem a haziorvosi rendelobe, hat latom, hogy betegseg miatt nincs labor, mehetek az SZTK-ba. Najo. Bejutok, es a laboros no felhaborodottan kozli, hogy ilyen elorehaladott terhessegnel mar nem szoktak cukoroldatot adni, mert gondot okozhat. Jo, mondom en, nekem a haziorvos mondta, hogy azt fogok kapni, de nekem aztan edesmindegy :-), nem vagyok amugy ajulos. Mire a csaj (es itt jon a lenyeg): nem is az a baj, de hat SZULES INDITASAKOR IS CUKORLOKETET SZOKTAK ADNI. HOMMM, mondom en, marmint hogy IZE :-]. Aztan megallapodtunk a ketzsomle-tejvagykakao verzioban. Vegul kakaot ittam, mert a bufeben csak 1,5%-os tej volt, es nem akartam csalni: szerintem nem vagyok cukros, de ha igen, deruljon ki.

Na ezt kapjatok ki! Fogalmam sincs, hogy vaklarma volt vagy nem, de erdekes, hogy masokkal meg szivbaj nelkul lenyomatjak a cukros let a huszonxedik heten...

Aranyosak vagytok, hogy igy hizlaljatok a majam a kepek kapcsan :-))) Az eskuvomon en is ledobbentem, hogy igy is tudok kinezni :-) mondjuk a kozmetikus csaj nagyot alkotott, o baratunk is es iszonyu profi, szivesen ajanlom, ha barki keres jo kozmetikust.
Punknak meg persze hogy szoft vagyok, a kepen csak ketten autentikusak, a hosszu haju haverunk (o dizajnolt minket) meg akinek a sor van a fejen :-) A Robin Hood feeling is korrekt, erdei akadalyversenyen keszult, mi voltunk a D.E.P.O:.CS. (Doktor Erdos Peter Ontevekeny Csoport :-)))

Na eleg a nosztalgiabol :-)
Kangi, szerintem a kisunokam mire leszed a netrol, mar nem fog rohogni, mert a konyoken jonnek ki a nagyi "hoskorszakbeli" sztorijai :-))) A gyerekeimet meg a frasz tori majd, hogy elrontom a kolkuket :-)))
Julcsi nagyon edes tovabbra is, tok jo, hogy ilyen sok kepetek lesz rola :-))) Tetszik a hozzaallasod a csaszihoz :-)

Urszila,
tejtestverke mint megoldas nem merult fel, ha egyedul a mennyiseggel volt gondotok?

Babakocsin en is elkezdtem filozni, leirom a gondolatmenetem, elore is bocs a regenyert, nyugodtan ugorgyatok, de ha velemenyezitek, halasan koszonom :-)))

Szoval nalunk emelet, lift, auto nincs, ugyhogy a suly es az osszehajthatosag nem annyira szempont. Leginkabb arra szeretnem hasznalni, hogy a kornyeken setaljunk nagyokat, az itteni jardak pedig eleg gorongyosek, ugyhogy nagy kerekut szeretnek, nem tudom, hogy a felfujhato vagy a muanyag a jobb. Es az Intersparba fogunk meg jarni vele bevasarolni, tehat celszeru egy nagy bevasarlokosar az aljara. Osszessegeben igy egy szep nagy massziv darabra gondoltam, ami nem kell szetszedheto legyen, ezek legalabb olcsobbak. Eloben meg nem neztem korul, de a februari Kismamaban a Roan Jolly Joker es a Symbaba Comfort Max tunt ilyen kategorianak.
A tomegkozlekedest inkabb hordozokendovel szeretnem megoldani, mivel a metrolejaro lepcsos, a kornyeken pedig sok az uj villamos, amelyekre barmilyen kocsival gaz felszallni.

Beu,
huh, ez fel se merult bennem, hogy kispapat szeparalhatjak babocatol! Jarvany eseten meg el is fogadom, de amugy ?! De mi rooming-inben leszunk, oda csak bejohet... majd megkerdezem a dokit!

Zsuzsi,
tippek ocsednek: ha az uj kepzesre akar hivatkozni, kervenyt kell irni, mert ez nem jogfolytonos kepzes, mint pl. a doktori. Mellekelje a beiratkozasi lapot, esetleg ha mar tud szerezni igazolast hallgatoi jogviszonyrol. Lehet, hogy siman elfogadjak, es kozben is megy az ido.
Vegso esetre tenyleg ott a polgari szolgalat, azt a bevonulas elotti nap is raer megkervenyezni, csak be kell mutatni, hogy elkuldte a kervenyt, akkor annak az elbiralasaig megint megy az ido. A sorozason viszont nem szabad emlegetni a polgari szolgalatot, nem csipik.
polgari szolgalatrol reszletes infokat az Alba Kor honlapjan talalhattok: [url=http://www.albakor.hu/psz.htm" TARGET="_top]http://www.albakor.hu/psz.htm[/url]

Daninak jobbulast ezerrel! Motorozos Gyurit ugy megneznem :-))) Nem tudom, melyikuk utalja a tejet, de biztos rokon lelek Manocskaval :-)

Aggodo Kismama,
teljesen megertem, hogy ki vagy borulva, szerintem itt valamennyien nagyon DRUKKOLUNK Nektek, hogy szerencses veget erjen a tortenetetek! Szerintem ne kezdj el kapkodni fuhoz-fahoz, sok lelketlen sarlatan van, aki csak penzt akar csihozni a Te anyai erzeseidbol. A legjobb az, amit most is teszel, hogy beszelsz a picihez es szeretgeted. Es ne feledkezz el a masik, egeszseges kispicurrol sem, aki biztos eppen ugy vagyik a szeretgetesedre!
Az jutott eszembe, esetleg a kapcsolatanalizissel megprobalkozhattok, ha belefer a vilagkepedbe. Lehet, hogy ez erosithetne a harmotok kozott levo kapcsolatot, tamasz nyujtast. Itt a Babaneten is van topic errol, de erdemes megvenni a konyvet is. Ez sem egy olcsosag, de roluk biztosan tudom, hogy megbizhato, kepzett szakemberek, es nem sarlatanok.
Csak a legjobbakat kivanom Nektek! Kép Kép Kép Kép Kép

Manocska,
remek, hogy sikerult elobanyaszniuk a leletedet :-)

Zsurlo,
langlelku koltore vagytok? :-))) Orulok, hogy kezd visszaallni a lelki egyensulyod :-) es DRUKK a babocanak a jo idoziteshez :-) Jo talizast! :-)

Mariann,
szegeny, Teged jol elkapott a gepszij... Ne felj, en is ugy tudom, hogy ha nem vagy lazas, babocadnak nem lehet semmi baja! (Kulonben alig szuletne egeszseges gyermek, hisz 9 honap alatt valamit tobbnyire osszeszed az ember lanya...)De szedhetsz gyogyszert is, csak nem mindegy, hogy melyiket! A doki mit javasolt? Jobbulast ezerrel! :-)))))
Na most olvasom, hogy megjottel! Hutofurdo nem jobb, mint a hidegzuhany? Tudod, olyan melegrol indulj, mint Te most, es fokozatosan ereszted hozza a hideget, szegeny beteg baboknak is ugy szoktak!

Myssnia,
istenem, hogy megy az ido... Gratula a kethetesseghez! :-))) es a szopihoz is :-))) De jo, hogy Szilardnak ilyen jo az izlese ;-)

Leszter,
drukk a vizsgalathoz, bar mar biztos tul vagy rajta :-) Na most hallom a jo hireidet, lelkendezz csak nyugodtan, jo olvasni :-)))
Az archivumbol nekem is ugyanannyi kikeresni a hirhozos cuccot, ugyhogy szerintem ne faradj vele! Csak gondoltam, hatha Nektek megvan keznel!

Magdi,
jobbulast! :-)))
Tenyleg lepra egy idoszak van, rajar a rud a kismamikra, elmulhatna mar! Kuldok egy >:-[ -t a baciknak!!!

Buborek,
az elso UH fotonkon nalunk is egy formas kis paca lathato, imadtam, mindenkinek meg kellett mutatni :-))) Most meg itt ficankol a pocakomban ez a bikfic, es lassan mar multja van :-)))
Kispapadnak is szokni kell az apaszerepet, sot neki meg nehezebb, nincs az a kozvetlen elmeny a babarol, de bele fog razodni :-) Ezert is jo az a 9 honap, nemcsak a kulso felkeszules miatt :-)

Maci2,
Lenyeg, hogy nem talaltak semmit :-) Azert pihenesre is szanj idot!

Angi,
Matyi hihetetlenul helyes, nagyon jok lehettek ezzel a macis jatekkal :-) De akkor se aggodj, ha szules utan jon egy pici durca, az az elet rendje!
Ez a "verekedni csunya dolog" is nagyon ba'jos, de szerintem nem neveled felre, ha batoritod, hogy vedje meg magat! Ne felj, ha ovis lesz, bele fog razodni, az meg sose baj, ha nem lesz agressziv gyerek :-)))

Dorki,
udv itt! terhesseg-kulfold temaban sajnos nem tudok segiteni, semmi tapasztalatom. Tenyleg muszaj a szules idejere otthagynod a ferjedet? Megertem, hogy huzni szeretned az idot es sok lelkierot kivanok :-))), nekem ez lenne a legnehezebb...

Beu,
sajna a kellemetlen vizsgalatert, de legalabb a babocad bekesen piknikel :-))) Gyujtsetek csak a drukkokat turelemmel, latod, itt egy MEGADRUKK megint :-) Majd eljon a Ti idotok :-)

Zsuzsofi,
jobbulast Neked is :-), a kohoges nekem sem esett jol anno, de szerintem azert biztos ami biztos heveredj le!

De,
Most rogton kuldok vigaszt es sok Kép Kép Kép-t, szegeny szulok, hat ok sem fiatalodnak, job egeszseget kivanok az anyudnak es hogy a doki kezben tudja tartani a keringesi panaszait!
Ha meglesz az unoka, remek erv, hogy o is kimozduljon egy kis setara! :-)
Bocsi, nem akartam tullicitalni a viragaidat! :-)))
Inkabb nem irok most ertekezest a punkmozgalom eszmei lenyegerol :-) de nem a tarej teszi a punkot :-))) Bar en igazabol inkabb alteros voltam vad serdulokoromban :-)

Babajaga,
na meg egy nemkemenyedos, szia :-) Myssnia kerdezett ilyeneket ugy a szulese elott par hettel :-) A kemenyedes elvileg a mehosszehuzodas, es a vedonenim szerint nem lehet elteveszteni, mert tenyleg kokemeny lesz a poci. En belul erzek neha feszulest, de kivul tokegyforma, rafogtam a kis szalonnaretegemre :-), de a multkoriak alapjan ez Nalad nem johet szoba :-)
Amugy 2000 oktobereben eskudtunk, gyonyoru hosszu venasszonyok nyara volt, Pecsett voltunk naszuton es tok jo volt :-)

Minden szepet s jot, es ujfent elnezest az Encyclopaedia Britannica meretu levelert!

Kaska
24+4
kaska

KaskaKép
Velem a 23. héten itattak tömény cukros oldatot az I-es klinikán. Volt ott még más is nagypocis. Úgy látszik, ízlések és .... Kép
A fiamnál volt tejtestvérke, ráadásul egy mongol kisfiú, az anyuka napi egy liter ! tejet adott nekem. A lányom már kb. 3/4 arányban szopizott, úgyhogy nem is kerestem annyira. Remélem, hogy a tendencia folytatódik, és a mostani készülõ lányom már 1 1/4 arányban fog szopizni!Kép

Urszila
urszila

Halihó Kismamekok!

Manócska, ennyi jó hir, egy napKép Látod, még a tejivást is túl lehet élniKép

Buborék, gratula a "kis folthoz", nemsokára nagy folt leszKépKép, jó pocakososdást! A kispapák meg általában paráznak mindenenKép...

Susie, Dorki üdv nektek is és persze jó pocinövesztéstKép!

Beu, mit sütöttél?KépKép

Mariann, gyógyulj meg gyorsan!Kép Babódnak bizti nem lesz baja, fõleg ha nem lázasodsz be túlságosan. Különben a bõgicsélés ezért sem éri meg!

Leszter, neked is csupa jó hirKépKép, gratula!Kép

Urszila, a tali nekem kétesélyes... no majd megláttyuk...

Aggodó kismama, én csak biztatni tudlak, próbálj meg nyugodt maradni, sajnos tényleg csak az idõ ad választ erre, drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!!!

Maci, te szegény, jól kiéheztettekKép

Pussz!
Zsófi
36KépKépKépKép
Csucsuka

Sziasztok!

Juza Kata!

Köszönöm szépen!

Leszter!

Azén lányom is Dóra, csodaszép név.A másodikat Petrának terveztük, de a barátnõm már megelõzött,így másikat keresünk.Évek óta elhatároztam, hogy Dóra lesz, ha lesz egy lányom.

Susie!

Én is 76-os vagyok, a lányom pedig 07.28-án született, 2000-ben.Kép))

Dorki!

Nagyon jó neked, hogy csatlakozhatsz a pocakosokhoz, és felkerülhetsz a táblázatra.

Syl
00+0, Dóri 2,5 éves
syl

SZiasztok!

Leszter! Szerintem is jó név a Dóra és a Petra is! Kép Ha adtok második nevet, az vmi lágy kéne, hogy legyen (Lilla, Luca, Linda), nem? A ti vezetéknevetekhez zserencsére (szerintem) könnyû lehet nevet találni. Nálunk az mindenképp szempont, hogy ne legyen gyakori, mert a vezetéknév az. Jó, hogy a doki mindent rendben talált! Hú, hogy már mennyire a végén tartasz! Kép De honnan fogom észrevenni az idõ múlását, ha már szültél??? KépKépKép Te vagy a "nullpontom!"

Csucsuka! Ha mész talira, viszed Danót is? Én Ármin miatt nem merek bevállalni délelõtti talit zárt helyen, mert ott mitcsinálna szegény? De az meg azért nagy luxus lenne, hogy emiatt vegyen ki András egy nap szabit!

Kaska! SZerintem a laboros szimplán hülyeséget mondott - már bocsánat! A cukorterhelést a 24. és 28. hét közt szokás elvégeztetni, hol így, hol úgy, de sok helyen cukorral! A MÁV-ban és a SOTE-n biztosan cukorral - nem hiszem, hogy bevállalnának napi 20-30 potenciális vetélést! Én is megnéztem, persze, a képeket! Kép Ha nem lennél miskolci, járhattunk volna együtt koncertre? Kép Ismered a Pozsonyi Ádám könyvét?

Babajaga! Hááát, lehetni lehet a belvárosban babakocsival közlekedni, csak ismerned kell minden aluljárót elkerülõ zebra helyét, nem szabad szûk utcába bnemenni, mert a járdán parkolnak és tiszta kutyaszar és emberköpet lesz a babakocsi kereke KépKépKép - és ha bármilyen jármûre fel akarsz szállni, akkor elég erõsnek és gyorsnak! is kell lenned, hogy feltehesd a babakocsit! Ráadásul nagyon mocskos a levegõ, a babakocsi szintjén pláne! SZóval, én gyakran babakocsizok a belvárosban, mert itt lakunk és muszáj, de nem örömömben teszem!

Mariann! Ne aggódj, ilyenkor már a baba "készen van", nem árthatnak meg neki a kósza vírusok! Pihizz sokat, szedd a gyógyzert, amit szabad és meglásd, elmúlik! Kép

Maci_2! Hát, nem semmi procedúra neked ez a belgyógyász! Lehet, hogy vett egy új tankönyvet és amirõl ott olvas, azt nálad megtalálja? KépKépKép DE már csak egy hónap - annyit már salátalevélen is kibírsz, nem? Kép

Dorki! Azért kérdezz utána a légitársaságnál, amivel jönni akarsz, hogy meddig vállalnak terhes nõt - sok gépre uis nem engednek fel a 36. hét után, még orvosi igazolással sem! De távolleni én sem bírnék! A szülésre azért hazajön a kispapid is?

Angi! Nagyon drága lehet Matyi a mackóval! Kép SZerintem inkább örülj, hogy nem akar verekedni - bár rossz lehet látni, hogy a másik kisfiú püföli Kép

Dé! A mamafitnesszeléshez sok sikert! KépKépKép És a leckeíráshoz is - brrr Kép Mit tanulsz?

Minden betegeskedõnek gyors gyógyulást, a finiselõknek DRUKKDRUKKDRUKK! KépKépKép Beu! Én is szeretnék már elõrébb kerülni! Add át a helyed a kis(ebb)mamiknak! KépKépKép

Márti
26+3
márti

Sziasztok Kismamik!

Jó reggelt (?) mindenkinek!

Leszter
KösziKép és én is imádom a rántott sajtot, de a héten már egy vagon rántott tengeri hal volt. Örülök, hogy kilábaltál a nyavalyábólKép és hogy minden rendben van VeletekKép

Manócs
Olyan aranyos, hogy Mininek hívod a babót.Kép

Aggódó Kismama!
Ilyen téren semmilyen tapasztalatom nincs, de tényleg a remény az egyetlen, amibe kapaszkodni lehet. Szorítok Nektek, hogy minden rendben legyen és továbbra is beszélj mindkét babához, hátha így erõt adsz nekik és Magadnak a gyõzelemhez! Kép

Zsófi, Magdi, Mariann
Jobbulást!KépKépKépKépKép

Beu
Nem fog bentmaradni!Kép Tényleg, akármennyire is jól érzi magát bentKép Persze, az utolsó napok a legrosszabbak (és a leghosszabbak), én csak 3 nappal hordtam túl a lányomat, de az volt az örökkévalóság... Fel a fejjelKépKépKépKép

Myssnia
Csak így tovább! Örülök, hogy már a tápszer elhagyásán gondolkozol, ez jó jelKép

Zsuzsi
Nem tudom, Nálatok milyen a családi háttér, mi halasztást kértünk, hogy a párom családfenntartó és "éhen halunk, ha elviszik"! Kaptunk két évet, azóta pedig nem akarják elvinni, áprilisig meg már csak kihúzzuk valahogy. Nem tudtok valami hasonlóra hivatkozni?

Az újaknak jó pocisodástKép, a finiselõknek drukkKép, a betegeknek jobbulástKép, a többieknek jó pihenést és jó pocisodást nekik is!Kép

Toffifee
33+5
Toffifee

Kedves Lányok!
Köszönöm a bíztatást. Sikerült a saját orvosomat rávenem, hogy mivel ez az egész ciszta 5 nap alatt fejlõdött, már 3 nap eltelte is nagy idõ és szombaton megnézzük nála az UH-on, hogy dobog-e még a Kicsi szíve. A holnapi délelõtt egy döntõ pont lesz.
Semmi rosszra utaló jelet nem érzek, pedig most nagyon figyelem magam/magunkat. Szúr picit a pocakom, de ez minden terhességben benne van és annyira kicsit szúr, hogy ha nem lenne ez a ciszta-dolog, valószínûleg észre sem venném. Vérzés továbbra sincs egy csepp sem. Tudom nem biztos, hogy lenne bármilyen jele, ha baj lenne - vagy csak napokkal késõbb - de mégis ez ad némi reményt és persze az állandó beszélgetés a babákkal.
Köszönöm, hogy bíztattok. MI is csak ezt tudjuk tenni és bíztatni a Kicsit, hogy tartson ki, nagyon szeretjük, várjuk és gyõzze le ezt a cisztát...
a Nagyobbikkal is foglalkozunk természetesen. Sõt neki elmondtam, hogy õt is nagyon szeretjük, most nem miatta vagyok ilyen ideges, hanem a Kistestvére miatt, aki most nincs jól és drukolni kell neki, hogy õ legyen az erõsebb...
Néhány napon belül dönt a természet...
Mi továbbra sem adjuk fel!
Köszönöm!
Aggódó Kismama
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Franyo
Tudod, minden jó ha a vége jó! Kívánom hogy többet a tájára se kelljen mennetek a kórháznak, max. a kistesó érkezésekor. Annácska egy tündéri kis angyal. Kép Hatalmas gratula hozzá.

Lányok bevallom még nem bírtalak végigolvasni benneteket, annyi mindent írtatok. A sok információ csak úgy kavarog bennem. Nagyon termékenyek vagytok. Kép

Mi tegnap voltunk ctg-n Pöttömkével és a doki nagyon elégedett volt velünk. Jövõ csütörtökön kell újra menni majd. Csak azért aggódok, mert akármennyire is vigyáztam magamra, sikerült az egyik barátnõmtõl valami gombát összeszedni. Csak beletörölközött a törölközõmbe. Nagyon bosszant, mert amikor éreztem, hogy vizes, ki is cseréltem mert gyanús volt, de ennyi is elég volt. Most kaptam tegnap kenõcsöt és jó alaposan megvizsgált az orvosom. Remélem van még annyi idõm a szülésig, hogy kimásszak belõle...

Edelweiss
38+1
edelweiss

Sziasztok Lányok!

Köszönöm szépen a biztató szavakat,megnyugtatatok,mára már egy kicsit jobban vagyok,de még mindig minden izületem nagyon fáj.Egyszer szökött fel magasabbra 37,9 ig a lázam ami nagyon makacs volt,és még a hideg zuhany,meg az azt követõ priznic sem tudta levinni,csak nagy sokára.
Éjjel 2 óránként csörgött az óra,és néztem a lázam,és szerencsére csak egyszer ment fel 37,5-re.De azt meg prizniccel letudtuk húzni.
Szegény kis férjem nem sokat tudott pihizni mellettem,nagyon hõs volt,úgy ugrált,féltett,de jól esett.
Hát azt hiszem én még ennyire nem voltam beteg,és olyat meg végkép nem tapasztaltam,hogy belül égek,a lázmérõ meg max 37 fokot mutat.Bár valószinüleg nagy küzdelem lehetett bennem a virus meg a láz között,és remélhetõleg a láz nyert.
Ma azért biztos ami biztos maradok az ágyban,amúgy is gyenge vagyok mint a harmat.

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra,nehogy elkapjátok ezt a kórt!!!!(én szerintem Magyaro.-ról hoztam,vagy a repülõn a légkondival kaptam el)

Mariann
28
Névtelen

Aggódó Kismama,
ezermillióval szorítok értetek, hogy minden rendben legyen! ennyi drukk, nem lehet hiábaKép

Leszter,
mi bajod az állataimmal?KépKépKép Jó, hogy Manóddal minden okKép

Dorki,
üdv itt, jó pocaknövesztést!!!KépKép

Zsuzsófi,
hamar gyógyulj meg!!KépKépKép

Beu,
Tudod angolra én is úgy megyek, mint fogorvoshoz, de muszáj, különben a diplomám el fog veszni, ha még 2 évig nem csinálom meg a szakmai nyelvvizsgám.

Angi,
csak a tejet, kakaót, tejeskávét, karamellás tejet nem csipázom, a kefír, joghurt, puding jöhetKépKépKép

Dé,
Ne szomorkodj mamid miatt, az a fõ, hogy kiderült a dolog idõben, így tudják kezelni! Semmi baj nem leszKépKépKép
Jobb, mint anyu, aki nem hajlandó eljönni orvoshoz, pedig ránézésre már több orvos ismerõs is mondta, hogy ki kéne vizsgálniKépKép

Mariann,
remélem hamar rendbe jösszKépKép

Babajaga,
Küldj mélt, vagy add meg a mélcímed, hogy aztán lassan indulhasson a kajapostaKépKépKép
sales@brother.hu

Kangi,
új fagyiötlet: Legújabb kedvencem a Madártejes VienettaKépKépKép

Kaska,
A D.E.P.O.CS.-bõl kiindulva a ti gyereketek sem kerül normális családba, akárcsak a miénkKépKépKépKép

Kaska, Babajaga,
én sem érzem a méhösszehúzódásokat, csak, ha futok. Próbáljátok ki, tök jól bekeményedikKép

A tali nekem is kétesélyes mint Csucsukának, de lehet veszek ki szabit, úgyis egy csomó van még!Kép

Leszter,
a Lilla második nevet én is támogatomKép

Toffifee,
A Mini név onnan jött, hogy én Manócska vagyok, férjem a Nagymanó, így a babó már csak Minimanó lehetett, rövidítve MiniKépKép

Aki végigolvasta, na úgy kell nekiKépKépKép

Manócs
23+2
manócska

Sziasztok!

Köszi a drukkokat és a sok biztatást mindenkinek! Helyzet ugyanaz.
Tegnap egész délután sütöttem, fõztem, de nem indult be az illatokra, ízekre.

Franyó! A Te receptgyûjteményeden élünk, jobbnál-jobbakat készítek belõle.

Bocsi, de nem emlékszem, ki tette közkinccsé a nagyon egyszerû túrós pite receptjét, de azt sütöttem tegnap. Tényleg nagyon egyszerû (a legbonyolultabb része a tojásba pottyant tojáshéj kiszedése volt) és nagyon fini! Köszi!

A palacsintát a 40+ -os napokra tartogatom, végszükségre, a teljes kétségbeesés idejére. Kép

Most lemegyek sétálok egyet ebben a gyönyörû napsütésben, aztán visszaolvasok.

Beu
39+6
beu

Manócs Kép
szuper ötlet!

Beu Kép
a Bosnyákon biztos szép husikat kapsz ma, nem akarod megpróbáni? Kép

Mariann Kép
örülök, hogy jobban vagy, gyógyulj hamarhamar!!!

Aggódó Kismama Kép
remélem, holnap jó hirekkel jössz, nagyon drukkolok!!!

Kaska Kép
ja, hogy nagyitörténetek elöbb lesznek ... hááát, igen!
Nekünk is van olyan videofelvétel Apáról, amit 16 éves kora elött nem mutatunk a lánykának Kép

Csucsuka Kép
mizujs veletek? De jó nektek, hogy taliztok!!!

Márti Kép
biztos kitaláltok valami Árminfékezési módot a tali idejére Kép

Többieknek is mind sokpussz
Kangi+Julcsi
kangi

MártiKép
Szerintem is próbáld meg Árminnal, amíg bírja, bírja. Majd segítünk. Igaz, én nem mentem be az enyémekkel, de hát mi nem is a belvárosban lakunk!

BeuKép
Szerintem te meg akarod várni a talit!Kép Én tudom, hogy Ari közölte a receptet, viszont én meg azt nem találom. Légyszi!!!

Megint egyedül maradtam hétvégére! A férjem+fiam elvitte a lányomat Kolozsvárra anyukámékhoz két egész hétre. Utolsó alkalma, jövõre iskolás lesz, és akkor csak a szünidõk maradnak! A két pasi vasárnap jön vissza. Én meg nem mertem vállalni a 400 km-t oda meg vissza.

Urszila
33+4
urszila

Zsuzsófi, Mariann,
Mielõbbi gyógyulást.

Leszter,
Örülök, hogy a doki jókat mondott. Tudod, többnyire azok a babák nem akartak a végén kijönni, akiket korábban úgy kellett visszatartaniKép.

Dé,
Jobbulást a mamádnak, drukk és ne szomorkodj.

Kangi,
Ha kapok (nagyon remélem) borjúhusit, akkor azt csinálunk a vendégeknek. Majd beszámolok a fogadtatásról.

Kaska,
A 1,5%-os tejben a zsír 1,5%, a szénhidrát tartalma kb. ugyanannyi.
Pihennék én, de ezek a dokik nem hagynakKép, mindig küldözgetnek valahova.

Dobogósok, drukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukkdrukk.

Maci_2
34+3
maci_2

Sziasztok kedves, aranyos kismamák!
Én is sok-sok kitartást kívánok az Aggodó kismamának. Belegondolni is rossz a helyzetébe, de mivel minden kismama optimista ezért ô is legyen az és akkor nem is lesz semmi baj!
Amitôl féltem (a hányinger) a mai napon bekövetkezett. Reménykedem, hogy csak egyszeri dolog és nem lesz minden napom ilyen. Vagy igen? Bevettem egy B6 vitamint, ami állítólag segít, de nem érzek semmi változást. Ha van valakinek valami jó ötlete azt várom nagyon. Nemcsak reggeli hányingerrôl van szó, mert már 1 óra van és még mindig tart. Pedig reggeliztem (banán, joghurt) és ebédeltem is már. Az orrom is be van dugulva. Úristen! Mi történik velem????
Mindenkinek puszi, Buborék
buborek

Sziasztok lanyok!

Tul vagyok a fritoz kipucolasan, hat hogy en ezt hogy uuutalom csinalni, bruaaaa...Kép De a lenyeg, hogy kesz!Kép
Lanyok, en nem tudom, mekkora babam lesz, de mostanaban ahogy ulok, erzem, hogy egesz fenn a bordamnal nyom, nem is birok gornyedten ulni, vagy elorehajolni, a feje meg teljesen lenn van... Kis oriasbebikem.Kép

De,
Anyukadnak jobbulast kivanok! Mutogasd meg neki is a viragokat, es ez az, setaljatok, segits neki betartani a dietat, es lelkesitsd minel tobbet a kisunokaval!Kép

Mariann,
Gyogyulj meg minel elobb!Kép A gyogyszer biztosan hamar rendbehoz!Kép Nem lehet, hogy inkabb azert erzed a hidegrazast, mert annyira felsz a laztol? Szerintem a baba szempontjabol a 37,9 C nem veszelyes, bar Teged biztos nagyon megviselt. Szerintem nyugodj meg, jo kezekben vagy, nem lesz semmi gond!Kép

Angi,
Perszepersze, nem akarok en meg szulni. Csak olyan megnyugtato, hogy mar akar... (Bar agynemuje meg nem lenne a babonak, meg pelenkazoszekrenye, meg autosulese, meg legzesfigyeloje, meg inkabbbelesemgondolok,megmije.Kép)

Babajaga,
Drukk az UH-hoz, minel tobbet megmutasson majd a picur! Szoval a Zenok ilyen jokepuek? Meggondolando...Kép
Jujjj, raultel az ocsikere?KépKépKép
En az elejen ugy altalaban mindentol irtoztam, amit tanyerra szokas tenni... De a gyorsetteremszagtol aztan kulonosen.Kép
A kemenyedes nekem sem teljesen tiszta, neha erzek valami olyasmit, de allitolag tudnal rola, ha lenne.

Urszila,
Nekem jo a kedd 11h, Kamelia.
Koszi az infokat.Kép

Kaska,
Szerintem logikus a babakocsis okfejtesed, en annyit tennek meg hozza, hogy a mi kolcsonkapott babakocsinkon van ugyan bevasarlohalo, eleg nagy is, de egyaltalan nem tunik strapabironak. Abba egy kilo kenyeren meg nemi aprosagon kivul nem sok mindent lehet szerintem beletenni. A masik dolog pedig, hogy nem orkan anyagbol van, szoval szerintem esos idoben nem tul praktikus, par perc alatt total atazik. Ez egy ABC Design markaju kocsi, lehet, hogy ez csak ennek a sajatossaga, de valahogy ez alapjan az a kep alalkult ki bennem, hogy a bevasarlohalo nem igazan valo bevasarlasra.

Syl,
Ezek szerint nagyon egyezik az izlesunk lanynevek teren.Kép

Marti,
Koszi a nev otleteket, hat meg nem tudom, mi lesz. ha igy folytatjuk, nem lesz masodik neve (ha fiu lesz, lehet, hogy elso sem?Kép))... Meg nem szandekozom szulni, de addig nullpont helyett nem neveznel inkabb etalonnak?KépKépKép
Nem probalod meg megis elhozni Armint?

Aggodo Kismama,
Szivbol kivanom, hogy holnap delelott jo hireket kapjatok!!! Nagyon drukkolok Nektek!Kép

Edelweiss,
Milyen kenocsot kaptal? Nekem par nap alatt hatni szokott a Pimafucin kenocs, es biztos Te is valami jo, hatasos gyogyit kaptal. Szerintem tutira elmulik a szulesig.Kép

Manocska,
En inkabb nem probalom ki a futast, nem baj?Kép Vegyel ki szabit!

Beu,
Drukkdrukkkk!Kép

Puszi:

Leszter
35+1
leszter

BuborékKép
Mi történik veled? Állapotos vagy!KépKép
Próbálj kis mindenféle kaját, hátha valamitõl elmúlik. Van akinek a kóla jó, van aki utálta (én) van aki jeget szopogat, stb. stb. Az egyetlen vigasztaló a dologban az, hogy a dokik szerint a hányingeres terhesség stabil és jól fejlõdik a babó. Persze azt is mondják, az ellenkezõje nem igaz. Az orrodat próbáld Sterimarral kezelni, ez porlasztott,sterilizált tengervíz, patikában lehet kapni.

LeszterKép
Csudajó, akkor 2-en már biztosan vagyunk a talira!

Urszila
urszila

TALI: Nagyjabol osszeirtam, hogy eddig kik irtak, hogy jonnenek, vagy legalabbis lehet:
Urszila (mint a delelotti tali otletgazdajaKép)
Marti (szerintem is hozd el Armint, aztan ha nem birja, meg raertek hazamenni)
Csucsuka (ha addig Zsofi nem kivankozik ki, de gyozkodjuk, hogy hagyja meg anyucit fecsereszni egyetKép)
Magdi (addig remeljuk, meggyogyul)
Manocska (remeljuk, szabin lesz!Kép)
Maci_2 (ha nem kuldozgetik epp egyik dokitol a masikhozKép)
Snoopy (ugye biztos?Kép)
Zsurlo (szinten biztos?Kép)
Beu (enyhen szolva keteselyes...Kép)
Leszter

Elnezest, ha meg valaki irta mar, hogy jonne, es kifelejtettem. Mindenkit szeretettel varunk, gyertek!Kép
Udv:

Leszter
35+1
leszter

Hali Lányok!

Akkorát aludtam már megint,-nagyon jól esik!!
Ja és tök jól kiizzadom magam,amiután olyan jó megkönnyebülés érzésem van.A cukrom totál megbolondult,de gondolom ez a láz meg a virus hatása lehet.
Most hivott a Kispapim,õt is elkapta ez a fránya vírus-szerintem ma szerep csere,én ápolom Õt!Kép

Aggodó Kismama!
Mi mindannyian nagyon drukkolunk Nektek!
Nem lesz semmi baj,az idõ mindent megold!!!!!

Leszter!Kép
Köszi a biztatást,ma már tényleg jobban vagyok.És még hõemelkedésem sem volt idáig.
Ha jól olvastam a szavaid között ,Neked még nem volt keményedésed?Hát ez tök jó,én már a 20.hét tájékán is éreztem,és nem keverhetõ össze semmi más érzéssel.
Szerencsés alkat vagy,hogy még nem volt ez idáig.
Tuti kihúzod a 40.-ik hétig!Kép

Edelweiss!
Hát igen csak kellemetlen ha valaki más használja a saját törölközõd.Miért nem kért a barátnõd egy másikat,fõleg ha esetleg még tudta is hogy milye van" ?Szerintem azért hamar ki tudnak gyógyitani belõle ,ne aggódj!Kép

Mariann
28
Névtelen

Lányok, olyan aranyosak vagytok, köszi mindenkinek a vigasztalást, és a bókokat! Elnézést, de nem bírok mindent végigolvasni, pedig úúúúúúúúúúgy írnék jó hosszú levelet! Mikor lesz már a babás tali??? KépKépKép

Beu, megy a drukk!!!!!!

Puszi
Franyó + Annácska
franyo

Leszter, Urszila!

Drágák vagytok! Kép Az a baj, hogy én szinte 100%-ig biztos vagyok abban, hogy Ármin nem sokáig élvezne egy teázót, ahol nem nagyon engedhetném szabadon, kevés dolgot nyalakodhatna össze, stb - ugyanakkor az ott töltendõ kb. negyed óráért én sem szívesen cipekedek (Ármin+kocsi+ruhák+ én cuccaim=16-18 kg) lépcsõkön, márpedig a metróhoz és a villamoshoz is igencsak kéne! Kép Úgyhogy, az a valószínûbb, hogy nem megyünk! Kép De persze alszom még rá egyet-kettõt, mert szívem szerint mennék Kép

Márti
26+3
márti

Franyó! Annácska egyszerûen csodaszép! KépKépKép

Márti
márti

Na akkor a kismamik:

<pre>
[size=-2]Ssz.[/size] [size=-2]N i c k n é v[/size] [size=-2]Utolsó mens.[/size] [size=-2]Hét+nap[/size] [size=-2]Életkor/gyermek[/size] [size=-2]L a k h e l y[/size] [size=-2]Szülés v.i.[/size] [size=-2]40+0[/size] [size=-2]Szülés tervezett helye[/size]
[size=-2]1.[/size] Beu [size=-2]2002.06.01.[/size] 39+6 34 év/1.b. Budapest [size=-2]XIV.[/size] 2003.03.08. [size=-2]2003.03.08.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K. / Dr. Nagy Gyula[/size]
[size=-2]2.[/size] Zsurlo [size=-2]2002.06.07.[/size] 39+0 26 év/ 1.b. Budapest 2003.03.14. [size=-2]2003.03.14.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház[/size]
[size=-2]3.[/size] Panka [size=-2]2002.06.09.[/size] 38+5 26 év/1.b. Miskolc 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Megyei Kórház / Dr. Kerchner[/size]
[size=-2]4.[/size] Lolla [size=-2]2002.06.09.[/size] 38+5 28 év/1.b. Budapest [size=-2]XVIII.[/size] 2003.03.16. [size=-2]2003.03.16.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Horvath M.[/size]
[size=-2]5.[/size] Docika [size=-2]2002.06.10.[/size] 38+4 2003.03.17. [size=-2]2003.03.17.[/size] [size=-2]?????[/size]
[size=-2]6.[/size] Edelweiss [size=-2]2002.06.12.[/size] 38+2 32 év/1.b. Szeged 2003.03.21. [size=-2]2003.03.19.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Keresztúri A.[/size]
[size=-2]7.[/size] Csík [size=-2]2002.06.20.[/size] 37+1 30 év/1.b. Budapest [size=-2]III.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.03.27.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
[size=-2]8.[/size] Emma [size=-2]2002.06.21.[/size] 37+0 Óbuda 2003.03.28. [size=-2]2003.03.28.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Mészáros M.[/size]
[size=-2]9.[/size] Csucsuka [size=-2]2002.06.27.[/size] 36+1 29 év/2.b. Budapest [size=-2]XX.[/size] 2003.03.28. [size=-2]2003.04.03.[/size] [size=-2]Délpesti Kórház / Dr. Forgács[/size]
[size=-2]10.[/size] Leszter [size=-2]2002.07.04.[/size] 35+1 27 év/1.b. Budapest [size=-2]XV.[/size] 2003.04.11. [size=-2]2003.04.10.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház / Dr. Kalocsai[/size]
[size=-2]11.[/size] Love [size=-2]2002.07.08.[/size] 34+4 19 év/1.b. Budapest 2003.04.15. [size=-2]2003.04.14.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Kósa Zsolt[/size]
[size=-2]12.[/size] Maci_2 [size=-2]2002.07.09.[/size] 34+3 29 év/1.b. Budapest 2003.04.16. [size=-2]2003.04.15.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]13.[/size] Ányez [size=-2]2002.07.14.[/size] 33+5 29 év/1.b. Budapest 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Margit Kórház / Dr. Ruszvánszky[/size]
[size=-2]14.[/size] Urszila [size=-2]2002.07.14.[/size] 33+5 41 év/3.b. Gödöllõ 2003.04.21. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]SOTE I. / Dr. Silhavy[/size]
[size=-2]15.[/size] Toffifee [size=-2]2002.07.14.[/size] 33+5 30 év/2.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.04.20. [size=-2]2003.04.20.[/size] [size=-2]Szent Margit Kórház / Dr. Mousa[/size]
[size=-2]16.[/size] Anyakati [size=-2]2002.07.15.[/size] 33+4 24 év/3.b. Tárnok 2003.04.22. [size=-2]2003.04.21.[/size] [size=-2]Kútvölgyi Kórház[/size]
[size=-2]17.[/size] Buksicica [size=-2]2002.07.16.[/size] 33+3 26 év/2.b. Budapest 2003.04.25. [size=-2]2003.04.22.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Balogh[/size]
[size=-2]18.[/size] Csilla1 [size=-2]2002.07.20.[/size] 32+6 32 év/3.b. Budapest 2003.04.26. [size=-2]2003.04.26.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Pallér Anna[/size]
[size=-2]19.[/size] Pálma [size=-2]2002.07.26.[/size] 32+0 29 év/1.b. Finnország 2003.05.07. [size=-2]2003.05.02.[/size] [size=-2]Espoo[/size]
[size=-2]20.[/size] Snoopy [size=-2]2002.08.04.[/size] 30+5 31 év/2.b. Budapest 2003.05.14. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Rókus Kórház / Dr. Mihályi[/size]
[size=-2]21.[/size] Béorsi [size=-2]2002.08.04.[/size] 30+5 28 év/1.b. Budapest 2003.05.13. [size=-2]2003.05.11.[/size] [size=-2]Szent István Kórház / Dr. Lázár Erika[/size]
[size=-2]22.[/size] Beus [size=-2]2002.08.05.[/size] 30+4 28 év/3.b. Budapest 2003.05.12. [size=-2]2003.05.12.[/size] [size=-2]Nyírõ Gy. K.[/size]
[size=-2]23.[/size] Mariann [size=-2]2002.08.10.[/size] 29+6 32 év/1.b. Belgium 2003.05.27. [size=-2]2003.05.17.[/size] [size=-2]Hospital Edith Cavell / Dr. Gergelyi Judit[/size]
[size=-2]24.[/size] Nadine [size=-2]2002.08.12.[/size] 29+4 23 év/1.b. Debrecen 2003.05.19. [size=-2]2003.05.19.[/size] [size=-2]DEOEC[/size]
[size=-2]25.[/size] Ari [size=-2]2002.08.17.[/size] 28+6 32 év/ 2.b. Gödöllõ 2003.05.24. [size=-2]2003.05.24.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Kulcsár[/size]
[size=-2]26.[/size] Chrissy [size=-2]2002.08.20.[/size] 28+3 25 év/1.b. Budapest 2003.05.27. [size=-2]2003.05.27.[/size] [size=-2]Honvéd Kórház / Dr. Kiss Attila[/size]
[size=-2]27.[/size] Angela2 [size=-2]2002.08.30.[/size] 27+0 31 év/2.b. USA 2003.06.06. [size=-2]2003.06.06.[/size] [size=-2]Takoma Park[/size]
[size=-2]28.[/size] Márti [size=-2]2002.09.02.[/size] 26+4 35 év/2.b. Budapest 2003.06.02. [size=-2]2003.06.09.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel[/size]
[size=-2]29.[/size] Babajaga [size=-2]2002.09.04.[/size] 26+2 27 év/1.b. USA / Budapest 2003.06.11. [size=-2]2003.06.11.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház[/size]
[size=-2]30.[/size] Laura [size=-2]2002.09.11.[/size] 25+2 31 év/2.b. Budapest [size=-2]XVI.[/size] 2003.06.14. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Orbán[/size]
[size=-2]31.[/size] Ellimami [size=-2]2002.09.11.[/size] 25+2 29 év/1.b. Budapest [size=-2]IV.[/size] 2003.06.17. [size=-2]2003.06.18.[/size] [size=-2]Újpesti Szülõotthon / Dr. Filep Aladár[/size]
[size=-2]32.[/size] Mikoo [size=-2]2002.09.15.[/size] 24+5 32 év/ 2.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Margit Kórház [/size]
[size=-2]33.[/size] Gallainémagdi [size=-2]2002.09.15.[/size] 24+5 31 év/3.b. Budapest 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]István Kórház / Dr. Lázár Gábor[/size]
[size=-2]34.[/size] Kaska [size=-2]2002.09.15.[/size] 24+5 30 év/1.b. Budapest [size=-2]XIX.[/size] 2003.06.22. [size=-2]2003.06.22.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Czikmántory Péter[/size]
[size=-2]35.[/size] Ildianyu [size=-2]2002.09.17.[/size] 24+3 25 év/2.b. Szeged 2003.06.24. [size=-2]2003.06.24.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Vajda[/size]
[size=-2]36.[/size] Tina [size=-2]2002.09.18.[/size] 24+2 28 év/2.b Budapest [size=-2]X.[/size] 2003.06.25. [size=-2]2003.06.25.[/size] [size=-2]Kistarcsa / Dr. Erdelyi Zsolt[/size]
[size=-2]37.[/size] Zsuzsófi [size=-2]2002.09.24.[/size] 23+3 18 év/1.b. Szeged 2003.07.01. [size=-2]2003.07.01.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Sikovanyecz[/size]
[size=-2]38.[/size] Manócska [size=-2]2002.09.25.[/size] 23+2 27 év/1.b. Pomáz 2003.07.02. [size=-2]2003.07.02.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K. / Dr. Oláh K.[/size]
[size=-2]39.[/size] [size=-2]2002.09.26.[/size] 23+1 27 év/1.b. Diósd 2003.07.03. [size=-2]2003.07.03.[/size] [size=-2]Szt. Imre K. / Dr. Holba Sándor[/size]
[size=-2]40.[/size] Pocóka [size=-2]2002.09.27.[/size] 23+0 24 év/1.b. Budapest 2003.07.04. [size=-2]2003.07.04.[/size] [size=-2]Péterfy Kórház / Dr. Hegedüs Tibor[/size]
[size=-2]41.[/size] Csibe21 [size=-2]2002.10.03.[/size] 22+1 33 év/1.b. Budapest 2003.07.10. [size=-2]2003.07.10.[/size] [size=-2]Weiss Manfréd Kórház / Dr. Szathmáry György[/size]
[size=-2]42.[/size] Andy [size=-2]2002.10.05.[/size] 21+6 32 év/ 1.b. Szeged 2003.07.12. [size=-2]2003.07.12.[/size] [size=-2]SZOTE Nõi Klinika / Dr. Mészáros Gy.[/size]
[size=-2]43.[/size] Tundimami [size=-2]2002.10.08.[/size] 21+3 24 év/1.b. Pozsony 2003.07.14. [size=-2]2003.07.15.[/size] [size=-2]Porodnícka klinika - Kramáre / Dr. Martinská[/size]
[size=-2]44.[/size] Saci [size=-2]2002.10.13.[/size] 20+5 26 év/2.b. Budapest 2003.07.22. [size=-2]2003.07.20.[/size] [size=-2]MÁV Kórház / Dr. Tidrenczel [/size]
[size=-2]45.[/size] Hermi [size=-2]2002.11.11.[/size] 16+4 25 év/1.b. Pécs 2003.08.18. [size=-2]2003.08.18.[/size] [size=-2]POTE / Dr. Panka[/size]
[size=-2]46.[/size] Szisz [size=-2]2002.11.28.[/size] 14+1 28 év/1.b. Budapest 2003.09.04. [size=-2]2003.09.04.[/size] [size=-2]Uzsoki Kórház[/size]
[size=-2]47.[/size] Zsizsa [size=-2]2002.12.07.[/size] 12+6 27 év/1.b. Budapest 2003.09.13. [size=-2]2003.09.13.[/size] [size=-2]Schöpf-Mérei K.[/size]
[size=-2]48.[/size] Susie [size=-2]2002.12.19.[/size] 11+1 26 év/1.b. 2003.09.25. [size=-2]2003.09.25.[/size]
[size=-2]49.[/size] Cory [size=-2]2003.01.06.[/size] 8+4 25 év/2.b. Budapest [size=-2]XXII.[/size] 2003.10.13. [size=-2]2003.10.13.[/size] [size=-2]Szt. Imre Kórház / Dr. Bálint Mihály[/size]
[size=-2]50.[/size] Flora [size=-2]2003.01.17.[/size] 7+0 24 év/2.b. Budapest 2003.10.24. [size=-2]2003.10.24.[/size] [size=-2]Otthon szül!!![/size]
</pre>
leszter

... es a babucik:

<pre>
Zulu Anna Sarolta 3500g, 55cm 2002.12.02. ( - 4 ) nap
Brokkoli Zsófia 3500g, 56cm 2002.12.04. ( + 6 ) nap
Tipu Anna 1900g, 43cm 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Tipu Sofia 2200g 2002.12.22. ( - 39 ) nap
Hayimcsalád Márk 3480g, 60cm 2002.12.27. ( + 1 ) nap 8-9
Andy78 Márk 3660g, 55cm 2002.12.27. ( + 4 ) nap
Cinedit Botond 3250g, 54cm 2002.12.28. ( - 7 ) nap
Kamilla Sára 2850g, 49cm 2002.12.29. ( - 12 ) nap 9
Orsoly László 3950g, 55cm 2002.12.30. ( - 8 ) nap 10
Tüni Gergõ 3340g, 54cm 2002.12.31. ( + 6 ) nap 10
Gömbölyû Lili 3530g, 53cm 2002.12.31. ( + 11 ) nap
Kakukkfû Emma 3470g, 52cm 2003.01.03. ( + 9 ) nap
Hóvirág Milán 3000g, 53cm 2003.01.11. ( - 7 ) nap
Pocok Ajsa 3600g, 57cm 2003.01.15. ( - 2 ) nap
Heni1979 Dorina 3822g, 51cm 2003.01.17. ( + 10 ) nap
Kispici Boglárka 3300g, 54cm 2003.01.18. ( + 1 ) nap
Timici Bence 2900g, 51cm 2003.01.22. ( - 2 ) nap 9
Pirus Zsombor 3160g, 51cm 2003.01.23. ( - 8 ) nap 10
Gombóc Zsombor Viktor 3350g, 52cm 2003.01.28. (+ 3 ) nap
Nyúlandi Maja Adrienn 2900g, 52cm 2003.01.31. (- 3 ) nap
Norkini Jázmin 2600g, 48cm 2003.02.09. ( - 12 ) nap 9
Zsuzsi74 Miklós 3460g, 54cm 2003.02.11. ( + 7 ) nap 10
Miszike Rebeka 3590g, 54cm 2003.02.15. ( + 7 ) nap
Myssnia Szilárd Márk 4050g, 59cm 2003.02.20. ( + 6 ) nap
Kangi Julianna Angéla 2700g, 48cm 2003.02.23. ( + 2 ) nap
Franyo Anna Virág 3000g, 54cm 2003.02.24. ?( - 8 ) nap
Manó2 Dorottya Rebeka 3100g, 53cm 2003.02.25. ( - 4 ) nap 10
Judó Hunor 3900g, 56cm 2003.02.26. (+ 3 ) nap
Momo Kép Adrienn 3200g, 53cm 2003.03.03. ( - 4 ) nap
</pre>
leszter

Sziasztok Kismamik!

Ha meggyógyulunk keddig akkor mi is megyünk a manóval.

Márti!
Szerintem te is hozd Ármint, Mikit én sem tudnám hova rakni, max. a törött karú nagypapihoz.

Buborék!
Én most is megúsztam a hányingert (szerencsére egyiknél sem volt), de úgy tudom, hogy a Torecan tablettát direkt kismamiknak ajánlják, legalább is a sógórnõm végig ezt szedte, mert belõle szinte minden kijött.

Aggódó Kismama!
Remélem holnap már jóhírrel jössz. Nálunk az egész család drukkol nektek. Kép Kép Kép

Beu!
Nektek drukk ezerrel, de ha nem siettek gyere a talira. Kanginak is bejött. Max. a taliról viszünk téged szülni. Kép Kép Kép

Hát én csak egyre hátrébb kerülök a táblában. Kép Leszek valaha az elején? Mindig jön elõre új kismama.

Magdi (aki kezd egy kicsit jobban lenni Kép )
24+5
gallainémagdi

Buborék,
nekem hányinger ellen a hideg dolgok jöttek be, fõleg a fagyiKépKép bár az mindig bejön nálamKépKép
Az orrdugulásra meg tényleg jó a sterimar!

Leszter,
a szabi még nem tuti, de ma szólokKép
És hol lesz pontosan a tali????

Manócs
23+2
Manócska

Buborék,

én a Torecan-tól csak rosszabbul lettem Kép

ami nekem bevált:
este megcsináltam a reggelimet, betettem a hûtõbe, kispapi reggel kitámolygott érte, megettem, utána még fél órát az ágyban voltam, majd semmi bajom nem volt Kép Kép

napközben a jéghideg citromos víz segített, azt még azóta is iszogatom, de már csak az íze kedvéért Kép

Még egy jó tanács: mielõtt ennél valamit, nézd meg, szagold meg, gondolj bele, milyen lehet az íze, és ha még mindig kívánod, csak akkor harapj bele!!!

A B vitamintól nekem csak a zsírpárnáim növekedtek, 2 hét múlva abba is hagytam gyorsan!

Pocóka
21
Pocóka (pocóka)

Sziasztok!

Leszter: na ezt a bordanyomásos dolgot kínlódom én már több hete. Eleinte csak olykor-olykor, és akkor még a seprûnyelet-nyeltem típusú ülés segített. Most már ott tartok, hogy akármilyen egyenesen ülök, ha nyom, akkor nyom és kész. Megnéztem, bizony teljesen normális, nem is a baba, hanem maga a méh nyomja a bordákat, értelemszerûen csücsülve a legintenzívebb. Elsõ két terhességnél ennyit nem szenvedtem miatta, val. azért, mert akkor ilyentájt épp vizsgaidõszakom volt, tanulni meg a legritkább esetben tanultam ülve. Most viszont van némi bejárnivalóm, 2*2 óra bkv-zás, jobb esetben ülve, ekkor "csak" ez a kínom van, aztán meg itt is ülök a gép elõtt. Ha te otthon vagy, megteheted, ha végképp nyom, mozogj kicsit, állva, fekve kevésbé érezhetõ. Volt valami rajzocskás tornagyakorlat leírás féle is a könyvben, de nem igazán tûnt értelmesnek, valami olyas, hogy leülsz, háttal falnak, lábad kinyújtod, aztán kezed magasra emeled és nekitolod a tenyered a falnak. Na ennyit értettem meg belõle, de ez még kevés szerintem a hatékonyságához. Ja, és a dologról azt írja, 32-34 héten kezdõdik, a baba beilleszkedése segíthet rajta, de sokszor csak a szüléssel szûnik meg. Szóval kitartás!

Buborék: elsõ terhességemnél az volt a módszer, éhgyomorra ittam egy kis hideg vizet, ez mindjárt felkavart, hánytam a semmit, viszont utána jó lett... MÁsodiknál úgy kezdtem a napot, hogy hideg és buborékos dolgot ittam (történetesen pepsi colát), mert az segített büfizni, és jobb lett tõle. Úgy unblock mindig az volt, hogy nem mozogtak eléggé a beleim, nem tudott korogni sem a gyomrom, büfizni se stb. Most azt a módszert követtem, hogy akár éhes voltam, akár nem, nem hagytam kiürülni a gyomromat, kb 3 óránként valami picit mindig ettem. E célból a sós kekszek jöttek be legjobban.Ja és nem sokat, egy-két szemet, szóval nem kötelezõ elhízni tõle. A b6 meg a gyömbér a legdivatosabban emlegetett csodamegoldások, elõbbit magne b6 verzióban is hallottam már áldani. Sokat segít, ha nem érsz rá nyavajogni rajta, én legalábbis legrosszabbul most a szabim alatt voltam, amikor ráértem ezzel törõdni. Igaz, most harmadjára mázlistább vagyok, egyszer sem hánytam, sõt rendes hányingerig sem jutottam el.

Urszila: dokihoz végül 13 vagy 14-én mész? És ha netán 13, akkor de vagy du? Én mostantól minden csüt du megyek, 13-a az elsõ ctg-m.

Ja, aki még emlékszik rá, hogy nagyon keresgettem az "átlapolós" kombidresszt, illetve olyat, amit nem kell fejen át húzni. Nos mázlim volt, hétvégén voltunk tescoban, és volt 56 és 62-ben, és nem annyiért, mint a kenguru goldos, hanem csak 700-ért. (tiszta fehér, hosszúujjú, és a fogast is megkaptuk mellé...) Akit még esetleg vonz ez a verzió, szerintem pici méretben ezek praktikusabbak, ekkor még elég kényelmetlen a baba fején átcincálni a kombidresszt. (3-4 hótól már semmi gond vele, csak az elsõ hetekben, amíg annyira nyeklik-nyaklik, hozzá még utálják is többnyire)

Ildi (34+6)

Ildi
pildi

Sziasztok!

Mindig átver az idõ. Bentrõl igazi tavasznak néz ki, kint meg hideg van. De a napsütés az nagyon jó!

Babajaga! Nem rossz a szám! Benne lennék!

Kaska! Mi is rooming-inben leszünk, de attól még nem jöhetnek be az apukák, csak akkor, ha éjszakára is velem marad a baba. Ha visszaviszik a többi bébi közé, akkor a többiek érdekében nem látogatható, csak ablakon keresztül. De ez teljesen kórházfüggõ.

Márti! Ha az olyan könnyen menne! Kell nekem a türelmetlenségem mellé még lelkiismeret-furdalás is??? Kép

Aggódó kismama! Hatalmas drukkok, hogy holnap minden rendben legyen!

Manócska! Szerencsére én megúsztam ez a nyelvvizsgáért diploma dolgot, de nagyon rossz lehet úgy tanulni nyelvet, hogy kötelezõ. Már akinek ez nem megy könnyedén. Hát tarts ki, azt tény, hogy csak hasznod lesz belõle. Többszörösen.

Urszila! Mail ment recepttel! Könnyen lehet, hogy ott leszek a talin! Kép

Buborék! Én szerencsére nem voltam hányingeres, így sajnos nem tudok segíteni. De drukkolok, hogy hamar túl juss ezen az idõszakon.

Leszter! Aztán a babó nagyságából még véletlenül se következtess arra, hogy hamarabb jön, mert úgy jársz mint én! Kép Nekünk 35 hetesen szerintem még nem sok mindene volt! Akkortájt kezdtük begyûjteni a dolgokat. És azóta is tart a gyûjtögetés. Úgy kell leállítani magam. Ma is átfutott a fejemen, hogy elnézek valami babás boltba, és veszek valamit. Azzal is megy az idõ!
Nullpont helyett etalon? Válogatsz? Kép Kép Kép

Minden betegnek jobbulást!
Dé! A mamádnak is, remélem, minden rendben lesz! Te ne csüggedj, neked kell erõt önteni belé!

Beu, az enyhén szólva kétesélyes Kép Kép Kép
39+6
beu

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: