Sziasztok!
Megvolt a cukorvizsgalat, edes :-) volt a sztori. Reggel beestem a haziorvosi rendelobe, hat latom, hogy betegseg miatt nincs labor, mehetek az SZTK-ba. Najo. Bejutok, es a laboros no felhaborodottan kozli, hogy ilyen elorehaladott terhessegnel mar nem szoktak cukoroldatot adni, mert gondot okozhat. Jo, mondom en, nekem a haziorvos mondta, hogy azt fogok kapni, de nekem aztan edesmindegy :-), nem vagyok amugy ajulos. Mire a csaj (es itt jon a lenyeg): nem is az a baj, de hat SZULES INDITASAKOR IS CUKORLOKETET SZOKTAK ADNI. HOMMM, mondom en, marmint hogy IZE :-]. Aztan megallapodtunk a ketzsomle-tejvagykakao verzioban. Vegul kakaot ittam, mert a bufeben csak 1,5%-os tej volt, es nem akartam csalni: szerintem nem vagyok cukros, de ha igen, deruljon ki.
Na ezt kapjatok ki! Fogalmam sincs, hogy vaklarma volt vagy nem, de erdekes, hogy masokkal meg szivbaj nelkul lenyomatjak a cukros let a huszonxedik heten...
Aranyosak vagytok, hogy igy hizlaljatok a majam a kepek kapcsan :-))) Az eskuvomon en is ledobbentem, hogy igy is tudok kinezni :-) mondjuk a kozmetikus csaj nagyot alkotott, o baratunk is es iszonyu profi, szivesen ajanlom, ha barki keres jo kozmetikust.
Punknak meg persze hogy szoft vagyok, a kepen csak ketten autentikusak, a hosszu haju haverunk (o dizajnolt minket) meg akinek a sor van a fejen :-) A Robin Hood feeling is korrekt, erdei akadalyversenyen keszult, mi voltunk a D.E.P.O:.CS. (Doktor Erdos Peter Ontevekeny Csoport :-)))
Na eleg a nosztalgiabol :-)
Kangi, szerintem a kisunokam mire leszed a netrol, mar nem fog rohogni, mert a konyoken jonnek ki a nagyi "hoskorszakbeli" sztorijai :-))) A gyerekeimet meg a frasz tori majd, hogy elrontom a kolkuket :-)))
Julcsi nagyon edes tovabbra is, tok jo, hogy ilyen sok kepetek lesz rola :-))) Tetszik a hozzaallasod a csaszihoz :-)
Urszila,
tejtestverke mint megoldas nem merult fel, ha egyedul a mennyiseggel volt gondotok?
Babakocsin en is elkezdtem filozni, leirom a gondolatmenetem, elore is bocs a regenyert, nyugodtan ugorgyatok, de ha velemenyezitek, halasan koszonom :-)))
Szoval nalunk emelet, lift, auto nincs, ugyhogy a suly es az osszehajthatosag nem annyira szempont. Leginkabb arra szeretnem hasznalni, hogy a kornyeken setaljunk nagyokat, az itteni jardak pedig eleg gorongyosek, ugyhogy nagy kerekut szeretnek, nem tudom, hogy a felfujhato vagy a muanyag a jobb. Es az Intersparba fogunk meg jarni vele bevasarolni, tehat celszeru egy nagy bevasarlokosar az aljara. Osszessegeben igy egy szep nagy massziv darabra gondoltam, ami nem kell szetszedheto legyen, ezek legalabb olcsobbak. Eloben meg nem neztem korul, de a februari Kismamaban a Roan Jolly Joker es a Symbaba Comfort Max tunt ilyen kategorianak.
A tomegkozlekedest inkabb hordozokendovel szeretnem megoldani, mivel a metrolejaro lepcsos, a kornyeken pedig sok az uj villamos, amelyekre barmilyen kocsival gaz felszallni.
Beu,
huh, ez fel se merult bennem, hogy kispapat szeparalhatjak babocatol! Jarvany eseten meg el is fogadom, de amugy ?! De mi rooming-inben leszunk, oda csak bejohet... majd megkerdezem a dokit!
Zsuzsi,
tippek ocsednek: ha az uj kepzesre akar hivatkozni, kervenyt kell irni, mert ez nem jogfolytonos kepzes, mint pl. a doktori. Mellekelje a beiratkozasi lapot, esetleg ha mar tud szerezni igazolast hallgatoi jogviszonyrol. Lehet, hogy siman elfogadjak, es kozben is megy az ido.
Vegso esetre tenyleg ott a polgari szolgalat, azt a bevonulas elotti nap is raer megkervenyezni, csak be kell mutatni, hogy elkuldte a kervenyt, akkor annak az elbiralasaig megint megy az ido. A sorozason viszont nem szabad emlegetni a polgari szolgalatot, nem csipik.
polgari szolgalatrol reszletes infokat az Alba Kor honlapjan talalhattok: [url=http://www.albakor.hu/psz.htm" TARGET="_top]http://www.albakor.hu/psz.htm[/url]
Daninak jobbulast ezerrel! Motorozos Gyurit ugy megneznem :-))) Nem tudom, melyikuk utalja a tejet, de biztos rokon lelek Manocskaval :-)
Aggodo Kismama,
teljesen megertem, hogy ki vagy borulva, szerintem itt valamennyien nagyon DRUKKOLUNK Nektek, hogy szerencses veget erjen a tortenetetek! Szerintem ne kezdj el kapkodni fuhoz-fahoz, sok lelketlen sarlatan van, aki csak penzt akar csihozni a Te anyai erzeseidbol. A legjobb az, amit most is teszel, hogy beszelsz a picihez es szeretgeted. Es ne feledkezz el a masik, egeszseges kispicurrol sem, aki biztos eppen ugy vagyik a szeretgetesedre!
Az jutott eszembe, esetleg a kapcsolatanalizissel megprobalkozhattok, ha belefer a vilagkepedbe. Lehet, hogy ez erosithetne a harmotok kozott levo kapcsolatot, tamasz nyujtast. Itt a Babaneten is van topic errol, de erdemes megvenni a konyvet is. Ez sem egy olcsosag, de roluk biztosan tudom, hogy megbizhato, kepzett szakemberek, es nem sarlatanok.
Csak a legjobbakat kivanom Nektek!
Manocska,
remek, hogy sikerult elobanyaszniuk a leletedet :-)
Zsurlo,
langlelku koltore vagytok? :-))) Orulok, hogy kezd visszaallni a lelki egyensulyod :-) es DRUKK a babocanak a jo idoziteshez :-) Jo talizast! :-)
Mariann,
szegeny, Teged jol elkapott a gepszij... Ne felj, en is ugy tudom, hogy ha nem vagy lazas, babocadnak nem lehet semmi baja! (Kulonben alig szuletne egeszseges gyermek, hisz 9 honap alatt valamit tobbnyire osszeszed az ember lanya...)De szedhetsz gyogyszert is, csak nem mindegy, hogy melyiket! A doki mit javasolt? Jobbulast ezerrel! :-)))))
Na most olvasom, hogy megjottel! Hutofurdo nem jobb, mint a hidegzuhany? Tudod, olyan melegrol indulj, mint Te most, es fokozatosan ereszted hozza a hideget, szegeny beteg baboknak is ugy szoktak!
Myssnia,
istenem, hogy megy az ido... Gratula a kethetesseghez! :-))) es a szopihoz is :-))) De jo, hogy Szilardnak ilyen jo az izlese ;-)
Leszter,
drukk a vizsgalathoz, bar mar biztos tul vagy rajta :-) Na most hallom a jo hireidet, lelkendezz csak nyugodtan, jo olvasni :-)))
Az archivumbol nekem is ugyanannyi kikeresni a hirhozos cuccot, ugyhogy szerintem ne faradj vele! Csak gondoltam, hatha Nektek megvan keznel!
Magdi,
jobbulast! :-)))
Tenyleg lepra egy idoszak van, rajar a rud a kismamikra, elmulhatna mar! Kuldok egy >:-[ -t a baciknak!!!
Buborek,
az elso UH fotonkon nalunk is egy formas kis paca lathato, imadtam, mindenkinek meg kellett mutatni :-))) Most meg itt ficankol a pocakomban ez a bikfic, es lassan mar multja van :-)))
Kispapadnak is szokni kell az apaszerepet, sot neki meg nehezebb, nincs az a kozvetlen elmeny a babarol, de bele fog razodni :-) Ezert is jo az a 9 honap, nemcsak a kulso felkeszules miatt :-)
Maci2,
Lenyeg, hogy nem talaltak semmit :-) Azert pihenesre is szanj idot!
Angi,
Matyi hihetetlenul helyes, nagyon jok lehettek ezzel a macis jatekkal :-) De akkor se aggodj, ha szules utan jon egy pici durca, az az elet rendje!
Ez a "verekedni csunya dolog" is nagyon ba'jos, de szerintem nem neveled felre, ha batoritod, hogy vedje meg magat! Ne felj, ha ovis lesz, bele fog razodni, az meg sose baj, ha nem lesz agressziv gyerek :-)))
Dorki,
udv itt! terhesseg-kulfold temaban sajnos nem tudok segiteni, semmi tapasztalatom. Tenyleg muszaj a szules idejere otthagynod a ferjedet? Megertem, hogy huzni szeretned az idot es sok lelkierot kivanok :-))), nekem ez lenne a legnehezebb...
Beu,
sajna a kellemetlen vizsgalatert, de legalabb a babocad bekesen piknikel :-))) Gyujtsetek csak a drukkokat turelemmel, latod, itt egy MEGADRUKK megint :-) Majd eljon a Ti idotok :-)
Zsuzsofi,
jobbulast Neked is :-), a kohoges nekem sem esett jol anno, de szerintem azert biztos ami biztos heveredj le!
De,
Most rogton kuldok vigaszt es sok

-t, szegeny szulok, hat ok sem fiatalodnak, job egeszseget kivanok az anyudnak es hogy a doki kezben tudja tartani a keringesi panaszait!
Ha meglesz az unoka, remek erv, hogy o is kimozduljon egy kis setara! :-)
Bocsi, nem akartam tullicitalni a viragaidat! :-)))
Inkabb nem irok most ertekezest a punkmozgalom eszmei lenyegerol :-) de nem a tarej teszi a punkot :-))) Bar en igazabol inkabb alteros voltam vad serdulokoromban :-)
Babajaga,
na meg egy nemkemenyedos, szia :-) Myssnia kerdezett ilyeneket ugy a szulese elott par hettel :-) A kemenyedes elvileg a mehosszehuzodas, es a vedonenim szerint nem lehet elteveszteni, mert tenyleg kokemeny lesz a poci. En belul erzek neha feszulest, de kivul tokegyforma, rafogtam a kis szalonnaretegemre :-), de a multkoriak alapjan ez Nalad nem johet szoba :-)
Amugy 2000 oktobereben eskudtunk, gyonyoru hosszu venasszonyok nyara volt, Pecsett voltunk naszuton es tok jo volt :-)
Minden szepet s jot, es ujfent elnezest az Encyclopaedia Britannica meretu levelert!
Kaska
24+4