Sziasztok Lányok,
Jézusommmmmm, másfél napig nem vagyok, és utána ilyen vitára kell visszajönnöm???Nem is akarok ehhez semmit hozzáfűzni, csaj egy kicsit

vagyok.
Szóval,
Jaimee,
Mindenképpen vidd el apát magaddal, nagyon nagy élmény lesz. Hidd el, az én párom elég erős lelkü, legalábis annak mutatja magát, de akkor ott a könnyei is kihullottak, amikor meghallotta a szívhangot.
Ditke, Bambika
Sajnálom pirit, de jön a nyár, a pihi és a szerelem. Nyár végére már ott lesz a kis babókátok.
Üdv Ilus,
Drukkolok, hogy baba legyen az oka annak, hogy nem jött még meg. Azt jól tetted, hogy nem vettél be semmit addig amíg nem bizti a dolog.
Olik,
Nagyon jól áll neked ez a vonalzó.

Örülök, hogy jobban érzed magad.
Andi,
A pozitív teszted láttán még a hátfájásod is el fog múlni, meglátod.
Pandi,
+++++++++ holnapra, a reggeli 2 csíkosodhoz nem szólok, bár szívesen tenném, de ha nem akarod, akkor nem. Majd holnap ujjongunk akkor.
Tegnap egész nap lomtalanítottunk anyukáméknál. Annyira elfáradtam estére, hogy éppen csak letettem a fejem, és már szunyáltam is.
Ma reggel meg sajna Balázska lázra és torokfájásra ébredt. Mandulái bedurrantak, így ma meg holnap táppénzen vagyok vele, aztán meg jön anyósom vigyázni rá. Mindig történik velük valami.Enni nem nagyon akar, inkább csak iszik, de a doki azt mondta, hogy a folyadék a lényeg.
Holnap reggel 8-ra megyek, utána rögtön vérvétel. Eredmény nem tudom mikor lesz. Azt mondta a doki, hogy szerinte csak valamelyik hormon rendetlenkedik egy kicsit, (ettől van az előtej,) aminek a működése el lett nyomva az elmúlt 6 évben a fogigálóval.Hát remélem így is van.