A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ***Babaproject 2007***

Kriszta!

Csatlakozom a többiekhez.
Örültem, hogy megismertelek és van még elég topic, ahová írogathatsz!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Szerintem amúgy a lombik is az ég ajándéka hiszen akik kitalálták azoknak is az Isten adta hozzá az eszet :wink:
Vendég

Kriszta: Szerintem ott a gubanc, hogy a véleményed "rossz" helyen bökted ki. Itt sokan hónapok vagy évek óta szeretnének babát, ráadásul elsőt. Aki pedig igazán szeretne babát és még nincs neki, nem hiszem, hogy "megengedhetné" magának, hogy ellenérzései legyenek a lombikkal szemben, mert ez lehet az utolsó esély. És már a HSG-ra is azt mondtam, hogy áldás, mert sokakat babához juttat és ugyanez a véleményem az inszemről vagy a lombikról is. És ha arra a sok ezer magyar babára gondolsz, akik így születtek és tettek nagyon boldoggá sok-sok-sok párt...talán megérted.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Na nehogy már te oktass ki,Panda,aki baszik dolgozni,csak a párján elősködik.
Vendég

Na neeeeeeeeeeeeee:
Kriszta...ennek semmi értelme,és szeretném ha nem lennél gonosz senkivel,hiszen nem ezért vagyunk itt.feháborítónak tartom hogy más magánéletében turkálsz,holott semmi közöd hozzá.
Kérlek szépen hagyj minket békén.!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
vedresandi

Jaimee

Nem tudom nálatokhogy van, de /veszprém/ a 12 hetes uh csak hüvelyivel csinálják. De apa bent volt . Vidd magaddal :D

KépKépKép
bambika

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

jaimee

kriszta,
Tudom hogy ki vagy!!! Lányok tudom ki majd megírom privibe
Vendég

Kriszta,
Savanyú a szőllő mi?
Vendég

:( :( :( :( :( :evil: :evil: :evil:

KépKépKép
bambika

Bambi: Na végre más téma!

Én privin jártam még eddig a dokihoz, ő nem híve a hüvelyinek (vagy nincs neki adaptere hozzá?????, Nem tudom, nem kérdeztem, de olyamit mondott, hogy nem akar egyelőre "zaklatni")

Úgyhogy az 6. hetes és a 9. hetes is hasi volt. :cry: :D Legutóbb épp csak annyit láttam, hogy a szívecskéje dobog.

jaimee

Kedves Kriszta!
Szerintem, most fejezd be ezt!!!!!

Jó példát mutatsz a germekednek, büszke lehetsz Magadra!

Inkább ne írj semmit, hallgass!!!!

Kép
hanna30

Panda: Koncentrálj magadra, ne stresszeld magad butaságokkal, jó? :wink:

jaimee

Persze,hogy tudod!Nem titok,eddig sem volt az!Én nem titkolódzom!
Miért lenne savanyú???Nekem már megadatott ami neked még nem.
Vendég

Kriszta,
Amit Isten adott még el is veheti és ez rád is igaz!!!!
Vendég

Na, majd jövök, ha elfogynak az indulatok! :cry: :cry:

jaimee

Jaimee

12 hetesen már teljesen baba amit láthattok :oops: . Na ezt hülyén írtam le bocs :oops: . /én is dühőngők itt magamba/. Szóval van keze, lába , érted mit akarok mondani. :?:

KépKépKép
bambika

Ne is foglalkozzatok vele.....

Kép
hanna30

Ő=ö :oops:

Megyek én is.....

KépKépKép
bambika

Szép Napot Mindenkinek!
Látom jó kis vitába csöppentem, ne kapjátok fel a vizet, ez a szánalmas alak nem ér annyit. Reméljük hamar eltűnik.
Már egy órája olvasom a péntek óta történteket.
Olik akkor most már hangos gratulálás. :) :) :)
Panda sok sok szurkolás! :lol: :lol: :lol:
Chris! Szerintem tesztelhetnél az úgy sem változtatja meg a dolgokat, maximum előbb tudod a jót vagy a rosszat. De ez a saját véleményem persze én már a 13. dpo-n teszteltem.
Judy! Jó ötlet a kivizsgálás, legalább tudni fogod, hogy semmi baj.

Én szerdán megyek először dokihoz, már nagyon várom, mert persze a teszten és a tüneteken kívül még semmit sem tudok.

Kép
barbi5

Pandus!

A táblában tegyél legalulra.
Döntöttünk. Júliusig pihi.

Köszönöm!!!

Hali Barbi!

Kép
hanna30

Jaimee! Nekem is bent volt apa a 12 hetes uh-on és tök jól látszódott Manó, még integetett is! Szóval mindenképp vigyed apát. Nekem a 12. hétig hüvelyi uh volt, de a 12 hetesen már hasi! Meglátod nagyon nagy élmény lesz!
Vendég

Szia Hanna!

Ne hagyd, hogy elrontsa a kedved.

Kép
barbi5

Hanna,
Beírom hogy augusztus lombik július fogigáltó :wink:

Barbi,
köszi :D
Vendég

Hanna,
Beírom hogy augusztus lombik július fogigáltó :wink:

Barbi,
köszi :D
Vendég

Sziasztok Lányok,

Jézusommmmmm, másfél napig nem vagyok, és utána ilyen vitára kell visszajönnöm???Nem is akarok ehhez semmit hozzáfűzni, csaj egy kicsit :evil: vagyok.

Szóval,

Jaimee,

Mindenképpen vidd el apát magaddal, nagyon nagy élmény lesz. Hidd el, az én párom elég erős lelkü, legalábis annak mutatja magát, de akkor ott a könnyei is kihullottak, amikor meghallotta a szívhangot. :D :D

Ditke, Bambika

Sajnálom pirit, de jön a nyár, a pihi és a szerelem. Nyár végére már ott lesz a kis babókátok. :D :D

Üdv Ilus,

Drukkolok, hogy baba legyen az oka annak, hogy nem jött még meg. Azt jól tetted, hogy nem vettél be semmit addig amíg nem bizti a dolog. :D

Olik,

Nagyon jól áll neked ez a vonalzó. :wink: Örülök, hogy jobban érzed magad. :D

Andi,

A pozitív teszted láttán még a hátfájásod is el fog múlni, meglátod. :wink: :wink:

Pandi,

+++++++++ holnapra, a reggeli 2 csíkosodhoz nem szólok, bár szívesen tenném, de ha nem akarod, akkor nem. Majd holnap ujjongunk akkor. :lol: :lol: :lol:

Tegnap egész nap lomtalanítottunk anyukáméknál. Annyira elfáradtam estére, hogy éppen csak letettem a fejem, és már szunyáltam is.

Ma reggel meg sajna Balázska lázra és torokfájásra ébredt. Mandulái bedurrantak, így ma meg holnap táppénzen vagyok vele, aztán meg jön anyósom vigyázni rá. Mindig történik velük valami.Enni nem nagyon akar, inkább csak iszik, de a doki azt mondta, hogy a folyadék a lényeg.

Holnap reggel 8-ra megyek, utána rögtön vérvétel. Eredmény nem tudom mikor lesz. Azt mondta a doki, hogy szerinte csak valamelyik hormon rendetlenkedik egy kicsit, (ettől van az előtej,) aminek a működése el lett nyomva az elmúlt 6 évben a fogigálóval.Hát remélem így is van. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Barbi! Az ilyen nő nem rontja el a kedvemet. :D
Csak ha ilyennel találkozom szégyenlem, hogy Nő vagyok.

Pandus! Köszönöm szépen!

Kép
hanna30

Sziasztok Lányok!

Elvégezték nálam a laparoszkópiás műtétet, UH és egyéb hormonvizsgálat alpján PCO -gyanu előzménnyel.
A műtét átjárható kürtöket igazolt és cisztákat sem talátak. (pedig Uh szerint 25-30 mm cisztát lehetett feltételezni)

Az nagyon jó hír ,hogy semmi elzáródás és ciszta, de a hormon eredményeim akkor is rosszak. Túl magas a tesztoszteron és alacson a női hormon. Most következő lépésben négy hét múlva valamilyen injekciót kapok ami serkenti a peteérést. Erről mit tudtok mondani?

Végülis annak nagyon örülök, hogy "rendben" vagyok ,mert ugye az átjárhatóság nagyon fontos, de mi van a hormonnal?

Akkkor én már nem is vagyok PCOS?
Ciszta sincs, átjárható, nincs elhízás, semmi PCO tünet, CSAK ROSSZ HORMONEREDMÉNYEK. (vércukor is viszonylag rendeben)

Köszi előre is:)

Vanda
k.vanda

Hanna,

Nyugi, sz ideg nem tesz jót, és most neked csak magatokra kell koncentrálni. Nemsokára lombik, és babázás, lsd Pandi. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Pandus: akkor kibérelhetem az alattad levő sort??? :lol:
vedresandi

Szia Vanda,

Én sajna nem tudok ehez hozzászólni, nem nagyon értek hozzá, de Dr Panda :wink: bizti segíteni tud.

Amugy a tesztoszteron az milyen hormon???

Az jó hír, hogy nincs ciszta és átjárható a petevezetőd. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok :shock: Ez igen...minek nekem még egy stressz?

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia JUDY!!!!!
Ma már nem mertem írni,gondoltam előbb utóbb befutsz :wink:
Valószínű elmúlik a derékfájásom,Oliknak is elmúlt :wink: :lol:
vedresandi

Andi,
Kötelezően :wink:

Vanda,
Vannak olyan esteke amikor nincs ciszta Pcos-nél. Ez ritka de létezik. www.pcos.hu itt találsz infót Peteérésserkentő szuri gondolom olyan amit én is kaptam rendszeresen pociba kell szúrni hatásos.
Vendég

Pandus: Nyugi :!: Az egész nem éri meg... Csak magadra koncentrálj!!! Holnapra meg:
Kép

Kép
Kép
Kép
olik22

Judy,
Tesztoszteron férfi hormon.
Vendég

Köszi Pandi,

Andi,

Igen Oliknak is elvitte a zebre, a tiedet is el fogja vinni. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: Jobbulást a legénynek!!! Neked meg jó eredményeket kívánok!!!

Hannácska: Hajrá! Biztosan sikerülni fog a lombik, ott van Pandus, akinek még nem szabad gratulálni..., mert a FENTIEK IS ÍGY GONDOLJÁK!!! Csak egyet sajnálom, hogy Nektek csajok annyiszor kellett már csalódnotok :( Hihetetlen lelkierőtök van, le a kalappal!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szorítsatok nekem ma délután 4-kor, mert akkor megyek erre a hülye sorsolásra. Remélem kihuzzák szegény Danikám nevét, és ő is aba a suliba járhat majd, ahova Bazsi.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Köszi Olik,

Remélem hamarosan jobban lesz és újra "bosszantani" fog engem. Úgy valahogy jobban tetszik. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Le lehetne már zárni a témát,nem????

Itt nem lehet senkinek önálló véleménye?Nevetséges.

Pedig Andi te voltál itt a legjobb fej,sőt,ezt most is tartom.

Sziasztok! Legyen mindenkinek nagyon hamar babája!!!!Tényleg ezt kívánom!

Akit megbántottam,elnézést!De én vállalom a véleményemet mindig!
Vendég

BMKriszta: én most is azt mondom,hogy semmi baj a véleményekkel,csak tudni kell őket a megfelelő helyen és pillanatban kimondani.Én is vállalom minden szavamat, de azt nem tűröm,hogy másokat bántsunk,mert nem ezért vagyunk itt!Ölni tudnék mindenkiért ebben a topikban!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nekem is van mindenről és mindenkiről véleményem,de ami nem publikus,lakat a számra és megtartom magamnak.Megtisztelőnek érzem azt,ha valaki elmondja nekem a titkát,de abból már kinőttünk,hogy ezt táskarádióként adjam tovább.

Konklúzió: szerintem felejtsük el,én tiszteletben tartok itt mindenkit,és mindent.Ide babásodni jöttünk,nem pedig veszekedni...mégis jobb a csajos nyavalygással egymást traktálni,mint Apácskáinat otthon....ennek szellemében várunk vissza, de szeretném,ha többet ilyen nem fordulna elő,ez vonatkozik Rám is és mindenkire.Az ilyeneket ha kérhetném PRIVIBEN!!!!!!
vedresandi

Nem hiába írom,hogy te jófej vagy!Köszönöm neked!Nem,nem jövök én már a babanetre,majd csak egyszer-egyszer talán.

Ha nem lenne nekem Bence,nem is tudom mi lenne velem.Csak az elveimről írtam,kár,hogy ez lett belőle.

Ismerem a mondást egyébként arról,hogy ha hallgattam volna,.....

Na,a lényeg,sajnálom,szemét voltam,pedig nem szoktam,Istenemre mondom!

MEGKÖVETLEK PANDA!

Kép
Vendég

Kriszta:
Mielőbbi sikeres babásodást Neked,és remélem tényleg komolyan gondolod,amit írtál.Mindennyian tanultunk belőle....én is!!!!!!!
vedresandi

:lol:

Kép
hanna30

Kukuccs...Jöhetek már?

Andi: Azt hittem, te már lezártad az ügyet...Bár zárszónak, a sokadiknak jó voltál. :wink:

Vanda: Szia! Hogy átjárható vagy az nagyon jó hír! A PCO-val kapcsolatban sötét vagyok, csak annyira emlékszem, hogy jól kezelhető....

jaimee

Dzsémi:addig míg nincs újra béke,nem zárom le!!!!!
Ha te lettél volna a célpont,ugyan ezt tettem volna ne aggódj!!!! :lol:
vedresandi

Sziasztok Csajok!

Judy!
Drukkolok, hogy nyerjetek a sorsoláson! :wink:

Olik!
Te nem alszol? :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!