És persze Csibe is megy........
Madrin!
Nagyon sajnálom, h gyogyit kell szedned!!!De még mnidnig jobb, mintha nem kezelnének ki!!!!!

Bár ismét tolódik, de legalább biztosabb lehetsz benne, hogy nem jön közbe semmi rossz.....
Csibe!
Gratula a7 petesejthez!!!!Igazán szép eredméyn!Nekem annó 8 volt, de a 3. napot csak 2 élte meg....Nem tudják az okát....De remélem nálad szépen beindulnak!!!!!!
Én Doxicyclint, és Medrolt kaptam...De a Medrolt csak 4 napíg!!!!Nagyon szorítok holnapra!!!!!!
Lexi!
Igérem lepattanok 2 hét múlva az edzésről...Addig dolgozom ezerrel, és edzek, mert utána tényleg pihi lesz...És már mindjárt itt van!!!!Imádok edzeni, de szivesen felcserélem az édes semmittevésre!!!!
Brumi!
Visszaolvastam alaposan!Sajnálom!!!Remélem hétfőn tudtok indulni újra!!!!!
Drága Gil!!!
A sor nem volt nagy, 4-en álltak előttünk....Fél 10 körül érkeztünk, fél 11 -kor már indultunk haza...És ebben minden benne volt!!
Remélem kedden is hamar végzünk!!!

Sietek haza az ágyikómba pihizni!!
Szuri?????
Benszi!
Remélem én is úgy járok, mint Te!!!!!
Süncike!
Nem kérdeztem, mikor megy, de finoman mondtam neki, h tavaly is akkor volt sazbin, amikor a leszívás, és beülti volt....De nem mondta, hogy most nem visz végíg....Remélem marad, és csak megint augusztus végefelé megy el!!!

Persze csak ha Veled végzett!!!!!
Estrella!
Tavaly én sme értettem, miért is nem kell szednem!!!!De betudtam annak, hogy az én doktorbácsim szabin van, a többiek pedig nem nézték....De majd most!!!!

És most érzem, sikerülni fog!!!Hisz lehet ennyin múlott, valamint azon, hogy annyira bíztam a dokimban, és nem volt ott....